ilias12377_ Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Nαι, πολυ καλη και αυτη. Αλλα απ οτι θυμαμαι η phoenix ειχε λιγο καλυτερη μπαταρια και καλυτερο bluetooth που με ενδιεφερε πολυ. Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι σχεδον ιδιες. Σε ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 6.01 για το TAB S2. Αντε να δουμε εμεις ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 6.01 για το TAB S2. Αντε να δουμε εμεις ποτε. Άντε με το καλό, γιατί με την 5.0.2 το lag του το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) ΔΕΝ το βλέπω να έρχεται... :( Edited April 23, 2016 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) 6.01 για το TAB S2. Αντε να δουμε εμεις ποτε. Προσωπικα νομιζω οτι ουτε το s2 θα παρει την mm. Για το δικο μας ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οχι. Εδω δεν του εχουν δωσει καν multiwindow (επισημως). Παντως ευχομαι να παρει το s2 τουλαχιστον την mm, ωστε να βγουν καλυτερες ported custom mm roms και για τη δικη μας συσκευη. Αλλιως θα υπαρχουν μονο οι mm cm based ρομς, με τα όποια συν αλλα και τα πολλα πλην τους. Edited April 23, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φιλε πατα το link που ανεβασε ο φιλος ...η αναβαθμιση του s2 ξεκινησε απο Γερμανια με το LTE μοντελο...επισης εχει ανακοινωθει οτι η αναβαθμιση σε MM θα γινει... Πιστευω οτι μεσα στο καλοκαιρι θα δοθει και για το tabs οπως περσι καλοκαιρι δοθηκε η lollipop για το note 10.1 2014... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Το εχω πατησει το λινκ. Πριν λιγο καιρο στο t810 νομιζω ειχε δοθει η 5.1.1 για τον καναδα. Δεν δοθηκε ομως πουθενα αλλου, και για κανενα αλλο μοντελο. Γι αυτο εχω ακομα την επιφυλαξη. Ξαναγραφω βεβαια, μακαρι να την παρει ωστε να μη βασιζομαστε μονο στις cm based mm custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Εχω το tab S αγορασμενο απο εξωτερικο κ χωρα εκτος ΕΕ. Αντιμετωπιζω θεματα με την οθονη, που κανει γραμμες κ τρεμοπαιξικο. Το πηγα στην Smartec κ μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Εχετε καμια ιδεα; Σας εχει τυχει αντιστοιχο θεμα; Αν το πηγαινα σε μη εξιουσιοδοτημενο ποσο θα κοστιζε η αλλαγη οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν είναι η οθόνη αλλά η πλακέτα και είναι συχνό φαινόμενο. Η smartec δεν αναλαμβάνει την επισκευή συσκευών εκτός εγγύησης; Εντύπωση μου κάνει. Σου εξήγησε γιατί; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δυστυχως ετσι ειναι η πολιτικη της σμαρτεκ. Γι αυτο εξαλλου και δεν αναλαμβανει ακομα και επι πληρωμη την επισκευη των νοτε5. Οποια συσκευη εκτος Ε.Ε δεν την αναλαμβανει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εχω το tab S αγορασμενο απο εξωτερικο κ χωρα εκτος ΕΕ. Αντιμετωπιζω θεματα με την οθονη, που κανει γραμμες κ τρεμοπαιξικο. Το πηγα στην Smartec κ μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Εχετε καμια ιδεα; Σας εχει τυχει αντιστοιχο θεμα; Αν το πηγαινα σε μη εξιουσιοδοτημενο ποσο θα κοστιζε η αλλαγη οθονης; Είναι πολιτική της Samsung να μην αναλαμβάνουν service συσκευών εκτός Ευρώπης. Τους είχα πάρει τηλ να ρωτήσω, καθώς το δικό μου είναι Αυσταλέζικο μοντέλο και η απάντηση ήταν πως δε φτιάχνουν συσκευές απόπ άλλη ήπειρο. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχως ετσι ειναι η πολιτικη της σμαρτεκ. Γι αυτο εξαλλου και δεν αναλαμβανει ακομα και επι πληρωμη την επισκευη των νοτε5. Οποια συσκευη εκτος Ε.Ε δεν την αναλαμβανει καν. Άρα με λίγα λόγια, ρισκάρεις όταν θα το πάς για service σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν είναι η οθόνη αλλά η πλακέτα και είναι συχνό φαινόμενο. Η smartec δεν αναλαμβάνει την επισκευή συσκευών εκτός εγγύησης; Εντύπωση μου κάνει. Σου εξήγησε γιατί; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Ναι γιατι δεν αναλαμβανει σερβις συσκευες εκτος ΕΕ οπως προειπωθηκε. Ποσο κοστιζει περιπου η αλλαγη πλακετας? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι πολιτική της Samsung να μην αναλαμβάνουν service συσκευών εκτός Ευρώπης. Τους είχα πάρει τηλ να ρωτήσω, καθώς το δικό μου είναι Αυσταλέζικο μοντέλο και η απάντηση ήταν πως δε φτιάχνουν συσκευές απόπ άλλη ήπειρο. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα με λίγα λόγια, ρισκάρεις όταν θα το πάς για service σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Τι ρισκο υπαρχει? Πρακτικα η συσκευη ειναι αχρηστη αφου δεν αναλαμβανει η Σαμσουνκ. Τους ρωτησα εκτος εγγυησης αν μπορουν να την αναλαβουν, αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη. Η συσκευη ειναι 10 μηνων και θεωρητικα ειναι εντος εγγυσης ακομα. Τι αλλη λυση υπαρχει? Τα υπολοιπα σερβις εχουν ιδια πολιτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 6.01 για το TAB S2. Αντε να δουμε εμεις ποτε. Και για το S2 8" WIFI ξεκινησε η 6.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να περάσω σε 807T T-mobile την 805 την Ευρωπαϊκή ROM είναι 4G ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited May 7, 2016 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να περάσω σε 807T T-mobile την 805 την Ευρωπαϊκή ROM είναι 4G ευχαριστώ εκ των προτέρων Εδώ θα ρωτήσεις http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/help/807t-t-mobile-kernels-roms-data-t3255008 Edited May 7, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psar Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα βοηθεια... Εχω ταμπλετ samsung galaxy tab s 10.5 και smart tv samsung 40 ju6000. Ενω αναγνωριζονται οι συσκευες μολις παω στο ασυρματο mirroring προσπαθουν να συνδεθουν και σε λιγα δευτερολεπτα με πεταει εξω. Οι ρυθμισεις ειναι ενταξει το εχω κοιταξει. Εχω δει και σε ξενα sites και παρα πολλοι που εχουν αυτο το ταμπλετ εχουν το ιδιο προβλημα. Δεν εχω κανει root. Μηπως εχει βρει καποιος τη λυση? Ευχαριστω! Επισης βλεπω οτι πολυς κοσμος στο φορουμ εχει το ιδιο ταμπλετ. Εχει καποιος αντιμευωπισει το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αργησα λιγο αλλα μπηκα στην παρεα σας και γω..λοιπον σε περιπτωση που δεν εχουμε εγγυηση ξερετε ποσο περιπου παει η αντικατασταση μπαταριας (samsung service) για ενα T705? Η καλυτερα να αγορασω μια και να επιχειρησω να την αλλαξω με βαση τα guides που υπαρχουν στο net? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Για το T805 που αλλαξα εγω ξερω οτι παει στα 50 ευρω. Η διαδικασια για την αλλαγη δε μου φάνηκε δυσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για το T805 που αλλαξα εγω ξερω οτι παει στα 50 ευρω. Η διαδικασια για την αλλαγη δε μου φάνηκε δυσκολη. Ναι ετσι θα κανω θα την αλλαξω μονος μου.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Για το Τ805 Galaxy Tab S 10.5 LTE εχω μαλλον προβλημα με την μπαταρια. Δεν φορτιζει!! Αργει πολυ (πανω απο 10 ωρες) και μερικες φορες σταματαει η φορτιση π.χ. στο 74% αν το ξαναβγαλω απο την μπριζα και το ξαναβαλω συνεχιζει...μπορει να ξανασταματησει π.χ στο 87% και τουμπαλιν... Το εχω 1 χρονο και 4 μερες :fool: Θα παρω αυριο τηλ στην εταιρια μηπως κανουν καμια εξαιρεση... - Αν δεν....ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση της μπαταριας ? - Ποσο καιρο θα παρει αυτη η διαδικασια ? - Απο την περιγραφη του προβληματος επιβεβαιωνετε κι εσεις οτι οντως ειναι προβλημα μπαταριας ? Η' μηπως ο φορτιστης ? Δεν εχω αλλον φορτιστη 2.0 A να δοκιμασω. Αν δοκιμασω με φορτιστη 1.0 A απο Samsung κινητο πειραζει ? Ευχαριστω Edited May 23, 2016 by periptero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δοκιμασε πρωτα με διαφορετικο usb καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Λες? Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πήγαινέ το ούτως ή άλλως στο service γιατί μπορεί να είναι θέμα πλακέτας που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Για το Τ805 Galaxy Tab S 10.5 LTE εχω μαλλον προβλημα με την μπαταρια. Δεν φορτιζει!! Αργει πολυ (πανω απο 10 ωρες) και μερικες φορες σταματαει η φορτιση π.χ. στο 74% αν το ξαναβγαλω απο την μπριζα και το ξαναβαλω συνεχιζει...μπορει να ξανασταματησει π.χ στο 87% και τουμπαλιν... Το εχω 1 χρονο και 4 μερες :fool: Θα παρω αυριο τηλ στην εταιρια μηπως κανουν καμια εξαιρεση... - Αν δεν....ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση της μπαταριας ? - Ποσο καιρο θα παρει αυτη η διαδικασια ? - Απο την περιγραφη του προβληματος επιβεβαιωνετε κι εσεις οτι οντως ειναι προβλημα μπαταριας ? Η' μηπως ο φορτιστης ? Δεν εχω αλλον φορτιστη 2.0 A να δοκιμασω. Αν δοκιμασω με φορτιστη 1.0 A απο Samsung κινητο πειραζει ? Ευχαριστωτο είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτό το πρόβλημα όταν το φόρτιζα με τον δικό του φορτιστή, από τότε που χρησιμοποιώ φορτιστή με περισσότερα ampere παροχή ( του huawei και του moto ), το πρόβλημα αυτό σταμάτησε να εμφανίζεται συν το γεγονός ότι φορτίζει πια πολύ πολύ πιο γρήγορα, φυσικά τέτοιους φορτιστές θα βρεις στα περισσότερα μαγαζιά πλέον σε διάφορες τιμές από 15 μέχρι και πάνω από 30 ευρώ Edited May 24, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δηλαδη παιζει να μην εχει προβλημα η μπαταρια? Μην το στειλω αδικα στη samsung ... δεν ξερω και ποσο καιρο θα κανει Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω το φαινομενο "drain" να αδειαζει δηλαδη αποτομα η μπαταρια. Μονο στην φορτιση της εχω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts