supermario Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 παιδια καλημέρα είναι κανένας απο Θεσσαλονίκη που να έχει στη διάθεση του usb/otg ή mhl cable έστω απο αλλη συσκευη (π.χ. Note 3 ) να το δοκιμάσω αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταμπλετάκι? με ενδιαφέρει κυρίως να υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση και να αναγνωρίζει 2.5 σκληρούς και ενα usb game controler που έχω... ψάχνομαι για αγορά ενος τετοιου αλλά να μην τα σκασω άδικα αν δεν το υποστηρίζει. Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 παιδια καλημέρα είναι κανένας απο Θεσσαλονίκη που να έχει στη διάθεση του usb/otg ή mhl cable έστω απο αλλη συσκευη (π.χ. Note 3 ) να το δοκιμάσω αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταμπλετάκι? με ενδιαφέρει κυρίως να υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση και να αναγνωρίζει 2.5 σκληρούς και ενα usb game controler που έχω... ψάχνομαι για αγορά ενος τετοιου αλλά να μην τα σκασω άδικα αν δεν το υποστηρίζει. Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη αλλά επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE σου λέω ότι του έχω συνδέσει μέσω καλωδίου USB/OTG USB Flash Drive και το διαβάζει κανονικά.Όσο αφορά τους 2,5 Hard Disks μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να συνδέσω εξωτερικό δίσκο οπότε μιας και το ανέφερες του συνέδεσα έναν 2,5 HD 500Gb τον οποίο όμως δεν τον βλέπει πιθανότατα επειδή τον έχω διαμορφώσει σε NTFS και όχι σε FAT32.Ελπίζω να σε βοήθησα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη αλλά επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE σου λέω ότι του έχω συνδέσει μέσω καλωδίου USB/OTG USB Flash Drive και το διαβάζει κανονικά.Όσο αφορά τους 2,5 Hard Disks μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να συνδέσω εξωτερικό δίσκο οπότε μιας και το ανέφερες του συνέδεσα έναν 2,5 HD 500Gb τον οποίο όμως δεν τον βλέπει πιθανότατα επειδή τον έχω διαμορφώσει σε NTFS και όχι σε FAT32.Ελπίζω να σε βοήθησα.:rolleyes: Έχει κάτι καλώδια που φορτίζει ταυτόχρονα. Τέτοιο έχεις; δοκιμάσει; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μα γιατί είναι τόσο απαράδεκτοι και δεν μπορεί κανένα μαγαζί να έχει το lte σε λευκό χρώμα ? Τι να πω ! Έχω φάει τον τόπο να βρω άλλα τίποτα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μα γιατί είναι τόσο απαράδεκτοι και δεν μπορεί κανένα μαγαζί να έχει το lte σε λευκό χρώμα ? Τι να πω ! Έχω φάει τον τόπο να βρω άλλα τίποτα. Εγω που το πληρωσα στο public το Σάββατο, πηρα το πιστωτικό και μου ειπαν οτι θα ερθει σήμερα, τους παιρνω το μεσημέρι τηλέφωνο και μου λενε ισως τελος της βδομαδας με αρχες της επόμενης, τι να πω;;; Εν τω μεταξύ στη σελιδα του public δεν φαίνεται καν διαθέσιμο το λευκο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μα γιατί είναι τόσο απαράδεκτοι και δεν μπορεί κανένα μαγαζί να έχει το lte σε λευκό χρώμα ? Τι να πω ! Έχω φάει τον τόπο να βρω άλλα τίποτα. Έχεις κοιτάξει στο Πλαίσιο; Εγώ το αγόρασα απο εκεί πριν απο 20 ημέρες περίπου ( TAB S 10,5 LTE λευκό ):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν υπάρχει πουθενά το 8.4 lte σε λευκό! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Δεν υπάρχει πουθενά το 8.4 lte σε λευκό! Υπάρχει στο site του Πλαισίου ( TAB S 8,4 LTE White T705 ) στα 579 Euro.Παράγγειλε το και θα στο φέρουν.:) Edited August 13, 2014 by sot2691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Υπάρχει στο site του Πλαισίου ( TAB S 8,4 LTE White T705 ) στα 579 Euro.Παράγγειλέ το και θα στο φέρουν.:) Σημειώνω την τιμή με υπενθύμηση στο κινητό μου, να δω πόσο θα έχει ακριβώς ένα χρόνο μετά που σκεφτομαι να το πάρω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Σημειώνω την τιμή με υπενθύμηση στο κινητό μου, να δω πόσο θα έχει ακριβώς ένα χρόνο μετά που σκεφτομαι να το πάρω... Σωστος... ακου 580 ευρω το 8.4 .... πως να το παρω ? Οσο κι αν θελω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παντως εγω,πηγα σημερα στο Πλαισιο,και ξαναειδα το 10.5,και το...πασπατεψα λιγο.Παρατηρησα λοιπον,οτι οταν πληκτρολογουσα,δεν ειχε αυτη την καθυστερηση που ειχε το κομματι πoυ ειχα δει στο Public. Πως εξηγειται αραγε αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παντως εγω,πηγα σημερα στο Πλαισιο,και ξαναειδα το 10.5,και το...πασπατεψα λιγο.Παρατηρησα λοιπον,οτι οταν πληκτρολογουσα,δεν ειχε αυτη την καθυστερηση που ειχε το κομματι πoυ ειχα δει στο Public. Πως εξηγειται αραγε αυτο; μπορει να παρατηρηθει αυτη η καθυστερηση στο πληκτρολογιο οταν στο ταμπλετακι το φορτωσεις με τασκσ και εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση ενεργειας (που περιοριζει τον επεξεργαστη) προφανως στο public η εξοικονομηση ενεργειας θα ηταν ανοιχτη .... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 μπορει να παρατηρηθει αυτη η καθυστερηση στο πληκτρολογιο οταν στο ταμπλετακι το φορτωσεις με τασκσ και εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση ενεργειας (που περιοριζει τον επεξεργαστη) προφανως στο public η εξοικονομηση ενεργειας θα ηταν ανοιχτη .... Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantinos_G7 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερα! Ειμαι πλεον κατοχος του ταμπλετ εδω και λιγες μερες και σημερα παρατηρησα ενα τριξιμο στην πανω δεξια γωνια του ταμπλετ (στο πλαισιο των πληκτρων ηχου και on/off) πιεζοντας το ελαφρα. Επίσης εδώ και κάποιες μέρες έχω παρατηρησει να ειναι αρκετα ζεστό μετά από λίγο παιχνιδι Boom Beach που παίζει ο αδερφός μου και όχι για πολύ ώρα και ισως ανοιγωντας 2-3 εφαρμογες. Έχω το 8.4 wifi... Ισως για το θέμα της θερμοκρασιας να ειμαι επηρεασμενος απο τα όσα ειχαν ακουστει. Θεωρειτε οτι ειναι σημαντικα και να παω να το δουν στο Πλαισιο που το πηρα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έστειλα mail στο public για την καθυστερηση της παραγγελιας. Το θεμα ειναι οτι εχει ηδη πληρωθει με πιστωτικη και οταν έρθει κατα την παραλαβη θα κοπει και η απόδειξη. Επειδη δεν υπαρχει καν διαθεσιμο το λευκο wifi 10.5 στο site τους προβλέπω οτι θα καθυστερήσει ενω συμφωνα με τον υπαλληλο θα επρεπε να το είχα ηδη στα χερια μου απ την τρίτη. Μπορω να ζητησω ακυρωση της πληρωμης και να επιστραφει το ποσο στην καρτα και να το παρω απο αλλου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Μπορω να ζητησω ακυρωση της πληρωμης και να επιστραφει το ποσο στην καρτα και να το παρω απο αλλου;;; Φυσικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ήρθε το τέρας!!! https://www.dropbox.com/sc/6nly4wkehget9ql/AABTOngFWLwI9JzCmZA04npya Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπέρα καλοδούλευτο & πάλι περιμένω εντυπώσεις ( στο υπενθυμίζω) όταν μπορέσεις, Καλή συνέχεια! Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Καλησπέρα καλοδούλευτο & πάλι περιμένω εντυπώσεις ( στο υπενθυμίζω) όταν μπορέσεις, Καλή συνέχεια! Μια ωρα το χω δουλεψει μεχρι στιγμης και δεν εχω να πω πολλά. Η οθονη ειναι το κατι αλλο, δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη οθονη. Η συσκευη ρολλαρει πολυ καλα, ειναι εξαιρετικα λεπτη κι ελαφρια και το πισω μερος εχει εξαιρετικη υφη(αν και του κουμπωσα αμέσως την official θηκη).. ο ηχος του μου φανηκε καπως χαμηλος αλλα θα το διαπιστωσω τις επομενες μερες για να μπορεσω να πω με σιγουριά. Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα κάτι, οταν το ανοιξα ειχε την κλασική φόρτιση(66%) και μετα απο μια γεματη ωρα συνεχομενης χρήσης βρίσκεται στο 45% (δουλεύω τις συσκευες μου σε φουλ φωτεινότητα παντα). Αυτά τα λιγα. Να αναφερθώ και στην κάμερα η οποία είναι πάρα πολύ καλη για tablet. Ποσο χρήσιμη θα είναι για μενα δεν ξέρω, πάντως οποίος την χρησιμοποιησει θα μείνει ικανοποιημενος Edited August 14, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Μάλιστα καλά μου ακούγονται και πάλι καλοδοδούλετο! Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Κι ενα τεστακι.. https://www.dropbox.com/sc/dv4rpx6zlreyr88/AADN4KSQyzzXFE1dyVC3Toena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επειδή διάβασα πολλά (14 σελίδες σχόλια σερί :P ) και ζαλίστηκα λίγο... Μιλάμε για αυτό το μοντέλο σωστά Samsung Galaxy Tab S 8.4 (4G) ; Γιατί αύριο θα πάω να το πάρω :D Μπερδεύτηκα γιατί διάβασα πολλά για μικροδιαφορές απο μοντέλο σε μοντέλο. :lol::p:lol: Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Επειδή διάβασα πολλά (14 σελίδες σχόλια σερί :P ) και ζαλίστηκα λίγο... Μιλάμε για αυτό το μοντέλο σωστά Samsung Galaxy Tab S 8.4 (4G) ; Γιατί αύριο θα πάω να το πάρω :D Μπερδεύτηκα γιατί διάβασα πολλά για μικροδιαφορές απο μοντέλο σε μοντέλο. :lol::p:lol: Ναι γι αυτό πρόκειται. Ελπιζω να το πήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εαν πάρει κανένας την LTE έκδοση με τον smapdragon από Πλαίσιο, ας μας πει εντυπώσεις.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εαν πάρει κανένας την LTE έκδοση με τον smapdragon από Πλαίσιο, ας μας πει εντυπώσεις.... Δεν υπάρχει ο snapdragon. Ολα exynos εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts