Jump to content

Redmi Note 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελπίζω να μην έχει άλλος πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα , αλλά αν κάποιος έχει

μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό

το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο , όπως μου είπαν)

περιμένω και ένα νέο 4g , εχθές πήρα tracking number

Θα συνεχίσουμε να τα λέμε γιατί έχω το mi3w , που είναι ίδιο σε όλες τις διαδικασίες με το 4g

Άντε να το πάρεις γρήγορα στα χέρια σου.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ελπίζω να μην έχει άλλος πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα , αλλά αν κάποιος έχει

μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό

το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο , όπως μου είπαν)

περιμένω και ένα νέο 4g , εχθές πήρα tracking number

Θα συνεχίσουμε να τα λέμε γιατί έχω το mi3w , που είναι ίδιο σε όλες τις διαδικασίες με το 4g

tora33 ποια ήταν η διαδικασία με το minideal για να τους το στείλεις πίσω;

Εγώ με to2c τους έχω στείλει βίντεο και περιμένω..

Άντε να το πάρεις γρήγορα στα χέρια σου.

το ελπίζω

tora33 ποια ήταν η διαδικασία με το minideal για να τους το στείλεις πίσω;

Εγώ με to2c τους έχω στείλει βίντεο και περιμένω..

μέσα σε 5 λεπτά είχε τελειώσει η διαδικασία

μου είπαν να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις , τους είπα έκανα , τους είπα ότι είναι hardware

και μου είπαν να τους το στείλω

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Εγώ απο vickmall το πήρα. Έχω όμως λίγο πρόβλημα με την απενεργοποίηση της οθόνης όταν μιλάω απο τα ακουστικά. Αν θέλω να τερματίσω την κλήση απο την οθονη κ οχι απο το μικροφωνο, ή να δω κάτι στο μενου κτλ, πρεπει να την αναβω απο το πλαϊνό κουμπί.

Εβαλα και γω το recovery, τωρα μένει κα να μάθω να το χρησιμοποιώ!

Εγω τρέχω αυτή τη στιγμή αυτή τη rom: xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip

Απο εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5924-Stable-15-0-Xiaomi-Redmi-Note-4G-LTE-GTV-4-10-10-Rooted/#files

Μου έχει έρθει ειδοποίηση για ΟΤΑ update και πρέπει να είναι aυτή που λέει o Tora33.

Προκείται για την xiaomi_miui_hellas_4.4.4_dior_hellas_gtv_4.11.7.zip_gtv_4.11.7.zip.το Την έχω κατεβάσει απλά...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο απο όλα!?

Mήπως:

backup and restore/custom backup to/external_sd ή sdcard ?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αψογα!

Μόλις έγινε!

Τώρα για να κάνω το update: τρέχω το updater απο τα εργαλεία/επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης/ΟΤΑ-Updater/download/ROM/xiaomi_miui_hellas_4.4.4_dior_hellas_gtv_4.11.7.zip_gtv_4.11 .7.zip

Kαι η ερώτηση είναι: το clean install πως γίνεται ?

Καλησπέρα στην παρέα!

Εγω μετα απο μια σύντομη εμπειρία με την V6 xiaomi_miui_hellas_4.4.4_dior_hellas_gtv_4.11.7.zip_gtv_4.11.7.zip

Γύρισα στην xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip καθώς δε μπορούσα να σετάρω το κινητό με το δύσχρηστο νέο περιβάλλον. Βλέπε αλλαγή πλήκτρου μενού. Γενικά δε μπορούσα να βρώ να ρυθμίσω αρκετά πράγματα: απόρριψη κλήσεων κ.τ.λ. Ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη που έψαχνε και ο φίλος. Και άλλα πράγματα τα οποία υπάρχουν και βρίσκονται εύκολα στην xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip .

Η καμερα και ολο το hardware τεσταρισμένα λειτουργουν αψογα. μια ερωτηση μόνο, παρατηρησε και καποιος άλλος ενα μικρο ηχο ένα τσικ όταν κλεινει οποιαδηποτε εφαρμογη κάμερας, (οχι το shutter sound) πολυ μικρος ηχος αν βαλεις το αυτι σου πολυ κοντα??? είναι καποιο bag η ειναι φυσιολογικο

Η καμερα και ολο το hardware τεσταρισμένα λειτουργουν αψογα. μια ερωτηση μόνο, παρατηρησε και καποιος άλλος ενα μικρο ηχο ένα τσικ όταν κλεινει οποιαδηποτε εφαρμογη κάμερας, (οχι το shutter sound) πολυ μικρος ηχος αν βαλεις το αυτι σου πολυ κοντα??? είναι καποιο bag η ειναι φυσιολογικο

όλα τα κινητά το έχουν.. πρέπει να είναι κάποιος μηχανισμός της κάμερας που κλείνει.. και όταν ανάβεις τον φακό πολύ πιθανόν να τον ακούς αυτό το θόρυβο

όλα τα κινητά το έχουν.. πρέπει να είναι κάποιος μηχανισμός της κάμερας που κλείνει.. και όταν ανάβεις τον φακό πολύ πιθανόν να τον ακούς αυτό το θόρυβο

thnks (κατα τα΄λλα φωτογραφια εξαιρετικη) χρησιμοποιω snap camera

Αγορασμένο από vickmall. Το πρόβλημα με την κάμερα που αναφέρθηκε πρωτυτερα ευτυχώς δεν το αντιμετωπίζω. Προφανώς πρόκειται για ελατωμματικη παρτίδα

ελπίζω να μην έχει άλλος πρόβλημα με την κάμερα

Version: 4.11.21

Επανάληψη τα γνωστά :

Παρασκευή σήμερα , ίσως το σύστημα να δώσει αναβάθμιση της rom , όποιος έχει multi ,(ετοιμάζετε η rom) ας το κάνει , όποιος έχει την Ελληνική ΟΧΙ , γιατί το update που δίνει το σύστημα δεν είναι το Ελληνικό ,

όποιος έχει την Ελληνική , αύριο το Σάββατο μάλλον θα έχουμε αναβάθμιση της rom

αναβάθμιση rom, μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση ,

κατεβάζουμε την ROM με τον ΟΤΑ_UPDATER, αυτή θα μπει στο φάκελο OTA-Updater/Download/ROM

θα την φλασάρουμε από το "Αναβάθμιση" = updater , ψάχνοντας στον φάκελο , OTA-Updater/Download/ROM

η

κατεβάζουμε όλη την rom , την βάζουμε χύμα στο κινητό και φλασάρουμε απο το ¨"Αναβάθμιση " η απο το cwm recovery (αυτόν τον τρόπο προτειμώ)

Edited by tora33

Το έστειλα πίσω σε to2c και ελπίζω για full refund..

ελπίζω να πάνε όλα καλά , σε σένα και σε μένα

Ελπιζω με την αναβαθμιση να διορθωθει το θεμα με τις ειδοποιησεις οπως το facebook και αλλες εφαρμογες

έκανες τα παρακάτω ?

για τις ρυθμίσεις στην v6

Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις

Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications

ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης/ έχει ρυθμίσεις όπως π.χ. Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης, προβολή ειδοπ.screenshot κ.λ.π.

@torra33 ενα μεγαλο μπραβο για το χρονο που αφιερωνεις βοηθωντας πολλα παιδια με την συγκεκριμενη συσκευη :)μπραβο σου και

ευχομαι ολα να πανε καλα με το τηλεφωνο και να το εχεις γρηγορα στα χερια σου .( πιστευω οτι θα συνεχισεις να μοιραζεσαι πληροφοριες με μας μιας και απο οτι διχνει ειναι μερος του χαρακτηρα σου που ξερει να μοιραζεται.. )

φιλικα Νικος

Νίκο , να είσαι καλά ,

έχω το mi3w miui V6 , ίδια διαδικασία με το note 4g ,

και ένα zopo με miui V5

ναι θα τα λέμε

Tora33 σου εύχομαι να είναι μικρή η ταλαιπωρία. :)

Καλησπέρα φίλε mike , σε λίγο καιρό θα έχω δύο note 4g ,

πάρε το 4g , για να τα λέμε και από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5757776#post5757776

Edited by tora33

Μου ήρθε και εμένα εχθές. Η συσκευή είναι πολύ ανώτερη των προσδοκιών μου αφού τα κάνει όλα και συμφέρει. Γρήγορο - όμορφο - ποιοτικό με φανταστική οθόνη και αυτονομία που φτάνει σίγουρα τις 2 μέρες. Η Ελληνική έκδοση MIUI 6 είναι απλά υπέροχη. Όσοι το σκέφτεστε, απλά προχωρήστε.

Αρνητικά: 1) Το μέγεθος του το οποίο είναι τέτοιο που δεν γίνετε να το δουλέψεις με το ένα χέρι

2) Η κάμερα του. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που περιμένεις από μία κάμερα 13MP.

<a href="http://www.sellsmart.gr" class="internal"> Sellsmart </a>

Έχει εγκαταστήσει κανείς xposed framework; Το εγκατέστησα, όλα άψογα, έδωσα δικαιώματα root αλλά όταν πατάω download σε οποιοδήποτε module δεν κατεβάζει, δείχνει τη γραμμή του download να τρέχει για μερικά δεύτερα και μετά σταματάει. Καμία ιδέα;

Έχει εγκαταστήσει κανείς xposed framework; Το εγκατέστησα, όλα άψογα, έδωσα δικαιώματα root αλλά όταν πατάω download σε οποιοδήποτε module δεν κατεβάζει, δείχνει τη γραμμή του download να τρέχει για μερικά δεύτερα και μετά σταματάει. Καμία ιδέα;

θα το δοκιμάσω αργά το βράδυ

http://en.miui.com/thread-9126-1-1.html

Μου ήρθε και εμένα εχθές. ........ Το μέγεθος του το οποίο είναι τέτοιο που δεν γίνετε να το δουλέψεις με το ένα χέρι.

να το χαρείς ,

ναι με το ένα χέρι είναι δύσκολο , είναι κινητό καφετέριας

το μέγεθος θα το συνηθίσεις , όταν πήρα το note II , μου φαινόταν τεράστιο , δεν το έβγαλα ποτέ βόλτα , τώρα οι 5'' μου φαίνονται λίγες

Edited by tora33

θα το δοκιμάσω αργά το βράδυ

http://en.miui.com/thread-9126-1-1.html

να το χαρείς ,

ναι με το ένα χέρι είναι δύσκολο , είναι κινητό καφετέριας

το μέγεθος θα το συνηθίσεις , όταν πήρα το note II , μου φαινόταν τεράστιο , δεν το έβγαλα ποτέ βόλτα , τώρα οι 5'' μου φαίνονται λίγες

Να πω την αλήθεια δοκίμασα ένα .apk του xposed που έδινε ένα παλληκάρι στο νήμα του Redmi Note παραδίπλα, ίσως ήταν κανένα beta. Θα δω το θέμα που λες.

Υ.Γ. έχουμε ψιλοπαραλληλη πορεία, και έχω πρώην κάτοχος Galaxy Note II, και πλέον κάτω από τις 5 ίντσες δεν μπορώ να πάω! ;) ;)

Περιμένω να μου έρθει, λογικά σε καμιά 10 μέρες. Το έχω πάρει με multi rom χωρίς root , για να περάσω ελληνική rom πρέπει πρώτα να rootαρω και μετά flash; ή όπως είναι βάζω την ελληνική rom; (το root το θέλω).

Λοιπον πέρασα την 4.11.14 (εντάξει: μου την πέρασαν)

Έχω τα εξης προβλήματα μέχρι στιγμης:

Στο μενού ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμισεις->οθόνη η ρύθμιση "ταπετσαρια" βγαζει μηνυμα οτι "δυστυχώς η εφαρμογή Θέματα έχει σταματήσει".

Επίσης στο ίδιο μενού λιγο πιο κάτω είναι η ρύθμιση "περιστροφή οθόνης". Ο,τι επιλογή βάλω εδώ, την αντίθετη βλέπω στο μενού με τους διακόπτες. Αλλάζοντας την ρύθμιση σε ένα από τα δυο μενου αλλαζει και στο άλλο και ποτέ δεν συμβαδίζουν. Δηλαδή όταν ενεργοποιείς την περιστροφή στο ενα μενού, απενεργοποιείται στο άλλο.

Επίσης τι είναι αυτό το "H" ή "Ε" δίπλα στην στάθμη του σήματος;

Η ενημέρωση για το πόσα MB έχω ξοδέψει γιατί δεν εμφανίζεται στο χώρο των ειδοποιήσεων;

Και πολλά άλλα μικροπροβλήματα.

Προς Θεού, δεν μειώνω την αξιέπαινη προσπάθεια όσων συμμετέχουν στην ανάπτυξη της ελληνικής προσαρμογής, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχω στο κινητό μου.

Edited by konstobo

Περιμένω να μου έρθει, λογικά σε καμιά 10 μέρες. Το έχω πάρει με multi rom χωρίς root , για να περάσω ελληνική rom πρέπει πρώτα να rootαρω και μετά flash; ή όπως είναι βάζω την ελληνική rom; (το root το θέλω).

Δεν χρειάζεται να rootαρεις, flashαρεις με το recovery της xiaomi και η rom είναι prerroted.

Λοιπον πέρασα την 4.11.14 (εντάξει: μου την πέρασαν)

Έχω τα εξης προβλήματα μέχρι στιγμης:

Στο μενού ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμισεις->οθόνη η ρύθμιση "ταπετσαρια" βγαζει μηνυμα οτι "δυστυχώς η εφαρμογή Θέματα έχει σταματήσει".

Επίσης στο ίδιο μενού λιγο πιο κάτω είναι η ρύθμιση "περιστροφή οθόνης". Ο,τι επιλογή βάλω εδώ, την αντίθετη βλέπω στο μενού με τους διακόπτες. Αλλάζοντας την ρύθμιση σε ένα από τα δυο μενου αλλαζει και στο άλλο και ποτέ δεν συμβαδίζουν. Δηλαδή όταν ενεργοποιείς την περιστροφή στο ενα μενού, απενεργοποιείται στο άλλο.

Επίσης τι είναι αυτό το "H" ή "Ε" δίπλα στην στάθμη του σήματος;

Η ενημέρωση για το πόσα MB έχω ξοδέψει γιατί δεν εμφανίζεται στο χώρο των ειδοποιήσεων;

Και πολλά άλλα μικροπροβλήματα.

Προς Θεού, δεν μειώνω την αξιέπαινη προσπάθεια όσων συμμετέχουν στην ανάπτυξη της ελληνικής προσαρμογής, απλά αναφέρω τα προβλήματα που έχω στο κινητό μου.

1) Το ίδιο κάνει και σε εμένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει να βάλω theme οπότε δεν ασχολήθηκα.

2) Στην περιστροφή οθόνης εγώ το έχω ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις να κάνει αυτόματα και όλα είναι κομπλέ. Στα toggles εμφανίζεται απενεργοποιημένο, δεν ξέρω γιατί.

3) Το H είναι ότι βρίσκεσαι σε δίκτυο 3g ενώ το E=Edge, σημάδι ότι βρίσκεσαι σε δίκτυο 2g.

4) Αυτό με την ενημέρωση για τα υπολειπόμενα mb έχεις δίκιο, μέχρι και την προηγούμενη έκδοση είχε επιλογή να εμφανίζεται όταν κατέβαζες την notification screen, τώρα δεν ξέρω που είναι.

Πες τι άλλο έχεις να δούμε αν μπορούμε να το λύσουμε. Τα παιδιά έχουν σίγουρα κάνει καταπληκτική δουλειά και εσύ καλά κάνεις και αναφέρεις αυτά τα προβλήματα, αλλά ίσως είναι καλύτερο να το κάνεις στο miui.gr, ώστε να τα βλέπουν και οι devs και να διορθώνουν τα τυχόν bugs.