Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τιμή είναι χωρίς μεταφορικά σχεδόν σίγουρα (παρότι το λίνκ που έβαλες δεν ανοίγει). Αν είναι από Αμερική υπολογίζεις έναν 30ρι οπωσδήποτε και τελωνείο. Επίσης δεν θα παίζει σε ελληνικά δίκτυα καθώς είναι κλειδωμένο στην sprint

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες τα χαρακτηριστικά του ενός και δες του άλλου...καμία σχέση. Κατ' αρχάς το Xiaomi Mi3 το 16άρι εγώ το βλέπω πιο φθηνό από το Huawei. Αυτό σε συνδυασμό ότι είναι πάρα πολύ καλύτερο....Xiaomi Mi3 χαλαρά!!!

Υπόψιν πάντως, μπορείς να βρεις και κινέζικα κινητά, κάποια τουλάχιστον, αμέσως από μαγαζιά που έχουν ευρωπαΐκή αποθήκη. Έτσι το Coolicool έχει κάποια να διαλέξεις και τα παραλαμβάνεις σε 2-5 ημέρες γράφει, χωρίς τον φόβο τελωνέιου φυσικά ;)

Αμα μπορείς να ανεβεις πανω απο τα 200 (στα 230) θα σου προτεινα το lg g pad ή το toshiba encore αμα θα ηθελες windows. Αυστηρα στα 200 θα σου πρότεινα το galaxy tab 3, το 8 ή το 10 ανάλογα με ποσες ιντσες οθονη θέλεις.

Τώρα διαβάζω σχολεία για κενό ασφαλείας στο cool padκ πάλι δεν είμαι σίγουρος για να το επιλέξω παιδιά....

κανεις δεν μπορει να αποκλεισει το οτιδηποτε, αλλα το πιθανοτερο ειναι

το προβλημα με τα spam mails που ανεφερε ο χρηστης να μην οφειλονται

σε προβληματικο software του κινητου. παντως η τιμη επεσε στα 101 :D

Το Xiaomi Mi3 απλά στα λεφτά του δεν έχει ανταγωνισμό, εκτός κι αν δεις λίγο και το iocean X8 που και πάλι το ξεπερνάει.

Παιδιά ψάχνω τάμπλετ για τον πατέρα μου μέχρι 150 ευρώ με μόνη προυπόθεση τουλάχιστον 2gb ram και τουλάχιστον 1,6ghz.Έχετε να μου προτείνετε κάποιο από κίνα?

Αφού, για να παίρνεις μαζί σου ένα κινητό των 5.5 inches έξω μαζί σου χρειάζεσαι τσάντα/τσαντάκι, δεν θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει κάποιος ένα κινητό των 20 ευρώ για ότι αφορά τις κλήσεις, και αντί για το κινητό των 5.5 inches να πάρει ένα ταβλετ? π.χ δεν ισχύει XiaoMi Pad + Απλό κινητό > XiaoMi Redmi Note ?

Σωστή παρατήρηση. Εννοώ το Asus με 1gb ram. Γιατί έβαλες το λογισμικό σαν ειδοποιό διαφορά; Ραδιόφωνο έχει πάντως. Οι επεξεργαστές τι λένε;

αν εχει ραδιοφωνο το zenfone, τοτε εχει λαθος το gsmarena (οχι σπανιο).

αρα εγω θα σκεφτομουνα: θελω αυτονομια ή θελω android 4.4 αντι 4.2

στη συγκεκριμενη περιπτωση θα διαλεγα αυτονομια. εσυ κρινεις . . .

Edited by telefoneri

Γιατί έβαλες το λογισμικό σαν ειδοποιό διαφορά;

Το KitKat είναι ελαφρύτερο του JellyBean και θα τρέχει καλύτερα με 1GB RAM.

Το mi3 αυτη τη στιγμη ειναι απο τα καλυτερα vfm κινητα που μπορεις να παρεις.Απο τον επεξεργαστη θηριο μεχρι την high definition οθονη και τημ υποστιριξη απο την κοινοτητα ειναι καλυτερο απο το Huawei.Το μονο κακο ειναι οτι δεν παιρνει καρτα μνημης αρα θα πρεπει να σου αρκουν τα 16 giga.Αν δε σου φτανει ο χωρος τοτε δεν υπαρχει και διλλημα γιατι η εκδοση των 64 giga ειναι ακριβοτερη του HUAWEI.
nokia3310,nokia3330,nokia3200,nokia7610,nokia7370,sonyerricsonk800i:w00t:,samsung s8300,nokiaN82,lg viewty,htc hero,s2, xiaomi Mi3,LgG4,Honor 8,Htc U11

Τα συγκεκριμένα τα εξετάζω και εγώ για προσωπική επιλογή.

Δυστυχώς κανένα από τα δύο δεν έχει ραδιόφωνο, κάτι που με χαλάει.

http://www.asus.com/Phones/ASUS_ZenFone_5/specifications/

http://www.devicespecifications.com/en/model/3b192a5a

http://www.devicespecifications.com/en/model/66702b18

Επίσης κανένα από τα δύο δεν έχει γυροσκόπιο, που να καταλαβαίνω καλά είναι απαραίτητο για να χρησιμοποιούνται π.χ. ως τιμονιέρες στα σχετικά παιχνίδια (επίσης με χαλάει).

Καλημέρα,

Το Lenovo S660 έχει ράδιο φίλε μου.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Και απ' ό,τι διαβάζω στις αρχικές σελίδες του σχετικού θέματος, και το zenfone 5 έχει ραδιόφωνο.

Λυπάμαι για το λάθος μου. Με τόσες πηγές πληροφόρησης με διαφορετικές πληροφορίες η κάθε μία, την πατάς στο τέλος.

Εδώ η ίδια η Asus δεν το αναφέρει στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου...

Κατέβασα τελικά το μάνιουαλ και το τσέκαρα.

καλησπέρα παίδες,

θέλω να αγοράσω ένα tablet από Ελλάδα ΑΛΛΑ να το στείλω δώρο στην Αυστραλία.

Σκεφτομουν το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" Wi-Fi απο κάποιο σκρουτζομαγαζο.

Το ερώτημα είναι ποιες μάρκες και αν υπάρχουν γενικά εταίρες που να έχουν παγκόσμια κάλυψη σε θέματα εγγύησης.

Όπως εγώ, το αγοράζω από εδώ αλλά αν πχ πάθει κάτι να με καλύψει στην Αυστραλία.

Δε νομίζω να έχεις εγγύηση στην Αυστραλία αν το αγοράσεις από εδώ.Επίσης αν το στείλεις υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσεις τελωνείο.Άρα ίσως να είναι καλύτερα να το αγοράσεις από εκεί.

από ότι ξέρω στην αυστραλια παίζει εγγύηση μόνο για τοπικά προϊόντα (ίσος και Ηνωμένων Πολιτειών..........ίσως) αλλα μεχρι εκεί

Avadonmon σωστά τα λες, αλλά δεν μπορώ να κουβαλάω 2 ή 3 συσκευές στο τσαντάκι μου. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα! χαχαχα

Από το κινέζικο site και στα χαρακτηριστικά που θέλω είναι το Redmi Note. Το Lenovo το έβαλα για τη χειρότερη περίπτωση. Μέχρι στιγμής πηγαίνω για το Redmi Note. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η αγορά (ελπίζω).

Καλησπέρα!

Πρόκειται για φίλο ο οποίος αποφάσισε να αποχωριστεί το παλιό του κινητό και με μια πρώτη ματιά, του πρότεινα κάποιο εκ των

LG L9 II D605 και Nokia lumia 635.

Τον ενδιαφέρει κυρίως ο δυνατός επεξεργαστής για να μην κολλάει σε εφαρμογές κ internet διότι με το υπάρχον κολλάει ακόμα και στο viber!

H οθόνη θέλει να είναι από 4,5'' και πάνω,να διαθέτει αξιοπρεπή μπαταρία και-ει δυνατόν -χαμηλό sar.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή :)

Καλησπέρα!

Πρόκειται για φίλο ο οποίος αποφάσισε να αποχωριστεί το παλιό του κινητό και με μια πρώτη ματιά, του πρότεινα κάποιο εκ των

LG L9 II D605 και Nokia lumia 635.

Τον ενδιαφέρει κυρίως ο δυνατός επεξεργαστής για να μην κολλάει σε εφαρμογές κ internet διότι με το υπάρχον κολλάει ακόμα και στο viber!

H οθόνη θέλει να είναι από 4,5'' και πάνω,να διαθέτει αξιοπρεπή μπαταρία και-ει δυνατόν -χαμηλό sar.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή :)

να υποθεσω δεχεται κινα? τοτε: http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-tf-card-solution-mobile-phone.html

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

και από μένα το hongmi note καλή επιλογή μετά πάμε για honor 3c της huawei

αν δνε θελει απο κίνα το LG L9II μονοδρομος

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...