tora33 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) είσαι root πρέπει να δώσεις δικαιώματα root στις εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα root τρέχεις την εφαρμογή που θέλει root...σου λέει τα δικά του πηγαίνεις Κέντρο ασφάλειας =>δικαιώματα=>Προνόμια root και επιλέγεις τις εφαρμογές που έτρεξες και σου είπαν τα δικά τους=>επόμενο...εξουσιοδότηση είναι λίγο ενοχλητικό , εναλλακτικά εγκαθιστάς το supersu απο το Κέντρο ασφάλειας .... παίρνει δικαιώματα root , όπως είπα παραπάνω μετά όποια εφαρμογή root και να βάλουμε , θα παίρνει δικαιώματα με ένα ναι από το supersu Καλή χρονιά σε όλους μας , Edited January 1, 2015 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλή χρονιά :) :D:D:D να κατεβάσω πάλι τη rom και να ακολουθήσω πάλι τον δεύτερο τρόπο απο τον οδηγό του tora33?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αν δεν βαριέσαι κάντο. Το μνμ που πετούσε είναι καθαρά σφάλμα λογισμικού. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Η διόρθωση, έγινε τελικά, με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Thanks και πάλι, και καλή χρονιά!!! Super το κινητό!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Kαλη χρονια παιδια!Πως μπορω να αποθηκευσω φωτο, βιντεο η οτιδηποτε αλλο στην καρτα SD?(ξερω οτι εφαρμογες δεν αποθηκευονται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Στις ρυθμίσεις συστήματος υπάρχει παντού επιλογή (gallery, camera π. χ. ) για αποθήκευση στην κάρτα sd. Για αποθήκευση πχ αρχείων που κατεβάζεις από browser πηγαίνεις στις επιλογές του browser και βάζεις εσύ που θέλεις να κατεβάζει. Edited January 1, 2015 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρονιά σε όλους!!! ερώτηση : η εφαρμογή του άλμπουμ όταν ανοίγει έχει ένα λουκέτο στο εικονίδιο του. το βλέπω όταν πάω το κόκκινο κουμπάκι με τις τρεις γραμμές. πώς το βγάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Καλή χρονιά σε όλους!!! ερώτηση : η εφαρμογή του άλμπουμ όταν ανοίγει έχει ένα λουκέτο στο εικονίδιο του. το βλέπω όταν πάω το κόκκινο κουμπάκι με τις τρεις γραμμές. πώς το βγάζω; Αφου το εχεις πατησει το κατω αριστερα πληκτρο και εχεις το αλμπουμ ανοιχτο συρε το εικονίδιο προς τα κατω. Αυτό θα σου λύσει όλες τις απορίες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Ωραίος. Για να δω αν είμαι root μου είπαν ότι πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις > Κέντρο ασφαλείας > Δικαιώματα. Εκεί όμως μου βγάζει μια επιλογή που είναι κλειστή. Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι root? Για να γίνω ακολουθώ τον οδηγό στο 1ο ποστ ή απλά ενεργοποιώ την επιλογή που είπα παραπάνω? Έχεις να προτίνεις και κάποια καλή custo,m rom? Edited January 1, 2015 by spu8as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αφου το εχεις πατησει το κατω αριστερα πληκτρο και εχεις το αλμπουμ ανοιχτο συρε το εικονίδιο προς τα κατω Εννοώ πώς βγαίνει το λουκέτο, όχι πως κλείνει η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Για να κλείσει η εφαρμογή πρέπει να την σύρεις προς τα πάνω. Για να κλειδώσει/ξεκλειδώσει το σέρνεις προς τα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλη χρονια!!!:) απο μπαταρια τι λεει το note ποσες ωρες οθονης βγαζει κ απο αυτονομια πως παει? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλη χρονια!!!:) απο μπαταρια τι λεει το note ποσες ωρες οθονης βγαζει κ απο αυτονομια πως παει? Εμένα μου βγάζει 6.30 ώρες ανοικτή οθόνη. Με μέση χρήση κρατάει χαλαρά 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Μια χαρά πάει η μπαταρία. [/img] ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ορίστε και μερικά screenshoots. Edited January 2, 2015 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εμένα μου βγάζει 6.30 ώρες ανοικτή οθόνη. Με μέση χρήση κρατάει χαλαρά 2 μέρες. τι λες τωρα πολυ καλη:!: Μια χαρά πάει η μπαταρία. [/img] ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ορίστε και μερικά screenshoots. τα screenshots δεν φαινονται σε μενα:( Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Δεν ξέρω τί έπαθε.. Το tapatalk μου κάνει βλακείες.. Edited January 3, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το tapatalk μου κάνει βλακείες.. 5 ωρες οθονης πολυ καλα ειναι, απο αυτονομια πως παει αν δε το σκαλίζεις πεφτει καθολου Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γενικά πέφτει αργά, δλδ το βράδυ παίζει άνετα να το βγάλει με 3-4%. Εγώ γενικά το λιώνω αρκετά και βγάζει πολύ άνετα τη μέρα, οπότε είμαι πολύ καλά, δεν με πειράζει να φορτίζω κάθε βράδυ. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εχω 18% ακομα και εχω ολη μερα wifi ανοικτό με gaming, internet και videos και οθονη ανοικτη 6 ωρες και 10 λεπτα. Υπάρχει καποια απαντηση στο θεμα μου με το ροοτ της προηγουμενης σελιδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ποιά rom φοράς; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Ποιά rom φοράς; Miui 4.12.5 αν είναι αυτό. Wtf 7 ώρες και 20 λεπτα ανοικτή οθόνη και 2% μπαταρία ακόμα. Θα ανεβασω με εντιτ πικ αργότερα Edit: Ορίστε και τα αποδεικτικά. Edited January 2, 2015 by spu8as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έτσι.. Δεν σκέφτομαι ποτέ μην ανοίξω δεδομένα, gps, youtube κλπ. Σκυλί! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightrom Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η αυτονομία της μπαταρίας του είναι οθόνη από 6μιση εως 8 μιση ώρες , ανάλογα τις ρυθμίσεις φωτεινότητας οθόνης και διαχείρισης μπαταρίας που έχει ο καθένας . Με τις αυτόματες ρυθμίσεις φωτεινότητας οθόνης είναι περίπου 6μιση ώρες . Αλλά επειδή έχει πολύ καλή φωτεινότητα στο αυτόματο εάν κάποιος ρυθμίσει τη φωτεινότητα σταθερά στο 25% δεν θα εχει κανενα προβλημα σε συνήθη φωτισμούς και η αυτονομία αυξάνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Πραγματικά απίστευτο για 5.5ιντσο τόσες ωρες οθόνης μπράβο στους κινέζους Το δικάρτο νοτε τι λέει πως πάει από μπαταρία ρώτησα στο θέμα τους αλλά δεν απάντησαν:( Edited January 3, 2015 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το δικάρτο νοτε τι λέει πως πάει από μπαταρία ρώτησα στο θέμα τους αλλά δεν απάντησαν:( Διάβασες και δεν βρήκες αυτό που θέλεις; Έχει απαντηθεί πολλάκις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts