kassotis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και εγώ το l90 θα έπαιρνα αν έπαιρνα τώρα.... Μόνο να δείτε την οθόνη μην είναι τελείως μαπα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός το HTC είναι καλύτερο σε (μακρινες) φωτογραφίες.! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για νέα συσκευή, έως 100 ευρώ. Δεν έχω ιδιαίτερη προτιμηση σε android ή w8 λειτουργικο, και θα ήθελα να είναι απο 4 έως 4.5 ίντσες, με κάμερα ~5MP, ραδιόφωνο, για απλή χρήση (άντε να διαβασω κανενα e-book ή να ασχοληθω με κανενα χαζογκέημ). Απο μια προχειρη έρευνα αγοράς που έκανα,έχω ξεχωρισει ταα lumia 520 και το lenovo a800. Υπάρχει καποια άλλη/καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Νομιζω απαντηση στο ερωτημα σου δεν θα βρεις Ακομα και samples να δεις απο ολα τα κινητα στα οποια θα καταληξεις οταν παρεις εσυ φωτο τελικα μπορει να μην σου αρεσουν αφου ζητας τετοια λεπτoμερεια. Επισης μπορει να τραβηξεις με την στοκ εφαρμογη του κινητου και να σου φαινεται χαλια και με μια αλλη οπως την google camera η την lenovo να σου φαινεται οκ Αλλωστε αν σου αρεσει μια φωτογραφια ειναι κατι τελειως υποκειμενικο Αφου εχεις dslr καμερα και προφανως ασχολεισαι με την φωτογραφια ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι παιζουν ρολο φακοι , διαφραγματα , φωτισμος , φλας κτλ κτλ Το ζητουμενο απο τις φωτο ενος κινητου δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που ζητας . Και νομιζω δεν εχει να κανει με το αν ειναι κινεζικο το κινητο η οχι. Πολλα επωνυμα κινητα ακριβοτερα κατα πολυ εχουν χαλια καμερα Η καμερα ενος κινητου ειναι για να δημοσιευσεις σε κανενα facebook καμμια φωτογραφια αντε να τη δεις στην οθονη του laptop η στην καλυτερη να ειναι ενταξει για να την εκτυπωσεις Η συζητηση για την καμερα ενος κινητου τις πιο πολλες φορες (ειδικα κινεζικου) περιστρεφεται γυρω απο την απορια αν τραβαει καθαρες φωτο και οχι το ποσο καλα απεικονιζει χρωματα Τωρα αν καποιος ξερει κατι περισσοτερο η κανω λαθος ας βοηθησει τον ανθρωπο Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komposta Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλύτερα να αποφύγεις την lg (g2,g3) αφού έχεις πρόβλημα με την χωριτικότητα δεν έχουν επέκταση μνήμης και να κοιτάξεις επιλέξεις xiaomi mi3 64gb ή Sony speria Z1 compact που είναι εξίσου καλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εννοείται G2 . Πιο κομψό, πιο μικρό με μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη και πολύ πολύ καλύτερη κάμερα. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Jiayu F1 με 53€ από το vickmall. Το απόλυτο value for money Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Προσωπική επιλογή το G2. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για το 2013. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ναι, το LG G2 είναι πολυ καλό. Αυτό και από μένα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Απο το site minideal πληρώνεις έξοδα για εκτελωνισμό; Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Απο το site minideal πληρώνεις έξοδα για εκτελωνισμό; Απο οποιο καταστημα και να αγορασεις αν επιλεξεις να στο στειλουν μα απλο ταχυδρομειο Κινας η Χονγκ Κονγκ την δωρεαν αποστολη δηλαδη 99,9999999999% ΔΕΝ περναει τελωνειο με την διαφορα οτι κανει 10-20 μερες να ερθει Αν επιλεξεις dhl η καποια αλλη κουριερ τοτε 99,9999999999% ΘΑ περασει τελωνειο και εκτος απο 23% φορο θα πληρωσεις και εξοδα εκτελωνισμου-φυλαξης-εγγραφων-κατι αλλα χαζα καπου 50 ευρω ισως και παραπανω Υπαρχει ολοκληρο θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Και φυσικα πληρωνεις ΠΑΝΤΑ και MONO με PAYPAL Αληθεια απο περιεργεια ρε Γιωργη ποιο διαλεξες ???? Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για νέα συσκευή, έως 100 ευρώ. Δεν έχω ιδιαίτερη προτιμηση σε android ή w8 λειτουργικο, και θα ήθελα να είναι απο 4 έως 4.5 ίντσες, με κάμερα ~5MP, ραδιόφωνο, για απλή χρήση (άντε να διαβασω κανενα e-book ή να ασχοληθω με κανενα χαζογκέημ). Απο μια προχειρη έρευνα αγοράς που έκανα,έχω ξεχωρισει ταα lumia 520 και το lenovo a800. Υπάρχει καποια άλλη/καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα? Κανεις δεν μπαινει στον κοπο να διαβασει τα απειρα ιδια ποστ που εχεi η Επιλογη Συσκευης :lol::lol::lol: Aν δεν σε πειραζει να παρεις απο Κινα η απαντηση ειναι οτι δινεις αλλα 15-20 ευρω και παιρνεις κινητο με αριστη ποιοτητα κατασκευης , καλη οθονη , καμερα και αυτονομια , αριστο wifi και σημα κινητης , δικαρτο αν σου χρειαζεται και πανω απο ολα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html Edited June 13, 2014 by kritikos4 Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party_Boy_G Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλημέρα σε όλους. Όπως γράφω παραπάνω, θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο κινητό να πάρω έως 300 € μόνο από τον Γερμανό όμως. Εγώ σκέφτομαι το LG G2 mini ή το S3. Δεκτές όλες οι προτάσεις. Ευχαριστώ... I'm the PARTY_boy!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Φυσικά πας για G2. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλημερα σας, ψαχνω απο εξωτερικο για ενα νεο οχι ακριβο τηλ και σημερα ειδα σε προσφορα τα ακολουθα 2 1) http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K900-Smartphone-Intel-Powered-2-0GHz-5-5-Inch-IPS-Screen-RAM-2GB-ROM/1888416136.html 2) http://www.aliexpress.com/store/product/Huawei-Ascend-P6-U06-P6S-4-7-Quad-Core-Mobile-Phone-Incell-2GB-RAM-6-18mm/1288190_1888439736.html Τι γνωμη εχετε?? περιμενω τα σχολια σας και αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο δεχτον! Ευχαριστω πολυ PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Φαινόνται φοβερά τα κινήτα για την προσφορά αυτή. Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την τιμή ? Πρόσεξα όμως ότι σαν Sheeping έχει μόνο via DHL, αυτό σημαίνει ότι πέρα από τα μεταφορικά (7 ευρώ) θα πληρώσουμε και φόρους δασμούς κλπ?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Mαλλον ετσι ειναι γιατι την μια και μοναδικη φορα που την πατησα , μεσω της DHL ηταν . και για κατι που ειχα αγορασει 200€ τελικα πληρωσα 320€ μεχρι να φυγω απο το αεροδρομιο...Χωρις το ολο τρεξιμο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Λετε να υπαρχει προβλημε με το τελωνιο ε? Ειδα επισης οτι δεν εχει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal? Ειναι κακο αυτο? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Πιστευω οτι ειναι γενικη παραδοχη σε ατυχους αγοραστες απο ελλαδα οτι DHL courier στο αεροδρομια , σημαινει 100% εκτελωνισμος και χρεωσεις. Η πλακα ειναι οτι ετσι και γινει αυτο θα σου ζητηθει (αν θες) να πληρωσεις 90€-100€ για εκτελωνιστη (+δασμους , φπα ,κλπ) η θα πας εσυ εκει απο το ενα μερος στο αλλο που θα σε στελνουν (2-4 ωρες τρεξιμο) για να παρεις το δεμα σου. Τι τροπο πληρωμης εχει ; Edited June 14, 2014 by Leolipop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αποκλείεται να μπορώ να αγοράσω τα αντίστοιχα 2 αυτά κινητά, στην τιμή των 100 $ από την στιγμή που σε όλα τα υπόλοιπα γνωστά αξιόπιστα sites (minideal,to2c klp) κοστίζει πάνω από 250 $, εξάλλου ένας από τους λόγους που αυτά τα κινητά είναι τόσο φθηνά, νομίζω πως είναι το γεγονός ότι δεν τα πουλάνε πολύ πάνω από το κόστος παραγωγής (αφού δεν έχουν πολλά έξοδα διαφήμισης κλπ) όποτε το να έχει 60% έκπτωση εγώ νομίζω πως ο seller, δεν βγάζει κέρδος αλλά ζημιώνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το ποσο αγορας για το καθενα απο τα 2 τηλ ειναι γυρο στα 85 ευρω μαζι με τα μεταφορικα της DHL οπως θα δεις στα λινκ παραπανω...!!! Μαλλον δεν αξιζει ομως ουτε τα χρηματα ουτε η ταλαιπωρια!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποκλείεται να μπορώ να αγοράσω τα αντίστοιχα 2 αυτά κινητά, στην τιμή των 100 $ από την στιγμή που σε όλα τα υπόλοιπα γνωστά αξιόπιστα sites (minideal,to2c klp) κοστίζει πάνω από 250 $, εξάλλου ένας από τους λόγους που αυτά τα κινητά είναι τόσο φθηνά, νομίζω πως είναι το γεγονός ότι δεν τα πουλάνε πολύ πάνω από το κόστος παραγωγής (αφού δεν έχουν πολλά έξοδα διαφήμισης κλπ) όποτε το να έχει 60% έκπτωση εγώ νομίζω πως ο seller, δεν βγάζει κέρδος αλλά ζημιώνεται. Απο οτι λεει τα εχει σε προσφορα η οποια λυγει σε λιγες ωρες... κατι σαν κραχτες ή να διωξει το στοκ του αν εχει πολλα... ακομα και να ειναι replica σκεφτομαι!! PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 επίσης έχω ακούσει από κάποιους που από το aliexpress τους έχουν έρθει fake συσκευές. Τέλος πάντων, νομίζω η καλύτερη συσκευή σε αυτά τα λεφτά είναι το XiaoMi Red Rice 1S, που είναι λίγο καλύτερο από το Moto G, που όποιος έχει το Moto G θα σου πει πως είναι καταπληκτικό κινητό. Αν το XiaoMi Red Rice είχε 2 GB RAM θα ήσουν σίγουρος πως για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα είχες λόγο να αλλάξεις κινητό. Βέβαια μπορεί κάποιος να πάρει το RedMi Note αλλά 5.5 inches, τουλάχιστον για μένα είναι αρκετά μεγάλο, δεν θέλω να κουβαλάω και τσάντα μόνο και μόνο για ένα "κινητό". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtz1977 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 επίσης έχω ακούσει από κάποιους που από το aliexpress τους έχουν έρθει fake συσκευές. Τέλος πάντων, νομίζω η καλύτερη συσκευή σε αυτά τα λεφτά είναι το XiaoMi Red Rice 1S, που είναι λίγο καλύτερο από το Moto G, που όποιος έχει το Moto G θα σου πει πως είναι καταπληκτικό κινητό. Αν το XiaoMi Red Rice είχε 2 GB RAM θα ήσουν σίγουρος πως για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα είχες λόγο να αλλάξεις κινητό. Βέβαια μπορεί κάποιος να πάρει το RedMi Note αλλά 5.5 inches, τουλάχιστον για μένα είναι αρκετά μεγάλο, δεν θέλω να κουβαλάω και τσάντα μόνο και μόνο για ένα "κινητό". Απο τα λιγα κινεζοκινητα που εχω ακουσει οτι αξιζουν ειναι αυτο που λες και αυτο iNew V3, οπως ειπα δεν ξερω πολλα :p :X PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz Tablet: κενο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλύτερα να αποφύγεις την lg (g2,g3) αφού έχεις πρόβλημα με την χωριτικότητα δεν έχουν επέκταση μνήμης και να κοιτάξεις επιλέξεις xiaomi mi3 64gb ή Sony speria Z1 compact που είναι εξίσου καλά Το G3 έχει υποδοχή για MicroSD και αποσπώμενη μπαταρία. Λογικά το πρόσθεσες κατά λάθος! Εγώ πάντως προτείνω να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για να δεις το G3 αλλιώς το G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το G3 σίγουρα θα κάνει πάνω από 350 ευρώ που διαθέτει. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts