Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχω εδώ και μια βδομάδα και είχα πολύ λαγκάρισμα.

τι έκανα.

1. επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

2. εγκατάσταση Nova Launcher

3. απενεργοποίηση κάποιων samsung apps ( θα δώσω λίστα αργότερα)

έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.

μα δε διαφωνει κανεις στο τι φταιει..οταν ομως σκας τοσα λεφτα και παιρνεις τετοια specs, θες να δουλευει out of the box αψογα..εγω πχ δε θελω να αλλαζω launchers ή ρομ..γιατι μονο τα samsung να λαγκαρουν τοσο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς έτσι είναι με τα samsung. Αλλιώς πρέπει να πάμε σε nexus.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Αδερφε αν μπορεις να παραθεσεις την λιστα που μας ελεγες:) και αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τον flashplayer στο chrome και καποιο addblock (δεν ξερω αν γινεται βεβαια)....

έχεις δίκιο, αλλά δυστυχώς έτσι είναι με τα samsung. Αλλιώς πρέπει να πάμε σε nexus.

εδω εισαι λαθος, αν και δε μαρεσει να αναφερομαι συνεχεια σε αλλες εταιρειες για να μην φανει οτι μιλω οπαδικα, η εμπειρια μου απο τα σονυ μετα το Ζ1 ειναι αψογη στο συγκεκριμενο κομματι..και απο ο,τι διαβαζω το ιδιο ισχυει και για τα ταμπλετ της.

Ομοιως το asus infinity 2 που ειχα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εδω εισαι λαθος, αν και δε μαρεσει να αναφερομαι συνεχεια σε αλλες εταιρειες για να μην φανει οτι μιλω οπαδικα, η εμπειρια μου απο τα σονυ μετα το Ζ1 ειναι αψογη στο συγκεκριμενο κομματι..και απο ο,τι διαβαζω το ιδιο ισχυει και για τα ταμπλετ της.

Ομοιως το asus infinity 2 που ειχα..

δεν έχω αγοράσει ποτέ sony, δεν ξέρω τι παίζει με αυτά. Αλλά το nexus 9 που είδα πάει πολύ καλά.

Απλά κατασκευαστικά έχει θέματα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το τάμπλετ και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί με την lopipop. Αν δεν, τότε πάει για root και custom rom.

Εμένα 1 πράγμα με απασχολεί με το δικό μου. Μετά τις 2 πρώτες μέρες παρουσίασε τρίξιμο στην κάτω δεξιά γωνία. Τι πήγα σερβις και το έβγαλαν και το κούμπωσαν ξανά, και όντως σταμάτησε να το κάνει για λίγο. Αλλά μετά από μιας ώρας χρήση άρχισε να το κάνει πάλι. Το τάμπετ το πήρα το προηγούμενο Σάββατο και το θεωρώ απαράδεκτο να παρουσιάζει τέτοια θέματα.

Το ερώτημά μου είναι, μιας και φαίνεται ότι όσο και να το ξανακουμπώνουν θα συνεχίσει να υφίσταται, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν έχει καποιος αναλόγη εμεπειρία με samsung.

Η οθόνη του πάντως είναι φοβερή.

Την λίστα το απόγευμα που θα πάω σπίτι, μιας και δεν το βγάζω έξω.

Ηλίας

ναι ειναι λαθος παντου, μονο exynos εχει..

Εγω αν με ρωτουσες τι θα επαιρνα σημερα δεν ξερω, πραγματικα το samsung μαρεσει πολυ, ομως το Ζ3 ειναι πραγματικα πολυ πιο δυνατο,αλαγκαριστο και απροβληματιστο σε ολα..Στο tab s σκεψου πηγα νανοιξω excel 50 σειρων και 4 στηλων και επανεκκινησε..Γενικα δεν το εχω ευχαριστηθει σε χρηση, απλα κανω αρκετα light για να μπω στη διαδικασια να το πουλησω..Επισης εχει πολυ μαζεμενα μπεζελ ενω το Ζ3 ειναι σαν καδρο, δε μαρεσει..ΚΑτα τα αλλα το Ζ3 θεωρω οτι ειναι συνολικα καλυτερο, ομως αν οι αναγκες σου δεν ειναι μεγαλες, το samsung ειναι πιο ωραιο, με καλυτερο μεγεθος και ωραια οθονη, αξιζει εαν σε ενδιαφερουν αυτα..

Με έχεις κατααγχώσει! Φυσικά και μ' ενδιαφέρουν η οθόνη/μέγεθος κλπ, αλλά άμα είναι να μου κολλάει/λαγκάρει σαν το κινεζικο Pipo M6 μου, τζάμπα τα 550 που μόλις έσκασα (προλαβαίνω να ακυρώσω άραγε?) Χίλιες φορές το Ζ3, που είναι και φθηνότερο και στο κατάστημα μου φάνηκε (στα γρήγορα βέβαια που το είδα) πιο γρήγορο πχ στο google earth. :confused::blink::worry:

Δυστυχως σε ταμπλετ και smartphones παρατηρω οτι δεν υπαρχει μια στανταρ συμπεριφορα των συσκευων σε αντιθεση πχ με τηλεορασεις ή ενισχυτες ή παιχνιδοκονσολες κλπ. Εμενα πχ το ελληνικο νοτε2 τρωει αρκετα κολληματα και επανεκινησεις σε ασχετες μεταξυ τους περιπτωσεις. Το tab s 10.5 (ελληνικο κι αυτο) ειναι σκυλι και σηκωνει τα παντα χωρις λαγκς και κολληματα. Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που σχεδον εχει αντικαταστησει το λαπτοπ μου. Αλλα αυτη ειναι η δικη μου περιπτωση. Αλλοι εχουν πετυχει σκυλια νοτε2 που ειναι απροβληματιστα ενω ο απο πανω δεν μπορει να φορτωσει ουτε ενα απλο excelοφυλλο... Το θεμα ειναι οτι συσκευες των 500 ευρω δεν θα πρεπε να εχουν σε τετοια εκταση προβληματα.

Και κατι που εμαθα με τον καιρο. Για καποιο λογο οι μονες micro sdπου δεν εχουν ποτε προβλημα στις συσκευες σαμσουνγκ ειναι αυτες της ιδιας της σαμσουνγκ. Αφου δινετε τοσα χρηματα για αυτες τις συσκευες δωστε και 10€ παραπανω και θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

Καλημερα και απο μενα παιδια... ειμαι απο χθες κατοχος του tab s10.5 ....το ταμπλετ ειναι πολυ καλο αλλα με ορισμενα μικροσκαλωματακια. Θα ηθελα να ρωτησω αν και ποτε θα βγει η αναβαθμιση για lollilop και αν αυτη θα ειναι γενικα πιο ελαφρια.

το έχω εδώ και μια βδομάδα και είχα πολύ λαγκάρισμα..

Γενικα κανει και σε σας αρκετη ωρα να φορτισει ?:)

Κι εσείς μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!!! :worry::worry::worry:

Το πήρα κ γω χθες, πρώην κάτοχος ipad 2. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. έλεος όμως οι official θήκες, 70€?????

Φιλε κοιτα και γω αναμεσα σε ipad air 2 ημουν και σε αυτο.. Εγω το ipad θα επαιρνα αλλα ο πατερας μου επελεξε αυτο μιας και αυτος θα το χρησιμοποιει περισσοτερο ..Απο χθες που το επεξεργαζομαι μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο ,εχει οθοναρα με αμεση αποκριση και απο εφαρμογες δεν υστερει σε τιποτα απο το appstore (ειναι λιγο σπαστικες οι διαφημισεις) ...το μονο αρνητικο ειναι λιγο το touchwiz οπως ΠΑΝΤΑ.. ελπιζω με μελλοντικες αναβαθμισεις να στρωσει... εμενα μου τη δινει που χρησιμοποει 1.7 GB χωρις ανοιχτες εφαρμογες . Ειναι και σε αλλους ετσι ? Και με τη φορτιση τοσο κανει?

παρολα αυτα μην το μετανιωνεις καθολου,μετραει ασχημα....παρτο και περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις .

Για τον φιλο που θελει official coverσ στα σκρουτζομαγαζα εχει γυρω στα 50 (παλι πολλα ειναι)

Φιλε κοιτα και γω αναμεσα σε ipad air 2 ημουν και σε αυτο.. Εγω το ipad θα επαιρνα αλλα ο πατερας μου επελεξε αυτο μιας και αυτος θα το χρησιμοποιει περισσοτερο ..Απο χθες που το επεξεργαζομαι μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο ,εχει οθοναρα με αμεση αποκριση και απο εφαρμογες δεν υστερει σε τιποτα απο το appstore (ειναι λιγο σπαστικες οι διαφημισεις) ...το μονο αρνητικο ειναι λιγο το touchwiz οπως ΠΑΝΤΑ.. ελπιζω με μελλοντικες αναβαθμισεις να στρωσει... εμενα μου τη δινει που χρησιμοποει 1.7 GB χωρις ανοιχτες εφαρμογες . Ειναι και σε αλλους ετσι ? Και με τη φορτιση τοσο κανει?

παρολα αυτα μην το μετανιωνεις καθολου,μετραει ασχημα....παρτο και περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις .

Για τον φιλο που θελει official coverσ στα σκρουτζομαγαζα εχει γυρω στα 50 (παλι πολλα ειναι)

και εγώ ανάμεσα στα 2 ήμουν ipad air 2 και αυτό. Αλλά δεν το μετάνιωσα (ακόμα) που το πήρα. :-)

το έχω εδώ και μια βδομάδα και είχα πολύ λαγκάρισμα.

τι έκανα.

1. επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

2. εγκατάσταση Nova Launcher

3. απενεργοποίηση κάποιων samsung apps ( θα δώσω λίστα αργότερα)

έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.

Business week+

BP print service plug in

Samsung billing

Talk back

Και βέβαια δηλωμένος default o Nova Launcher

Και μνήμη επειδή με ρωτάνε κάποιοι φίλοι, αυτη τη στιγμή 2,17 πιασμενα με τον Chrome ανοικτό.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ηλίας

Το πήρα κ γω χθες, πρώην κάτοχος ipad 2. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. έλεος όμως οι official θήκες, 70€?????

http://www.ebay.com/itm/291239985960?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και microSD:

http://www.ebay.com/itm/371064371585?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Καλημερα και απο μενα παιδια... ειμαι απο χθες κατοχος του tab s10.5 ....το ταμπλετ ειναι πολυ καλο αλλα με ορισμενα μικροσκαλωματακια. ...

και εγώ ανάμεσα στα 2 ήμουν ipad air 2 και αυτό. Αλλά δεν το μετάνιωσα (ακόμα) που το πήρα. :-)

Αν και με καθησυχάζετε κάπως, αναρωτιέμαι αν η ΟΝΤΩΣ καταπληκτική οθόνη από μόνη της αρκεί για να το αγοράσει/ευχαριστηθεί κανείς. Αν έχει τα σκαλώματα/κολλήματα/λαγκαρίσματα που είπαν αρκετοί πιο πριν, δε νομίζω ότι μπορείς να το απολαύσεις (έχω παρόμοια εμπειρία, όπως είπα πιο πάνω από "καλό?" κινέζικο Pipo M6 με εξαιρετική οθόνη-retina, που όμως κολλούσε στα πάντα, μετά από φόρτωμα με λίγες εφαρμογές.

Κάτι τέτοιο εννοείτε?

Αν και με καθησυχάζετε κάπως, αναρωτιέμαι αν η ΟΝΤΩΣ καταπληκτική οθόνη από μόνη της αρκεί για να το αγοράσει/ευχαριστηθεί κανείς. Αν έχει τα σκαλώματα/κολλήματα/λαγκαρίσματα που είπαν αρκετοί πιο πριν, δε νομίζω ότι μπορείς να το απολαύσεις (έχω παρόμοια εμπειρία, όπως είπα πιο πάνω από "καλό?" κινέζικο Pipo M6 με εξαιρετική οθόνη-retina, που όμως κολλούσε στα πάντα, μετά από φόρτωμα με λίγες εφαρμογές.

Κάτι τέτοιο εννοείτε?

οχι νομιζω οτι ειναι υπερβολη, ειδικα στο λεπτο 1:30..

Παρολα αυτα σε μικροτερη κλιμακα τα κανει οσα δειχνει..ειδικα στον browser και εγω εχω κολλησει με το πληκτρολογιο ή στο fb msnger. Γενικα δεν ειναι smooth αλλα δεν κολλαει. Ομως δεν το εχω μπουκωσει για να σου πω τι θα εκανε, εχω κατεβασει τις κλασσικες εφαρμογες επικοινωνιας και μερικες τραπεζικες, χρηματιστηριακες, κτλ κτλ, οχι ομως πολυ πραμα.

Οσο για την οθονη, αν κρινω απο την βελτιωση στα κινητα Ζ3 που εκανε η σονυ, τοτε δεν ξερω αν αξιζει για την οθονη του να πας στο samsung καθως τα κινητα εχουν τρομερες οθονες. Εγω το πηρα τοτε γιατι ηταν δωρο και το πλαισιο δεν εφερνε τα Ζ3 (για την ακριβεια η πωλητρια και φιλη μου, ελεγε οτι τα κοβουν τα σονυ γιατι κλεινει..και θα το μαθουμε συντομα..ετσι τους ελεγαν..) και αφου δεν ειχα αλλη καλυτερη επιλογη το πηρα χωρις να εχω κοιταξει το νημα εδω, θεωρωντας οτι πηρα κατι καλυτερο...Τελικα δεν ξερω αν θαθελα το Ζ3 ή οχι καθως το σονυ δε μαρεσει τοσο σχεδιαστικα και κυριως οτι εχει μεγαλυτερα μπεζελ, που το samsung δεν τα εχει και σου δινει και παραπανω οθονη..και αυτο μαρεσει.

για μενα σκεψου καλα και παρα οποιο σαρεσει γιατι σαν χρηση θα ευχαριστηθεις πιο πολυ το σονυ, σαν ομορφια νομιζω οτι το samsung ειναι καλυτερο.

οχι νομιζω οτι ειναι υπερβολη, ειδικα στο λεπτο 1:30..

Παρολα αυτα σε μικροτερη κλιμακα τα κανει οσα δειχνει..ειδικα στον browser και εγω εχω κολλησει με το πληκτρολογιο ή στο fb msnger. Γενικα δεν ειναι smooth αλλα δεν κολλαει. Ομως δεν το εχω μπουκωσει για να σου πω τι θα εκανε, εχω κατεβασει τις κλασσικες εφαρμογες επικοινωνιας και μερικες τραπεζικες, χρηματιστηριακες, κτλ κτλ, οχι ομως πολυ πραμα.

Οσο για την οθονη, αν κρινω απο την βελτιωση στα κινητα Ζ3 που εκανε η σονυ, τοτε δεν ξερω αν αξιζει για την οθονη του να πας στο samsung καθως τα κινητα εχουν τρομερες οθονες. Εγω το πηρα τοτε γιατι ηταν δωρο και το πλαισιο δεν εφερνε τα Ζ3 (για την ακριβεια η πωλητρια και φιλη μου, ελεγε οτι τα κοβουν τα σονυ γιατι κλεινει..και θα το μαθουμε συντομα..ετσι τους ελεγαν..) και αφου δεν ειχα αλλη καλυτερη επιλογη το πηρα χωρις να εχω κοιταξει το νημα εδω, θεωρωντας οτι πηρα κατι καλυτερο...Τελικα δεν ξερω αν θαθελα το Ζ3 ή οχι καθως το σονυ δε μαρεσει τοσο σχεδιαστικα και κυριως οτι εχει μεγαλυτερα μπεζελ, που το samsung δεν τα εχει και σου δινει και παραπανω οθονη..και αυτο μαρεσει.

για μενα σκεψου καλα και παρα οποιο σαρεσει γιατι σαν χρηση θα ευχαριστηθεις πιο πολυ το σονυ, σαν ομορφια νομιζω οτι το samsung ειναι καλυτερο.

Συμμερίζομαι μεν όσα λες για την αισθητική πλευρά (μικρότερα μπέζελ κλπ), όμως θεωρώ ότι, πέραν μιας ομολογουμένως εξαιρετικής οθόνης, το (από τα) βασικότερο είναι η χρηστικότητα και η ευχρηστία (πχ το σκρολάρισμα είναι από τα συχνότερα πράγματα που κάνουμε μ' ένα τάμπλετ, αν δεν είναι ομαλό/ρευστό, τότε τζάμπα τόσα λεφτά).Διαβάζοντας από χτες το νήμα, Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι πολλοί, ενθουσιασμένοι από την ΕΙΚΟΝΑ, παραβλέπουν, συμβιβάζονται με τα όποια/πιθανά άλλα προβλήματα.

Κι Εγώ δε, από ηλίθιο φόβο μήπως εξαντληθούν τα LTE/4G 8.4 κομμάτια με δώρο θήκη-πληκτρολόγιο+ποντίκι, βιάστηκα και το παρήγγειλα χτες στα 550€, πριν διαβάσω εδώ και αλλού. Θα περιμένω κι άλλες γνώμες και πιθανόν, όταν έρθει τη Δευτέρα, να το επιστρέψω, χωρίς να το ανοίξω. (???)

Συμμερίζομαι μεν όσα λες για την αισθητική πλευρά (μικρότερα μπέζελ κλπ), όμως θεωρώ ότι, πέραν μιας ομολογουμένως εξαιρετικής οθόνης, το (από τα) βασικότερο είναι η χρηστικότητα και η ευχρηστία (πχ το σκρολάρισμα είναι από τα συχνότερα πράγματα που κάνουμε μ' ένα τάμπλετ, αν δεν είναι ομαλό/ρευστό, τότε τζάμπα τόσα λεφτά).Διαβάζοντας από χτες το νήμα, Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι πολλοί, ενθουσιασμένοι από την ΕΙΚΟΝΑ, παραβλέπουν, συμβιβάζονται με τα όποια/πιθανά άλλα προβλήματα.

Κι Εγώ δε, από ηλίθιο φόβο μήπως εξαντληθούν τα LTE/4G 8.4 κομμάτια με δώρο θήκη-πληκτρολόγιο+ποντίκι, βιάστηκα και το παρήγγειλα χτες στα 550€, πριν διαβάσω εδώ και αλλού. Θα περιμένω κι άλλες γνώμες και πιθανόν, όταν έρθει τη Δευτέρα, να το επιστρέψω, χωρίς να το ανοίξω. (???)

Καποια μικρολαγκακια τα τρώει που και που αλλα χωρις να ειναι ενοχλητικά. Μην το φοβηθείς ειναι η γνώμη μου αλλα εσυ κρίνεις.

Η τελεια ταμπλετα, αψογη 100% σε ολα δεν υπάρχει. Και το ipad air 2 έχει θεματα και ολα τα μηχανήματα και λογικο ειναι να υπάρχει γκρινια οταν δινεις τοσα χρηματα ομως δυστυχώς κανενα δεν ειναι τελειο. Αγοραζεις αυτο που ανταποκρινεται περισσότερο στα γουστα σου και στις αναγκες σου.

Καποια μικρολαγκακια τα τρώει που και που αλλα χωρις να ειναι ενοχλητικά. Μην το φοβηθείς ειναι η γνώμη μου αλλα εσυ κρίνεις. ...

Η τελεια ταμπλετα, αψογη 100% σε ολα δεν υπάρχει. Και το ipad air 2 έχει θεματα και ολα τα μηχανήματα και λογικο ειναι να υπάρχει γκρινια οταν δινεις τοσα χρηματα ομως δυστυχώς κανενα δεν ειναι τελειο. .

Αν είναι ..."κάποια" και "μικρο..." , άνετα τα παραβλέπεις, μπρος στην εικόνα και τα λοιπά πανθομολογούμενα θετικά του. Αλλά, καταλαβαίνεις, όποιος (όπως εγώ) καεί απ' το...φυσάει και το γιαούρτι.:X

Αν είναι ..."κάποια" και "μικρο..." , άνετα τα παραβλέπεις, μπρος στην εικόνα και τα λοιπά πανθομολογούμενα θετικά του. Αλλά, καταλαβαίνεις, όποιος (όπως εγώ) καεί απ' το...φυσάει και το γιαούρτι.:X

Φιλε μου ναι καποια και μικρα ειναι αλλα ειναι λιγο συχνα ... Να κολλησει πολυ δεν παιζει ,ειναι τουμπανο !! Ας ελπισουμε και οτι αυτα τα καποια και μικρα θα λυθουν με την αναβαθμιση αλλα εδω εχουμε φτασει σε kitkat και το touchwiz ακομα το χαβα του !!

Αδερφέ, πρώτα απ' όλα μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα ν' ακυρώσεις την παραγγελία σου! Απλά αν σε πάρουν από την μεταφορική να πεις πως έγινε κάποιο λάθος! Να κάνεις και ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για ακύρωση της παραγγελίας!

Θα σου πω και την δικιά εμπειρία με το TabS μιας και το είχα αρκετό καιρό μέχρι που το έσπρωξα και πήρα το Z3 compact!

Πρώτα απ' όλα να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ πως αυτό που θα σου πω είναι προσωπική γνώμη και είναι σύμφωνα με αυτά που είδα εγώ! Μην σε πάρω και στο λαιμό μου!

Το TabS το πήρα και το ερωτεύτηκα! Πανέμορφο, σέξυ :p, ελαφρύ και με οθόνη να την πιεις στο ποτήρι!

Ωστόσο μετά από το σοκ της οθόνης άρχισαν τ' αρνητικά (για μένα πάντα, για τα γούστα μου!) Η οθόνη δεν έχει καλό άσπρο και αυτό οφείλετε γενικά στις amoled οθόνες! Βέβαια σε HD υλικό μπορείς να το παραβλέψεις κάπως αυτό , αλλά αν είσαι περίεργος σαν και μένα και θες το άσπρο να είναι το χιονέ, το κάπως ψυχρό, το προς το μπλε .... τότε μην το πάρεις!

Μετά είδα τα "κολληματάκια" στο μενού, στην πλοήγηση, στις εφαρμογές .... γενικά παντού! Μικρά, αλλά αισθητά αν έχουν περάσει από τα χέρια σου και άλλες συσκευές, ειδικά της Apple!!! Μετά μου έκανε προβλήματα με την εξωτερική κάρτα, ΑΛΛΑ αυτό μπορεί να οφείλετε στην ίδια την κάρτα οπότε ξέχνα το!

Τελικά δεν άντεξα και πήγα στο Z3 compact ταμπλετ και βρήκα την υγειά μου! Όλα κυλάνε νεράκι, χωρίς να σβήνω εφαρμογές, χωρίς να έχω άγχος αν "τρέχει" κάτι στο παρασκήνιο! Η οθόνης του ολόλευκη, ψυχρή όπως την θέλω και η ΊΔΙΑ κάρτα που δεν μου δούλευε στο tabS , εδώ τρέχει απροβλημάτιστα! Ελαφρύ και αυτό, όμορφο και τα κάνει όλα! Ακριβότερο δυστυχώς, αλλά δεν πειράζει!

Πιστεύω πως με την lolipop που έρχεται σύντομα στο TabS το εργαλείο θ' αναζωογονηθεί και τα προβλήματα θα λυθούν!:)

Προσωπική γνώμη, πως το tabS (με μερικές αναβαθμίσεις ακόμα) και το Z3 compact είναι τα καλύτερα τάμπλετ της αγοράς!

Αδερφέ, πρώτα απ' όλα μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα ν' ακυρώσεις την παραγγελία σου! Απλά αν σε πάρουν από την μεταφορική να πεις πως έγινε κάποιο λάθος! Να κάνεις και ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για ακύρωση της παραγγελίας!

Θα σου πω και την δικιά εμπειρία με το TabS μιας και το είχα αρκετό καιρό μέχρι που το έσπρωξα και πήρα το Z3 compact!

Πρώτα απ' όλα να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ πως αυτό που θα σου πω είναι προσωπική γνώμη και είναι σύμφωνα με αυτά που είδα εγώ! Μην σε πάρω και στο λαιμό μου!

Το TabS το πήρα και το ερωτεύτηκα! Πανέμορφο, σέξυ :p, ελαφρύ και με οθόνη να την πιεις στο ποτήρι!

Ωστόσο μετά από το σοκ της οθόνης άρχισαν τ' αρνητικά (για μένα πάντα, για τα γούστα μου!) Η οθόνη δεν έχει καλό άσπρο και αυτό οφείλετε γενικά στις amoled οθόνες! Βέβαια σε HD υλικό μπορείς να το παραβλέψεις κάπως αυτό , αλλά αν είσαι περίεργος σαν και μένα και θες το άσπρο να είναι το χιονέ, το κάπως ψυχρό, το προς το μπλε .... τότε μην το πάρεις!

Μετά είδα τα "κολληματάκια" στο μενού, στην πλοήγηση, στις εφαρμογές .... γενικά παντού! Μικρά, αλλά αισθητά αν έχουν περάσει από τα χέρια σου και άλλες συσκευές, ειδικά της Apple!!! Μετά μου έκανε προβλήματα με την εξωτερική κάρτα, ΑΛΛΑ αυτό μπορεί να οφείλετε στην ίδια την κάρτα οπότε ξέχνα το!

Τελικά δεν άντεξα και πήγα στο Z3 compact ταμπλετ και βρήκα την υγειά μου! Όλα κυλάνε νεράκι, χωρίς να σβήνω εφαρμογές, χωρίς να έχω άγχος αν "τρέχει" κάτι στο παρασκήνιο! Η οθόνης του ολόλευκη, ψυχρή όπως την θέλω και η ΊΔΙΑ κάρτα που δεν μου δούλευε στο tabS , εδώ τρέχει απροβλημάτιστα! Ελαφρύ και αυτό, όμορφο και τα κάνει όλα! Ακριβότερο δυστυχώς, αλλά δεν πειράζει!

Πιστεύω πως με την lolipop που έρχεται σύντομα στο TabS το εργαλείο θ' αναζωογονηθεί και τα προβλήματα θα λυθούν!:)

Προσωπική γνώμη, πως το tabS (με μερικές αναβαθμίσεις ακόμα) και το Z3 compact είναι τα καλύτερα τάμπλετ της αγοράς!

ακριβως οπως τα λες..γιαυτο απο την αρχη εχουμε πει,οποιος δεν το βιαζεται ας περιμενει να παρουμε ανδροιδ 5..αλλιως "ρισκαρει" αναλογως με το τι θελει περισσοτερο. Εγω οπως εχω πει αν με το 5 δεν φτιαξει θα σκεφτω την πωληση, αν και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα, ομως θελω να ευχαριστιεμαι και τη χρηση. Ελπιζω να μην χρειαστει γιατι μαρεσει πολυ (πιο πολυ) εμφανισιακα.

Ανευ σημασιας θα ελεγα αλλα σε τεχνολογικο φορουμ βρίσκεσαι, οποτε τα πάντα περνανε απο κόσκινο! Υπάρχουν ενα σωρο συγκριτικά αναμεσα σε tab 8.4 , Z3compact tablet , ipad mini 3. Ριξε μια ματιά και θα δεις οτι σ ενδιαφέρει και κατέληξε. Το καθε ενα εχει τα υπερ και τα κατα του. Οτι κι αν παρεις θα το φχαριστηθεις.

Το tab s επειδή το εχω απ οταν βγηκε, αν θυμάμαι καλα εχει παρει μολις ενα μικρο update ολο κι ολο ενω θα υποστηριζεται για τα επομενα 2 χρόνια σίγουρα. Εχουν να γινουν μπολικες αλλαγες στο μέλλον και περιμένω κι εγω την Lollipop για να φυγει κι αυτο το ψιλολαγκ που κανει που και που. Οχι οτι με ενοχλεί, αλλα για το ****το και τα 600+ euro που έδωσα :)

• Administrators
Η συσκευή είναι αναμφισβήτητα από τις πιο δυνατές της αγοράς, όπως έχει αναφερθεί πολλάκις... αλλάξτε launcher και θα εξαφανιστούν τα ενοχλητικά lags. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η samsung με το κακογραμμένο softwarικά touchwiz "μπουκώνει" τις συσκευές της.

Modpic.gif

Η συσκευή είναι αναμφισβήτητα από τις πιο δυνατές της αγοράς, όπως έχει αναφερθεί πολλάκις... αλλάξτε launcher και θα εξαφανιστούν τα ενοχλητικά lags. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η samsung με το κακογραμμένο softwarικά touchwiz "μπουκώνει" τις συσκευές της.

δλδ τι πρεπει να κανουμε?

φυσικα δεν ξερω αν θα ωφελησει εμενα μου κανει lag οταν παω να δω video hd που εχω τραβηξει απο το tablet

Άρτι αφιχθέν το δέμα - μπράβο στο PUBLIC, αν και η συσκευασία εντελώς της πλάκας - και κάθομαι και το κοιτάω και αναρωτιέμαι? ρωτιέμαι : να το ανοίξω ή να το επιστρέψω, ανέγγιχτο? to be or not to be?

Μου αναψατε φωτιά, Χριστουγεννιάτικα ������

Θυμάστε αν έρχεται φορτισμένο? Ισχύει και εδώ ότι στην αρχη χρειάζονται 2-3 πλήρεις κύκλοι αποφόρτισης και φόρτισης

Edited by lzrs21lz

Άρτι αφιχθέν το δέμα - μπράβο στο PUBLIC, αν και η συσκευασία εντελώς της πλάκας - και κάθομαι και το κοιτάω και αναρωτιέμαι? ρωτιέμαι : να το ανοίξω ή να το επιστρέψω, ανέγγιχτο? to be or not to be?

Μου αναψατε φωτιά, Χριστουγεννιάτικα ������

Θυμάστε αν έρχεται φορτισμένο? Ισχύει και εδώ ότι στην αρχη χρειάζονται 2-3 πλήρεις κύκλοι αποφόρτισης και φόρτισης

Με 60 % μπαταρια ερχεται...φιλε εγω αρχισα και το συνηθιζω και ολα κομπλε:happy: να το ανοιξεις

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"