Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ 'αρχας σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! Διαβασα πολλα reviews και τα περισσοτερα λενε 9-10 ωρες. (Συμφωνα με τη χρηση που ανεφερα). Φιλε μου Νικο 4-5 ωρες και χωρις παιχνιδια θα ελεγα ειναι τραγικο και συναμα ελπιζω να ειναι λογω του 3g!!!Αλλα εφ'οσον διαθετει (ελπιζω δλδ) να εχει tether μεσω bluetooth για internet, δεν κοιταω την 3g εκδοση καν!! !

θα το φορτισω αποψε και θα το βαλω σε airplane Mode απο αυριο να δουμε..μιας και στην αρχη που το ειχα χωρις σιμ σιγουρα κρατουσε παραπανω.

Παντως η χρηση που του κανω ειναι αρκετα χαλαρη, εχω μεσα τα κλασσικα, fb,viber,insta κτλ αλλα τα ανοιγω ελαχιστα..πιο πολυ για ιντερνετ το θελω με chrome Και καποια αρχεια excel που δουλευω. Παρολα αυτα δεν εχω δει ποτε πανω απο 4-5 ωρες, ασχετως αν εχω να το φορτισω 4-5 μερες. και μιλαω για την εκδοση 8,4.

Παντως η αληθεια ειναι οτι η LTE εκδοση αν τη βρισκεις κοντα στην wifi αξιζει γιατι μου εχει τυχει πολλες φορες να μην δουλευουν τα wifi εξω και να κανω δουλεια με 3G..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμα λεμε ο,τι θελουμε, φερε το δικο σου και σου χαριζω το δικο μου που ειναι και ελληνικο, απο πλαισιο..να δουμε αν λαγκαρει..

Το οτι εσενα μπορει να μην λαγκαρει ή επειδη σαρεσει τοσο πολυ το προσπερνας, δε σημαινει οτι το προβλημα δεν ειναι υπαρκτο..και δεν ειναι τυχαιο που ενα τοσο δυνατο κατα τα αλλα και ολοκληρωμενο εργαλειο, το βρισκεις σε τοσες αγγελιες τον τελευταιο μηνα.

Οσο για τη μπαταρια, αν δεν πεις τι χρηση κανεις δεν λεει τιποτα το 7ωρο..και εγω μπορω να βγαλω 10 ωρες μπορω και 2, αναλογως την υπολοιπη χρηση. Το θεμα ειναι με συγκεκριμενη χρηση ή με τη χρηση που ζηταει ο φιλος να του πουμε τι αποδοση θα εχει περιπου. Ασε που αν εχεις σιμ μεσα η μπαταρια λογικο ειναι να μην βγαζει το ιδιο..πρεπει να διευκρινιζουμε λοιπον τι εννοουμε..

Κι εμενα ελληνικό είναι και το πλήρωσα και 620€ μαζι με την official θηκη την 2η εβδομάδα που βγήκε οποτε εαν ειχα καποιο θεμα θα το ειχα πουλησει χωρις να εχω την παραμικρη χασούρα αφου τοτε δεν επεφτε καθολου η τιμή.

Το Z3 δεν θα το επερνα με τίποτα λογο οθόνης. Αν δεν επειρνα tab s θα επαιρνα ipad air η θα τα έδινα για το air 2. Προφανως εχεις μια ιδιαίτερη προτίμηση στην sony, αλλα δεν μπορώ να φανταστω οτι θα εδινες το tab s για να ξεπεσεις στην οθονη του z3 tablet. Αν τρωει καποιο σκαλωματακι που και που, νορμαλ είναι αφου συμβαίνει σε ολα τα tablet.

Για μενα προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο το tab s, για σενα μπορεί κάποιο άλλο, αλλά το να διαβαζω οτι λαγκαρει κιολας, ειναι too much

Ps: Για όποιον θέλει να εκμεταλλευτει την οθονη του tab s ας κατεβασει το timescapes σε 1440p. Πριν λιγο και το ειδα και επαθα πλάκα

Edited by giannisvas

ωραια. κοιτα το 3g δεν με νοιαζει, διοτι αν θελησω ιντερνετ, κανω tether με το κινητο μεσω bluetooth και δεν μ τρωει μπαταρια!! !

Κι εμενα ελληνικό είναι και το πλήρωσα και 620€ μαζι με την official θηκη την 2η εβδομάδα που βγήκε οποτε εαν ειχα καποιο θεμα θα το ειχα πουλησει χωρις να εχω την παραμικρη χασούρα αφου τοτε δεν επεφτε καθολου η τιμή.

Το Z3 δεν θα το επερνα με τίποτα λογο οθόνης. Αν δεν επειρνα tab s θα επαιρνα ipad air η θα τα έδινα για το air 2. Προφανως εχεις μια ιδιαίτερη προτίμηση στην sony, αλλα δεν μπορώ να φανταστω οτι θα εδινες το tab s για να ξεπεσεις στην οθονη του z3 tablet. Αν τρωει καποιο σκαλωματακι που και που, νορμαλ είναι αφου συμβαίνει σε ολα τα tablet.

Για μενα προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο το tab s, για σενα μπορεί κάποιο άλλο, αλλά το να διαβαζω οτι λαγκαρει κιολας, ειναι too much

Ps: Για όποιον θέλει να εκμεταλλευτει την οθονη του tab s ας κατεβασει το timescapes σε 1440p. Πριν λιγο και το ειδα και επαθα πλάκα

Φίλε μου τι είναι το timescapes και που το βρίσκουμε; Πάντως τα βίντεο 1440p στο youtube παίζουν τέλεια!!!

παντως το μυαλο μου δεν λαγκαρει..τωρα αν εσυ θες να πιστευεις οτι το ταμπλετ ειναι smooth ,πιστευε το. Το δικο μου δεν ειναι, μακαρι το δικο σου να ειναι. Οσο για τα λεφτα, και εγω 560 το πηρα απο πλαισιο και τα κλαιω.

Τωρα για την οθονη του Ζ3compact tablet, θα εκφραστω οταν θα τη δοκιμασω, εσυ προλαβες και την ειδες και την εκρινες δηλαδη??

ειπα ξεκαθαρα πριν οτι αν ειναι οπως των αντιστοιχων κινητων τα οποια εχουν καλες οθονες, ειναι μικρο το μειονεκτημα..σιγουρα το tab S εχει την καλυτερη οθονη και αν με παρακολουθεις το εχω πει και αυτο πολλες φορες.

Τελος, ο καθε ενας εχει δικα του κριτηρια, δε θα αναλυσω εδω την προτιμηση μου για τα σονυ, ουτε την κρυβω. Το θεμα δεν ειναι να παιρνεις μια μαρκα επειδη εισαι φαν, αλλα να παιρνεις ενα προιον που θεωρεις οτι ανταποκρινεται στα λεφτα που δινεις..εμενα πχ η οθονη του Z1c που εχω μου φαινεται μια χαρα, δεν θα επαιρνα ενα S5 (ασχετως αν ειναι μεγαλυτερο) για την οθονη του οταν το κινητο ειναι πανασχημο κατα την αποψη μου και λαγκαρει ακομα και αυτο, και δεν το λεω εγω αλλα το review του myphone..ουτε ενα S5 mini γιατι θα ενιωθα οτι με κλεβει..οπως και ολα τα μινι των επωνυμων, πρεπει να νιωθεις μαλ@#%#ας για να τα παρεις..

Τελος παντων, εχω βαρεθει να γραφω πολλα, καλο ειναι να μιλαμε με επιχειρηματα και εγω αυτο κανω με βαση τις δικες μου προτιμησεις και την δικη μου τσεπη.

Οσο για το air, πιστεψε με, μου το εδιναν δωρεαν, αλλα οσο εχει κλειδωματα η apple δεν μπορω, οι περιορισμοι που εχει ειναι τραγικοι ακομα και σημερα.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Για το Air2 ούτε λόγος! Στο αντίστοιχο τόπικ έγραψα τις σκέψεις μου μετά από λίγες μέρες που το έχω! Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ!:( Όσο για την σύγκριση του tab s με της sony το τάμπλετ , το παρακάτω βίντεο μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της οθόνης! (Εγώ προσωπικά προτιμώ το άσπρο της sony από το κιτρινωπό της samsung ! Φαίνεται ολοκάθαρα η διαφορά μεταξύ τους! (βέβαια γούστα είναι αυτά) --->

(στο 5.24)

Δεν βάζω το ipad mini retina σε σύγκριση γιατί απλά είναι για γέλια η ρετίνα (και καλά) οθόνη μπροστά στις άλλες 2! Δείτε την παρακάτω εικόνα που μιλάει από μόνη της!! :lol: -->> http://tabtec.com/wp-content/uploads/2014/11/Sony-Xperia-Z3-Tablet-Compact-vs.-Galaxy-Tab-S-vs-iPad-mini-3-1.jpg (μέχρι και εδώ φαίνεται η κιτρινίλα)

Όσο για το λαγκάρισμα, επειδή το είχα και γω το εργαλείο για αρκετές μέρες ..., δυστυχώς ήταν παντού!

Πρώτα απ' όλα όταν γινόταν αναβάθμιση εφαρμογών και τις έβαζες στο παρασκήνιο για να κάνεις κάτι άλλο , το τάμπλετ κατέβαζε ρολά! Απίστευτο κόλλημα για κάτι απλό , που μέχρι και το τάμπλετ της μικρής που έχω με 1GB μνήμη το κάνει για πλάκα χωρίς να καταλαβαίνεις πως στο παρασκήνιο γίνετε κάτι!

Τα πράγματα είναι απλά --->> η ΜΕΓΑΛΗ ανάλυση της οθόνης βγάζει νοκ άουτ τον exynos επεξεργαστή και δεν τον αφήνει να κάνει άλλες εργασίες με αποτέλεσμα να "πνίγετε" όλο το τάμπλετ!

Η νέα έκδοση του τάμπλετ με τον ενισχυμένο/αναβαθμισμένο exynos εμένα μου δείχνει πως η ίδια η samsung κατάλαβε το λάθος!

Edited by hasiotis_john

hasiotis_john αυτο που λες με τις αναβαθμισεις μου εχει κανει και μενα μεγαλη εντυπωση, επειδη προχθες ανοιξα το xperia M μετα απο κανα μηνα, ειχε ακριβως το ιδιο λαγκαρισμα μιας και βαρεσε καμια 30αρια αναβαθμισεις, και ελεγα δε μπορει το ταμπλετ να κομπιαζει το ιδιο με το Μ..κι ομως..

Κατα τα αλλα στην καθημερινοτητα ειναι αισθητο το λαγκ σε απλα πραγματα αλλα οχι μονιμως και παντου, ομως δεν εχεις smoothness σε καμια περιπτωση.

Τωρα για τις οθονες, η σονυ δεν εχει και το καλυτερο ιστορικο και ειμαι επιφυλακτικος, μακαρι να ειναι καλη, τοτε μονο το μπεζελ του Ζ3c θα ειναι το πιο σοβαρο μειονεκτημα σε σχεση με το tab S, μιας και εχει και καλυτερη μπαταρια το 1ο.

Οσο για το air, αν εχει την οθονη οπως το 4αρι με retina της αδερφης μου, οντως πολυ κιτρινη..

Τι εννοείς "Η νέα έκδοση του τάμπλετ με τον ενισχυμένο/αναβαθμισμένο exynos" ;

Ειναι το T805K.Ψαξε να δεις,Πουλιεται ,ή θα πουληθει σε λιγες μερες,μονον στην Κορεα.

Εγραψα σε καποιο μαγαζι εκει,που στελνει εδω,και περιμενω απαντηση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ειναι το T805K.Ψαξε να δεις,Πουλιεται ,ή θα πουληθει σε λιγες μερες,μονον στην Κορεα.

με ενδιαφερει και μενα αυτο

αν εχεις ενημερωσει, ενημερωσε και εδω, ισως ενδιαφερονται και αλλοι, οπως και εγω.

Το WiFi μοντέλο που έχω εγώ βγάζει 9 ώρες μέχρι να ξεφόρτωσει πάντως!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Αυτο με ενδιαφερει! Το 3g δε με νοιαζει γιατι το κανω bluetooth tether για οικονομια μπαταριας και με μενει και το ιντερνετ στο κινητο! 9 αν βγαζει ειναι καλα..

Προς το παρον,τζιφος.Μου απηντησαν οτι προς το παρον δεν στελνουν εδω,αλλα θα στειλουν λιαν προσεχως,και να κοιταω στο σαιτ τους.

Ασχετο,αλλα ενω ειδα το μαιλ τους στο iPad Αir που εχω,και μετα έσβησα ολα οσα ειχαν εκει μαζευτει,δεν βρισκω το μαιλ αυτο στο desktop που συνηθως γραφω.

Δεν επρεπε να εχει ελθει και στο desktop;

Ουτως ή αλλως,αμα υπαρξει κατι νεο,θα γραψω παλι,γιατι πιστευω οτι το μηχανακι αυτο,πρεπει να ειναι καλο,και γι αυτο με ενδιαφερει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Προς το παρον,τζιφος.Μου απηντησαν οτι προς το παρον δεν στελνουν εδω,αλλα θα στειλουν λιαν προσεχως,και να κοιταω στο σαιτ τους.

Ασχετο,αλλα ενω ειδα το μαιλ τους στο iPad Αir που εχω,και μετα έσβησα ολα οσα ειχαν εκει μαζευτει,δεν βρισκω το μαιλ αυτο στο desktop που συνηθως γραφω.

Δεν επρεπε να εχει ελθει και στο desktop;

Ουτως ή αλλως,αμα υπαρξει κατι νεο,θα γραψω παλι,γιατι πιστευω οτι το μηχανακι αυτο,πρεπει να ειναι καλο,και γι αυτο με ενδιαφερει.

μηπως εχεις βαλει ρυθμιση να διαγραφεται το μαιλ απο τον σερβερ? παλια την ειχα πατησει ετσι και ο,τι διεγραφα στο κινητο δεν ερχοταν στο pc αφου η διαγραφη δε γινοταν μονο στη συσκευη αλλα και στον παροχο του email..

Οσο για το νεο tab S (με τον νεο επεξεργαστη) πιστευω οτι δεν αξιζει το ρισκο γιατι εκτος οτι δεν ξερεις τι θα σου βγει δεν εχεις και εγγυηση..εγω ειχα παρει το asus padfone infinity 2, κινηταρα (και ταμπλετ μαζι) αλλα οταν τους ρωτησα που να το στειλω σε περιπτωση προβληματος, μου ειπαν στο μαγαζι του ebay που το πηρα, με μεταφορικα τουλαχιστον 100 ευρω, για ταιβαν..οποτε το πουλησα και ησυχασα μιας και δεν το υποστηριζε καθολου η asus.

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να παρουμε update, εχω ισχυρη πεποιθηση οτι θα το βελτιωσουν γιατι δε μπορει να λαγκαρει απο κακο hw.. λιγο δουλεμα θελει το s/w..

Εμένα πάντως το lag που είχα στις ταινίες οφειλόταν τελικά στην κάρτα. Της έκανα ένα format και ψιλοέστρωσε. Μικροκολληματάκια εξακολουθούν και υπάρχουν αλλά δεν ασχολούμαι. Ελπίζω πράγματι με το update να φύγουν κι αυτά.

Με το hancom πώς μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιο έγγραφο word;

Edited by Cadfael

Γιατί δεν έχω βρει πως βάζεις το @ με το πληκτρολόγιο???Ούτε με shift δεν μου το βγάζει!!!
Never Underestimate The Dark Side...

Γιατί δεν έχω βρει πως βάζεις το @ με το πληκτρολόγιο???Ούτε με shift δεν μου το βγάζει!!!

Μηπως εχεις πειραξει τιποτα? εμενα κανονικα δουλευει το shift+2

Εμένα πάντως το lag που είχα στις ταινίες οφειλόταν τελικά στην κάρτα. Της έκανα ένα format και ψιλοέστρωσε. Μικροκολληματάκια εξακολουθούν και υπάρχουν αλλά δεν ασχολούμαι. Ελπίζω πράγματι με το update να φύγουν κι αυτά.

Με το hancom πώς μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιο έγγραφο word;

Η πρώτη επιλογή ειναι. Εκει που λεει "δημιουργία". Μηπως ανοιξες το hancom αλλα δεν εχεις κατεβάσει το office;;;

Πάντως αρχές του 2015 κυκλοφορεί επίσημα το office για android οπότε θα λυθούν και τα θέματα αυμβατότητας.Εγω προσωπικά τα 3rd party office πακέτα τα χρησιμοποιώ μόνο για viewing και όχι για editing.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"