telefoneri Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 εχει ειδικο θεμα με τιτλο "κινητο για στρατο" ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bourojean Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εν οψει των γενεθλιων ενος πολυ καλου μου φιλου, η παρεα του πηρε ενα tablet nexus 7. Επειδη η κυρια ασχολια του φιλου μου ειναι γελοιογραφος/ σκιτσογραφος σε εφημεριδες, σαιτ κτλ σκεφτηκα θα του αρεσε ενα σαν πενακι να σκιτσαρει κατευθειαν ψηφιακα. Επειδη δεν εχω ασχοληθει με την κατηγορια αυτη, θα θελα να ρωτησω: - τι προτεινετε κατ αρχην εσεις; - υπαρχει διαφορα stylus - digitizer ; - χρειαζεται ειδικο software; Στις αναγκες του να ληφθει υπ οψιν οτι επειδη ειναι σχεδιο και οχι γραφη, η ομαλη και απροσκοπτη αποκριση ειναι σημαντικα! Εαν η αγορα ενος τετοιυ σετ ειναι δυσκολη (διαθεσιμοτητα, τιμη) θα θελα τουλαχιστον να προτεινετε κατι συμπαθητικο για χομπιστικη χρηση. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellirousap Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 εχετε καποια γνωμη να με βοηθήσετε και που μπορω να το παραγγειλω εμπιστα οσο πιο φνηνα γινεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirigaki Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το Nokia 101 είναι όντως το ιδανικό αλλά δεν το βρίσκεις πλέον.... Αν το ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί να το έχει σε στοκ ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δύσκολα θα το βρεις. Μόνο μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Είμαι μεταξύ αυτών των 3 κινητών (και μόνο αυτών δυστυχώς) Αν και θα με ενδιέφερε το νοκια για να δοκιμάσω windows και παρόλο που εχει 512 ραμ, αποτι εχω διαβάσει ειναι αρκετή σε σύκριση πχ με android 512 ραμ, αλλά η έλειψη κάμερας μπροστά, σχεδον με κάνει να το αποκλείσω. Μεταξύ του HTC και του LG, κλίνω προς το LG, για 2 λόγους. Περισσότερη ραμ, ομορφότερο :lol: Βεβαια ειναι διπυρηνο, και στο gsmarena αν και λεει για μεγαλυτερη μπαταρία, του δίνει λιγότερο standby Γενικά εχω καταμπερδευτεί και δε ξέρω τι να επιλέξω.... :ninja: I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αυτό με τα 4G rom ότι είναι λίγα δεν είναι απόλυτο. Εγώ έχω 70 εφαρμογές και έχουν πιάσει 650mb χώρο. Οπότε είναι ανάλογα τη χρήση που θα κάνεις. No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μέσα στις επόμενες ημέρες σκοπεύω να αντικαταστήσω το τωρινό κινητό μου, το LG G2. Είμαι ανάμεσα στο LG G3 16GB και στο Oneplus one 64GB. Το LG G3 θα το αγοράσω με τιμολόγιο, οπότε το κοστος αγοράς πλησιάζει την τιμή του Oneplus one. Αν πάλι προτιμήσω το Oneplus one θα το αγοράσω από κάποιο κινέζικο κατάστημα ( πρόσκληση ακόμη δεν έχω καταφέρει να πάρω). Ποιό από τα δύο να προτιμήσω και γιατί; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BABISMOBILE Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Είμαι νέο μέλος και ψάχνω κινητό για επαγγελματική μόνο χρήση δηλαδή κυρίως χρήση τηλεφώνου και photo . Με εντυπωσίασαν τα εξής 2 Iocean X8 Mini VS NEW DUAL SIM LENOVO S8+ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ NEW DUAL SIM LENOVO S8+ είναι σίγουρα LENOVO ? http://www.vickmall.com/iocean-x8-mini-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg.html http://www.aliexpress.com/item/Free-gifts-dual-sim-New-lenovo-S8-android-4-3-smart-phone-mtk6592-octa-core-5/1904944858.html ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αναμένω τα σχόλιά σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 καμια ιδεα ρε παιδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 καμια ιδεα ρε παιδια; Θα σου πρότεινα να είναι 10αρι. Σε 9,7 θα έχεις μπάρες στα πλάγια όταν βλέπεις βίντεο. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλύτερα iocean που έρχεται Ελλάδα. Συν ότι τα περισσότερα iocean έχουν καλή και τίμια κάμερα για την τιμή τους. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Oneplus one με πρόσκληση, όλο και κάπου θα βρεις. Αξίζει πολύ καλύτερα, το g3 τρώει κολληματακια λόγω οθόνης πάρα τα updates. Συν ότι το oneplus one έχει καλύτερη μπαταρία. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Είμαι νέο μέλος και ψάχνω κινητό για επαγγελματική μόνο χρήση δηλαδή κυρίως χρήση τηλεφώνου και photo . Με εντυπωσίασαν τα εξής 2 Iocean X8 Mini VS NEW DUAL SIM LENOVO S8+ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ALIEXPRESS ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ NEW DUAL SIM LENOVO S8+ είναι σίγουρα LENOVO ? http://www.vickmall.com/iocean-x8-mini-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-1gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-hd-ips-screen-otg.html http://www.aliexpress.com/item/Free-gifts-dual-sim-New-lenovo-S8-android-4-3-smart-phone-mtk6592-octa-core-5/1904944858.html ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αναμένω τα σχόλιά σας. Εκανες τον κοπο να διαβασεις το buyer feedback για το s8+; Εαν οχι καντο γιατι μαλλον προκειται για κλωνο. Εαν θελεις lenovo δες το a806 4g μονοκαρτο. Καλο και το iocean. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα! Πρεπει να αλλαξω κινητο και θελω κατι καλο και οικονομικο. Προτιμω την lenovo γιατι απο οτι εχω διαβασει θα εκπροσωπηθει και στην χωρα μας οποτε θα υπαρχει πιο αμεση εγγυηση. Τα χαρακτηριστικα που θελω ειναι οπωσδηποτε: dual sim ram 2g rom 16g αν ειναι δυνατον να ειναι οχταπυρηνο και με καλυψη 4G. Τιμη 150 Ε +/- κατι..... Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα! Πρεπει να αλλαξω κινητο και θελω κατι καλο και οικονομικο. Προτιμω την lenovo γιατι απο οτι εχω διαβασει θα εκπροσωπηθει και στην χωρα μας οποτε θα υπαρχει πιο αμεση εγγυηση. Τα χαρακτηριστικα που θελω ειναι οπωσδηποτε: dual sim ram 2g rom 16g αν ειναι δυνατον να ειναι οχταπυρηνο και με καλυψη 4G. Τιμη 150 Ε +/- κατι..... Ευχαριστω πολυ! Οκταπηρυνο και 4G δεν πάνε μαζί. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) φωτογραφισες το lenovo golden warrior a8 (a806) αν εξαιρεσουμε το dual sim http://www.to2c.com €147 Edited September 2, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 σιγουρα δεν βγαινει δε δικαρτο? http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A806-A8-4G-LTE-FDD-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-4-Mobile/2031741348.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) σιγουρα δεν βγαινει δε δικαρτο? http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A806-A8-4G-LTE-FDD-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-4-Mobile/2031741348.html Στο aliexpress γίνεται ένας ψιλοχαμός (όπως πάντα) με τους πίνακες κάθε κινητού. Θα βρεις πολλά και διάφορα όπως: 2 sim,σε όλες τις παραλλαγές μεγέθους Μπαταρία από 2000 έως 2700 mAh Κάρτα μνήμης από καθόλου έως 64Gb Χρώματα περισσότερα κι από γυναικείο make-up Βάρος άσε καλύτερα...... Δες καλύτερα στο αντίστοιχο [θέμα] και θα βγάλεις άκρη. Αρκετοί το έχουμε παραγγείλει από "γνωστά" κινεζομάγαζα. Edited September 2, 2014 by immortal207 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 οκ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ειμαι πιο κοντά στο 1ο αλλά ήθελα να μάθω αν αξίζει η οικονομικη υπερβαση των 120 ευρω. Επισης σαν κατοχος του S2 φοβαμαι μηπως δεν μπορω να συνηθισω την μη υπαρξη κουμπιων κατω και πλαινων. Παντως εμφανισιακά με εχει κερδίσει το lg. Θα εβαζα και το G3 στην εξίσωση αλλα μου φαινεται οτι παραξεφευγω σε μεγεθος (εδω και το S5 με προβληματιζει). Aυτά που ήθελα να ξερω ειναι 1. πιο εχει καλυτερη αντοχη σε χτυπηματα, γρατσουνιες, ξεβαψιματα. πχ το s2 που εχω εχει φυγει τελειως το ασημι περιβλημα στο πλάι ενω και το home button υπολειτουργει μετα τους 12 μηνες. 2. καλυτερη οθονη για browsing που με ενδιαφερει κυριως 3. καλυτερη μπαταρια 4. ευκρινεια κατω απο τον ηλιο 5. αν καποιο απο τα 2 εχει πιο δυνατο σημα wifi 6. αν σε σχεση με το S2 μου το lg g2 θα εχει συνολικα ποιοτικοτερη καμερα και φωτογραφια. Γενικοτερα, τα +120 ευρω που για μενα δεν ειναι λιγα ανταποκρινονται στη διαφορα των 2 μοντελων(ανεξαρτητως πιο ειναι πιο καινουριο)?:confused: υγ. μη μου προτεινετε κινεζικα μοντελα υγ. ευχαριστω και συγνώμη αν κουρασα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ....και εγώ αυτό χαλβαδιαζω για την σύζυγο, να την κάνω να ξεκολλήσει από τα καταραμένα ΝΟΚΙΑ.... :) ΥΓ: Κάποια άλλη πρόταση, με οθόνη έως 5" και 1 GB μνήμη, σε κόκκινο χρώμα όμως;; το πιο ομορφο κινητο για γυναικες ειναι αυτο και το golden warrior a8 το οποιο εχω την υποψια οτι βγαινει και σε κοκκινο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 το πιο ομορφο κινητο για γυναικες ειναι αυτο και το golden warrior a8 το οποιο εχω την υποψια οτι βγαινει και σε κοκκινο Ωραίο φαίνεται, όχι δεν βγαίνει σε κόκκινο... .σε ρο βγαίνει... . Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) αλλες επιλογες; θα περιμενω λιγο να δω αν βγαλουν το Α8 με δυο sim, παραλληλα κοιταω και αλλες συσκευες οπως το coolpad F1, που το μονο που με χαλαει ειναι η ROM που ειναι 8giga και το TCL Idox x. Edited September 5, 2014 by georgeIII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggleenc Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχει αναφερθεί πουθενά η Doogee Θα βγάλει το DG900 μαζί με το DG580. Το οποιο απο χαρακτηριστικά φαίνεται πάρα πολύ καλό. Επίσης το DG800, το DG310 και το DG550 αξίζουν; Ποιό site να προτιμήσω για αγορές κινητών; Model: TURBO2 DG900 Sales point Back touch + Wake Gesture+ Gorillas in the third generation of toughened glass + SONY Camera + instant skin care + thin 7.1 mm 5.0" FHD 1080*1920 IPS OGS + Octa-core 1.7 Ghz + 2GB RAM +16GB ROM + Rear 13.0MP + Front 8.0 MP Size (mm) 143 x 72.6 x 7.1mm(L×W×H) Hardware Chipset MT6592 ( octa-core 1.7 Ghz Processor) Frequency(MHZ) WCDMA 850/2100& GSM850/900/1800/1900 Sim card Support Dual sims dual standby, Ordinary SIM, Micro SIM OS Android 4.4 GPS GPS, A-GPS NFC NO OTG Support OTA Support FM Radio Support Bluetooth BT4.0 Hotknot Support Sensor Light sensor , G-sensor , P-sensor, Gesture sensing, Back touch Speaker 1511 speaker, made by AAC 3G WCDMA 3G (HSDPA 21Mbps,HSUPA 5.76Mbps), Support WIFI hotspot EDGE Support GPRS Support EGSM Support WAP Support WI-FI Wi-Fi 802.11 b/g/n,Support Hotspot Display Main Display 5.0" FHD 1080*1920 IPS OGS Full lamination technology, Gorillas in the third generation of toughened glass Touch Lens G+2F 5 Points capacitance screen Camera Main Camera 13.0MP AF with True Flash LED + SONY IMX135 camera (SW 16.0MP) Sub Camera 5.0MP + 88° Wild-angle Front-facing Camera (SW 8.0MP) Memory Internal Memory 2GB RAM +16GB ROM Available Memory 6.3GB External Memory Micro SD card ( T-FLASH card), max 64GB Features Telephony motion Flip to mute , Easy Dial, Easy Answer, Gesture Answer Wake Gesture Double tap: light the screen, Start the APP by gesture APP encryption Support Batteries & IO Capacity(mAh) 2500mAh Talk Time 360minutes Standby Time 120Hour Charger INPUT :100-240V, OUTPUT: 5V-1000mA Connector USB Micro 5Pin Earphone jack 3.5mm Others Color Sandstone black, Babyskin white Language English, Spanish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Italian, German, Dutch, French, Polish, Romanian, Turkish, Russian, Arabic, Indonesian, Malay, Thai, Vietnamese, Hindi, Hebrew, Simplified Chinese, Traditional Chinese.(It has updated 48 languages) Certification CE/Rohs Launch time 2014 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts