Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://postimg.org/image/52gx03aex/

Αν και οπως σου ειπε ο φίλος δε φαινεται να ειναι θεμα φορτιστή

Και εγώ αυτό υποψιάζομαι απλά είπα μήπως...

Ευχαριστώ για την φωτογραφία :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν εχεις το 10.5" μοντελο θα χρειαστεις 5.3v φορτιστη. Αν εχεις το 8.4" μοντελο ενας κοινος 2Α & 5.0v ειναι αρκετος.

Αν παντως οι φορτιστες δεν εχουν προβλημα (σε αλλες συσκευες αυτοι οι 2 φορτιστες δουλευουν κανονικα?) τοτε καλυτερα να πας το ταμπλετ για ελεγχο. Η μπαταρια θα επρεπε να φορτιζει με οποιασδηποτε ισχυος φορτιστη, ακομα και απο θυρα usb υπολογιστη που βγαζει 0.5Α (στον 4πλασιο χρονο βεβαια). Απο την αλλη, αν ειχε προβλημα η μπαταρια δεν θα φορτιζε πληρως ουτε με τον τριτο φορτιστη. Γι αυτο μια επισκεψη ειναι απαραιτητη. Πριν πας παντως, αλλαξε και το usb καλωδιο του ταμπλετ. Ειναι η πρωτη αιτια προβληματων σ αυτες τις περιπτωσεις.

Ευχαριστώ Fioravanti. Πρέπει να το πάω να το ελέγξουν όπως δείχνουν τα πράγματα... :(

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδιά :)

Σε tab s 8.4 φίλης κάτω από 11% μπαταρία αρχίζει της επανεκκινήσεις!

Θέλει νέα μπαταρία?

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλησπερα παιδιά :)

Σε tab s 8.4 φίλης κάτω από 11% μπαταρία αρχίζει της επανεκκινήσεις!

Θέλει νέα μπαταρία?

Αν το βάλει στο φορτιστή τι στιγμή που κάνει επανεκκινήσεις και σταθεροποιηθεί, πάει για μπαταρία.

Αν το βάλει στο φορτιστή τι στιγμή που κάνει επανεκκινήσεις και σταθεροποιηθεί, πάει για μπαταρία.

Ναι αυτό ακριβώς!

Άρα θελει μπαταρία!

Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή? :O

Ναι αυτό ακριβώς!

Άρα θελει μπαταρία!

Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή? :O

για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14 στη σμαρτεκ.

για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14 στη σμαρτεκ.

Γνήσια βάζουν?

Update :

Τελικά όντως εφταιγε η μπαταρία :)

Εγινε η αλλαγή σε εξουσιοδοτημενο σέρβις της samsung κ όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι τώρα:D:D

Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο τώρα που είναι καινούργια?

Εννοώ με τις φορτισεις!

Update :

Τελικά όντως εφταιγε η μπαταρία :)

Εγινε η αλλαγή σε εξουσιοδοτημενο σέρβις της samsung κ όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι τώρα:D:D

Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο τώρα που είναι καινούργια?

Εννοώ με τις φορτισεις!

Με γιές λοιπόν. :-)

Πλήρη φόρτιση (κατά προτίμηση κλειστό) και αποφόρτιση 1,2 φορές και μετά τα γνωστά. Όχι συχνά κάτω από 10-15% και να μην το ξεχνάς επί ώρες στο 100%.

• 2 weeks later...
Καλημέρα έχω το 10.5 LTΕ 807T TMOBILE και του πέρασα την 805 την Ευρωπαϊκή αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν βλέπει την κάρτα sim που έχω μέσα καμιά βοήθεια;

• 2 weeks later...
εχει δοκιμασει καποιος καμμια custom rom με nougat 7 να μου προτεινει που να δουλευει απροβληματιστα? Edited by boymanos

Υπαρχει η cm αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Περιμενω να κανουν port την Ν απο το tab S2.

Και τοτε θα το σκεφτω, καθως η ΜΜ εχει κατσει αψογα ως τωρα, και η στοκ και η καστομ.

Υπαρχει η cm αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Περιμενω να κανουν port την Ν απο το tab S2.

Και τοτε θα το σκεφτω, καθως η ΜΜ εχει κατσει αψογα ως τωρα, και η στοκ και η καστομ.

αν ειναι εφικτο ενημερωσε μας οταν γινει port η Ν απο το tab S2 να την δοκιμασουμε.

• 3 weeks later...
εχει δοκιμασει καποιος καμμια custom rom με nougat 7 να μου προτεινει που να δουλευει απροβληματιστα?

Επιτέλους έχω TABLET μετά τα προβλήματα που είχα με την sim και το IMEI (έχω 807Τ) ας είναι καλά ο φίλος μου ο Σταύρος που το έφτιαξε και μου πέρασε την aosp Android 7 τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα καινούργιο TABLET το οποίο πάει σφαίρα αν εξαιρέσω ένα δύο θεματακια που έχει τα οποία προσωπικά δεν με ενοχλούν και πιστεύω ότι το ένα θα το λύσω είναι ότι δεν στέλνει SMS και δεν κάνει κλησεις τα δεδομένα δουλεύουν κανονικά

Επιτέλους έχω TABLET μετά τα προβλήματα που είχα με την sim και το IMEI (έχω 807Τ) ας είναι καλά ο φίλος μου ο Σταύρος που το έφτιαξε και μου πέρασε την aosp Android 7 τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα καινούργιο TABLET το οποίο πάει σφαίρα αν εξαιρέσω ένα δύο θεματακια που έχει τα οποία προσωπικά δεν με ενοχλούν και πιστεύω ότι το ένα θα το λύσω είναι ότι δεν στέλνει SMS και δεν κάνει κλησεις τα δεδομένα δουλεύουν κανονικά

απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει? ευχαριστημενος?

απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει? ευχαριστημενος?

Από μπαταρία σίγουρα πολύ καλύτερα από πριν

ΠΡΟΣΟΧΗ εμένα το Tablet είναι sm807T οπότε πέρασα αυτή

https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom

Φυσιολογικά για τα 800 805 θα πρέπει να είναι αυτή

https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom-android-7-nougat-t3449078

Edited by manolisg10

Προσπάθησα να αλλάξω rom και τώρα η συσκευή κάνει συνεχώς bootloop...Δεν κάνει τίποτα ο συνδυασμός των κουμπιών είτε για να κλείσει η συσκευή είτε για να μπει σε recovery. Υπάρχει λύση; (Τ705)
Δημήτρης

Πιο συγκεκριμενα?

Πηγες να βαλεις αλλη στοκ ρομ? Ή καποια καστομ κι αν ναι ποια και με ποιο τροπο?

Αν φορτιζει η συσκευη (δηλαδη αν ζεσταινεται ο φορτιστης) ολα καλα. Ειναι απλως ενα soft brickαρισμα. Πατησε παρατεταμενα (για 10 δευτερα) τον συνδυασμο κουμπιων για download mode. Αν δεν μπει πατησε ταυτοχρονα: VolUP+volDOWN+Home+power για 10 δευτερα. Μολις εμφανιστει η αρχικη οθονη, ελευθερωσε το powerUP μονο συνεχιζοντας να πατας τα υπολοιπα, και θα μπεις σε download mode για να περασεις μια στοκ ρομ με οντιν.

Αν ομως δεν φορτιζει τοτε το προβλημα ειναι σοβαρο.

Προσπάθησα να περάσω την ironrom . Είχα ήδη twrp και custom rom. Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων για να μπει σε recovery. Το άφησα και έσβησε από μπαταρία και μετά δούλεψε ο συνδυασμός και κατάφερα να το επαναφέρω...
Δημήτρης

Καλημέρα. Εχω στην κατοχή μου ενα Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SMT705) στο οποίο έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά. Οπότε το tablet ανοίγει βλέπωντας το home button να φωτίζεται, αλλά δεν φαίνεται τπτ.

Γνωρίζετε αν αξίζει η επισκευή του απο αποψη κόστους; Εχετε επίσης να προτείνετε κάποιο κατάστημα επισκευής;

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"