spiv4 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Χρειάζεται clean install η όχι; 1 wipe cache κάνω μόνο εγώ και το περνάω ,ως τώρα 2 φορές έκανα αναβάθμιση όλα οκ πήγαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 1 wipe cache κάνω μόνο εγώ και το περνάω ,ως τώρα 2 φορές έκανα αναβάθμιση όλα οκ πήγαν. Ok ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Και εγώ το έβαλα, όλα καλά. Εγώ πάντα κάνω wipe cache, dalvik cache και μετά ρίχνω και ένα format /system και φλασάρω. Ποτέ δεν προέκυψε κάτι. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ πήγα να κάνω flash με το οτα και δεν το έκανε μου έβγαλε μήνυμα για ροοτ. Την έκανα από τον updater της miui και όλα καλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Σιγά μη δεν είχα πρόβλημα! Εκανα clean ,uptate την ελληνικη rom Εγκατεστησα το check root και μου λεει root γιοκ. Τι στον ... συμβαίνει ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Σιγά μη δεν είχα πρόβλημα! Εκανα clean ,uptate την ελληνικη rom Εγκατεστησα το check root και μου λεει root γιοκ. Τι στον ... συμβαίνει ρε παιδιά; είσαι root πρέπει να δώσεις δικαιώματα root στις εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα root τρέχεις την εφαρμογή που θέλει root...σου λέει τα δικά του πηγαίνεις Κέντρο ασφάλειας =>δικαιώματα=>Προνόμια root και επιλέγεις τις εφαρμογές που έτρεξες και σου είπαν τα δικά τους=>επόμενο...εξουσιοδότηση είναι λίγο ενοχλητικό , εναλλακτικά εγκαθιστάς το supersu απο το Κέντρο ασφάλειας .... παίρνει δικαιώματα root μετά όποια εφαρμογή root και να βάλουμε , θα παίρνει δικαιώματα με ένα ναι απο το supersu Edited December 30, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 είσαι root πρέπει να δώσεις δικαιώματα root στις εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα root τρέχεις την εφαρμογή που θέλει root...σου λέει τα δικά του πηγαίνεις Κέντρο ασφάλειας =>δικαιώματα=>Προνόμια root και επιλέγεις τις εφαρμογές που έτρεξες και σου είπαν τα δικά τους=>επόμενο...εξουσιοδότηση είναι λίγο ενοχλητικό , εναλλακτικά εγκαθιστάς το supersu απο το Κέντρο ασφάλειας .... παίρνει δικαιώματα root μετά όποια εφαρμογή root και να βάλουμε , θα παίρνει δικαιώματα με ένα ναι απο το supersu Ευχαριστώ Γιώργο για αλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Η λύση που προτείνει ο Γιώργος είναι η καλύτερη με το supersu. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Η λύση που προτείνει ο Γιώργος είναι η καλύτερη με το supersu. Την εκανα και δούλεψε μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παιδιά αύριο παραλαμβανω και εγώ, για έναν γνωστό μου. Πρέπει να του βάλω αστραπή την ελληνική ρομ και να του το δώσω:) Από ότι είδα λίγο τον οδηγό στη πρώτη σελίδα του Γιώργου, πρέπει να είναι παιχνιδάκι. Για να δούμε.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Είναι όντως πανεύκολο, αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε. Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, μετά από σχεδόν 2 μήνες χρήσης του κινητού.. Το κινητό είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Από τις πιο vfm επιλογές αυτή τη στιγμή. Οθόνη με καλή φωτεινότητα, καλές γωνίες θέασης, καλή αποκρισημότητα. Gps γρήγορο και ακριβές. Κάμερες αξιοπρεπέστατες και οι 2, με καλή ποιότητα video. Όσο για το λειτουργικό, ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όλων. Ήμουν επιφυλακτικός καθώς είχα διαβάσει διάφορα κατά καιρούς για την miui. Το αποτέλεσμα όμως είναι πραγματικά θετικοτατο. Το λειτουργικό είναι άψογο, ταχύτατο, άκρως παραμετροποιησιμο. Σταθερό, χωρίς μεγάλη κατανάλωση μνήμης και χωρίς κολλήματα, βοηθάει σε μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Πραγματικά το έχω καταευχαριστηθεί. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα, όποιος μπορεί να μου στείλει ενα μνμ για να τον ρωτισω μερικές απορίες σχετικά με το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα, όποιος μπορεί να μου στείλει ενα μνμ για να τον ρωτισω μερικές απορίες σχετικά με το root. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5733149#post5733149 γιατί δεν ρωτάς εδώ , ίσως από την ερώτηση μάθουμε κάτι καινούργιο , αφού ψάξουμε για λύση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως έχει κάποια γενική απορία για το root. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ας την κάνει ,θα απαντήσουμε και αν δεν επιτρέπεται , θα το κρίνει ο Γιάννης (@athanasso77) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλησπέρα, όποιος μπορεί να μου στείλει ενα μνμ για να τον ρωτισω μερικές απορίες σχετικά με το root. Αυτό θα σου λύσει όλες τις απορίες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πρωί πρωί παρέλαβα :) Ποια rom παιδιά είναι η τελευταία για να τη κατεβάσω από miui hellas? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πρωί πρωί παρέλαβα :) Ποια rom παιδιά είναι η τελευταία για να τη κατεβάσω από miui hellas? http:// https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5931-4-12-26-Xiaomi-Redmi-Note-4G-LTE-GTV-4-12-26/#description Καλοδούλευτο!! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Όλα κομπλέ.... Πολύ καλοοοο!!!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αρχίσαμε τις ερωτήσεις. Αυτό το μύνημα περί ασφάλειας γιατί το πετάει? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Είναι μνμ σφάλματος, σου λέει ότι το security center έχει σταματήσει. Μπες στις εφαρμογές, βρες την εφαρμογή Security center και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και μετά επανεκκίνηση. Αν συνεχίζει να το κάνει μπες στο recovery αν μπορείς και κάνε ένα wipe cache, wipe dalvik cache. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Τα έκανα αυτά που λες αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως δε πάτησε καλά η ρομ? Η μήπως επειδή δεν έχω δημιουργήσει ακόμα account σε miui και σε Google? Σε ευχαριστώ :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αν δεν βαριέσαι ρίξε ένα φλασάρισμα ακόμη. Κάνε full wipe τα πάντα όλα, προσεχοντας μην χάσεις δεδομένα που χρειάζεσαι. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή χρονιά σε όλους!! Με υγεία και κάθε ευτυχία! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρονιά παιδιά!!!! Σήμερα πρωί παρέλαβα και εγώ. Πολύ καλό το κινητό!!! Έβαλα και εγώ την τελευταία ελληνική και είναι όλα καλά. Πως γινόμαστε ρουτ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts