polo1400 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά μετα το update χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν ναι χανονται ολα τα δεδομένα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά μετα το update χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν ναι χανονται ολα τα δεδομένα μας? Θεωρητικά χρειάζεσαι. Πρακτικά, μόνο όταν δεις περίεργη συμπεριφορά στη μπαταρία ή σε εφαρμογές που δεν λειτουργούν, ή διαφορά άλλα προβλήματα. Αλλά επειδή δεν είναι ξεκάθαρο αν η συσκευή σου δουλεύει όσο καλύτερα μπορεί, χωρίς κολλήματα και λαγκ, για να είσαι εσύ ο ίδιος σίγουρος, του κάνεις μια επαναφορά συστήματος και πριν το update, και μετά. Μόλις ολοκληρωθεί δηλαδή η διαδικασία. Ναι χάνεις τα πάντα και πρέπει να το ξαναστήσεις από την αρχή το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλημερα. Εχει δοκιμασει κανεις xposed και VibeXpert στο κινητο και κυριως στη lollipop? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εμένα πάλι με τη Lollipop μου φαίνονται λίγο πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα. Επίσης δεν υπάρχει η επιλογή για αυτόματη καταγραφή των κλήσεων αλλά μόνο χειροκίνητα πατώντας το εικονίδιο κάτω αριστερά κατά τη διάρκεια της κάθε κλήσης. Κρίμα...πριν το είχα βάλει στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Στο Σκρουτζ ξεκινά όμως από 459 ευρώ,τιμή που θεωρώ υψηλή για τα δικά μου δεδομένα... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος φίλος αν μπορώ να το παραγγείλω σε χαμηλότερη τιμή από εξωτερικό με την ευρωπαική ROW VERSION εγκατεστημένη;Αν πχ το παραγγείλω από Κίνα υπάρχει περίπτωση ακόμα κι αν τους ζητήσω να εγκαταστήσουν την ROW να με δουλέψουν και να μου το στείλουν με την κινέζικη έκδοση έχοντας το απλώς ροuταρισμένο, με play store και ψευτοελληνικά πχ με morelocale; Υπάρχει κάποιο κινεζομάγαζο τσεκαρισμένο που όντως αν του το ζητήσεις να στο στέλνει με Row Version? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Στο Σκρουτζ ξεκινά όμως από 459 ευρώ,τιμή που θεωρώ υψηλή για τα δικά μου δεδομένα... Θα μπορούσε να μου πει κάποιος φίλος αν μπορώ να το παραγγείλω σε χαμηλότερη τιμή από εξωτερικό με την ευρωπαική ROW VERSION εγκατεστημένη;Αν πχ το παραγγείλω από Κίνα υπάρχει περίπτωση ακόμα κι αν τους ζητήσω να εγκαταστήσουν την ROW να με δουλέψουν και να μου το στείλουν με την κινέζικη έκδοση έχοντας το απλώς ροuταρισμένο, με play store και ψευτοελληνικά πχ με morelocale; Υπάρχει κάποιο κινεζομάγαζο τσεκαρισμένο που όντως αν του το ζητήσεις να στο στέλνει με Row Version? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! θα το αγορασω και γω, ας απαντησει καποιος στον φιλο γιατι ειναι πολυ χρησιμο αυτο που λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια με lollipop και έχοντας κανει και root το κινητό απλα πετάει!πολύ περισσότερη ελευθερη ram και καλύτερη διαχείριση της και το ίδιο ισχυει και για τη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ δίνω το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια με lollipop και έχοντας κανει και root το κινητό απλα πετάει!πολύ περισσότερη ελευθερη ram και καλύτερη διαχείριση της και το ίδιο ισχυει και για τη μπαταρία! Ερώτηση νούμερο 1 : Πως έκανες ρουτ το τηλέφωνο σε lollipop? Ερώτηση νούμερο 2 : Τί ακριβώς ενέργειες έκανες και πετάει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Μονο σε εμενα εχει ερθει OTA αναβάθμιση s230 83 mb περιπου; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όλοι θα την έχουμε πάρει. Εγώ την κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όλοι θα την έχουμε πάρει. Εγώ την κατεβάζω τώρα. Ναι το ξερω οτι ολοι θα την παρουμε απλα μου φανηκε περίεργο που δεν το ειχε γραψει κανεις μεχρι τωρα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Αυτό είναι το καλό με τη Lenovo. Τις αναβαθμίσεις τις παίρνουμε όλοι. Όχι σαν την Samsung που ο ένας έχει την ισπανική άλλος την γερμανική, άλλος την ρουμάνικη... και περιμένουν όλοι μαζί να εδεήσει ο κύριος!!! Edited May 11, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κι εγω την εχω παρει αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια αλλαγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αλλαγή το μονο που παρατήρησα είναι συνδέεται στο lan ενω πριν είχε θεμα. στην φόρτιση δεν κολλάει η φωτεινότητα ανοιχτή και δείχνει την μπαταρία όταν φορτίζει σβηστο.κάτι άλλο δεν είδα αλλά σίγουρα έχει διόρθωσει και αλλα. Για αυτό ρωτησα πριν μέρες εδώ μέσα είναι φυσιολογικό να κολλάει η ένδειξη της μπαταρίας σβηστο.πάντως τώρα είναι σε όλα εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κι εγω την εχω παρει αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια αλλαγη... Το κρασάρισμα των εφαρμογών (fb, browser) σταμάτησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Το κρασάρισμα των εφαρμογών (fb, browser) σταμάτησε; Όχι αλλά υπάρχει τρόπος να σταματήσει. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του FB και επιλέγεις το "Άνοιγμα συνδέσμων πάντα με εξωτερικό πρόγραμμα περιήγησης". Φυσικά πρέπει να έχεις και έναν άλλον browser για να τον ανοίξει. Εγώ έχω τον CM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ερώτηση νούμερο 1 : Πως έκανες ρουτ το τηλέφωνο σε lollipop? Ερώτηση νούμερο 2 : Τί ακριβώς ενέργειες έκανες και πετάει η συσκευή? Για το root αλλά άνοιξε το με chrome να κανει μετάφραση γιατί είναι στα ρωσικα Για τη ram και τα υπολοιπα τα κανει μονη της η lollipop http://lenovo-forums.ru/topic/12496-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-root-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%85-%D1%81-android-502-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%82-1/#entry355108 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς, μετά και την τελευταία αναβάθμιση τη χθεσινή (αυτή των 82ΜΒ) να έχει αυξημένη κατανάλωση το σύστημα Android? Εμένα μου χτυπάει κάτι 18%... Εντύπωση όμως μου έκανε, ότι μετά από αυτό το update μου ζήτησε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εσείς κάνατε? Εγώ όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εμένα πάντως δε μου ζήτησε επαναφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Κάτι που παρατήρησα με την νέα αναβάθμιση, είναι ακόμα καλύτερη διαχείριση ραμ, με 6 εφαρμογές ανοιχτές έχω 1700 mb ελεύθερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Κάτι που παρατήρησα με την νέα αναβάθμιση, είναι ακόμα καλύτερη διαχείριση ραμ, με 6 εφαρμογές ανοιχτές έχω 1700 mb ελεύθερη... Χωρίς να έχεις κλείσει αυτόματα τις εφαρμογές από την διαχείριση ισχύος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ναι χωρίς, δεν το ενεργοποιώ πότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εμένα πάντως δε μου ζήτησε επαναφορά... Αποκλείεται να μη σου ζήτησε. Σου έβγαλε αυτό το πλαίσιο διαλόγου και δεν το θυμάσαι [ATTACH]60859[/ATTACH] Άρα κανουμε επαναφορά ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αποκλείεται να μη σου ζήτησε. Σου έβγαλε αυτό το πλαίσιο διαλόγου και δεν το θυμάσαι [ATTACH]60859[/ATTACH] Άρα κανουμε επαναφορά ή όχι? Αυτο δεν ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. ....ειναι οπως και λεει:επαναφορα δεδομενων. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts