Lakis85 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Οποιο και να παρει ευχαριστημενος θα ναι. Εγω πηρα g2 καθαρα για την αυτονομια του. Sony παντως δεν ξαναπερνω. Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ...ξέρει κανείς κανένα νέο μοντέλο επερχόμενο στο άμεσο μέλλον σε σχέση με τα παραπάνω που ήδη σκέφτομαι ;[ascend G750, desire 816] h Lenovo που έρχεται πότε την περιμένουμε; υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτώ σε τιμή μέχρι 350 και πάντα από επιδότηση κάποιου καταστήματος που συνεργάζεται με wind? thanx NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 ...ξέρει κανείς κανένα νέο μοντέλο επερχόμενο στο άμεσο μέλλον σε σχέση με τα παραπάνω που ήδη σκέφτομαι ;[ascend G750, desire 816] h Lenovo που έρχεται πότε την περιμένουμε; υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτώ σε τιμή μέχρι 350 και πάντα από επιδότηση κάποιου καταστήματος που συνεργάζεται με wind? thanx νεα μοντέλα ανά τόσο βγαίνουν.......... όσο για την lenovo....... και να ερθει εδώ παλι απο κίνα θα αγοράζουμε........ γιατί αν έρθει εδώ θα ερθει με ελληνικές τιμές (200 ευρω = 400 ευρώ) ετσι θα έρθει μόνο για να έχουμε να λέμε σκεψου μονο............ Πχ το k910 στην κίνα κοστίζει 220 ευρώ ας το υπολογίσουμε Ελλάδα............ 200 + 50 EURO to VAT(εκτελωνισμός) + 60 ευρω το ΦΠΑ έχουμε 310 ευρώ........ + βάλε πάνω κάτω 35 40 ευρώ στην αντιπροσωπεία για την εισαγωγή και να λειτουργεί + 40 ευρω κέρδος καταστήματος πόσο έχουμε είπαμε? 400 (για την ακρίβεια θα το βάλουν 399 ευρώ :) (εκτός και αν κάνουν κάποια ειδική συμφωνία κλπ τότε αλλάζουν τα πράγματα ) με λίγα λογία έχουμε και λέμε λόγο ότι το κράτος μας κλέβει κανονικά και με τον νόμο θα πληρώνουμε ακριβός τα διπλά :) no way χιλιες φορές απο την κινα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 G2 γιατί θα έχεις καλή κάμερα και όμορφο design. Αρκεί να του φτάνουν τα 10 gb. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 φίλε είναι πολύ καλό αλλά εχει ένα βασικό μειονέκτημα ..δεν πιάνει 3g στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) φίλε είναι πολύ καλό αλλά εχει ένα βασικό μειονέκτημα ..δεν πιάνει 3g στην Ελλάδα Αν το σχολιο απευθυνεται στο redmi note προφανως θα εννοεις 4g γιατι 3g πιανει κανονικοτατα. Ηδη εχει ανακοινωθει παντως και εκδοση 4g με snapdragon αλλα μονοκαρτο. Αν εννοεις το lenovo a806 τοτε και αυτο πλεον υποστηριζει ελληνικο 3g/4g. Edited August 29, 2014 by antdel_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 αν μπορείς στείλε την ιστοσελίδα που το βρήκες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Lenovo a806 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Το εχει και το minideal Redmi note 4g (δεν κυκλοφορησε ακομα) http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-introduces-4G-version-of-its-value-priced-Xiaomi-Redmi-Note-phablet_id59031 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 G2 παρόμοια με τα άλλα + καλύτερη αυτονομία + φθηνότερο + μεγαλύτερη οθόνη σε παρόμοιο μέγεθος. Μόνο αν δεν θέλει πλαστικό έχει λόγο να πάει σε κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 να σου πώ την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι,είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο,θα προτιμούσα το XIAOMI HONGMI NOTE που προτείνει ο φίλος από πάνω που είναι πολύ ποιο δοκιμασμένο κινητό και με αρκετά forum και review,ευχαριστώ πάντως :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δύο συσκευές..Να πω οτι ειμαι πρωην κάτοχος htc one m7 που εχω να πω μονο θετικα για αυτο (εκτος μπαταρίας).. Το m8 το πηρε πρόσφατα ο κολλητός μου και το εχω δουλέψει λίγο..Πραγματικά τρομερά ηχεία και φοβερό ακουστικό και ολο το κινητό ειναι πολυ ποιοτικό...Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα onscreen buttons,η μπαταρία του και το στενομακρο σχημα του που πιστευω οτι ειναι ολα θεμα συνήθειας... Απο την αλλη μερια, το s5 το εχω δουλέψει μονο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και νομιζω πως θα κάθεται καλύτερα στο χερι μου, Η οθόνη του σε μερικα σημεία μου αρεσει καλύτερα απο το htc αλλα οταν έρχεται το άσπρο μου φαινεται κάπως..Δεν ξερω αν εχει διαφορά με τις ρυθμισεις που εχει για την οθόνη, δεν το δοκίμασα...Κολλήματα δεν παρατήρησα αλλα δεν ξερω τι γίνεται σε καθημερινή χρήση..Θελω να μαθω πως τα παει με το ακουστικο και το ηχείο καθως και σε ένταση σήματος wifi και δίκτυου που το m8 ειναι απο τα καλύτερα που εχω δει..Επισης ποσο πιο καλή μπαταρια εχει και πως ειναι η οθόνη κατω απο τον ηλιο;; Ποιο μου προτείνετε; ; Αξιζει τα παραπανω χρηματα το m8?Ακόμα σκεφτομαι πως σε περίπτωση service με το htc θα πρεπει να μπλεξω με arvato,αλλα απο οτι εχω διαβασει στο forum το m8 ειναι απροβληματιστο.. Edited August 29, 2014 by andrewk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Η δεύτερη μου συσκευή LG g2 είχε σοβαρό ατύχημα.Έτσι ψάχνω για κάτι μικρότερο που θα κάνει παρέα στο Ζ2 Σαν τελευταία επιλογή το Samsung βάζω γιατί δίνω βάση και στην ποιότητα κατασκευής... Αυτά που με ενδιαφέρουν: Ηχεία καλά ( το HTC παίζει μόνο του εδώ) Κατασκευή εδώ το Samsung μας κοιτάει από μακριά Οθόνη (εδώ δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο) Αυτονομία τουλάχιστον 2 μέρες μιας και λείπω σε δρομολόγια ( Z1 c πιστεύω να είναι στα επίπεδα Ζ2.. Το Samsung έχει και αυτό το Power saving η όπως αλλιώς λέγεται σαν τον μεγάλο αδερφό του?) Κάμερα να είναι πάνω από το μέτριο Έχω μπερδευτεί σε ποιο να διαλέξω και ποιο είναι καλύτερο σαν σύνολο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει ( χρηματικό ποσό δεν παίζει ρόλο μιας και 1€ κοστίζει η κάθε συσκευή) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) καλημερα σας Θελω να αλλαξω ενα S3 mini που τα εχει φτυσει και θεκω τις συμβουλες σας Τα κριτηρια- δεδομενα εινα τα εξης: απορριπτονται κινεζικα θα το αγορασω απο σκρουντζομαγαζο οθονη εως 4.5 ιντσες θα ηθελα να δωσω οσον το δυνατο λιγοτερα χρηματα προφανως αλλα δεν εχω θεσει ταβανι οπωσδηποτε 4G Στις προδιαγραφες δεν εχω απαιτησεις για επεξεργαστη, μνημες κλπ ή καμερα Οσον αφορα τη χρηση, το θελω κατα κυριο λογο για να μιλαω (μιλαω πολυ) και για ιντερνετ. Και μια στο τοσο θα παιζω και κανα παιγνιδακι... Αρα και η μπαταρια ειναι σημαντικη, αλλα παντα αγοραζα και φορτιστη αυτοκινητου και για το γραφειο και φυσικα ειχα στο σπιτι. Οποτε αυτο καπως παλευεται...:O Αυτα που σκεφτομουν σε πρωτη φαση ειναι S4 mini, HTC One mini και με το ζορι (εξαιτιας της τιμης)Sony Z1 mini. Αλλα τρωγομαι και για Iphone 5C/ 5S... Η τιμη διπλασιαζεται αλλα με τρωει το χερι μου...:cry::cry::cry: Ειχα παλια Iphone και το γουσταρα αλλα μετα με επιασε η τσιγκουνια μου Σας ακουω... Edited August 30, 2014 by gasgounis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Motorola moto g 4g/lte Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasgounis Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 να πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο. Θα το ψαξω αλλα με μια γρηγορη ματια δεν φαινεται ασχημο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkakajim88 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πήρα στην γυναίκα μου το Κ900 και όχι το Κ910, γιατί θεωρώ το Κ900 πολύ καλύτερο. Το καλό είναι ότι η Lenovo έρχεται επίσημα Ελλάδα από τον άλλο μήνα, το κακό είναι ότι δεν έχουν υποστήριξη. Αντιθέτως το Xiaomi Mi3, έχει φοβερά specs, φοβερή υποστήριξη, είναι καλύτερο από αυτά τα δύο, αν δεν σε ενδιαφέρει το δίκαρτο (το Κ900 είναι μονόκαρτο). Σαν τιμές το Κ900 είναι το ίδιο με το Μι3 16GB έκδοση ( 215€ τελική MI3 - 227€ τελική Κ900). Εσύ διαλέγεις Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να το πειράξω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον,μιας και είμαι ακόμα άσχετος με τα συγκεκριμένα κινητά. Η παραγγελία έγινε.Τσίμπησα το Κ910 μετά από αμπεμπαμπλόμ με το Κ900 μιας και πραγματικά μου ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξω ανάμεσα στα δύο.Στα χαρακτηριστικά μου φαίνεται πως το Κ910 το τρώει το Κ900,παρόλα αυτά δηλώνω ακόμα ερωτευμένος με το Κ900.Ότι ποιο όμορφο έχω δει σε κινητό! :P Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους όσους βοηθήσατε,θέλοντας και μη! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Όντως κι εγώ την Σονυ δεν την πολυεμπιστεύομαι πλέον...τα 10gb του φτάνουν και του περισσεύουν, μιλάμε για πολύ απλή χρήση, λίγο Facebook λίγο browsing και καμία φωτογραφία...Απλά παίρνει κινητό κάθε 3-4 χρόνια και θέλει όσο γίνεται πιο future proof...@bas13 ακριβώς τα ίδια του είπα κι εγώ...πάντως εγώ απέκλεισα με τη μια το s4 κυρίως λόγω μπαταρίας.overall πρότεινα εννοείται την ευκαιρία που ακούει στο όνομα g2 και απλά πρότεινα και το One σαν κάτι το διαφορετικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) όσα ανέφερες μπαταρία είναι για κλάματα, και γενικός όσες συσκευές είναι κάτο από 5 μπαταρία είναι για κλάματα, με μοναδική εξαίρεση το Motorola moto g 4g λόγο λογισμικού (δεν έχει bloat) και λόγο πάχους (χόρεψε μεγαλύτερη μπαταρία). αν ούτε αυτό δεν σου κάνει τότε ανεβαίνουμε στα χρήματα, ακόμη και αν γίνει αγορά από την Κίνα (αφού θέλεις 4g το οποίο παρεπιπτοντος το έχω κλειστό γιατί δεν υπάρχει σήμα παντού, και ούτε θα υπάρξει τα υπόλοιπα 2 3 χρόνια και μου ξεπατοσει την μπαταρία εκεί που με 3g βγάζω δύο μέρες με 4g αν είμαι τυχερός μέχρι το απόγευμα, για αυτό και έφαγε μόνιμο disable) Edited August 30, 2014 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toykaki Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπερα θελv να αγορασω ενα monitor 22' για τον η/υ μου το θελω για Gaming και για ταινιες με όριο χρημάτων τα 210 το πολυ 220Ε..Εαν μεσα σε αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να παρω Monitor-tv θα με ενδιεφερε...Απο εταιρια προτιμαω lg-samsung ... Ευχαριστω εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 μονο αυτο που βρικα στης ιντσες που ζητας (χορις να ειναι πολυ χαλια) http://www.skroutz.gr/s/4716235/LG-22MT55D.html μετα παμε στα 230 ευρω για dell...και 24" http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ορίστε :) http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) LG L9II 145 και μετα κινα μερια εκει μεχρι 160 ερυω που δινεις εχει μερικες πολυ καλες επιλογες (βλεπε asuz zenphone 5 που προσφατα εκαναν παρουσιαση στο Myphone) Edited August 30, 2014 by egodemis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ούτε με σφαίρες... Μονο το LG l9 II ή κοιτάς από Κίνα μεριά. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Οι εταιρείες που γράφεις δεν είναι ότι καλύτερο πάντως στα φθηνά μοντέλα τους ( απλά για να ξέρεις ) Το πρόβλημα με τα TF panel είναι η γωνία θέασης , έφυγες από το κέντρο ( ειδικά στον κάθετο άξονα , άστα να πάνε όλα χάλια ... ) και όταν βλέπεις ταινία δεν μπορείς να είσαι κορδωμένος σε θέση γραφείου ... Λίγα TF panel έχουν καλές γωνίες θέασης γύρο από τον κεντρικό άξονα. Προσπάθησε να βρείς IPS panel . Τα καινούργια πάνελ είναι μια χαρά για παιχνίδι . Ασε που θα το ευχαριστηθείς καλύτερα . Επίσης γιατί θέλεις 22' , Εάν μπορείς να πάρεις 27'άρι ( δεν χωράει ? ) Αυτό για παράδειγμα είναι αξιοπρεπές και έχει και TV tuner ... www.skroutz.gr - LG-27MA53D στα λεφτά που ψάχνεις και είναι και IPS. Εδώ δύο καλά monitor για παιχνίδι μόνο https://www.skroutz.gr/s/2413805/AOC-e2752Vq.html?from=account_favorites και https://www.skroutz.gr/s/2384837/Viewsonic-VX2703mh-LED.html?from=account_favorites Edited August 30, 2014 by zakailiou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toykaki Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 μπορω απλα νομιζα οτι ξεφευγουμε απο θεμα χρηματων.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts