Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης οσο και να είναι οι μαυρες μπαρες όταν βλέπεις ταινια, λογω amoled είναι τελείως μαυρες, δεν ανάβουν καθολου οπότε στο σκοτάδι δεν τις βλέπεις καν..

Κυρίως εκει ενοχλούν οι μαυρες μπαρες (στο σκοτάδι βλέπεις φως και ας ειναι μαυρες αμα δεν ειναι oled).

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγω τετοιους ενδιασμους ειχα badiroula πριν παρω το 10.5, αλλα τελικα κακως ειχα.

Η πρωτη παρθενικη ταινια που εβαλα να δω πριν λιγες μερες ηταν το FOCUS (2015) σε 1080p BluRay 25GB.

Επιτηδες δοκιμασα 25GB ταινια, για να δω αν "σκαλωνε" πουθενα, ποιοτητα κτλ....

Λοιπον, το Samsung Galaxy Tab S 10.5 ειναι Τουμπανο !!!

Δεν εκανε το παραμικρο lag, η εικονα απιστευτη-μεγαλη οσο για την Amoled δεν χρειαζεται διαφημιση...Απλα οτι καλυτερο!!!

Στο tab s 10.5 που εχω η εφαρμογη: Samsung Watchon δεν υπαρχει πουθενα. οταν την βρηκα στο Samsung App και προσπαθησα να την επαναεγκαταστησω η Sasmung μου εβγαλε μηνυμα οτι απο τον Δεκεμβριο του 2014 η εφαρμογη δεν λειτουργει.

Δηλαδη τελος ?

Στο tab s 10.5 που εχω η εφαρμογη: Samsung Watchon δεν υπαρχει πουθενα. οταν την βρηκα στο Samsung App και προσπαθησα να την επαναεγκαταστησω η Sasmung μου εβγαλε μηνυμα οτι απο τον Δεκεμβριο του 2014 η εφαρμογη δεν λειτουργει.

Δηλαδη τελος ?

εχεις μείνει λίγο πίσω..... κανε εγκατάσταση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy (πολύ καλό)

η το peel smart remote ..υπάρχουν και άλλα..

Δηλαδη τελος ?

Ούτε στο δικό μου υπήρχε προεγκατεστημένο το Samsung Watchon φιλε μου..αντι αυτού η Samsung φαίνεται πως έχει προτιμήσει στα ταμπλετς της να βάλει το Peel Smart Remote που αναφέρθηκε κ παραπάνω..για διαφορές ή ποιο είναι καλύτερο δε μπορώ να πω γιατί δεν το χρησιμοποίησα ακόμη..Πάρε και το λινκ που αφορά στην έκδοση για ταμπλετ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app

Ούτε στο δικό μου υπήρχε προεγκατεστημένο το Samsung Watchon φιλε μου..αντι αυτού η Samsung φαίνεται πως έχει προτιμήσει στα ταμπλετς της να βάλει το Peel Smart Remote που αναφέρθηκε κ παραπάνω..για διαφορές ή ποιο είναι καλύτερο δε μπορώ να πω γιατί δεν το χρησιμοποίησα ακόμη..Πάρε και το λινκ που αφορά στην έκδοση για ταμπλετ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app

το Samsung Watchon το έχει κατάργηση..δεν λειτουργεί!! το smart remote της anymote ειναι ποιο πλήρες !!

το Samsung Watchon το έχει κατάργηση..δεν λειτουργεί!! το smart remote της anymote ειναι ποιο πλήρες !!

Η έκδοση για τάμπλετ όντως δε λειτουργεί..την εγκατέστησα πριν λιγο για να τη δοκιμάσω

Στο κινητό μου πάντως το Watchon λειτουργεί κανονικότατα(Galaxy S4)

Όσο για το remote που προτείνεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy μπορεί να είναι πιο πλήρες αλλά κοστίζει και 8 ευρώ...

τη στιγμή που στο play store υπάρχουν τόσες άλλες ισάξιες και δωρεάν..τα πάντα είναι στην κρίση του καθενός βέβαια

Η έκδοση για τάμπλετ όντως δε λειτουργεί..την εγκατέστησα πριν λιγο για να τη δοκιμάσω

Στο κινητό μου πάντως το Watchon λειτουργεί κανονικότατα(Galaxy S4)

Όσο για το remote που προτείνεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy μπορεί να είναι πιο πλήρες αλλά κοστίζει και 8 ευρώ...

τη στιγμή που στο play store υπάρχουν τόσες άλλες ισάξιες και δωρεάν..τα πάντα είναι στην κρίση του καθενός βέβαια

δες το pm ..... όσοι ειναι root (και θελουν οπωσδήποτε το Watchon) και εχουν xposed και app settings ας κανουν εγκατάσταση έκδοση Watchon απο κινητό

(εχω κανει εγκατάσταση απο s5 ...) λειτουργεί 1000 %

Edited by alex222800

Χαχα δεν αντεξα το πήρα!!! Οθονάρα!!! Ένα παράπονο με το βύσμα έχω μόνο που μπαίνει πολλυ σφιχτά και δισκολεύομαι ελπίζω να ξελασκάρει! :D

Απλά παρατηρώ αργει να φορτίσει ισχύει η μήπως επειδή είναι 1η φόρτιση και μετα θα στρώσει;

Edited by badiroula

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :)

-badiroula καλοριζικο και καλοδουλευτο! Οθοναρα δε λες τιποτα!! Το βυσμα ετσι ειναι σφυχτο. Να ανησυχουσες αν ηταν χαλαρο.

Οσο για την μπαταρια οντως κανει αργη φορτιση, δεν εχει σχεση αν ειναι 1η η' 100η φορτιση. Η αργη φορτιση ομως ειναι οτι καλυτερο για την ζωη αυτου του τυπου των μπαταριων που εχουμε.

σημερα παραλαμβανω και γω το εν λογω ταμπλετακι υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ή να κάνω για αρχή?

θα το παρω απ την αρχη το φορουμ αλλα συνοπτικα αν θελει να κάνω κατι οποιος μπορει να μου πει

Να σαι καλα -περιπτερο o ήχος μου ακούγεται λίγο σιγανός υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; Προέρχομαι απο tab 2 και εκεί ο ήχος ήταν τούμπανο.

Χαχα δεν αντεξα το πήρα!!! Οθονάρα!!! Ένα παράπονο με το βύσμα έχω μόνο που μπαίνει πολλυ σφιχτά και δισκολεύομαι ελπίζω να ξελασκάρει! :D

Απλά παρατηρώ αργει να φορτίσει ισχύει η μήπως επειδή είναι 1η φόρτιση και μετα θα στρώσει;

Καλοδουλευτο,4 ωρες κανει ναφορισει το 8,4,εαν σου αργει πολυ παραπανω κοιταξε μηνδεν εχει μπει καλα το βυσμα

Καλοδουλευτο,4 ωρες κανει ναφορισει το 8,4,εαν σου αργει πολυ παραπανω κοιταξε μηνδεν εχει μπει καλα το βυσμα

Φίλε μου το 10.5 έχω και πρώτη φόρτιση έκανε κανα 6ωρο ειναι φυσιολογικό;

Ειναι φυσιολογικες οι ωρες φορτισης δεν υπαρχει προβλημα. Απλα κανει αργη φορτιση.

Οσο για τα ηχεια του 10.5 ... ΝΑΙ δυστυχως δεν ειναι και τα πιο "δυνατα" ηχεια της αγορας...

καλησπερα σας , τι κανετε ?? ποιο θεωρειτε καλυτερη εφαρμογη google docs ή microsoft office για το tabletaki μας ??

ευχαριστω πολυ !!!

Παιδιά σήμερα μου ήρθε η lollipop και βλέπω οτι το εργαλείο πετάει.Ακόμα και τα λιγοστά lag στην πληκτρολόγηση εξαφανίστηκαν.Και η εμφάνιση των ανοιχτών εφαρμογών σε παράθυρα,απλά τα σπάει!!! Τα ανοίγει ολα σε χρόνο dt.

Παιδια καλημερα σε ολους, χθες αγορασα το Tab S 8.4 και ειναι το πρωτο ταμπλετ που εχω μεχρι σημερα. To κουτι του εγραφε vietnam, μετα απο μικρο update OTA που εκανε εχει kitkat 4.4.2 , δεν βγαζει αλλη ενημερωση για lollipop. Πρεπει να κανω κατι για lollipo ενσυρματα και οχι ΟΤΑ?

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"