Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγώ τελείωσα γερμανικά και δεν σκοπευω να μάθω άλλη Βόρεια γλώσσα... Και ο δικός μου ο καρμοιρης αυτό έχει... Εγώ κάνω Γαλλικά και Αγγλικά (στο σχολείο), τα Γερμανικά εδώ μου κάθονται. Πάντως Φινλανδικά/Εσθονικά και Ουγγρικά καμία σχέση με τις Γερμανικές Γλώσσες. Άμα περάσεις από το topic των γλωσσών στο Chat and Fun θα δεις ποιες γλώσσες θέλω να μάθω :lol: Gingerbread, 194 MB RAM, μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 850 (?) Mhz, 3 ίντες οθόνη που μετράς τα pixel ένα-ένα, άθλια κάμερα και μπαταρία και πρωτότυπο design απαράμιλλης ομορφιάς = Νευρικός κλονισμός και κατάληξη στο Δαφνί :X:ninja::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγώ κάνω Γαλλικά και Αγγλικά (στο σχολείο), τα Γερμανικά εδώ μου κάθονται. Πάντως Φινλανδικά/Εσθονικά και Ουγγρικά καμία σχέση με τις Γερμανικές Γλώσσες. Άμα περάσεις από το topic των γλωσσών στο Chat and Fun θα δεις ποιες γλώσσες θέλω να μάθω :lol: Gingerbread, 194 MB RAM, μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 850 (?) Mhz, 3 ίντες οθόνη που μετράς τα pixel ένα-ένα, άθλια κάμερα και μπαταρία και πρωτότυπο design απαράμιλλης ομορφιάς = Νευρικός κλονισμός και κατάληξη στο Δαφνί :X:ninja::!: Τα γερμανικά τα μισησα για τα καλά, γενικά δεν έχω ιδιαιτερη συμπαθεια σε κάποια γλώσσα (μόνο στα αγγλικά που μπορώ πλέον και να διδασκω :p) Ενώ ο τέλειος digitizer που πρέπει να σχεδιαζει το pattern 2-3 φορές για να πιασει? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τα γερμανικά τα μισησα για τα καλά, γενικά δεν έχω ιδιαιτερη συμπαθεια σε κάποια γλώσσα (μόνο στα αγγλικά που μπορώ πλέον και να διδασκω :p) Ενώ ο τέλειος digitizer που πρέπει να σχεδιαζει το pattern 2-3 φορές για να πιασει? Εμένα πάλι τα Αγγλικά με δυσκολεύουν και τα Γαλλικά μου φαίνονται πανεύκολα, η προφορά πιο εύκολη, το διάβασμα, όλα. Ξέχασα τα υλικά κατασκευής, τον μικρό εσωτερικό χώρο και τη μπαταρία που μια μέρα έβγαζε με το ζόρι. Και να μου το χαρίζανε, δε θα το έπαιρνα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εμένα πάλι τα Αγγλικά με δυσκολεύουν και τα Γαλλικά μου φαίνονται πανεύκολα, η προφορά πιο εύκολη, το διάβασμα, όλα. Ξέχασα τα υλικά κατασκευής, τον μικρό εσωτερικό χώρο και τη μπαταρία που μια μέρα έβγαζε με το ζόρι. Και να μου το χαρίζανε, δε θα το έπαιρνα :lol: Έβγαζε την μέρα? Στον διπλανό μου με 1-2 ώρες flappy bird είχε ξεζουμιστει! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 χαχαχα και γω εχω το galaxy y s5360 , ειναι απαισιο.. οπως ειχα πει σε αλλο θεμα ο αδερφος μου θελει να παρει samsung ακομα και αν του λεω ποσα χαζα εχει αυτην η εταιρεια στα κινητα. Δεν ακουει κανεναν , μαλλον φταιει ο γνωστος μας που υποστηριζει την sasmung..... τελος παντων. προκειμενου να παρει samsung εως 120-130 ευρω αφης αλλα οχι παραπανω ποιο προτινετε? Και για νοκια σε αυτην την τιμη εως 120 ευρω ποιο? Ξερω λιγα λευτα διαθετει γιατι θα παει στρατιωτικες σχολες και απλα θελει ενα καλο κινητο επειδη το αλλο το παλιο ειναι απαισιο και πολυ παλιο..μετα απο 2 χρονια το πολυ λιγοτερο μην πω θα παρει καλυτερο και καινουριο. Απλα αν μπορειτε προτινετε και βλεπουμε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 εγω nokia Θα παρω αλλα ενας γνωστος μας ειπε στον αδερφο μου οτι τα sony ειναι απαισια και αξιζουν μονο τα nokia Και τα samsung και ρολο παιζει ο επεξεργαστης του κινητου. και ας πουμε μας ειπε αυτος ο γνωστος να παρει ο αδερφος μου το galaxy express. εχεις δικαιο? Έχουμε χορτάσει και σιχαθεί τους <<γνώστες>>. Αυτοί στο 99% των περιπτώσεων σε οδηγούν σε λάθος αγορά, με τις πιθανότητες να αυξάνονται όσο κατεβαίνει το budget. Όχι το express. Θα σε κάνει να express τον πιο βαθυ θυμο σου. :lol::lol::respect::clap: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έβγαζε την μέρα? Στον διπλανό μου με 1-2 ώρες flappy bird είχε ξεζουμιστει! Το δικό της έδειχνε ότι φορτίζει ενώ ήταν αποσυνδεμένο, τυχαίες επανεκκινήσεις και κάτι τέτοια κουλά ήταν συνηθισμένο φαινόμενο. Ακόμη και το Nokia 6120 classic μου είναι ποοοολύ ανώτερο, σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τα κινητά που συζητάμε δεν κάνουν για τίποτα. Smartphone ουσιαστικά δεν είναι αλλά ούτε για απλά τηλέφωνα κάνουν. Δεν έχουν π.χ την αυτονομία του nokia 208 που έχω που το έχω εκτός πρίζας μια εβδομάδα και δυο μέρες και με κάμποση ομιλία έχω μια γραμμή μπαταρίας ακόμη εδώ και 2 μέρες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τα κινητά που συζητάμε δεν κάνουν για τίποτα. Smartphone ουσιαστικά δεν είναι αλλά ούτε για απλά τηλέφωνα κάνουν. Δεν έχουν π.χ την αυτονομία του nokia 208 που έχω που το έχω εκτός πρίζας μια εβδομάδα και δυο μέρες και με κάμποση ομιλία έχω μια γραμμή μπαταρίας ακόμη εδώ και 2 μέρες. Το Nokia 208 είναι πολύ καλύτερο, αυτονομία, απουσία lag, ποιότητα και ομορφιά, καλύτερη οθόνη κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αλέξη με κάλυψες. Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι έχει και κάποιες smartphone λειτουργίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 οκ αφου θελει samsung ας παρει αυτο αφου δεν δινει κανα 400 ευρω http://www.skroutz.gr/s/4681936/Samsung-Utopia-S5611.html τουλαχιστον οσα κανει θα τα κανει καλα γιατι τα φτηνά samsung smartphones ουτε κλισεις καλα καλα κανουν............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 οκ αφου θελει samsung ας παρει αυτο αφου δεν δινει κανα 400 ευρω http://www.skroutz.gr/s/4681936/Samsung-Utopia-S5611.html τουλαχιστον οσα κανει θα τα κανει καλα γιατι τα φτηνά samsung smartphones ουτε κλισεις καλα καλα κανουν............. χαχχαχχα αποκλειεται οκ ειναι φθηνα και οχι τοσο καλα αλλα σιγουρα καλυτερα τα μοντελα που ανεφερα απο το samsung galaxy y οποτε σε μενα θα φαινοταν τελεια επειδη δεν εχω συνηθησει στα μεγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σε high end θα επέλεγα Samsung!!! Σε mid range Sony!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σε high end θα επέλεγα Samsung!!! Σε mid range Sony!! τι εννοεις? ενα συγκεκριμενο μοντελο samsung εως 120 ευρω εχεις στο νου σου? εως και 150 αλλα και φθηνοτερο (οχι για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 τι εννοεις? ενα συγκεκριμενο μοντελο samsung εως 120 ευρω εχεις στο νου σου? εως και 150 αλλα και φθηνοτερο (οχι για μενα) High end εννοεί πολύ ακριβό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 τι εννοεις? ενα συγκεκριμενο μοντελο samsung εως 120 ευρω εχεις στο νου σου? εως και 150 αλλα και φθηνοτερο (οχι για μενα) high end = 450 και πάνω mid range = 160 170 μέχρι ένα 300 ευρώ low end = 130 και κάτω και ναι εκείνο που έδειξα είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από αυτά που έδειξε και όχι δεν ήταν πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 high end = 450 και πάνω mid range = 160 170 μέχρι ένα 300 ευρώ low end = 130 και κάτω και ναι εκείνο που έδειξα είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από αυτά που έδειξε και όχι δεν ήταν πλάκα οταν ομως λεει οτι για mid range θα επελεγε sony με 160-170 ευρω δηλαδη θεωρει καλα τα sony σε τοσα λευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 οταν ομως λεει οτι για mid range θα επελεγε sony με 160-170 ευρω δηλαδη θεωρει καλα τα sony σε τοσα λευτα. Sony Xperia L στα 140 ευρώ, νομίζω πρόβλημα με το WiFi Sony Xperia SP στα 180 ευρώ, πολλά προβληματάκια που δεν λύθηκαν ποτέ Sony Xperia M στα 115 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Sony Xperia L στα 140 ευρώ, νομίζω πρόβλημα με το WiFi Sony Xperia SP στα 180 ευρώ, πολλά προβληματάκια που δεν λύθηκαν ποτέ Sony Xperia M στα 115 ευρώ. το sp εχει πολλα προβληματακια +προβλημα με το wifi τα οποια οχι ολα αλλα μερικα λυθηκαν με την αναβαθμιση 4.3 το l ειναι ενα καλο κινητο οπως και το m αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν κολλαει και οτι ειναι σουπερ κινητο. παντως αναμεσα σε samsung galaxy express , trend , s duos 2. ξερω και τα τρια ειναι απαισια αλλα αν ο αδερφος μου θελει να παρει samsung (παρολο που θα το προιδοποιησω) ποιο απο αυτ ατα τρια χαλια ειναι το καλυτερο ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 το sp εχει πολλα προβληματακια +προβλημα με το wifi τα οποια οχι ολα αλλα μερικα λυθηκαν με την αναβαθμιση 4.3 το l ειναι ενα καλο κινητο οπως και το m αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν κολλαει και οτι ειναι σουπερ κινητο. παντως αναμεσα σε samsung galaxy express , trend , s duos 2. ξερω και τα τρια ειναι απαισια αλλα αν ο αδερφος μου θελει να παρει samsung (παρολο που θα το προιδοποιησω) ποιο απο αυτ ατα τρια χαλια ειναι το καλυτερο ? :P Από τρία «κακά» το λιγότερο κακό είναι το S Duos 2. Και dual sim :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 το sp εχει πολλα προβληματακια +προβλημα με το wifi τα οποια οχι ολα αλλα μερικα λυθηκαν με την αναβαθμιση 4.3 το l ειναι ενα καλο κινητο οπως και το m αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν κολλαει και οτι ειναι σουπερ κινητο. παντως αναμεσα σε samsung galaxy express , trend , s duos 2. ξερω και τα τρια ειναι απαισια αλλα αν ο αδερφος μου θελει να παρει samsung (παρολο που θα το προιδοποιησω) ποιο απο αυτ ατα τρια χαλια ειναι το καλυτερο ? :P Το δίκαρτο, βέβαια δε θα αντέξει και πολύ γιατί δεν έχει αντοχή στις πτώσεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το δίκαρτο, βέβαια δε θα αντέξει και πολύ γιατί δεν έχει αντοχή στις πτώσεις :lol: ναι αλλα ο αδερφος μου δεν εμπιστευεται καμια μαρκα εκτος απο τις πολυ γνωστες προς τον καθενα nokia samsung και sony αλλα sony λετε ειναι χαλια και γνωστοι μου το λενε. Nokia καλη αλλα βολευετεαι καλυτερα με adroid . οποτε για 120 ευρω κινητο που θελει για 2 χρονια samsung αλλα να εχει φλας καλη καμερα και καλες κλησεις και να μην σπασει αν πεσει κατω κατευθειαν ποιο? σιγουρα υπαρχει απλα δεν θα ειναι και το τελειο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ναι αλλα ο αδερφος μου δεν εμπιστευεται καμια μαρκα εκτος απο τις πολυ γνωστες προς τον καθενα nokia samsung και sony αλλα sony λετε ειναι χαλια και γνωστοι μου το λενε. Nokia καλη αλλα βολευετεαι καλυτερα με adroid . οποτε για 120 ευρω κινητο που θελει για 2 χρονια samsung αλλα να εχει φλας καλη καμερα και καλες κλησεις και να μην σπασει αν πεσει κατω κατευθειαν ποιο? σιγουρα υπαρχει απλα δεν θα ειναι και το τελειο κινητο. Αστείο ήταν, εννοούσα ότι θα το πετάξει από τα νεύρα του, δεν ξέρω την αντοχή του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Με Nokia δεσμεύεσαι σε ένα σύστημα με 3%. Εννοείται Sony ή Samsung. Και ειδικά Samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Με Nokia δεσμεύεσαι σε ένα σύστημα με 3%. Εννοείται Sony ή Samsung. Και ειδικά Samsung. τι εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts