spazoklabanias Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Επειδη έχουν αναφερθει και αλλοι για τη θερμοκρασια του κινητου... Φτανει πολυ ευκολα σε σημείο να καιει. Ειδικα σε καυσωνα δεν αντεχεται. Πιστευω οτι δε ζεσταινεται περισσοτερο απο αλλες συσκευες με snapdragon 801. Αντιθετως. Με την ιδια χρηση σε σχεση με ενα s5 π.χ. ζεσταινεται λιγοτερο στην περιοχη της οθονης. Επισης ενω το s5 αρχιζει τις καθυστερησεις και απενεργοποιει το φλας της καμερας,αυτο συνεχιζει απτοητο με την ιδια αποδοση και δεν κλεινει το φλας. Ενω λοιπον εχει την ταση να ζεσταινεται λιγοτερο απο ενα s5, εντουτοις στο χερι ειναι πολυ πιο καυτο γιατι απλα ειναι μεταλλικο. Δεν ειναι απλα ζεστο. Καιει. Σταματησα να το χρησιμοποιω γυμνο και μονο θηκη πλεον ,διοτι στις ζεστες μου καιγε τα δακτυλα. Επειδη η αποδοση ομως διατηρειται στα ιδια επιπεδα ειτε κρύο ειτε ζεστο, θα προτεινα να το πηγαινετε στο σερβις οταν το καψιμο συνοδεύεται απο περιεργη συμπεριφορα του κινητου και της μπαταριας. Αν κατι προσαπτουν τα reviews στη συσκευη ειναι οτι ζεματάει για πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά...μια ερώτηση...το κινητό μου είναι αγορασμένο απο Vickmall και έχω περασμένη ευρωπαϊκή ΚΚ S143 αν κάνω ΟΤΑ update θα είμαι οκ άν περάσω τους drivers για τα modem με TWRP.... ή θα παιξει καμία βλακεία.... ????? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Επειδη έχουν αναφερθει και αλλοι για τη θερμοκρασια του κινητου... Φτανει πολυ ευκολα σε σημείο να καιει. Ειδικα σε καυσωνα δεν αντεχεται. Πιστευω οτι δε ζεσταινεται περισσοτερο απο αλλες συσκευες με snapdragon 801. Αντιθετως. Με την ιδια χρηση σε σχεση με ενα s5 π.χ. ζεσταινεται λιγοτερο στην περιοχη της οθονης. Επισης ενω το s5 αρχιζει τις καθυστερησεις και απενεργοποιει το φλας της καμερας,αυτο συνεχιζει απτοητο με την ιδια αποδοση και δεν κλεινει το φλας. Ενω λοιπον εχει την ταση να ζεσταινεται λιγοτερο απο ενα s5, εντουτοις στο χερι ειναι πολυ πιο καυτο γιατι απλα ειναι μεταλλικο. Δεν ειναι απλα ζεστο. Καιει. Σταματησα να το χρησιμοποιω γυμνο και μονο θηκη πλεον ,διοτι στις ζεστες μου καιγε τα δακτυλα. Επειδη η αποδοση ομως διατηρειται στα ιδια επιπεδα ειτε κρύο ειτε ζεστο, θα προτεινα να το πηγαινετε στο σερβις οταν το καψιμο συνοδεύεται απο περιεργη συμπεριφορα του κινητου και της μπαταριας. Αν κατι προσαπτουν τα reviews στη συσκευη ειναι οτι ζεματάει για πλακα. Προερχομαι απο ΝΟΚΙΑ 930....το lemovo...πραγματικα εινσι πολυ δροσερο....ενταξει ζεστενεται αλλα ελαχιστα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οταν κολλαει το κινητο σας, με δεδομενο οτι η μπαταρια ειναι μη αποσπωμενη, ποια ενεργεια κανετε; ποιο συνδυασμο πληκτρων χρησιμοποιειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οταν κολλαει το κινητο σας, με δεδομενο οτι η μπαταρια ειναι μη αποσπωμενη, ποια ενεργεια κανετε; ποιο συνδυασμο πληκτρων χρησιμοποιειτε; Ποιος είπε ότι κολλάει το κινητό..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 μου εχει κολλησει 1-2 φορες. εσενα ποτε; τι κανετε σε αυτη την περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 μου εχει κολλησει 1-2 φορες. εσενα ποτε; τι κανετε σε αυτη την περιπτωση Ποτέ όμως!και μετά την αναβάθμιση μπορώ με σιγουριά να πω ότι και ή θερμότητα είναι αρκετά χαμηλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 με τη θερμοκρασια δεν ειχα κι εγω εως τωρα καποιο σοβαρο προβλημα. καποιες φορες το παρατηρησα σε κατασταση φορτισης. οσον αφορα το αλλο θεμα υπαρχει καποιος να απαντησει; ο συνδυασμος on+menu+up volume ειναι σωστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 με τη θερμοκρασια δεν ειχα κι εγω εως τωρα καποιο σοβαρο προβλημα. καποιες φορες το παρατηρησα σε κατασταση φορτισης. οσον αφορα το αλλο θεμα υπαρχει καποιος να απαντησει; ο συνδυασμος on+menu+up volume ειναι σωστος; Στο προηγούμενο κινητό που είχα( lenovo k910)όταν κολλούσε Πατούσα συνεχόμενα το power και έκανε επανεκκίνηση... Ισως το ίδιο να κάνει και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οκ ευχαριστω καποιος αλλος με δοκιμασμενο σε αυτο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οκ ευχαριστω καποιος αλλος με δοκιμασμενο σε αυτο το κινητο; Και σε εμένα μια φορά που κόλλησε στην εκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα με το power button το αντιμετώπισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και εγω αμα κολλησει κραταω πατημενο το power και κανει restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και σε εμένα μια φορά που κόλλησε στην εκκίνηση με παρατεταμένο πάτημα με το power button το αντιμετώπισα. Και εγω αμα κολλησει κραταω πατημενο το power και κανει restart ευχαριστω αφου ειναι δοκιμασμενο και στο z2 pro θα το εχω υποψιν μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξέρετε πως μπορω να αλλάξω το φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Το κινητό όταν γύρισε απο το σερβίς ηταν φορτισμένο και δεν ανέβαζε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις το φορτισα, παει παλι 40. Παιζει να φταίει ο φορτιστής; ξέρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 παντως οσες φορες εχω παρατηρησει υπερθερμανση ειναι μονο στη διαρκεια της φορτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Το κινητό όταν γύρισε απο το σερβίς ηταν φορτισμένο και δεν ανέβαζε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις το φορτισα, παει παλι 40. Παιζει να φταίει ο φορτιστής; ξέρει κανεις; Κατα τη φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία λόγω αυξημένου φορτίου του ταχυφορτιστή,δεν ειναι κάτι παράξενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κατα τη φόρτιση ανεβάζει θερμοκρασία λόγω αυξημένου φορτίου του ταχυφορτιστή,δεν ειναι κάτι παράξενο Μετά τη φόρτιση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια. Θα το πουλήσω παιδιά, δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Μετά τη φόρτιση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια. Θα το πουλήσω παιδιά, δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση.... Εμενα το εχω γυμνο χωρις θηκες και το εχω τσακισει...συνεχεια ασχολουμε..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εμενα το εχω γυμνο χωρις θηκες και το εχω τσακισει...συνεχεια ασχολουμε..... και δε σου ζεσταίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 και δε σου ζεσταίνεται;; Ελαχιστα ...που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενοχλητικο...εδω η κορη μου το πιανει,που ειναι 5 ετων,και πριν το εχω λιωσει..... Το Ν 930 δεν πιανοταν..και απο χρηση η μιση.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ελαχιστα ...που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενοχλητικο...εδω η κορη μου το πιανει,που ειναι 5 ετων,και πριν το εχω λιωσει..... Το Ν 930 δεν πιανοταν..και απο χρηση η μιση.... Μπορεις να μου πεις σε τι θερμοκρασιες παει η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Μπορεις να μου πεις σε τι θερμοκρασιες παει η μπαταρια; 36 βαθμους και ειμαι στην 5.0.2 Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά...μια ερώτηση...το κινητό μου είναι αγορασμένο απο Vickmall και έχω περασμένη ευρωπαϊκή ΚΚ S143 αν κάνω ΟΤΑ update θα είμαι οκ άν περάσω τους drivers για τα modem με TWRP.... ή θα παιξει καμία βλακεία.... ????? Καμιά απάντηση εδώ παιδιά?? Υπάρχει λινκ για τα μόντεμ?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Εγώ πάντως με παιχνίδια που παίζω βαριά και είμαι συνέχεια στο ίντερνετ με δεδομένα ανοικτά και φουλ φωτεινότητα πάει στο 37-41 βαθμούς ή μπαταρια.. Με την θήκη όμως που έχω δεν το πολύ καταλαβαίνω ότι ζεστενεται. Αμέσως όμως κρυώνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts