mylogic_x Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παίζει να έχεις δίκιο φίλε απλα δεν το ...ειχα βρει τωρα το μενου εχει μαζευτεί σε ένα μενου με το γλυφειτζούριον οπότε καλυτερα έτσι Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παίδες μετά την αναβάθμιση σε lollipop είδα - καλύτερη διαχείριση της μνήμης και περισσότερη ελεύθερη ram και - μεγαλύτερη αυτονομία της συσκευής, αποφορτίζεται αρκετά πιό αργά. Ομως μερικές φορές μου κρασσάρουν κάποιες εφαρμογές όπως το facebook και κυρίως ο browser. Χρησιμοποιώ τον CM Security. Εχετε και εσείς κρασαρίσματα σε εφαρμογές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μήπως έχεις δηλώσει αυτά τα 2 προγράμματα να κλείνουν όταν φεύγουν από την κεντρική οθόνη? Πας Διαχείριση Ενέργειας > Διαχείριση Εφαρμογών στο Παρασκήνιο. Εγώ έχω κλείσει το Facebook, και αρκετές φορές κρασσάρει αλλά είναι εν γνώση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Το κοίταξα και δεν έχω τσεκάρει καμμία εφαρμογή. Εν τω μεταξύ εγκατέστησα τον dolphin...και αυτός τα ίδια κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πριν περάσεις τη Lollipop έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πέρασα την λολιποπ και ναι η μπαταρία κατεβαίνει πολύ ποιο αργά απο την κιτ κατ .άλλο κινητό λες και πήρα μεγάλη βελτίωση η λολιποπ τελικά. Το κινητό είναι κορυφη όλα καλα. Η εστίαση έχει γίνει καλύτερη απο παλιά και το βίντεο είναι πολύ καλό έχουν ν κανει παρα πολύ καλη δουλεια οι κινέζοι μπράβο .σε τέτοια τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά δεν παίζεται δεν έχει αντιπαλο. Τελικά ενθουσιασμός υπάρχει και για δεύτερη φορά .είναι σαν να άλλαξε πολύ δεν ξέρω αλλά μπορεί επειδή έχω καινούργια παρτίδα απο το προηγούμενο αυτό μου φαίνεται διαφορετικό . επίσης το κουτί του μέσα στο παλιό που είχα δεν έγραφε vibe δεν έγραφε τίποτα αυτό όμως γραφει. Κατα την γνώμη μου έχει διάφορα κινητοβμε κινητό και παρτίδα με παρτίδα ιδιας μάρκας συσκευής . αυτά απο μενα. Ενα πράγμα μου έκανε εντύπωση οταν φορτίζει κλειστό δείχνει την μπαταρία και μετα σβήνει η δεν σβήνει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα παιδες. Ειμαι ετοιμος να αλλαξω το zte nubia z7 max μου για αυτο το κινητο. Τι λετε? Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα παιδες. Ειμαι ετοιμος να αλλαξω το zte nubia z7 max μου για αυτο το κινητο. Τι λετε? Δεν θα το μετανιώσεις με 1000. Φιλέ φοβερό κινητό θα δεις όταν το πάρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 http://www.to2c.com/lenovo-k920-vibe-z2-pro-3gb-ram-32gb-rom.html Με τέτοια τιμή κανένας δεν μπορεί να πει όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 απλά κοίτα να είναι το row sakis lenovo εχει μάλιστα και ένα κουμπάκι πιο κάτω που το ανοιγει κατευθείαν κατά την φόρτιση για το κρασαρισμα σε εφαρμογες web οπως το facebook θελει ένα καθαρισμα η cache μνημη του εαν δεν κάνεις clean install επίσης κάτι που παρατήρησε ενας φιλος που βρέθηκα χτες, δεν πάει πια "τοσο σφαιρα οσο πήγαινε" επι κιτκατ αλλα εχει βελτιωθει κατα πολυ το stability, προσωπικά το εκανα clean install για την μπαταρία επιβεβαιώνω και γω- δείχνει πλέον τα δόντια της Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Πριν περάσεις τη Lollipop έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Οχι δεν το σκέφτηκα. Λες το κρασσάρισμα στον browser να οφείλεται σε αυτό; Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλω στη κάμερα για να έχω την καλύτερη ποιότητα; Υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 απλά κοίτα να είναι το row sakis lenovo εχει μάλιστα και ένα κουμπάκι πιο κάτω που το ανοιγει κατευθείαν κατά την φόρτιση Ναι το δοκιμασία οκ ανάβει το κινητο. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι θα μου δείχνει ωρα και μπαταρία ενω είναι κλειστό το κινητό και φορτίζει?δεν πρεπει να σβήνει η οθόνη ?το δικο σου πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλωσήρθα στην παρέα, η παραγγελιά έγινε, παραλαμβάνω αύριο το ελληνικό... Ψάχνομαι για θήκη, καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλωσήρθα στην παρέα, η παραγγελιά έγινε, παραλαμβάνω αύριο το ελληνικό... Ψάχνομαι για θήκη, καμιά ιδέα? Δεν έχεις πολλές επιλογές. Στο eBay είναι μετρημένα τα κουκιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μια χαρα παει απο μπαταρια αλλα και να κανεις το update και μετα το μετανιωσεις μπορεις πολυ ευκολα να πας σε προηγουμενη ρομ οποτε μην αγχωνεσαι. ποια ειναι η διαδικασια να πας σε προηγουμενη ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 ποια ειναι η διαδικασια να πας σε προηγουμενη ρομ ? http://lenovo-forums.ru/forum/296-vibe-z2-pro-k920/ Εδ θα βρεις τα παντα. Απλα ανοιγε τα με chrome για να σου κανει μετάφραση. ;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πάντως η stock Lollipop είναι χρυσάφι. Γρήγορη, όμορφη, απέριττη, και βρήκα και 2 στοιχεία που δεν έχει η Lenovo Lollipop : Σωστή φωτεινότητα με διαβάθμιση στο αυτόματο (όπως το έχει η Samsung +1 μέχρι +5), και σωστή full φωτογραφία κατά τις κλήσεις στις επαφές. Αλλά από ταχύτητα δεν παίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Stock lollipop;; ποιά έννοιες; Το pure android; Αυτή φαινόταν λίγο πρόχειροδουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Stock lollipop;; ποιά έννοιες; Το pure android; Αυτή φαινόταν λίγο πρόχειροδουλειά Γιατί σου φάνηκε προχειροδουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Γιατί σου φάνηκε προχειροδουλειά? Δεν την έχω δοκιμάσει εγώ! Αυτή την εντύπωση είχα σχηματίσει διαβάζοντας τα σχόλια στο νήμα. Θέλω να τη δοκιμάσω. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν πας σαυτήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Επιλογή για προγραμματιστές και είναι η πρώτη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Επιλογή για προγραμματιστές και είναι η πρώτη επιλογή. Σε ευχαριστώ! Θα τη δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ετσι με μια γρήγορη ματιά, στο stock android, δεν μου δούλεψαν δυο εφαρμογές. Το fm radio και το 1weather widget & forecast. Οπότε ξαναγύρισα στο lenovo. Δεν ξέρω αν τυχαίνει σε μένα μόνο. Δείτε και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ετσι με μια γρήγορη ματιά, στο stock android, δεν μου δούλεψαν δυο εφαρμογές. Το fm radio και το 1weather widget & forecast. Οπότε ξαναγύρισα στο lenovo. Δεν ξέρω αν τυχαίνει σε μένα μόνο. Δείτε και εσείς. Εμένα το 1 Whether παίζει κανονικά. Στο ράδιο έβαλες ακουστικά? Ούτε και εκεί είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Εμένα το 1 Whether παίζει κανονικά. Στο ράδιο έβαλες ακουστικά? Ούτε και εκεί είχα πρόβλημα. Εννοείται πως έβαλα. Τέλος πάντων, τώρα είμαι στο lenovo UI και είναι οκ. Edited May 7, 2015 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts