fioravanti90 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εννοεις σε ταχυτητα ή και σε μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Σε ταχύτητα. Για μπαταρία θα το δω πως θα πάει μιας και την έβαλα χθες την lollipop. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Περιμενουμε νεοτερα γενναιε μας. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Tα νεα για lollipop Galaxy Tab S 8.4 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Galaxy Tab S 8.4 LTE 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Galaxy Tab S 10.5 5.0.2 Lollipop Rolling-out Galaxy Tab S 10.5 LTE 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 καλήμερα !!! που βρήκες αυτές τις πληροφορίες ?? ευχαριστω πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Για οποιον θελει να μαθαινει τις αναβαθμισεις ΟΤΑ της Samsung σε κινητα και tablets, εδώ: http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Περιμενουμε νεοτερα γενναιε μας. :):):)[/quote Μπαταρία στα ίδια επίπεδα περίπου, ίσως λίγο πιο βελτιωμένη. γραφικά μενού κλπ, καταλαβαίνεις την αλλαγή, πολύ ωραία. Ταχύτητα δυστυχώς μια από τα ίδια. έχω βάλει την Γαλλική. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Tα νεα για lollipop Galaxy Tab S 8.4 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Galaxy Tab S 8.4 LTE 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Galaxy Tab S 10.5 5.0.2 Lollipop Rolling-out Galaxy Tab S 10.5 LTE 5.0.2 Lollipop Testing... April, 2015 Καλησπέρα ! Μετα τον Απρίλη θα την δώσει δηλαδή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τέλη Απριλίου λέει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τέλη Απριλίου λέει σωστά; Ακριβως τωρα βρισκεται υπο ελεγχο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Άντε να δούμε τι καλύτερο θα έχουμε με lollipop... :) Έχει παρεί κανείς απο εσάς το πληκτρολόγιο για το 8.4 ;;; Ψάχνω να το βρώ σε λευκό και δεν το βρίσκω... Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδία σήμερα πήρα και εγω το 8αρι.Ερωτηση έχει led ένδειξη πανω από την οθόνη όπως το note μου?Αν ναι που είναι στιε ρυθμίσεις γιατί δε τις βλέπω. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν έχουν LED ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Χμμ οκ.Μια επιλογη που ειδα στις ρυθμισεις να αναβοσβηνει το φλας της καμερας στις ειδοποιησεις?Το ενεργοποιησα αλλα σε κατι μηνυματα που πηρα απο viber,messenger δε το βλεπω να αναβει.Ποτε λειτουργει? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδιά SOS έχω το tab s10.5 LTE και από σήμερα το πρωί δεν φορτίζει, μου βγάζει στο εικονίδιο της μπαταρίας ένα κόκκινο X όταν βάζω τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδιά SOS έχω το tab s10.5 LTE και από σήμερα το πρωί δεν φορτίζει, μου βγάζει στο εικονίδιο της μπαταρίας ένα κόκκινο X όταν βάζω τον φορτιστή. δεν ξερω αν φταιει ο φορτιστης που ειναι στα 2 amper αλλα εμενα εχει πεσει τρομερα η αποδοση της μπαταριας..που ετσι και αλλιως ηταν περιεργη. Το παω σερβις αμεσα, αλλα μου ζητησαν αποδειξη και φορτιστη στην πατρα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδιά SOS έχω το tab s10.5 LTE και από σήμερα το πρωί δεν φορτίζει, μου βγάζει στο εικονίδιο της μπαταρίας ένα κόκκινο X όταν βάζω τον φορτιστή. Δοκιμασες με αλλον φορτιστη; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα ! Μόλις παρέλαβα το ταμπλετ !! Έχω δύο απορίες .. Όταν κάνω πλοήγηση στο ίντερνετ η μπαίνω Facebook κτλ τα γράμματα είναι υπερβολικά μικρά αλλάζει από κάπου αυτό ? Και δεύτερο χρησιμοποιώ Gmail όταν μου έρχεται το email δεν θέλω να φαίνεται το κείμενο στην οθόνη θέλω απλά να δείχνει τον αποστολέα έχει κάπου ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπέρα ! Μόλις παρέλαβα το ταμπλετ !! Έχω δύο απορίες .. Όταν κάνω πλοήγηση στο ίντερνετ η μπαίνω Facebook κτλ τα γράμματα είναι υπερβολικά μικρά αλλάζει από κάπου αυτό ? Και δεύτερο χρησιμοποιώ Gmail όταν μου έρχεται το email δεν θέλω να φαίνεται το κείμενο στην οθόνη θέλω απλά να δείχνει τον αποστολέα έχει κάπου ρύθμιση ? οσον αφορα την πλοηγηση, χρησιμοποιησε τον uc broswer, ο οποιος δειχνει τα γραμματα μεγαλα, και εχει ενσωματωμενη και την εφαρμογη του facebook, οπου και εκει βλεπεις κανονικα τα γραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 οσον αφορα την πλοηγηση, χρησιμοποιησε τον uc broswer, ο οποιος δειχνει τα γραμματα μεγαλα, και εχει ενσωματωμενη και την εφαρμογη του facebook, οπου και εκει βλεπεις κανονικα τα γραμματα. Έχεις δίκιο σε ευχαριστώ πολύ !! Με το Gmail κάποιος κάποια βοήθεια ?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitsaMapola Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Καλησπέρα ! Μόλις παρέλαβα το ταμπλετ !! Έχω δύο απορίες .. Όταν κάνω πλοήγηση στο ίντερνετ η μπαίνω Facebook κτλ τα γράμματα είναι υπερβολικά μικρά αλλάζει από κάπου αυτό ? Ρουταρε,περνα το xposed και την εφαρμογη app settings,κι απο εκει αλλαξε το dpi σε 400,στις εφαρμογες που θες.Ποτέ ξανα μικρα γραμματα! Edited April 1, 2015 by PitsaMapola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ρουταρε,περνα το xposed και την εφαρμογη app settings,κι απο εκει αλλαξε το dpi σε 400,στις εφαρμογες που θες.Ποτέ ξανα μικρα γραμματα! Πες του όμως ότι χάνει εγγύηση.. Κάτι ιδιαίτερα χαζό σε ένα ταμπλετ μιας ημέρας που δεν ξέρεις τι θα βγάλει και που έχει βγάλει σχεδόν σε όλους μπαταρία... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εντάξει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να κάνω και γιατί είμαι λίγο άσχετη αλλά και δεν το θεωρώ και απαραίτητο ,μια χαρά είναι και έτσι . Άλλη ερώτηση . 2 σελίδες που βγάζει όπως γύρναμε τις σελίδες της αρχικής από τα δεξιά που έχει διάφορες ειδήσεις από τον κόσμο πως το απενεργοποιούμε . ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitsaMapola Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Πες του όμως ότι χάνει εγγύηση.. Κάτι ιδιαίτερα χαζό σε ένα ταμπλετ μιας ημέρας που δεν ξέρεις τι θα βγάλει και που έχει βγάλει σχεδόν σε όλους μπαταρία... Σιγα τα ωα...περασα custom recovery και ακυρωσα,με μεγαλη χαρα,την εγγυηση 25 λεπτα μετα το unboxing.Στη μια ωρα μετα φλασαρα και την πρωτη custom rom.Σιγα μην ανεχτω να τρωω στη μαπα ολη τη σαβουρα της Samsung και τις διαφημισεις που προβαλλονται σε εφαρμογες και browsing.Εγω πληρωσα το ταμπλετ,δεν το πηρα συνεταιρικα με Samsung και Google και απαιτω να εχω τα πληρη δικαιωματα.Οι υπολοιποι,ας ανεχεστε να κανει αλλος κουμαντο στη συσκευη σας. Edited April 1, 2015 by PitsaMapola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κι αν σου κατσει? Η ελαττωματικη μπαταρια εννοω. Προσωπικα ειμαι μαζι σου. Ρουταρα το νοτε2 μου και το εκανα νοτε4. Αφου ομως τελειωσε η 2ετης εγγυηση. Στο tab S δεν σκοπευω να το ρουταρω, ιδιαιτερα αφου δεν μου προσφερει κατι σπουδαιο μια καστομ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts