Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχει να προτείνει κάνεις κάποιο καλό adblocker; http://adfree.bigtincan.com/ Απαιτεί root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raindog Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; το original πίσω καπάκι πολύ γλυστράει και το φοβάμαι Luxury Pu Leather Back Cover Case for Xiaomi Redmi Note http://www.xiaomishop.com/165-leather-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note.html#/color-black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 http://adfree.bigtincan.com/ Απαιτεί root. +1 και απο μενα κανει καλη δουλεια και σε wi-fi και σε data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 +1 και απο μενα κανει καλη δουλεια και σε wi-fi και σε data. είναι καλύτερο από το adaway? κόβει και διαφημίσεις από youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 είναι καλύτερο από το adaway? κόβει και διαφημίσεις από youtube? Youtube σε κινητο δε χρησιμοποιω , σε ταμπλετ εχω ipad (εκει εχω weblock), οποτε δε γνωριζω. Παντος απο τοτε που το εβαλα σε κανενα app δεν εχω διαφημισεις και στον chrome επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Youtube σε κινητο δε χρησιμοποιω , σε ταμπλετ εχω ipad (εκει εχω weblock), οποτε δε γνωριζω. Παντος απο τοτε που το εβαλα σε κανενα app δεν εχω διαφημισεις και στον chrome επισης. Πάντως σε εμένα δεν δουλεύει. Συνεχίζω να βλέπω adds στις εφαρμογές. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έκανες επιτυχώς την ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή, έκανες επανεκκίνηση και ακόμα βλέπεις διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πρέπει να είσαι root και να δώσεις προνόμια root απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πρέπει να είσαι και root. Εννοείται... το είπαμε πρώτο - πρώτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Τα έχω κάνει όλα. Θα προσπαθήσω να το ξανακατεβασω. Τώρα μάλιστα. Το ξαναπερασα και δουλεύει! Edited December 28, 2014 by xath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ το AdAway για κόψιμο διαφημίσεων και είμαι ευχαριστημένος. Απ' όσο ξέρω κανένα από αυτά δεν κόβει τις διαφημίσεις στο youtube, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ για να κόβω τις διαφημίσεις στο youtube είναι ένα module του xposed, το YoutubeAdAway. Εγγυημένο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ το AdAway για κόψιμο διαφημίσεων και είμαι ευχαριστημένος. Απ' όσο ξέρω κανένα από αυτά δεν κόβει τις διαφημίσεις στο youtube, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ για να κόβω τις διαφημίσεις στο youtube είναι ένα module του xposed, το YoutubeAdAway. Εγγυημένο. ναι το ξέρω αυτό.. αυτό χρησιμοποιούσα μέχρι που πέρασα lollipop στο κινητό μου και τώρα ψάχνω εναλλακτική.. τέλος το off topic. ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; το original πίσω καπάκι πολύ γλυστράει και το φοβάμαι Luxury Pu Leather Back Cover Case for Xiaomi Redmi Note http://www.xiaomishop.com/165-leather-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note.html#/color-black Με ενδιαφερει και εμενα, μαλλον θα την παραγγειλω.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 παιδια κανα καλο site στα αγγλικα ει δυνατον για να κατεβαζεις miui themes υπαρχει? το theme store στην μανισια miui ειναι στα κινεζικα και τα themes που εχει ειναι στα κινεζικα επισης.. :wacko: παιζει καπου να κατεβασεις ωραια themes στα αγγλικα? και κατι ασχετο.. η μπαταρια μου φορτιζει μεχρι 97-98% δεν την εχω δει να φτανει 100% υπαρχει κανα προβλημα λετε η μου διαφευγει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) παιδια κανα καλο site στα αγγλικα ει δυνατον για να κατεβαζεις miui themes υπαρχει? το theme store στην μανισια miui ειναι στα κινεζικα και τα themes που εχει ειναι στα κινεζικα επισης.. :wacko: παιζει καπου να κατεβασεις ωραια themes στα αγγλικα? και κατι ασχετο.. η μπαταρια μου φορτιζει μεχρι 97-98% δεν την εχω δει να φτανει 100% υπαρχει κανα προβλημα λετε η μου διαφευγει κατι? υπάρχουν πάρα πολλά δωρεάν, ρυθμίσεις=>Πρόσθετες ρυθμίσεις=>Οθόνη=>Ταπετσαρία=>Επιλογή ταπετσαρίας=>Online=>π.χ. Δημοφιλή=>διαλέγουμε Χριστουγεννιάτικα δωρεάν Θέματα=>Μείγμα=>Αρχική οθόνη=>Δωρεάν=>πάνω δεξιά στον μεγεθυντικό φακό=>γράφουμε Christmas=>επιλέγουμε ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος Θέματα=>Μείγμα=>ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος=>προτεινόμενο=>κοίτα το sceenshot Θέματα=>Μείγμα=>οθόνης κλειδώματος=>Δωρεάν....... στο τοπικά είναι τα δικά μας (το μισό ανθρωπάκι , αριστερά επάνω) [Wallpaper]+[battery] αν η μπαταρία δεν πάει στο 100% , αν το κλείσεις και σε μισό λεπτό το ανοίξεις (στην φόρτιση πάντα) γεμίζει Edited December 29, 2014 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) δεν εχω ελληνικη ρομ εχω την μανισια miui βασικα δεν θελω να βαλω την ελληνικη και αυτη τη στιγμη ολα τα μενου ειναι στα κινεζικα.. miui 6.2.2.0 kitkat 4.4.4 θα στειλω screenshot αργοτερα γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα στο search αν γραψω κατι στα αγγλικα δεν βγαζει τιποτα.. Edited December 29, 2014 by mossikukulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 κάνε μετάφραση τα Ελληνικά που έγραψα και θα τα βρεις πρόχειρα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=39666&highlight=theme http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59857&highlight=theme http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59427&highlight=theme Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μου ήρθε mail απο to2c ότι έφυγε η παραγγελία μου. Θα μου στείλουν και φωτό πριν από το πακετάρισμα ή έπρεπε να το είχα ζητήσει εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Θα σου στείλουν και tracking number Θα βοηθούσε η φωτογραφία ? Ποτέ δεν μου έστειλαν , και ήλθαν τα κινητά Το κακό θα ήταν να μου έστελναν φωτογραφία , και στο δέμα να έβλεπα μια καρφίτσα αντί για κινητό Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t54g05 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Θα σου στείλουν και tracking number Θα βοηθούσε η φωτογραφία ? Ποτέ δεν μου έστειλαν , και ήλθαν τα κινητά Το κακό θα ήταν να μου έστελναν φωτογραφία , και στο δέμα να έβλεπα μια καρφίτσα αντί για κινητό To tracking number το πήρα. Απλά επειδή παρήγγειλα και διάφορα άλλα μπιχλιμπίδια ήθελα να είμαι σίγουρος ότι τα έβαλαν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Έκανε κάνεις το τελευταίο update για την ελληνική Rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ναι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ναι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Το φλασαρες από το ότα η από το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το φλασαρες από το ότα η από το update; To κατεβάζεις απο ΟΤΑ και flash απο το αναβάθμιση (3 τελιτσες πανω δεξια,"επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" και το βρισκεις μεσα στο ΟΤΑ downloads και το επιλεγεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xath Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 To κατεβάζεις απο ΟΤΑ και flash απο το αναβάθμιση (3 τελιτσες πανω δεξια,"επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης" και το βρισκεις μεσα στο ΟΤΑ downloads και το επιλεγεις) Χρειάζεται clean install η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts