ea6gka Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) λοιπον το πηρα το εχω μπροστα μου, μια χαρα ο κινεζος!!!! αν καταλαβα καλα την pre rooted δεν χρειαζεται να κανω τπτ απλα τη φλασαρω και ειμαι root? πολυ μπροστα... παιδες θελω την πιο smooth ρομ, απο τις ελληνικες. ποια να βαλω? γλυτωστε με λιιιιγο χρονο Edited March 3, 2015 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 δεν ............ Τότε δεν ξέρω τι να πω. Δοκιμασίες και καθαρισμό cache+reboot!? λοιπον το πηρα το εχω μπροστα μου, μια χαρα ο κινεζος!!!! αν καταλαβα καλα την pre rooted δεν χρειαζεται να κανω τπτ απλα τη φλασαρω και ειμαι root? πολυ μπροστα... παιδες θελω την πιο smooth ρομ, απο τις ελληνικες. ποια να βαλω? γλυτωστε με λιιιιγο χρονο Μπες στο φόρουμ της miui -> download -> βρίσκεις το Note 4G stable και την βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 τα βρηκα ολα ενταξει, πανευκολο το φλασαρισμα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) εχω ενα περιεργο προβλημα, εκανα επαναφορα των sms μου και μου βγαζει τα μισα μυνηματα κατω απο την επαφη και τα αλλα κατω απο τον αριθμο της επαφης (?) αν στειλω ενα sms η απαντηση ερχεται στον αριθμο της επαφης και οχι κατω απο το ονομα της επαφης. Αλλαξα τους αρισθμους σε +30 και παλι το ιδιο. κουφο μου κανει, ενω βλεπει την επαφη και τη παιρνει τηλεφωνο στα πχ 69 11111111 στα μυνηματα και στις αναπαντητες το βγαζει στα +3069 11111111 και δεν εμφανει ποια επαφη ειναι. Πρεπει να τις κανω ολες +30? Edited March 3, 2015 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 villasg the same think to me!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- the same thing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 καλη σας μερα!!!οντως το θεμα σου maddoctor δεν το υποστιριζει απο 3 πηγες λεει!!!εκανα συγχρονισμο το τηλεφωνο μου με το MI CLOUD και ελπιζω να μην εχω τιποτα χρεωσεις και κατεβασα ενα θεμα απο το ξενο σαιτ τους..........μου το κατεβασε ΟΚ και το περασ και εγκατασταθηκε καλα και τωρα αυτο εχω!!! εκανα και με το CLOUD ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?????? συγχρονισε τα παντα μεχρι και τις επαφες λεει....ειναι καλο αυτο????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 καλη σας μερα!!!οντως το θεμα σου maddoctor δεν το υποστιριζει απο 3 πηγες λεει!!!εκανα συγχρονισμο το τηλεφωνο μου με το MI CLOUD και ελπιζω να μην εχω τιποτα χρεωσεις και κατεβασα ενα θεμα απο το ξενο σαιτ τους..........μου το κατεβασε ΟΚ και το περασ και εγκατασταθηκε καλα και τωρα αυτο εχω!!! εκανα και με το CLOUD ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ?????? συγχρονισε τα παντα μεχρι και τις επαφες λεει....ειναι καλο αυτο????????????? H Mi δίνει δωρεάν cloud 5GB που κάθε μήνα θα στο αυξάνει μέχρι να φτάσεις τα 10GB. Εγώ το έχω ενεργοποιήσει για τα πάντα, εκτός εικόνες, γιατί θα το γέμιζα στο λεπτό! Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν. Τώρα όσο αφορά το θέμα μου, το έχω δοκιμάσει και στα 2 κινητά που έχω χωρίς πρόβλημα με το κόλπο που σας είπα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω στο αγγλικό MIUI γιατί έχει όριο τα 12GB και το αρχείο είναι 15. Αν καταφέρω κάπως και το μειώσω..... Δοκίμαστε και ένα τελευταίο κόλπο. 1. Συνδέστε το κινητό μέσω usb με τον υπολογιστή σας 2. Κατεβάστε από το αγγλικό MIUI forum το Theme Editor -> http://market.xiaomi.com/thm/thememakingtool/win/download To θέμα βρίσκεται εδώ -> http://en.miui.com/thread-37054-1-1.html 3. Τρέξτε το πρόγραμμα και ανοίξτε το θέμα μου. Περιμένετε να φορτώσει και να σας δείξει μία εικόνα με εικονίδια. Πατήστε στο εικονίδιο της Mi, πάνω αριστερά και διαλέξτε Apply to phone. Πριν το επιλέξετε, φροντίστε να είναι ανοικτό το τηλέφωνο, όχι κλειδωμένο. 4. Θα δείτε στο κινητό σας ότι εφαρμόζει το θέμα 5. Είναι έτοιμο Λογικά με αυτόν τον τρόπο πρέπει να μπορείτε να περάσετε ότι θέμα θέλετε. Αφού το κάνετε αυτό, δοκιμάστε να αλλάξετε θέμα και μετά να ξαναεφαρμόσετε το θέμα μου, μέσα από τα θέματα όμως, χωρίς την εφαρμογή που σας λέω. Πρέπει να δουλεύει πια κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 δεν ............ Λοιπόν το ανέβασα και στο αγγλικό MIUI που από εκεί πρέπει να κατεβαίνει και να εγκαθιστάτε κανονικά http://en.miui.com/thread-90502-1-1.html :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γιατρέ ευχαριστούμε για το θέμα αλλά δεν μπαίνει το ίδιο σφάλμα βγάζει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γιατρέ ευχαριστούμε για το θέμα αλλά δεν μπαίνει το ίδιο σφάλμα βγάζει. Από το αγγλικό forum ποτέ δεν είχα πρόβλημα να εγκαταστήσω το οτιδήποτε. Δεν ξέρω.....έχω στερέψει από ιδέες. Το κόλπο με το πρόγραμμα το δοκίμασες!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 [ATTACH]57681[/ATTACH] Αυτό μου βγάζει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 [ATTACH]57681[/ATTACH] Αυτό μου βγάζει. Αυτό το βλέπεις όταν τρέχεις το θέμα με τον Theme Editor, όταν το έχεις κατεβάσει από το ελληνικό φόρουμ ή από το αγγλικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Όταν πάω από το κινητό στο εφαρμογή θέματα να κάνω από κει εγκατάσταση Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Όταν πάω από το κινητό στο εφαρμογή θέματα να κάνω από κει εγκατάσταση Ναι...το αρχείο από που το έχεις κατεβάσει!? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από εκεί που το ανέβασες Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από εκεί που το ανέβασες Με το τσιγκέλι..... :lol: Το έχω ανεβάσει στο ελληνικό φόρουμ -> mediafire και το έχω ανεβάσει και στο αγγλικό φόρουμ. Από που? Εάν το κατέβασες από το αγγλικό, άλλα θέματα από εκεί στα εγκαθιστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Από το αγγλικό το κατέβασα, τα άλλα θέματα που δοκίμασα τα περνάει κανονικα είναι βέβαια δοκιμαστικά για λίγα λεπτά αλλά παίζουν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω πως συμπεριφέρεται το τηλέφωνο overall. Είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας? Επίσης για κάποιον όπως εγώ με περιορισμένο χρόνο για να ασχοληθώ με συνεχείς αναβαθμίσεις το προτείνετε? Τι εννοώ; το αγόρασα, του πέρασα την Ελληνική ROM και μετά δεν αναβαθμίζω συνέχεια, θα δουλεύω απροβλημάτιστα? Δεν έχω απαιτήσεις για παιχνίδια, μόνο να μην καθυστερεί όταν προσπαθώ να πληκτρολογήσω ένα τηλ (υποφέρω με ένα samsung core) να βλέπω τα mails, να τραβάω καμιά φωτογραφία τον μικρό και το μενού του να είναι φιλικό. Κάτι τελευταίο, η κάμερα του πως είναι σε συνθήκες με καλό φως και χωρίς? Ευχαριστώ, Χάρης Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου? Από κάμερα πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν διαβάζει θέματα....μου έσπασε τα νεύρα....προσπαθω και απτό αγγλικό σάιτ αλλά δεν τα εφαρμόζει.......ουτε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παθών????? Λέω παθών γιατί ο doctor δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν διαβάζει θέματα....μου έσπασε τα νεύρα....προσπαθω και απτό αγγλικό σάιτ αλλά δεν τα εφαρμόζει.......ουτε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παθών????? Λέω παθών γιατί ο doctor δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Το κόλπο με το πρόγραμμα theme editor που λέω πιο πίσω το δοκίμασε κανένας σας!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispyrgos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το theme editor τι είναι;;;; "Ρώτησε ο άσχετος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το theme editor τι είναι;;;; "Ρώτησε ο άσχετος" Στην προηγούμενη σελίδα.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5991384#post5991384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου? Από κάμερα πως τα πάει? Ευχαριστημένος κάτοχος. Το τηλ είναι απροβλημάτιστο σε όλα. Κάμερα αξιοπρεπέστατη και καλό video. Σταθερό, θα περάσεις την τελευταία stable rom και θα ξενοιάσεις. Το θέμα βέβαια είναι ότι πλέον έχει ανέβει πολύ το δολάριο με αποτέλεσμα να αυξάνεται η τιμή του. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maximvs Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπερα σε ολους...απο σημερα και εγω ειμαι κατοχος του τηλεφωνου...παρα πολυ ευχαριστημενος με τη συσκευη... Εχω μια ερωτηση...εβαλα την 5.3.6 GTV αλλα οταν πηγα να μεταφερω αρχεια στην SD καρτα ειδα οτι δεν γινεται. Πηγα να περασω το SDFix αλλα ειδα οτι δεν ειναι root το τηλεφωνο...Μπορειτε να με βοηθησετε για να το κανω root ? Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπερα σε ολους...απο σημερα και εγω ειμαι κατοχος του τηλεφωνου...παρα πολυ ευχαριστημενος με τη συσκευη... Εχω μια ερωτηση...εβαλα την 5.3.6 GTV αλλα οταν πηγα να μεταφερω αρχεια στην SD καρτα ειδα οτι δεν γινεται. Πηγα να περασω το SDFix αλλα ειδα οτι δεν ειναι root το τηλεφωνο...Μπορειτε να με βοηθησετε για να το κανω root ? Σας ευχαριστω πολυ! H 5.3.6 GTV ειναι root Ποια ρομ ειχε πριν ? Εκανες wipe data πριν περασεις την 5.3.6 GTV ? Εδωσες δικαιωματα root στην εφαρμογη SDFix απο το κεντρο ασφαλειας ( πρασινο εικονιδιο ) ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts