Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημέρα

είναι κανένας απο Θεσσαλονίκη που να έχει στη διάθεση του usb/otg ή mhl cable έστω απο αλλη συσκευη (π.χ. Note 3 ) να το δοκιμάσω αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταμπλετάκι?

με ενδιαφέρει κυρίως να υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση και να αναγνωρίζει 2.5 σκληρούς και ενα usb game controler που έχω...

ψάχνομαι για αγορά ενος τετοιου αλλά να μην τα σκασω άδικα αν δεν το υποστηρίζει.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλημέρα

είναι κανένας απο Θεσσαλονίκη που να έχει στη διάθεση του usb/otg ή mhl cable έστω απο αλλη συσκευη (π.χ. Note 3 ) να το δοκιμάσω αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταμπλετάκι?

με ενδιαφέρει κυρίως να υποστηρίζει την ταυτόχρονη φόρτιση και να αναγνωρίζει 2.5 σκληρούς και ενα usb game controler που έχω...

ψάχνομαι για αγορά ενος τετοιου αλλά να μην τα σκασω άδικα αν δεν το υποστηρίζει.

Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη αλλά επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE σου λέω ότι του έχω συνδέσει μέσω καλωδίου USB/OTG USB Flash Drive και το διαβάζει κανονικά.Όσο αφορά τους 2,5 Hard Disks μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να συνδέσω εξωτερικό δίσκο οπότε μιας και το ανέφερες του συνέδεσα έναν 2,5 HD 500Gb τον οποίο όμως δεν τον βλέπει πιθανότατα επειδή τον έχω διαμορφώσει σε NTFS και όχι σε FAT32.Ελπίζω να σε βοήθησα.:rolleyes:

Δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη αλλά επειδή έχω το TAB S 10,5 LTE σου λέω ότι του έχω συνδέσει μέσω καλωδίου USB/OTG USB Flash Drive και το διαβάζει κανονικά.Όσο αφορά τους 2,5 Hard Disks μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να συνδέσω εξωτερικό δίσκο οπότε μιας και το ανέφερες του συνέδεσα έναν 2,5 HD 500Gb τον οποίο όμως δεν τον βλέπει πιθανότατα επειδή τον έχω διαμορφώσει σε NTFS και όχι σε FAT32.Ελπίζω να σε βοήθησα.:rolleyes:

Έχει κάτι καλώδια που φορτίζει ταυτόχρονα. Τέτοιο έχεις; δοκιμάσει;

Μα γιατί είναι τόσο απαράδεκτοι και δεν μπορεί κανένα μαγαζί να έχει το lte σε λευκό χρώμα ? Τι να πω ! Έχω φάει τον τόπο να βρω άλλα τίποτα.
:thanks:

Μα γιατί είναι τόσο απαράδεκτοι και δεν μπορεί κανένα μαγαζί να έχει το lte σε λευκό χρώμα ? Τι να πω ! Έχω φάει τον τόπο να βρω άλλα τίποτα.

Εγω που το πληρωσα στο public το Σάββατο, πηρα το πιστωτικό και μου ειπαν οτι θα ερθει σήμερα, τους παιρνω το μεσημέρι τηλέφωνο και μου λενε ισως τελος της βδομαδας με αρχες της επόμενης, τι να πω;;; Εν τω μεταξύ στη σελιδα του public δεν φαίνεται καν διαθέσιμο το λευκο wifi.

Έχεις κοιτάξει στο Πλαίσιο; Εγώ το αγόρασα απο εκεί πριν απο 20 ημέρες περίπου ( TAB S 10,5 LTE λευκό ):rolleyes:

Δεν υπάρχει πουθενά το 8.4 lte σε λευκό!

Υπάρχει στο site του Πλαισίου ( TAB S 8,4 LTE White T705 ) στα 579 Euro.Παράγγειλε το και θα στο φέρουν.:)

Edited by sot2691

Υπάρχει στο site του Πλαισίου ( TAB S 8,4 LTE White T705 ) στα 579 Euro.Παράγγειλέ το και θα στο φέρουν.:)

Σημειώνω την τιμή με υπενθύμηση στο κινητό μου, να δω πόσο θα έχει ακριβώς ένα χρόνο μετά που σκεφτομαι να το πάρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Σημειώνω την τιμή με υπενθύμηση στο κινητό μου, να δω πόσο θα έχει ακριβώς ένα χρόνο μετά που σκεφτομαι να το πάρω...

Σωστος... ακου 580 ευρω το 8.4 .... πως να το παρω ? Οσο κι αν θελω.....

Παντως εγω,πηγα σημερα στο Πλαισιο,και ξαναειδα το 10.5,και το...πασπατεψα λιγο.Παρατηρησα λοιπον,οτι οταν πληκτρολογουσα,δεν ειχε αυτη την καθυστερηση που ειχε το κομματι πoυ ειχα δει στο Public.

Πως εξηγειται αραγε αυτο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παντως εγω,πηγα σημερα στο Πλαισιο,και ξαναειδα το 10.5,και το...πασπατεψα λιγο.Παρατηρησα λοιπον,οτι οταν πληκτρολογουσα,δεν ειχε αυτη την καθυστερηση που ειχε το κομματι πoυ ειχα δει στο Public.

Πως εξηγειται αραγε αυτο;

μπορει να παρατηρηθει αυτη η καθυστερηση στο πληκτρολογιο οταν στο ταμπλετακι το φορτωσεις με τασκσ και εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση ενεργειας (που περιοριζει τον επεξεργαστη) προφανως στο public η εξοικονομηση ενεργειας θα ηταν ανοιχτη ....

μπορει να παρατηρηθει αυτη η καθυστερηση στο πληκτρολογιο οταν στο ταμπλετακι το φορτωσεις με τασκσ και εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση ενεργειας (που περιοριζει τον επεξεργαστη) προφανως στο public η εξοικονομηση ενεργειας θα ηταν ανοιχτη ....

Ευχαριστω πολυ.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπερα! Ειμαι πλεον κατοχος του ταμπλετ εδω και λιγες μερες και σημερα παρατηρησα ενα τριξιμο στην πανω δεξια γωνια του ταμπλετ (στο πλαισιο των πληκτρων ηχου και on/off) πιεζοντας το ελαφρα. Επίσης εδώ και κάποιες μέρες έχω παρατηρησει να ειναι αρκετα ζεστό μετά από λίγο παιχνιδι Boom Beach που παίζει ο αδερφός μου και όχι για πολύ ώρα και ισως ανοιγωντας 2-3 εφαρμογες. Έχω το 8.4 wifi... Ισως για το θέμα της θερμοκρασιας να ειμαι επηρεασμενος απο τα όσα ειχαν ακουστει. Θεωρειτε οτι ειναι σημαντικα και να παω να το δουν στο Πλαισιο που το πηρα? Ευχαριστω!

Έστειλα mail στο public για την καθυστερηση της παραγγελιας. Το θεμα ειναι οτι εχει ηδη πληρωθει με πιστωτικη και οταν έρθει κατα την παραλαβη θα κοπει και η απόδειξη. Επειδη δεν υπαρχει καν διαθεσιμο το λευκο wifi 10.5 στο site τους προβλέπω οτι θα καθυστερήσει ενω συμφωνα με τον υπαλληλο θα επρεπε να το είχα ηδη στα χερια μου απ την τρίτη.

Μπορω να ζητησω ακυρωση της πληρωμης και να επιστραφει το ποσο στην καρτα και να το παρω απο αλλου;;;

Μπορω να ζητησω ακυρωση της πληρωμης και να επιστραφει το ποσο στην καρτα και να το παρω απο αλλου;;;

Φυσικά....

Καλησπέρα καλοδούλευτο & πάλι περιμένω εντυπώσεις ( στο υπενθυμίζω) όταν μπορέσεις,

Καλή συνέχεια!

I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

Καλησπέρα καλοδούλευτο & πάλι περιμένω εντυπώσεις ( στο υπενθυμίζω) όταν μπορέσεις,

Καλή συνέχεια!

Μια ωρα το χω δουλεψει μεχρι στιγμης και δεν εχω να πω πολλά. Η οθονη ειναι το κατι αλλο, δεν εχω ξαναδει πιο ομορφη οθονη. Η συσκευη ρολλαρει πολυ καλα, ειναι εξαιρετικα λεπτη κι ελαφρια και το πισω μερος εχει εξαιρετικη υφη(αν και του κουμπωσα αμέσως την official θηκη).. ο ηχος του μου φανηκε καπως χαμηλος αλλα θα το διαπιστωσω τις επομενες μερες για να μπορεσω να πω με σιγουριά.

Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα κάτι, οταν το ανοιξα ειχε την κλασική φόρτιση(66%) και μετα απο μια γεματη ωρα συνεχομενης χρήσης βρίσκεται στο 45% (δουλεύω τις συσκευες μου σε φουλ φωτεινότητα παντα).

Αυτά τα λιγα.

Να αναφερθώ και στην κάμερα η οποία είναι πάρα πολύ καλη για tablet. Ποσο χρήσιμη θα είναι για μενα δεν ξέρω, πάντως οποίος την χρησιμοποιησει θα μείνει ικανοποιημενος

Edited by hic_et_nunc

Επειδή διάβασα πολλά (14 σελίδες σχόλια σερί :P ) και ζαλίστηκα λίγο... Μιλάμε για αυτό το μοντέλο σωστά Samsung Galaxy Tab S 8.4 (4G) ; Γιατί αύριο θα πάω να το πάρω :D

Μπερδεύτηκα γιατί διάβασα πολλά για μικροδιαφορές απο μοντέλο σε μοντέλο.

:lol::p:lol:

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Επειδή διάβασα πολλά (14 σελίδες σχόλια σερί :P ) και ζαλίστηκα λίγο... Μιλάμε για αυτό το μοντέλο σωστά Samsung Galaxy Tab S 8.4 (4G) ; Γιατί αύριο θα πάω να το πάρω :D

Μπερδεύτηκα γιατί διάβασα πολλά για μικροδιαφορές απο μοντέλο σε μοντέλο.

:lol::p:lol:

Ναι γι αυτό πρόκειται. Ελπιζω να το πήρες

Εαν πάρει κανένας την LTE έκδοση με τον smapdragon από Πλαίσιο, ας μας πει εντυπώσεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Εαν πάρει κανένας την LTE έκδοση με τον smapdragon από Πλαίσιο, ας μας πει εντυπώσεις....

Δεν υπάρχει ο snapdragon. Ολα exynos εχουν

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"