kandilak Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Βρε εσύ προειδοποιήσες αλλά με τόσα που διάβασα αυτές τις μέρες το πέρασα στα ψιλά! :O Υπάρχει κανα λινκ για φλασαρισμα από pc; Πόσο επείγον είναι να ξαναρουτάρεις το τηλέφωνό σου? Επειδή είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να σου δώσω οδηγίες, ασε να φτιάξω αύριο - μεθαύριο έναν οδηγό να υπάρχει για όλους. Αυτά που χρειάζεσαι είναι τα παρακάτω SP_Flash_Tool_v5.1348.002.zip A806 TWRP2.8 MDS.zip Επίσης πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers της συσκευής στο PC. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- System update Γιατί με τυραννάτε !!!!! Έκανες τον οδηγό για την 1441 μέχρι τέλους? Όταν έκανες system update θυμάσε πόσα MB περιπου ήταν το αρχείο που κατέβηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλά θα ήταν να το κάνω έτσι αλλά δεν.....άλλο πήγα να κάνω,άλλο πάτησα(σκατά ελληνιστί...). ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπήκα Lenovo-Recovery....λεγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μην τρελαινεσαι δεν επειγει καθόλου το κινητο δουλευει μια χαρα μόνο δεν έχει root. Ενα ευχαριστώ για όσα μας έμαθες και συγνώμη για το πρήξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλά θα ήταν να το κάνω έτσι αλλά δεν.....άλλο πήγα να κάνω,άλλο πάτησα(σκατά ελληνιστί...). ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπήκα Lenovo-Recovery....λεγε! Από Lenovo recovery δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θα αναμένεις και εσύ να κάνω οδηγό για να φλασάρεις TWRP recovery από το PC. Θα ψάξω λίγο μήπως βρω κάτι έτοιμο, αλλιως θα προσπαθήσω να τον φτιάξω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Οκ.Πάντως τα 2 αρχεία που με είπες,τα κατέβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Καποιος admin ας μαζεψει ολους τους οδηγους (και τους επομενους) στην πρωτη σελιδα, γιατι απ οτι βλεπω αργα ή γρηγορα οι περισσοτεροι θα τους χρειαστουμε. Edited October 28, 2014 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μολις εβαλα την 1443 ,μου φαινεται οτι αργει σε σχεση με την 41 η πρεπει να δουλεψει λιγο στο τηλ. για να τρεξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μολις εβαλα την 1443 ,μου φαινεται οτι αργει σε σχεση με την 41 η πρεπει να δουλεψει λιγο στο τηλ. για να τρεξει ? .... ναι μολις τρεξει λιγο μετα θα γινει ........ :superman: Μολις ανοιξει αρχικα με την 1443 αφησε το ενα 5λεπτο χωρις να το σκαλιζεις και μετα κανε ενα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterakos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πραγματικά θα βοηθούσε πάρα πολυ τα νέα μέλη που έχουν αυτό το κινητό να έχουν έν ωραίο guide για flash / root / recover / Gapps etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 οταν λες προβλήματα? Κάποιοι ανέφεραν ότι τους ήρθε μεταχειρισμένο κινητό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Πόσο επείγον είναι να ξαναρουτάρεις το τηλέφωνό σου? Επειδή είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να σου δώσω οδηγίες, ασε να φτιάξω αύριο - μεθαύριο έναν οδηγό να υπάρχει για όλους. Αυτά που χρειάζεσαι είναι τα παρακάτω SP_Flash_Tool_v5.1348.002.zip A806 TWRP2.8 MDS.zip Επίσης πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers της συσκευής στο PC. Και ενας μινι οδηγος (ξανα) για φλασαρισμα του TWRP σε συσκευες που δεν ειναι ROOT... Κατεβαζουμε και εγκαθιστούμε τους drivers στον υπολογιστη μας. Ξεζιπαρουμε το A806 TWRP2.8 MDS.zip μεσα στον φακελο του flash toolsSP_Flash_Tool_v5.1348.002.zip. Ανοιγουμε το flash tools και επιλεγουμε το scatter του το οποιο βρισκεται μεσα στον φακελο του TWRP ( ο οποιος ειναι μεσα στον φακελο του flash tools) Επελεγουμε download only και στην συνεχεια παταμε το κουμπι Download με το βελακι. http://s21.postimg.org/j7e8kirhz/spflashtool2.png Μετα με κλειστο το κινητο και βγαλμενη τη μπαταρια συνδεουμε το στο usb, θα αρχισει το φλασαρισμα του TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterakos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Και ενας μινι οδηγος (ξανα) για φλασαρισμα του TWRP σε συσκευες που δεν ειναι ROOT... το δικό μου που είναι root και έχει ένα recovery στα γιαπωνέζικα αυτός ο οδηγος θα μου αντικαταστήσει το γιαπωνέζικο με αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Προστέθηκε στο πρώτο post. Όποιος άλλος οδηγός πιστεύετε ότι πρέπει να προστεθεί, πείτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Vickmall Minideal To2c ευχαριστω !!!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Σημερα με το που ανοιξα το κινητο με την 1443 εσβησε και εκανε επανεκκίνηση βγάζοντας μου ενα αχνό κατω αριστερα security problem,να πω οτι μεσα στα αλλα που εσβησα πηρε την μπαλα και το security,τι πρεπει να κανω?Τα lag σε σχεση με την 1441 παραμενουν,οπως οταν ανοιγεις τον τηλ.καταλογο πχ.Το προβλημα με τα αρχεια kmz παραμενει,δεν τα ανοιγει το google earth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) το δικό μου που είναι root και έχει ένα recovery στα γιαπωνέζικα αυτός ο οδηγος θα μου αντικαταστήσει το γιαπωνέζικο με αυτό ? Ναι αλλα αν εισαι root υπαρχει πιο ευκολος τροπος. Ξεζιπαρε το TWRP απο τον οδηγο και αντεγραψε το αρχειο recovery.img στην συσκευη σου. Μετα εγκαθιστάς απο το playstore το mobileuncle, το ανοιγεις, δινεις δικαιώματά root που θα σου ζητήσει, βρισκεις την επιλογη update recovery και επιλεγεις το αρχειο που έχεις αντιγραψει πιο πριν στην συσκευη σου (νομιζω πως ειναι το πρωτο που θα σου βγαλει). Εδω τα γραφει πιο αναλυτικα ο φιλος kandilak. Edited October 28, 2014 by katagias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterakos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ναι αλλα αν εισαι root υπαρχει πιο ευκολος τροπος. Ξεζιπαρε το TWRP απο τον οδηγο και αντεγραψε το αρχειο recovery.img στην συσκευη σου. Μετα εγκαθιστάς απο το playstore το mobileuncle, το ανοιγεις, δινεις δικαιώματά root που θα σου ζητήσει, βρισκεις την επιλογη update recovery και επιλεγεις το αρχειο που έχεις αντιγραψει πιο πριν στην συσκευη σου (νομιζω πως ειναι το πρωτο που θα σου βγαλει). Εδω τα γραφει πιο αναλυτικα ο φιλος kandilak. Ναι αλλα αυτος ο οδηγος που εχει γραψει ο αδελφος Kandilak λέει για να αλλαχτει και η rom εγώ δεν θελω να αλλαξω το rom. απλα να βαλω αλλο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 @ Katagias Στην φωτο που δίνεις έχει τσεκαρισμενα τα πάντα όλα στο φλας τουλ (mbr, uboot, bootimg κτλ) να τα τσεκάρω όλα; Ρωτάω γιατί από ότι ξέρω είναι επικυνδινο να παίζεις με τετοια πράματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ναι αλλα αυτος ο οδηγος που εχει γραψει ο αδελφος Kandilak λέει για να αλλαχτει και η rom εγώ δεν θελω να αλλαξω το rom. απλα να βαλω αλλο recovery Βημα 1,2 και 6 μονο και εχεις περασει το recovery.... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ Katagias Στην φωτο που δίνεις έχει τσεκαρισμενα τα πάντα όλα στο φλας τουλ (mbr, uboot, bootimg κτλ) να τα τσεκάρω όλα; Ρωτάω γιατί από ότι ξέρω είναι επικυνδινο να παίζεις με τετοια πράματα :) Η φωτογραφία ειναι ενδεικτική για να δειτε πως ειναι το flashtool πως επιλεγετε download only, που ειναι το κουμπι download κτλ. Τσεκαρε μονο το recovery αλλα δεν νομιζω να εχει και διαφορα αφου μονο το recovery υπαρχει αρα μονο αυτο θα φλασαριστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εφαγα ακυρο!!!!!!! Πρωτα ρώτα εστησα drivers όταν παταω download και συνδεω το τηλ μετα από λίγο μου βγάζει αυτό το μνμ Υπάρχει τροπος να δω αν έχουν στηθει τα drivers ; Συγνωμη κιολας αλλά δεν ξέρω από windows έχω xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εφαγα ακυρο!!!!!!! Πρωτα ρώτα εστησα drivers όταν παταω download και συνδεω το τηλ μετα από λίγο μου βγάζει αυτό το μνμ Υπάρχει τροπος να δω αν έχουν στηθει τα drivers ; Συγνωμη κιολας αλλά δεν ξέρω από windows έχω xp Δοκιμασε σε αλλο usb και καλλίτερα σε ενα απο αυτα που εχει ο υπολογιστης πανω στην Motherboard, δηλαδη πισω απο τον υπολογιστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το έκανα με επιτυχία; Μου βγάζει το recovery της lenovo το λάθος διορθώθηκε όταν ταν win μου βγάλανε μνμ να στήσουν αυτόματα drivers πάτησα οκ και έγινε. Tο αποτέλεσμα από φλας τουλ Αλλά όπως είπα έχω πάλι της lenovo το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το έκανα με επιτυχία; Μου βγάζει το recovery της lenovo το λάθος διορθώθηκε όταν ταν win μου βγάλανε μνμ να στήσουν αυτόματα drivers πάτησα οκ και έγινε. Tο αποτέλεσμα από φλας τουλ Αλλά όπως είπα έχω πάλι της lenovo το recovery Κατι δεν πηγε καλα και δεν σου το φλασαρε λογικα. Εκανες ολα τα βηματα σωστα; Εκανες τα παντα στο flashtools πατησες download και μετα συνδεσες το κινητο κλειστο και με βγαλμενη τη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n30s Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Βήμα-βημα τα έκανα Εβγαλα την μπαταρία και Α) Πάτησα πρώτα download kai μετα από 2-3 δευτερόλεπτα (μεχρι να πιάσω το τηλ) το σύνδεσα. Δεν έγινε. Β) Δοκίμασα να κάνω download me to kinhto συνδεμενο εκεί ήταν που δεν έκανε τίποτα, ούτε μνμ μου έβγαλε. Γ) Κάπου διαβασα ότι θέλει στο καπάκι να το ξανακάνεις download το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν..... Το καλό είναι ότι δουλευει κανονικά το κινητό απλά δεν εχει root λείπει το SU BINARY οπότε δεν καιγόμαστε : ) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίζει να φλασαρω μόνο το su binary kai na δουλέψει; Edited October 28, 2014 by n30s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Βήμα-βημα τα έκανα Εβγαλα την μπαταρία και Α) Πάτησα πρώτα download kai μετα από 2-3 δευτερόλεπτα (μεχρι να πιάσω το τηλ) το σύνδεσα. Δεν έγινε. Β) Δοκίμασα να κάνω download me to kinhto συνδεμενο εκεί ήταν που δεν έκανε τίποτα, ούτε μνμ μου έβγαλε. Γ) Κάπου διαβασα ότι θέλει στο καπάκι να το ξανακάνεις download το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν..... Το καλό είναι ότι δουλευει κανονικά το κινητό απλά δεν εχει root λείπει το SU BINARY οπότε δεν καιγόμαστε : ) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίζει να φλασαρω μόνο το su binary kai na δουλέψει; Δοκιμασε και αυτο το TWRP απο needrom μπας και δουλεψει. δοκιμασε και αλλο καλωδιο. Αν δεν βγαλεις ακρη κατι παιζει με τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts