spiros2021 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 https://postimg.org/image/52gx03aex/ Αν και οπως σου ειπε ο φίλος δε φαινεται να ειναι θεμα φορτιστή Και εγώ αυτό υποψιάζομαι απλά είπα μήπως... Ευχαριστώ για την φωτογραφία :) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εχεις το 10.5" μοντελο θα χρειαστεις 5.3v φορτιστη. Αν εχεις το 8.4" μοντελο ενας κοινος 2Α & 5.0v ειναι αρκετος. Αν παντως οι φορτιστες δεν εχουν προβλημα (σε αλλες συσκευες αυτοι οι 2 φορτιστες δουλευουν κανονικα?) τοτε καλυτερα να πας το ταμπλετ για ελεγχο. Η μπαταρια θα επρεπε να φορτιζει με οποιασδηποτε ισχυος φορτιστη, ακομα και απο θυρα usb υπολογιστη που βγαζει 0.5Α (στον 4πλασιο χρονο βεβαια). Απο την αλλη, αν ειχε προβλημα η μπαταρια δεν θα φορτιζε πληρως ουτε με τον τριτο φορτιστη. Γι αυτο μια επισκεψη ειναι απαραιτητη. Πριν πας παντως, αλλαξε και το usb καλωδιο του ταμπλετ. Ειναι η πρωτη αιτια προβληματων σ αυτες τις περιπτωσεις. Ευχαριστώ Fioravanti. Πρέπει να το πάω να το ελέγξουν όπως δείχνουν τα πράγματα... :( Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπερα παιδιά :) Σε tab s 8.4 φίλης κάτω από 11% μπαταρία αρχίζει της επανεκκινήσεις! Θέλει νέα μπαταρία? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπερα παιδιά :) Σε tab s 8.4 φίλης κάτω από 11% μπαταρία αρχίζει της επανεκκινήσεις! Θέλει νέα μπαταρία? Αν το βάλει στο φορτιστή τι στιγμή που κάνει επανεκκινήσεις και σταθεροποιηθεί, πάει για μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν το βάλει στο φορτιστή τι στιγμή που κάνει επανεκκινήσεις και σταθεροποιηθεί, πάει για μπαταρία. Ναι αυτό ακριβώς! Άρα θελει μπαταρία! Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή? :O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι αυτό ακριβώς! Άρα θελει μπαταρία! Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή? :O για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14 στη σμαρτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 για αγορα και τοποθετηση νεας μπαταριας με χρεωσαν €21,14 στη σμαρτεκ. Γνήσια βάζουν? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γνήσια βάζουν? Ναι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Update : Τελικά όντως εφταιγε η μπαταρία :) Εγινε η αλλαγή σε εξουσιοδοτημενο σέρβις της samsung κ όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι τώρα:D:D Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο τώρα που είναι καινούργια? Εννοώ με τις φορτισεις! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Update : Τελικά όντως εφταιγε η μπαταρία :) Εγινε η αλλαγή σε εξουσιοδοτημενο σέρβις της samsung κ όλα φαίνονται μια χαρά μέχρι τώρα:D:D Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερο τώρα που είναι καινούργια? Εννοώ με τις φορτισεις! Με γιές λοιπόν. :-) Πλήρη φόρτιση (κατά προτίμηση κλειστό) και αποφόρτιση 1,2 φορές και μετά τα γνωστά. Όχι συχνά κάτω από 10-15% και να μην το ξεχνάς επί ώρες στο 100%. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλημέρα έχω το 10.5 LTΕ 807T TMOBILE και του πέρασα την 805 την Ευρωπαϊκή αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν βλέπει την κάρτα sim που έχω μέσα καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) εχει δοκιμασει καποιος καμμια custom rom με nougat 7 να μου προτεινει που να δουλευει απροβληματιστα? Edited April 17, 2017 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Υπαρχει η cm αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Περιμενω να κανουν port την Ν απο το tab S2. Και τοτε θα το σκεφτω, καθως η ΜΜ εχει κατσει αψογα ως τωρα, και η στοκ και η καστομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Υπαρχει η cm αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Περιμενω να κανουν port την Ν απο το tab S2. Και τοτε θα το σκεφτω, καθως η ΜΜ εχει κατσει αψογα ως τωρα, και η στοκ και η καστομ. αν ειναι εφικτο ενημερωσε μας οταν γινει port η Ν απο το tab S2 να την δοκιμασουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 εχει δοκιμασει καποιος καμμια custom rom με nougat 7 να μου προτεινει που να δουλευει απροβληματιστα? Επιτέλους έχω TABLET μετά τα προβλήματα που είχα με την sim και το IMEI (έχω 807Τ) ας είναι καλά ο φίλος μου ο Σταύρος που το έφτιαξε και μου πέρασε την aosp Android 7 τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα καινούργιο TABLET το οποίο πάει σφαίρα αν εξαιρέσω ένα δύο θεματακια που έχει τα οποία προσωπικά δεν με ενοχλούν και πιστεύω ότι το ένα θα το λύσω είναι ότι δεν στέλνει SMS και δεν κάνει κλησεις τα δεδομένα δουλεύουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Επιτέλους έχω TABLET μετά τα προβλήματα που είχα με την sim και το IMEI (έχω 807Τ) ας είναι καλά ο φίλος μου ο Σταύρος που το έφτιαξε και μου πέρασε την aosp Android 7 τώρα μπορώ να πω ότι έχω ένα καινούργιο TABLET το οποίο πάει σφαίρα αν εξαιρέσω ένα δύο θεματακια που έχει τα οποία προσωπικά δεν με ενοχλούν και πιστεύω ότι το ένα θα το λύσω είναι ότι δεν στέλνει SMS και δεν κάνει κλησεις τα δεδομένα δουλεύουν κανονικά απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει? ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει? ευχαριστημενος? Από μπαταρία σίγουρα πολύ καλύτερα από πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Μπορείς να δώσεις κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ εμένα το Tablet είναι sm807T οπότε πέρασα αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom Φυσιολογικά για τα 800 805 θα πρέπει να είναι αυτή https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom-android-7-nougat-t3449078 Edited May 5, 2017 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Προσπάθησα να αλλάξω rom και τώρα η συσκευή κάνει συνεχώς bootloop...Δεν κάνει τίποτα ο συνδυασμός των κουμπιών είτε για να κλείσει η συσκευή είτε για να μπει σε recovery. Υπάρχει λύση; (Τ705) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Πιο συγκεκριμενα? Πηγες να βαλεις αλλη στοκ ρομ? Ή καποια καστομ κι αν ναι ποια και με ποιο τροπο? Αν φορτιζει η συσκευη (δηλαδη αν ζεσταινεται ο φορτιστης) ολα καλα. Ειναι απλως ενα soft brickαρισμα. Πατησε παρατεταμενα (για 10 δευτερα) τον συνδυασμο κουμπιων για download mode. Αν δεν μπει πατησε ταυτοχρονα: VolUP+volDOWN+Home+power για 10 δευτερα. Μολις εμφανιστει η αρχικη οθονη, ελευθερωσε το powerUP μονο συνεχιζοντας να πατας τα υπολοιπα, και θα μπεις σε download mode για να περασεις μια στοκ ρομ με οντιν. Αν ομως δεν φορτιζει τοτε το προβλημα ειναι σοβαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Προσπάθησα να περάσω την ironrom . Είχα ήδη twrp και custom rom. Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων για να μπει σε recovery. Το άφησα και έσβησε από μπαταρία και μετά δούλεψε ο συνδυασμός και κατάφερα να το επαναφέρω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kristosfm Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλημέρα. Εχω στην κατοχή μου ενα Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SMT705) στο οποίο έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά. Οπότε το tablet ανοίγει βλέπωντας το home button να φωτίζεται, αλλά δεν φαίνεται τπτ. Γνωρίζετε αν αξίζει η επισκευή του απο αποψη κόστους; Εχετε επίσης να προτείνετε κάποιο κατάστημα επισκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts