Jump to content

Lenovo Vibe Z2 Pro (K920)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη έχουν αναφερθει και αλλοι για τη θερμοκρασια του κινητου...

Φτανει πολυ ευκολα σε σημείο να καιει. Ειδικα σε καυσωνα δεν αντεχεται. Πιστευω οτι δε ζεσταινεται περισσοτερο απο αλλες συσκευες με snapdragon 801. Αντιθετως. Με την ιδια χρηση σε σχεση με ενα s5 π.χ. ζεσταινεται λιγοτερο στην περιοχη της οθονης. Επισης ενω το s5 αρχιζει τις καθυστερησεις και απενεργοποιει το φλας της καμερας,αυτο συνεχιζει απτοητο με την ιδια αποδοση και δεν κλεινει το φλας.

Ενω λοιπον εχει την ταση να ζεσταινεται λιγοτερο απο ενα s5, εντουτοις στο χερι ειναι πολυ πιο καυτο γιατι απλα ειναι μεταλλικο. Δεν ειναι απλα ζεστο. Καιει. Σταματησα να το χρησιμοποιω γυμνο και μονο θηκη πλεον ,διοτι στις ζεστες μου καιγε τα δακτυλα.

Επειδη η αποδοση ομως διατηρειται στα ιδια επιπεδα ειτε κρύο ειτε ζεστο, θα προτεινα να το πηγαινετε στο σερβις οταν το καψιμο συνοδεύεται απο περιεργη συμπεριφορα του κινητου και της μπαταριας. Αν κατι προσαπτουν τα reviews στη συσκευη ειναι οτι ζεματάει για πλακα.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά...μια ερώτηση...το κινητό μου είναι αγορασμένο απο Vickmall και έχω περασμένη ευρωπαϊκή ΚΚ S143 αν κάνω ΟΤΑ update θα είμαι οκ άν περάσω τους drivers για τα modem με TWRP.... ή θα παιξει καμία βλακεία.... ?????

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Επειδη έχουν αναφερθει και αλλοι για τη θερμοκρασια του κινητου...

Φτανει πολυ ευκολα σε σημείο να καιει. Ειδικα σε καυσωνα δεν αντεχεται. Πιστευω οτι δε ζεσταινεται περισσοτερο απο αλλες συσκευες με snapdragon 801. Αντιθετως. Με την ιδια χρηση σε σχεση με ενα s5 π.χ. ζεσταινεται λιγοτερο στην περιοχη της οθονης. Επισης ενω το s5 αρχιζει τις καθυστερησεις και απενεργοποιει το φλας της καμερας,αυτο συνεχιζει απτοητο με την ιδια αποδοση και δεν κλεινει το φλας.

Ενω λοιπον εχει την ταση να ζεσταινεται λιγοτερο απο ενα s5, εντουτοις στο χερι ειναι πολυ πιο καυτο γιατι απλα ειναι μεταλλικο. Δεν ειναι απλα ζεστο. Καιει. Σταματησα να το χρησιμοποιω γυμνο και μονο θηκη πλεον ,διοτι στις ζεστες μου καιγε τα δακτυλα.

Επειδη η αποδοση ομως διατηρειται στα ιδια επιπεδα ειτε κρύο ειτε ζεστο, θα προτεινα να το πηγαινετε στο σερβις οταν το καψιμο συνοδεύεται απο περιεργη συμπεριφορα του κινητου και της μπαταριας. Αν κατι προσαπτουν τα reviews στη συσκευη ειναι οτι ζεματάει για πλακα.

Προερχομαι απο ΝΟΚΙΑ 930....το lemovo...πραγματικα εινσι πολυ δροσερο....ενταξει ζεστενεται αλλα ελαχιστα...

android or ios or wm......who cares.....???

οταν κολλαει το κινητο σας, με δεδομενο οτι η μπαταρια ειναι μη αποσπωμενη, ποια ενεργεια κανετε;

ποιο συνδυασμο πληκτρων χρησιμοποιειτε;

οταν κολλαει το κινητο σας, με δεδομενο οτι η μπαταρια ειναι μη αποσπωμενη, ποια ενεργεια κανετε;

ποιο συνδυασμο πληκτρων χρησιμοποιειτε;

Ποιος είπε ότι κολλάει το κινητό..?

μου εχει κολλησει 1-2 φορες. εσενα ποτε;

τι κανετε σε αυτη την περιπτωση

Ποτέ όμως!και μετά την αναβάθμιση μπορώ με σιγουριά να πω ότι και ή θερμότητα είναι αρκετά χαμηλή!

με τη θερμοκρασια δεν ειχα κι εγω εως τωρα καποιο σοβαρο προβλημα.

καποιες φορες το παρατηρησα σε κατασταση φορτισης.

οσον αφορα το αλλο θεμα υπαρχει καποιος να απαντησει;

ο συνδυασμος on+menu+up volume ειναι σωστος;

με τη θερμοκρασια δεν ειχα κι εγω εως τωρα καποιο σοβαρο προβλημα.

καποιες φορες το παρατηρησα σε κατασταση φορτισης.

οσον αφορα το αλλο θεμα υπαρχει καποιος να απαντησει;

ο συνδυασμος on+menu+up volume ειναι σωστος;

Στο προηγούμενο κινητό που είχα( lenovo k910)όταν κολλούσε Πατούσα συνεχόμενα το power και έκανε επανεκκίνηση... Ισως το ίδιο να κάνει και αυτό...

οκ ευχαριστω

καποιος αλλος με δοκιμασμενο σε αυτο το κινητο;

Και σε εμένα μια φορά που κόλλησε στην εκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα με το power button το αντιμετώπισα.

Και εγω αμα κολλησει κραταω πατημενο το power και κανει restart

Και σε εμένα μια φορά που κόλλησε στην εκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα με το power button το αντιμετώπισα.

Και εγω αμα κολλησει κραταω πατημενο το power και κανει restart

ευχαριστω

αφου ειναι δοκιμασμενο και στο z2 pro θα το εχω υποψιν μου

Το κινητό όταν γύρισε απο το σερβίς ηταν φορτισμένο και δεν ανέβαζε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις το φορτισα, παει παλι 40. Παιζει να φταίει ο φορτιστής; ξέρει κανεις;

Το κινητό όταν γύρισε απο το σερβίς ηταν φορτισμένο και δεν ανέβαζε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις το φορτισα, παει παλι 40. Παιζει να φταίει ο φορτιστής; ξέρει κανεις;

Κατα τη φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία λόγω αυξημένου φορτίου του ταχυφορτιστή,δεν ειναι κάτι παράξενο

Κατα τη φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία λόγω αυξημένου φορτίου του ταχυφορτιστή,δεν ειναι κάτι παράξενο

Μετά τη φόρτιση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια. Θα το πουλήσω παιδιά, δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση....

Μετά τη φόρτιση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια. Θα το πουλήσω παιδιά, δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση....

Εμενα το εχω γυμνο χωρις θηκες και το εχω τσακισει...συνεχεια ασχολουμε.....

Εμενα το εχω γυμνο χωρις θηκες και το εχω τσακισει...συνεχεια ασχολουμε.....

και δε σου ζεσταίνεται;;

και δε σου ζεσταίνεται;;

Ελαχιστα ...που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενοχλητικο...εδω η κορη μου το πιανει,που ειναι 5 ετων,και πριν το εχω λιωσει.....

Το Ν 930 δεν πιανοταν..και απο χρηση η μιση....

Ελαχιστα ...που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενοχλητικο...εδω η κορη μου το πιανει,που ειναι 5 ετων,και πριν το εχω λιωσει.....

Το Ν 930 δεν πιανοταν..και απο χρηση η μιση....

Μπορεις να μου πεις σε τι θερμοκρασιες παει η μπαταρια;

Μπορεις να μου πεις σε τι θερμοκρασιες παει η μπαταρια;

36 βαθμους και ειμαι στην 5.0.2

Καλησπέρα παιδιά...μια ερώτηση...το κινητό μου είναι αγορασμένο απο Vickmall και έχω περασμένη ευρωπαϊκή ΚΚ S143 αν κάνω ΟΤΑ update θα είμαι οκ άν περάσω τους drivers για τα modem με TWRP.... ή θα παιξει καμία βλακεία.... ?????

Καμιά απάντηση εδώ παιδιά?? Υπάρχει λινκ για τα μόντεμ??

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Εγώ πάντως με παιχνίδια που παίζω βαριά και είμαι συνέχεια στο ίντερνετ με δεδομένα ανοικτά και φουλ φωτεινότητα πάει στο 37-41 βαθμούς ή μπαταρια.. Με την θήκη όμως που έχω δεν το πολύ καταλαβαίνω ότι ζεστενεται. Αμέσως όμως κρυώνει..