Nikos_Mpl Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κατά το 80 % φταίει ο επεξεργαστής !! με τέτοιες αναλύσεις θέλει πολύ καλύτερο....(κάτοχος note 10.1 2014 lte ,με snapdragon 800...ελαφρος καλύτερος επεξεργαστής!!) πιστεύω ότι τα ταβλετ του 2015 θα τρέχουν πολύ καλύτερα λόγο των επεξεργαστών ...snapdragon 810,exynos 7420 ή ηθελε 1080p οθονη... τελος παντων, θα ζησουμε και με αυτο :P Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κάντε ένα τέστ. Βάλτε το Garmin Street Pilot (όποιος το έχει και μπορεί να το εγκαταστήσει ) και δείτε πώς πάει το τάμπλετ σας. Εγώ σε όποιο κινητό / τάμπλετ το εγκατέστησα σέρνεται. Στο Tab s 10,5" το δικό μου κυριολεκτικά πετάει! Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Στο νοτε2 της γυναικας μου αλλαχτηκε η πλακετα γιατι ξαφνικα σταματησε να λειτουργει τo gps, σε αλλες περιπτωσεις υπηρχαν προβληματα ειτε επειδη δεν φορτιζε σωστα η μπαταρια ειτε γιατι δεν δουλευε σωστα η καμερα. Μιλαω για προβληματα hardware και αναφερομαι μονο στο νοτε2 που το εχω και το παρακολουθω 2 χρονια. Τα προβληματα αυτα δεν βγαινουν παντα αμεσως. Βεβαια μετα τα 2 χρινια και αφου εληξε η εγγυηση του περασα καστομ ρομ και η συσκευη μεταμορφωθηκε τοσο πολυ ωστε αντι να παρω το νοτε4 πηρα το tab S. Στο δικο μου tab S η κατασταση ειναι super. Καθολου lags ολα τρεχουν οπως πρεπει και η μπαταρια κραταει πολυ. Ο μονος περιορισμος ειναι οτι δεν μπορω να γραψω στην εξωτερικη καρτα, κατι που το κανω στο νοτε2 μου λογω της καστομ ρομ. Δυστυχως δεν ειναι σε ολους ετσι απ οτι διαβαζω. Ειναι σιγουρο οτι με μια καστομ ρομ θα βελτιωθουν τα πραγματα. Προσωπικα ομως θα δοκιμαζα καθε αλλο "μη ροοτ" τροπο βελτιωσης της καταστασης. Με το καλημερα που λενε στη σμαρτεκ σε χρεωνουν 150-200€ για πλακα. Δεν είναι ότι έχω δει κανένα τρομερό lag ως τώρα. Εντάξει είναι υπαρκτά αλλά ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα δεν έχει κουράσει. Την custom την θέλω για όλα τα έξτρα που προσφέρει. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει το tablet με μια custom rom θα το κάνει καλύτερα. Το πιο απλό ας πούμε με το multiwindows. Τι το έχεις αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με όποια εφαρμογή θέλω εγώ? Στο galaxy s2 μου έβαζα και έβγαζα όποια εφαρμογή ήθελα, και στο tab S να μη μπορώ? Η αυτόματη φωτεινότητα ό,τι θέλει κάνει ε και διάφορα μικροπράγματα που σε κάνουν να μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα την συσκευή σου, να κάνεις απόσβεση τα χρήματά σου και να βελτιώσουν γενικά την όλη εμπειρία χρήσης. Αλλά το knox μας την έκανε λίγο δύσκολη την ζωή. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Δεν είναι ότι έχω δει κανένα τρομερό lag ως τώρα. Εντάξει είναι υπαρκτά αλλά ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα δεν έχει κουράσει. Την custom την θέλω για όλα τα έξτρα που προσφέρει. Οτιδήποτε μπορεί να κάνει το tablet με μια custom rom θα το κάνει καλύτερα. Το πιο απλό ας πούμε με το multiwindows. Τι το έχεις αν δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με όποια εφαρμογή θέλω εγώ? Στο galaxy s2 μου έβαζα και έβγαζα όποια εφαρμογή ήθελα, και στο tab S να μη μπορώ? Η αυτόματη φωτεινότητα ό,τι θέλει κάνει ε και διάφορα μικροπράγματα που σε κάνουν να μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα την συσκευή σου, να κάνεις απόσβεση τα χρήματά σου και να βελτιώσουν γενικά την όλη εμπειρία χρήσης. Αλλά το knox μας την έκανε λίγο δύσκολη την ζωή. αυτο με τη φωτεινοτητα ξαναπες το. μου εχει σπασει επισης τα νευρα! στα σονυ να μην εχω ασχοληθει ποτε, μια που την εβαλα αυτοματο και μια που δεν ξαναμπηκα στις ρυθμισεις και εδω καθε φορα να την αλλαζω εγω? Οσο για τα παραθυρα, αλλη βλακεια να μην μπορεις να ανοιξεις ο,τι θες.. αλλα αν ανοιξεις, δεν εχω βρει πως κλεινεις το 1 απο τα 2. δεν το εψαξα η αληθεια ειναι αλλα αν μπορει καποιος ας μου πει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπέρα σήμερα απέκτησα και γω το υπέροχο αυτό tablet galaxy tab 10.5 32gb !!! Η οθόνη του με εντυπωσίασε πάρα πολύ, είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου εδώ και καιρό... Αν και έχω και το note 4 η οθόνη του tab είναι απίστευτη. Και η μπαταρία του καλά τα πάει από το λίγο που το επεξεργάστηκα. Θα το λιώσω απόψε και θα μοιραστώ την εμπειρία μου αύριο μαζί σας. Το tabletaki πραγματικά σε ελκύει να δεις ταινία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 καλοριζικο φίλε μου! θα μπορουσες να μας πεις απο που το πήρες και ποσο πηγε το μαλλι; αλήθεια το χεις ψαξει αν ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση για την εκδοση με τα 32 GB; γιατι βλεπω πολλους να παιρνουν το 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλοριζικο καταρχας. Απ οτι ξερω εχουν την ιδια οθονη τα 2 μηχανηματα οποτε πρεπει να σ επηρεασε το σχεδον διπλασιο μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Να είστε όλοι καλά το χάρηκα χτες πραγματικά το βράδυ, μετά από 4 ώρες και 9 λεπτά συνεχούς χρήσης gaming η οθόνη, το tablet παρέδωσε πνεύμα. Θερμοκρασία δεν μπορώ να πω ότι ψηνόταν αλλά έκαιγε. Αλλά πραγματικά η οθόνη είναι το κάτι άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλοριζικο φίλε μου! θα μπορουσες να μας πεις απο που το πήρες και ποσο πηγε το μαλλι; αλήθεια το χεις ψαξει αν ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση για την εκδοση με τα 32 GB; γιατι βλεπω πολλους να παιρνουν το 16αρι 415 το αγόρασα από kaizershop, μου είπαν έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση, αλλά να σου πώ την αλήθεια όσα samsung και να είχα s2,s3,s4,s5, τώρα note 4 kai tab s ήταν όλα σκυλιά. Εδώ και τόσα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με συσκευή. Πόσα root και custom roms εκατοντάδες, δεν έπαθε κανένα τίποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο καταρχας. Απ οτι ξερω εχουν την ιδια οθονη τα 2 μηχανηματα οποτε πρεπει να σ επηρεασε το σχεδον διπλασιο μεγεθος. Ναι όντως φίλε μου, η οθονάρα του και το μεγεθός της !!! Edited March 7, 2015 by makismakis2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 +++. Μόνο που δεν μπορείς να τις σώσεις στην κάρτα και η εσωτερική του μνήμη εμένα έχει ήδη γεμίσει. Επίσης έχω και ένα θέμα με τους υπότιτλους όταν τη σώζω. Δε τους βλέπει. Αυτό που κάνω είναι να συνδέω το tablet με την τηλεόραση και να την βλέπω την ταινία απευθείας χωρίς να τη σώζω και χωρίς να έχω θέμα με τους υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Για μεταφορά αρχείων στην εξωτερική sdcard να υπενθυμίσω πως γίνεται μέσω της εφαρμογής "Τα Αρχεία μου". Δυστυχώς για να λειτουργήσουν εφαρμογές τρίτων από Play Store προϋποθέτει root. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Για μεταφορά αρχείων στην εξωτερική sdcard να υπενθυμίσω πως γίνεται μέσω της εφαρμογής "Τα Αρχεία μου". Δυστυχώς για να λειτουργήσουν εφαρμογές τρίτων από Play Store προϋποθέτει root. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στην εσωτερική μνήμη για να σώσω εκεί πρώτα και μετά να μεταφέρω στην εξωτερική. Ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος είναι ένα μειονέκτημα της συγκεκριμένης συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στην εσωτερική μνήμη για να σώσω εκεί πρώτα και μετά να μεταφέρω στην εξωτερική. Ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος είναι ένα μειονέκτημα της συγκεκριμένης συσκευής. και γω εχω προβλημα χωρου. μονο που δεν μπορω να καταλαβω, οταν παταω download, που σωζει την ταινια για να την μεταφερω στην sd; χρησιμοποιω και το Es exploler αλλα και παλι δεν βρισκω τη θεση του αρχειου (σημειωση: δεν ειμαι root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofianaxos Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 και σήμερα άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη... τα νεύρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Να υπενθυμίσω οτι για εφαρμογές συζητάμε αποκλειστικά εδώ .Διαγράφηκαν όλα τα off topic μυνήματα. Edited March 9, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Πόση ώρα βγάζετε με τη μπαταρία ρε παιδιά? Γιατί η δική μου έχει θέμα εξαρχής (πέφτει απότομα/περιεργα).θα το πάω για σέρβις αλλά δεν ξέρω ποια είναι η "φυσιολογική" μπαταρία του! Να περιμένω 5 με 6 ώρες οθόνη σε μικτή χρήση(facebook, browsing, youtube και καμμια σειρά) ας πούμε όπως το note? Εχω το tab s 8.4 wifi. Edited March 9, 2015 by T.R.S. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πόση ώρα βγάζετε με τη μπαταρία ρε παιδιά? Γιατί η δική μου έχει θέμα εξαρχής (πέφτει απότομα/περιεργα).θα το πάω για σέρβις αλλά δεν ξέρω ποια είναι η "φυσιολογική" μπαταρία του! Να περιμένω 5 με 6 ώρες οθόνη σε μικτή χρήση(facebook, browsing, youtube και καμμια σειρά) ας πούμε όπως το note? νομιζω τοσο πρεπει να περιμενεις. Εμενα φτανει 2-3 ωρες αλλα το χρησιμοποιω αραια και εχω 3-4 ημερες αναμονης, οποτε αν το χρησιμοποιουσα σε 1 ημερα συνεχομενα θα επιανα σιγουρα τις διπλασιες ωρες. Επισης ειναι σημαντικο το πως χρησιμοποιεις την εξοικονομηση και την αυτοματη φωτεινοτητα, καθως το 1ο δειχνει να κανει δουλεια αλλα ριχνει πολυ το 2ο, το οποιο το ρυθμιζω με το χερι πιο ψηλα γιατι δεν βλεπω πολλες φορες. Οι 6 ωρες με φωτεινοτητα καπου στη μεση πιστευω ειναι καλα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Στο δικο μου 10.5 wifi 8-9 με κανονικη χρηση και με bluetooth πληκτρολογιο και ποντικι. Επισης η μπαταρια κατεβαινει ομαλα χωρις σκαλοπατια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εμενα που κατεβαινει με σκαλοπάτια να το παω στο σερβισ ;; την καλύπτει τη μπαταρία; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ειναι για σέρβις μάλλον φίλε μου. Και εμένα το ίδιο κάνει. Η μπαταρία έχει εγγυηση 6 μήνες νομίζω. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannik Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Γεια σας, απο χτες κατοχος κ εγω του 8,4 wifi, το ανοιξα κ επαιξα λιγο πριν την πρωτη φορτιση κι επαθα πλακα με την ταχυτητα του, το εκλεισα μετα και το φορτισα, με το που το ανοιξα ξανα μπηκα στο δικτυο και μου ηρθε αναβαθμιση (καπου 115ΜΒ), την εκανα και αμεσως ξεκινησανε καποια lag, ελπιζω να μη χειροτερεψει κι αλλο πριν κλεισει βδομαδα! Να σας ρωτησω ρε παιδια, η samsung εχει αφαιρεσει τα timer και stopwatch που ητανε σε tab μεσα στο ρολοι και δεν υπαρχουν καπου αλλου σε καποιο μενου? Σε ενα acer iconia που ειδα σημερα με 4.4.2 υπαρχουν παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Γεια σας, απο χτες κατοχος κ εγω του 8,4 wifi, το ανοιξα κ επαιξα λιγο πριν την πρωτη φορτιση κι επαθα πλακα με την ταχυτητα του, το εκλεισα μετα και το φορτισα, με το που το ανοιξα ξανα μπηκα στο δικτυο και μου ηρθε αναβαθμιση (καπου 115ΜΒ), την εκανα και αμεσως ξεκινησανε καποια lag, ελπιζω να μη χειροτερεψει κι αλλο πριν κλεισει βδομαδα! Να σας ρωτησω ρε παιδια, η samsung εχει αφαιρεσει τα timer και stopwatch που ητανε σε tab μεσα στο ρολοι και δεν υπαρχουν καπου αλλου σε καποιο μενου? Σε ενα acer iconia που ειδα σημερα με 4.4.2 υπαρχουν παντως! οταν ηταν καινουριο και μενα γρηγορο μου φανηκε..στο διμηνο αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν ειναι η ιδεα μου.... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εμενα παντως 5 μηνες τωρα δεν μου εχει κανει την παραμικρη αναβαθμιση, αν κι εχω τσεκαρει 1-2 φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εμενα παντως 5 μηνες τωρα δεν μου εχει κανει την παραμικρη αναβαθμιση, αν κι εχω τσεκαρει 1-2 φορες. Οι αναβαθμίσεις είναι συνδεδεμένες με την προέλευση της rom (εάν έχεις ελληνικό ταβλετ ,έχει ελληνική rom,θα πάρεις αναβάθμιση από τους τελευταίους!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Να υπενθυμίσω οτι για εφαρμογές συζητάμε αποκλειστικά εδώ .Διαγράφηκαν όλα τα off topic μυνήματα. Πειράζει να ρωτήσω εδώ γιατί αυτή η εφαρμογή :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android δεν παίζει στο τάμπλετ μας; Και όσοι έχετε vodafone sim με τι βλέπετε τον υπόλοιπο χρόνο των mb σας; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πειράζει να ρωτήσω εδώ γιατί αυτή η εφαρμογή :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android δεν παίζει στο τάμπλετ μας; Και όσοι έχετε vodafone sim με τι βλέπετε τον υπόλοιπο χρόνο των mb σας; εάν το κατεβάσεις από αλλού ,η το μεταφέρεις από το κινητό το σου στο ταβλετ ..θα δουλεψει..(σε portrait mode ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts