haris_led Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγώ που το πήρα από το tokinito.gr και τώρα βρίσκομαι Αγγλία τι κάνω; Και μένα μου εμφανίζει προβλήματα μπαταρίας, ειδικά όταν παίζω Ingress. Η μπαταρία έχει τύχει να πάει 80-> 15% σε ένα τέταρτο. Φυσικά αν κάνω reboot δείχνει ένα νορμαλ μέγεθος πχ 60%. Έχω την απόδειξη στα ελληνικά αλλά δε νομίζω να βγάλω άκρη με τους άγγλους :( Έστειλα μήνυμα στο tokinito.gr από την φόρμα επικοινωνίας τους και αναμένω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) 6 ωρες και 30 λεπτα οθονη σου κρατησε δηλαδη?Με τι χρηση του εκανες?Εμενα κραταει οθονη για wifi και ιντερνετ μονο,περιπου 4 ωρες...Αυριο θα το παω για αντικατασταση μπαταριας,δεν ειχαν στο σερβις την Παρασκευη και μου ειπαν ναα το παω Δευτερα. Χρήση wifi συνέχεια, youtube, facebook και browsing.Σε εσωτερικό χώρο. Και εμένα 4 ώρες μου έβγαζε πριν το οποίο θεωρώ ότι είναι προβληματική μπαταρία.. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που το πήρα από το tokinito.gr και τώρα βρίσκομαι Αγγλία τι κάνω; Και μένα μου εμφανίζει προβλήματα μπαταρίας, ειδικά όταν παίζω Ingress. Η μπαταρία έχει τύχει να πάει 80-> 15% σε ένα τέταρτο. Φυσικά αν κάνω reboot δείχνει ένα νορμαλ μέγεθος πχ 60%. Έχω την απόδειξη στα ελληνικά αλλά δε νομίζω να βγάλω άκρη με τους άγγλους :( Έστειλα μήνυμα στο tokinito.gr από την φόρμα επικοινωνίας τους και αναμένω:cry: Αυτό που λες με το 60% μετά τοreboot μου το έκανε και εμένα φίλε μου. Μετά την αλλαγή μπαταρίας κανένα θέμα. Edited March 15, 2015 by T.R.S. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αγόρασα το extreme keyboard helper αλλά δεν κατάφερα να εμποδίζω να εμφανίζεται το εικονικό πληκτρολόγιο κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω κάτι ενώ χρησιμοποιώ το φυσικό πληκτρολόγιο. Αν όποιος το έχει ξέρει ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω ας το πει. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αγόρασα το extreme keyboard helper αλλά δεν κατάφερα να εμποδίζω να εμφανίζεται το εικονικό πληκτρολόγιο κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω κάτι ενώ χρησιμοποιώ το φυσικό πληκτρολόγιο. Αν όποιος το έχει ξέρει ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω ας το πει. Καλημέρα. φιλε μου εγω με το πληκτρολογιο της samsung μου το εμφανιζει στην οθονη οποτε παω να γραψω αλλα εχει ενα κουμπι το πληκτρολογιο διπλα στο alt που δειχνει ενα πληκτρολογιο και ενα βελακι προς τα πανω και κατω (διπλο βελος) και πατωντας το κατεβαινει και ανεβαινει το πληκτρολογιο ενω εσυ μπορεις να γραφεις ειτε ειναι πανω ειτε κρυμενο..μηπως και εσενα εχει κατι τετοιο? αλλιως απο την οθονη δεν εχει πουθενα αποκρυψη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό κάνω τώρα. Απλά αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει τρόπος να φεύγει χωρίς να χρειάζεται κάθε στιγμή να πατάω αυτό το κουμπί από τη στιγμή που βλέπει το πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το πηγα και εγω σημερα... Αντικατάσταση μπαταρίας. Η μπαταρια εχει ενα χρονο εγγυηση. Παροτι δν ειχα απόδειξη μου είπαν οτι εχουν σύστημα που το βλεπουν και δν χρειαζεται. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το πηγα και εγω σημερα... Αντικατάσταση μπαταρίας. Η μπαταρια εχει ενα χρονο εγγυηση. Παροτι δν ειχα απόδειξη μου είπαν οτι εχουν σύστημα που το βλεπουν και δν χρειαζεται. Μια χαρά φίλε μου! Είχα την εντύπωση ότι είχε 6 μήνες. Βάλε στατιστικά οπότε μπορεσεις να μας πεις πως παει. Θα το ευχαριστηθεις μόλις το πάρεις πίσω! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θελω να το παρω και με ολα αυτα που ακουω εχω αρχισει και:cry: Εχουν θεμα και τα ελληνικα η δεν παιζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θελω να το παρω και με ολα αυτα που ακουω εχω αρχισει και:cry: Εχουν θεμα και τα ελληνικα η δεν παιζει ρολο? δεν παιζει ρολο, εξαλλου ελληνικο εχω εγω. Το θεμα με τη μπαταρια ειναι σπαστικο, και εμενα μου κανει κουλα αλλα δεν εχω καταφερει να το λιωσω 1-2 ημερες συνεχομενα να δω συμπεριφορα..καθως το χρησιμοποιιω λιγο, ομως μου εχει κανει drains απο το 20% στο 5% κτλ και με επανεκινηση να ανεβει πχ 15%..γενικα ομως εχει καλη αυτονομια και θεωρω οτι φταιει το λογισμικο του. Οσο για λαγκ, το xperia M που εχω καβατζα ωρες ωρες ειναι πιο ακαριαιο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ μόλις το επισκευάσω θα το βάλω για πούλημα το lag δεν παλεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδια ποση ωρα το φορτιζεται εως το 100% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κανει αρκετη ωρα ειναι η αληθεια. Τοση που δεν εχω την υπομονη να τις μετρησω. Συνηθως το βαζω το βραδυ και το βγαζω το πρωι. Συμβαινει με ολα τα ταμπλετ ομως, μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 λοιπον, σημερα εχω πολλα νευρα και θα το πεταξω σε καναν τοιχο! Ανοιγω το πρωι το ταμπλετ με 45% μπαταρια,φορτισμενο απο κυριακη πρωι, και χρηση ελαχιστη, βασικα σχεδον καθολου Περα απο 1,5 ωρα που το ειχα κανει wifi hot spot και γιαυτο ειχε φτασει στο 45%. Παω να κανω κληση skype στην αδερφη μου και απο 45% κανει drain στο 10% με 1 λεπτο ομιλιας.. συνεχιζω να μιλαω μεχρι να κλεισει μετα απο 3-4 λεπτα.. Το ανοιγω, 20%! μιλαω κανα 10λεπτο, παλι τα ιδια..εν τελει εκανα 3-4 επανεκινησεις που μηδενιζε και πηγαινε παλι στο 15-20% εβγαζε 5-10 λεπτα ομιλιας και εκλεινε! δεν ξερω αν ειναι προβλημα της μπαταριας ή του λογισμικου αλλα θα φυγει για σερβις και μενα γιατι ειναι τραγικο να μην ξερεις τι χρηση θα βγαλεις.. Εχω Οθονη 42% με 1 ωρα και 18 λεπτα skype 42 λεπτα και μετα αναμονη 1 μερα και 3 ωρες κτλ κτλ.. Εχει καποιος το LTE 8,4" να μου πει αν μιλαει skype τι χρηση βγαζει? αν η χρηση ειναι λογικη τοτε να μην ασχοληθω με αλλαγη μπαταριας, θεωρωντας οτι φταιει το λογισμικο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 λοιπον, σημερα εχω πολλα νευρα και θα το πεταξω σε καναν τοιχο! Ανοιγω το πρωι το ταμπλετ με 45% μπαταρια,φορτισμενο απο κυριακη πρωι, και χρηση ελαχιστη, βασικα σχεδον καθολου Περα απο 1,5 ωρα που το ειχα κανει wifi hot spot και γιαυτο ειχε φτασει στο 45%. Παω να κανω κληση skype στην αδερφη μου και απο 45% κανει drain στο 10% με 1 λεπτο ομιλιας.. συνεχιζω να μιλαω μεχρι να κλεισει μετα απο 3-4 λεπτα.. Το ανοιγω, 20%! μιλαω κανα 10λεπτο, παλι τα ιδια..εν τελει εκανα 3-4 επανεκινησεις που μηδενιζε και πηγαινε παλι στο 15-20% εβγαζε 5-10 λεπτα ομιλιας και εκλεινε! δεν ξερω αν ειναι προβλημα της μπαταριας ή του λογισμικου αλλα θα φυγει για σερβις και μενα γιατι ειναι τραγικο να μην ξερεις τι χρηση θα βγαλεις.. Εχω Οθονη 42% με 1 ωρα και 18 λεπτα skype 42 λεπτα και μετα αναμονη 1 μερα και 3 ωρες κτλ κτλ.. Εχει καποιος το LTE 8,4" να μου πει αν μιλαει skype τι χρηση βγαζει? αν η χρηση ειναι λογικη τοτε να μην ασχοληθω με αλλαγη μπαταριας, θεωρωντας οτι φταιει το λογισμικο.. Να το πας να δουν την μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Να το πας να δουν την μπαταρία. εδω που ειμαι δεν υπαρχει σερβις αλλιως θα το ειχα κανει, αλλα πρεπει να το στειλω..και ειπα να το εξαντλησω το θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγω το πηγα χθες για αλλαγη μπαταριας,ελπιζω να την αλλαξουν...και να λυθει το προβλημα με την μπαταρια επιτελους!Παντως 2 φιλους που εχω με το 10αρι εχουν το ιδιο προβλημα.Μαλιστα ο ενας με το lte βγαζει με φουλ να παιζει και παιχνιδια 2 ωρες!!!Ο αλλος με τη wifi εκδοση,κουτσα στραβα 3,5 ωρες!Ελπιζω να φτιαξει με την αντικατασταση υης μπαταριας...τουλαχιστον το παιδι παραπανω που του αλλαξαν προσφατα τη μπαταρια ειδε διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σήμερα ήρθε και νέα έκδοση 4.4.2 για τα αγγλικά BTU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κανει αρκετη ωρα ειναι η αληθεια. Τοση που δεν εχω την υπομονη να τις μετρησω. Συνηθως το βαζω το βραδυ και το βγαζω το πρωι. Συμβαινει με ολα τα ταμπλετ ομως, μην ανησυχεις. Σε ευχαριστω εχω το tab pro το οποιο φορτιζει περιπου σε 3 ωρες και επειδη θελω να αγορασω το s γιαυτο ρωταω σε ποσες ωρες περιπου φορτιζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγω το πηγα χθες για αλλαγη μπαταριας,ελπιζω να την αλλαξουν...και να λυθει το προβλημα με την μπαταρια επιτελους!Παντως 2 φιλους που εχω με το 10αρι εχουν το ιδιο προβλημα.Μαλιστα ο ενας με το lte βγαζει με φουλ να παιζει και παιχνιδια 2 ωρες!!!Ο αλλος με τη wifi εκδοση,κουτσα στραβα 3,5 ωρες!Ελπιζω να φτιαξει με την αντικατασταση υης μπαταριας...τουλαχιστον το παιδι παραπανω που του αλλαξαν προσφατα τη μπαταρια ειδε διαφορα... αρα μιλαμε για πολλες προβληματικες παρτιδες μπαταριας..δεν εξηγειται αλλιως.. Παντως το συστημα λειτουργει σε λογικα πλαισια, δεν εχω δει να τρεχει κατι απο πισω τρομερα..Οποτε μαλλον φταιει αυτο. Βεβαια ειναι και οτι δεν κανω βαρια χρηση και μου κραταει 2-3 ημερες.. ομως ισως να επρεπε να βγαζει 5 με τοσο χαλαρη. Εμενα εχει φυγει το επομενο ΣΚ για Πατρα σερβις.. και ελπιζω να την αλλαξουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Σε ευχαριστω εχω το tab pro το οποιο φορτιζει περιπου σε 3 ωρες και επειδη θελω να αγορασω το s γιαυτο ρωταω σε ποσες ωρες περιπου φορτιζει :) Εισαι σιγουρος οτι κανει 3 ωρες να φιρτισει? Εμενα της γυναικας μου το tab pro 10.1 κανει πανω απο 4 σιγουρα για 5-100%. Η δε μπαταρια του pro κραταει λιγο παραπανω απο του δικου μου. Παντως διπλα διπλα οι οθονες τους ειναι η μερα με τη νυχτα οποτε αν το σκεφτεσαι παρτο. Αρκει βεβαια να μην πεσεις σε προβληματικη μπαταρια οπως μερικα παιδια στο νημα, κατι πρωτογνωρο για σαμσουνγκ παντως, και ειδικα για τη ναυαρχιδα της στα ταμπλετς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 λοιπον, σημερα εχω πολλα νευρα και θα το πεταξω σε καναν τοιχο! Ανοιγω το πρωι το ταμπλετ με 45% μπαταρια,φορτισμενο απο κυριακη πρωι, και χρηση ελαχιστη, βασικα σχεδον καθολου Περα απο 1,5 ωρα που το ειχα κανει wifi hot spot και γιαυτο ειχε φτασει στο 45%. Παω να κανω κληση skype στην αδερφη μου και απο 45% κανει drain στο 10% με 1 λεπτο ομιλιας.. συνεχιζω να μιλαω μεχρι να κλεισει μετα απο 3-4 λεπτα.. Το ανοιγω, 20%! μιλαω κανα 10λεπτο, παλι τα ιδια..εν τελει εκανα 3-4 επανεκινησεις που μηδενιζε και πηγαινε παλι στο 15-20% εβγαζε 5-10 λεπτα ομιλιας και εκλεινε! δεν ξερω αν ειναι προβλημα της μπαταριας ή του λογισμικου αλλα θα φυγει για σερβις και μενα γιατι ειναι τραγικο να μην ξερεις τι χρηση θα βγαλεις.. Εχω Οθονη 42% με 1 ωρα και 18 λεπτα skype 42 λεπτα και μετα αναμονη 1 μερα και 3 ωρες κτλ κτλ.. Εχει καποιος το LTE 8,4" να μου πει αν μιλαει skype τι χρηση βγαζει? αν η χρηση ειναι λογικη τοτε να μην ασχοληθω με αλλαγη μπαταριας, θεωρωντας οτι φταιει το λογισμικο.. Τα ιδια περιπου κανει και σε μενα και το πηγα στο σερβις το πρωι.Με ενημερωσαν με μηνυμα οτι ειναι ετοιμο.Αυριο το πρωι παω να το παραλαβω κι ελπιζω να εχουν αλλαξει μπαταρια και να μην εκαναν μονο επαναφορα εργοστασειακων ρυθμισεων.Θα σε ενημερωσω. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Τα ιδια περιπου κανει και σε μενα και το πηγα στο σερβις το πρωι.Με ενημερωσαν με μηνυμα οτι ειναι ετοιμο.Αυριο το πρωι παω να το παραλαβω κι ελπιζω να εχουν αλλαξει μπαταρια και να μην εκαναν μονο επαναφορα εργοστασειακων ρυθμισεων.Θα σε ενημερωσω. οκ πες μου γιατι εγω θα το αφησω Πατρα και τρεχα γυρευε, θα πρεπει να το αφησω 2-3 εβδομαδες μεχρι να το ξαναπαρω. Επισης σημερα το πρωι που εκανε αυτα, το εβαλα φορτιση και ξεκινησε απο το 1% ενω πριν το κλεισω εγγραφε 10% υπολοιπο..(παιζει ρολο και αυτο, μου εχει τυχει να λεει 10% υπολοιπο και να ξεκιναει φορτιση απο 23% πχ μολις το βαλω πριζα)..και κατι ακομα, το λιωνω σημερα με skype αφου φορτισε και ειναι στο 65% με μιση ωρα οθονης και skyp περιπου σε wifi!! δεν εχει κανει drain, αλλα θα το παω ετσι μεχρι το τελος να δω τι πιανει.. EDIT: και ετσι για πλακα του εκανα μια επανεκινηση και δειχνει 77%!! Edited March 17, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τα ιδια περιπου κανει και σε μενα και το πηγα στο σερβις το πρωι.Με ενημερωσαν με μηνυμα οτι ειναι ετοιμο.Αυριο το πρωι παω να το παραλαβω κι ελπιζω να εχουν αλλαξει μπαταρια και να μην εκαναν μονο επαναφορα εργοστασειακων ρυθμισεων.Θα σε ενημερωσω. Εγω την πρωτη φορα που το πηγα στο σερβις στη Θεσσαλονικη μου εκαναν απλα αναβαθμιση αλλα δεν εστρωσε καθολου.Το ξαναπηγα την Παρασκευη και μου ειπαν να το παω Τριτη που θα ερθει η μπαταρια να κανουν αντικατασταση.Αν το πηγες πρωτη φορα σημερα και δε σου ειπαν για αντικατασταση μπαταριας μαλλον αναβαθμιση θα σου κανουν,ετσι τουλαχιστον εκαναν σε μενα.Με τη δευτερη εκαναν αντικατασταση μπαταριας.Αυριο θα παω και εγω να το παρω,ας ελπισουμε να εγινε δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγω την πρωτη φορα που το πηγα στο σερβις στη Θεσσαλονικη μου εκαναν απλα αναβαθμιση αλλα δεν εστρωσε καθολου.Το ξαναπηγα την Παρασκευη και μου ειπαν να το παω Τριτη που θα ερθει η μπαταρια να κανουν αντικατασταση.Αν το πηγες πρωτη φορα σημερα και δε σου ειπαν για αντικατασταση μπαταριας μαλλον αναβαθμιση θα σου κανουν,ετσι τουλαχιστον εκαναν σε μενα.Με τη δευτερη εκαναν αντικατασταση μπαταριας.Αυριο θα παω και εγω να το παρω,ας ελπισουμε να εγινε δουλεια Οταν λες αναβαθμιση τι εννοεις; Εκανα επαναφορα παντως μια φορα και δεν αλλαξε κατι στην μπαταρια και τους το ειπα κιολας.Οσο αφορα την αναβαθμιση ειναι περασμενη η τελευταια ρομ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Εισαι σιγουρος οτι κανει 3 ωρες να φιρτισει? Εμενα της γυναικας μου το tab pro 10.1 κανει πανω απο 4 σιγουρα για 5-100%. Η δε μπαταρια του pro κραταει λιγο παραπανω απο του δικου μου. Παντως διπλα διπλα οι οθονες τους ειναι η μερα με τη νυχτα οποτε αν το σκεφτεσαι παρτο. Αρκει βεβαια να μην πεσεις σε προβληματικη μπαταρια οπως μερικα παιδια στο νημα, κατι πρωτογνωρο για σαμσουνγκ παντως, και ειδικα για τη ναυαρχιδα της στα ταμπλετς. Εχω το 8.4 και οχι το μεγαλο το 10.5 κανει περιπου 2.50 ωρες να φορτισει απο σβηστο στο 100%,εχω βαλει για πωληση το tablet και περιμενω να ρθω στην παρεα σας :) Edited March 17, 2015 by ilias12377_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts