Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ιντερνετ με ενδιαφερει πιο πολυ....

xiaomi και coolpad ειναι γρηγορα?

Φουλ! :) η Xiaomi είναι πρώτη στην αγορά της Κίνας με 3η την yulong=coolpad. Καταλαβαίνεις λοιπόν.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ παιδια.μαλλον με βλεπω να καταληγω στο coolpad κυριως γιατι οπως ειπε κ ο φιλος jaggelo ειναι πιο συμμαζεμενο.

Αν μπορει ο φιλος jaggelo που το εχει κ το δουλευει να μου στειλει για να μου πει πιο πολλες λεπτομερειες.

Οποιαδηποτε αλλη γνωμη ευπροσδεκτη

Galaxy Z fold 5

Οταν λεω καλη εννοω κατι καλυτερο απο ενα galaxy nexus η εστω με την ιδια ποιοτητα. Καταλαβαινω οτι σε αυτο το budget δεν μπορω να τα εχω ολα... Ας πουμε εγω την καμερα του lg optimus l7ii τη θεωρω πολυ καλη. Το redmi εχει κολληματα?

στο δικο μου που ειναι dual sim standbay, απανταει το bluetooth και στις δυο γραμμες. Μονο οταν παω να καλεσω απο το bluetooth τοτε καλει απο την καρτα που εχω σαν "κύρια" Το τηλεφωνο μου ειναι ενα one touch star alcatel.

Καλησπερα φιλοι λεγομαι Μιχαλης και ειμαι απο ηρακλειο Κρητης νεος εδω αλλα οχι στον τεχνολογικο κοσμο.Μιας και δεν βρηκα ενοτητα να συστηθω ειπα να ξεκηνησω απο δω και να ζητησω την βοηθεια σας,παρολο που παρακολουθω το φορουμ καιρο δεν ειχα γραφτει και φυσηκα τωρα που σας εχω αναγκη γραφτηκα :O:O:O .

για να μην σας κουραζω θελω να παρω ενα κηνητο απο κινα μεχρι 150ε ειχα αποφασισει να παρω το π2000 της ελεφον αλλα δεν ξερω κατα ποσο κερδιζω στα δυναμικα χαρακτηριστικα με την επιλογη ενος 8πυρηνου αντι ενος 4πυρηνου οταν πχ το οκτα ειναι χρονισμενο στο 1,3 και το τετρα στο 1,7 παντα με 2gb ραμ και φυσηκα γραφικα απο mali 450 εσεις τι προτηνετε και γιατι?εχω δει πχ ζτε τετρα και ζοπο 998 και οι διαφορες δεν ειναι τραγικες ωστε να δικαιολογουν τα λεφτα.η χρηση που κανω ειναι λογο πολλυ τα παντα social,internet,app,game κτλ:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα φιλοι λεγομαι Μιχαλης και ειμαι απο ηρακλειο Κρητης νεος εδω αλλα οχι στον τεχνολογικο κοσμο.Μιας και δεν βρηκα ενοτητα να συστηθω ειπα να ξεκηνησω απο δω και να ζητησω την βοηθεια σας,παρολο που παρακολουθω το φορουμ καιρο δεν ειχα γραφτει και φυσηκα τωρα που σας εχω αναγκη γραφτηκα :O:O:O .

για να μην σας κουραζω θελω να παρω ενα κηνητο απο κινα μεχρι 150ε ειχα αποφασισει να παρω το π2000 της ελεφον αλλα δεν ξερω κατα ποσο κερδιζω στα δυναμικα χαρακτηριστικα με την επιλογη ενος 8πυρηνου αντι ενος 4πυρηνου οταν πχ το οκτα ειναι χρονισμενο στο 1,3 και το τετρα στο 1,7 παντα με 2gb ραμ και φυσηκα γραφικα απο mali 450 εσεις τι προτηνετε και γιατι?εχω δει πχ ζτε τετρα και ζοπο 998 και οι διαφορες δεν ειναι τραγικες ωστε να δικαιολογουν τα λεφτα.η χρηση που κανω ειναι λογο πολλυ τα παντα social,internet,app,game κτλ:lol::lol::lol::lol:

150 ευρω? 145 ευρω το asus zenfone 5 2gb, και στα 150 το Xiaomi redmi Note Enhanced :)

could you do it again?

Οταν λεω καλη εννοω κατι καλυτερο απο ενα galaxy nexus η εστω με την ιδια ποιοτητα. Καταλαβαινω οτι σε αυτο το budget δεν μπορω να τα εχω ολα... Ας πουμε εγω την καμερα του lg optimus l7ii τη θεωρω πολυ καλη. Το redmi εχει κολληματα?

ενταξει τοτε θα σου φανουν...dslr οι καμερες του redmi :) για τυχον θεματα δες στο θεμα της συσκευης στο φορουμ.

could you do it again?

καλησπερα φιλε γιατι ειναι καλυτερα απο το ελεφον και το ασους ειναι δυπυρηνο??

επισης ειδα οτι το ελεφον με το νοτε εχουν ακριβως ιδια σπεκ για να δοσω 50ε παραπανω για το νοτε?

Edited by maxmike

καλησπερα φιλε γιατι ειναι καλυτερα απο το ελεφον και το ασους ειναι δυπυρηνο??

επισης ειδα οτι το ελεφον με το νοτε εχουν ακριβως ιδια σπεκ για να δοσω 50ε παραπανω για το νοτε?

η elephone ειναι λιγο ρωσικη ρουλετα το τι θα σου τυχει. Η Xiaomi ειναι απο τις κορυφαιες κινεζικες εταιριες.

το asus ειναι διπυρηνο, αλλα στα 2ghz. συν οτι εχει εναν πολυ καλο Intel επεξεργαστη. γενικα ειναι η προταση μου στις 5 ιντσες, αν ομως ψηνεσαι για κατι πιο μεγαλο στις 5,5 θα πας στο redmi note. και τα 2 εχουν πολυ καλη υποστηριξη, ενω το asus εχει πολυ χαμηλο sar(0,53)/

could you do it again?

σε ευχαρηστω με καλυψες με το νοτε απο εγγυηση τι παιζει στην ελλαδα?για τα ζοπο τι εχεις να πεις?

εγγυηση απο ελλαδα γιοκ. αν παθει κατι το στελνεις κινα και σε 1 μηνα θα ερθει πισω φτιαγμενο...

για τα ζοπο ακουγονται πολυ θετικα λογια, αλλα δεν εχω εμπειρια. καλυτερα να περιμενεις αυριο να μπει ο μετρ του ειδους egodemis και ο telefoneri, κυριοι κατοικοι αυτου του τομεα του φορουμ.

could you do it again?

Το μονο θεμα πλυ εχουν ειναι με τη ρομ που περναει το vickmall αλλα αυτο αλλαζει ευκολα...κατα τα αλλα ολοι λενε τα καλυτερα οποτε με βλεπω να παιρνω το πρωτο μου κινεζικο...

Εχει ανακοινωθει ο διαδοχος του; μηπως περιμενα να πεσει και αλλο η τιμη...

δες το νεο lenovo golden warrior a8 (a806).

ξεκινησε απο 150€ και θα πεσει καπου στα 120-130.

διαβασε το νημα-θεμα του εδω στο φορουμ.

καποιοι το παραγγειλαν και αναμενονται εντυπωσεις.

αξιοπιστα καταστηματα: to2c.com , vickmall.com , minideal.net κ.α.

@teotsi : ρ

Καλησπέρα, μέχρι πριν λίγες μέρες είχα καταλήξει να αγοράσω το xiaomi mi3, που το θεωρούσα ως την καλύτερη επιλογή στα 210 ευρώ.. Πρόσφατα όμως έμαθα την Meizu και από τι έψαξα φαίνεται αξιοπρεπέστατη εταιρεία με καλά κινητά.. και το meizu mx3 κοστίζει περίπου τα ίδια λεφτά, (βλ. merimobiles)

Ποιο είναι καλύτερο πιστεύετε?

Καλημερα παιδες, μετα απο διαρκη αναζητηση διαφορων ταμπλετ σκεφτομαι να επιστρεψω στο asus pafdone infinity 2 που ειχα παρει τον Δεκεμβριο αλλα το ειχα δωσει..Τωρα προκειται να μου το κανουν δωρο (ενα μεγαλο μερος της αξιας του) αλλα το μονο μαγαζι που το πουλαει ειναι το QD στο ebay.

Αλλοι ειτε το εχουν 2000 ευρω, ειτε μονο το κινητο ειτε τις παλιοτερες εκδοσεις..

Γενικα δεν το βρισκω με τιποτα, ειδικα σε ευρωπη, αλλα και στο ebay μονο taiwan παιζει και κινα.

Μηπως η asus δεν ενδιαφερεται να πουλησει ή απλα εγω δεν ξερω που να το βρω?

Εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι απο ευρωπη που να μην θελει 2000 ευρω?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το xiaomi έχει ταχύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μπαταρία, το meizu διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και πιο μαζεμένες διαστάσεις.Αυτές είναι οι βασικές τους διάφορες.Το λογισμικό είναι θέμα γούστου.

Εννοώ να είναι ενεργές και οι δύο αλλά όχι να μιλάς ταυτόχρονα και στις δύο απλά οποία χτυπάει από τις δύο ανά πάσα στιγμή να μπορείς να τις απαντήσεις από το Bluetooth

Εννοώ να είναι ενεργές και οι δύο αλλά όχι να μιλάς ταυτόχρονα και στις δύο απλά οποία χτυπάει από τις δύο ανά πάσα στιγμή να μπορείς να τις απαντήσεις από το Bluetooth

Στο δικο μου ετσι δουλευει....

Ψαχνω για κινητο γυρω στα 300 ευρω που θε με βγαλει για μια διετια και εχω καταληξει σε αυτά τα δυο.Εκτος από τη διαφορα στο μέγεθος οθονης βλέπετε καποιο λογo να προτιμησω το ένα εναντι του αλλου?Με ενδιαφερει κυριως να είναι οσο πιο smooth γινεται με καλη μπαταρια.Φυσικα αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση σε αυτά τα λεφτα είναι ευπροσδεκτη.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...