andrews_pnt Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχει μια φίλη αυτό το τηλ και έχει κάποια θέματα τις πετάγονται κάτι διαφημιστικά..... ποιο rom θα πρέπει να τις βάλω και ποια είναι η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosk7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ευχαριστω πολυ.μου λεει οτι η εφαρμογη link2... Δεν εχει προσβαση root,η κατι τετοιο κ αν ειμαι ρουτ πρεπει να επιτρεψω τη προσβαση στο σουπεργιουζερ η κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχει μια φίλη αυτό το τηλ και έχει κάποια θέματα τις πετάγονται κάτι διαφημιστικά..... ποιο rom θα πρέπει να τις βάλω και ποια είναι η διαδικασία? Αν εχεις την 1447 ή 9447 κανε και συ αυτα τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565292#post6565292 . Αν εχεις καποια που ξεκιναει απο 13** ή 93** βαλε την 1536 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 πρεπει να επιτρεψω τη προσβαση Ναι να επιτρεψεις προσβαση. Και να κανει προσεκτικα ενα ενα τα βηματα μην διαγραψεις κατι που δεν πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrews_pnt Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν εχεις την 1447 ή 9447 κανε και συ αυτα τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565292#post6565292 . Αν εχεις καποια που ξεκιναει απο 13** ή 93** βαλε την 1536 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 Ναι να επιτρεψεις προσβαση. Και να κανει προσεκτικα ενα ενα τα βηματα μην διαγραψεις κατι που δεν πρεπει. [ATTACH]65103[/ATTACH] έχει αυτή την έκδοση.... το οποίο δεν είναι από αυτά που μου έγραψες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ουσιαστικα εχεις την 1447. Δοκιμασε να κανεις αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6565292#post6565292 και βλεπουμε αν λυθουν τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosk7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Πως μπορω να αποκτησω προσβαση στις εφαρμογες??μου λεει οτι ειναι root κ το link2ds δεν εχει προσβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μπορεις να μου στειλεις σε εικονα το μηνυμα που σου εμφανιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosk7 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Πως ανεβαζω φωτο???σου εχω στειλει κ πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλημέρα! Έχω την 1536 του φίλου kandilak. Στο notifications μου εμφανίζει το SuperSU και μου γράφει ακριβώς από κάτω: "Η εφαρμογή SU απαιτεί αναβάθμιση!". Κάνω κλικ πάνω και μου εμφανίζεται ένα άσπρο παραθυράκι που με ρωτάει αν θέλω να συνεχιστεί η αναβάθμιση του SU binary. Αφού πατήσω "Συνέχεια" αντί για "Ακύρωση" μου βγάζει ένα νέο λευκό μεγαλύτερο παράθυρο που γράφει: "Αν έχετε κάποια προσαρμοσμένη ανάκτηση (custom recovery) όπως το TWRP ή το CWM, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (ή να δοκιμάσετε να) εγκαταστήσετε το SU binary. Αυτό προτείνεται για τις συσκευές HTC. Θα θέλατε να εγκαταστήσετε το SU binary;". Ποια από τις δύο επιλογές που έχει από κάτω να επιλέξω (και γιατί);: "Κανονική" ή "TWRP/CWM"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Κανονικη. Γιατί θα κατέβει, δε θα το φλασαρεις από recovery Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 το παρακολουθησα τοσες μερες να δω τι φταιει η τι κανω εγω λαθος. εχω ενεργοποιησει να ερχονται ειδοποιησεις μεσα απο την αντιστοιχη ρυθμιση που εχει σε καθε εφαρμογη.εχω ενεργοποιησει και τις ειδοποιησεις απο διαχειρηση ενεργειας. σαν πλανο εχω βαλει το κανονικο. απο το security εχω βαλει σε αγνοηση το κλεισιμο τον εν λογω εφαρμογων . δεν ξερω τι αλλο να κανω για να ερχονται οι ειδοποιησεις σε πραγματικο χρονο και οχι οταν ανοιγω την αντιστοιχη εφαρμογη (skype - whats up - viber κλπ.) εννοειτε πως δεν ριχνω ευθηνη σε κανεναν , απλη ερωτηση κανω για το πως να μην εχω τετοια προβληματα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αν το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν είσαι συνδεμένος σε wifi πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος , πατά WLAN, μετά το κουμπί menu , μετά "Σύνθετα" και στο "Να παραμένει ενεργοποιημένο το WLAN" επέλεξε "Always" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ετσι το εχω ηδη ...σημερα ειδικα απο το πρωι παρολο που εκανα επανεκινηση , εσβησα και ξαναπερασα το skype κοιταξα ολα να ειναι οκ στις ρυθμισεις ,εχω αφησει την εφαρμογη να τρεχει και οτι αλλο μπορω να κανω , δεν εχει ερθει ουτε μιση φορα ειδοποιηση και μιλαω με μνμτ πανω απο 3 ωρες.οταν ανοιγω την εφαρμογη απλα το βλεπω. ουτε ηχος , ουτε εικονιδιο στη γραμμη ειδοποιηεσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος? Μήπως έχεις αφαιρέσει-παγωσει κάποια εφαρμογή συστήματος που δεν πρέπει? Την εγκατάσταση της 1536 με ποια μέθοδο την έκανες? Θα πρότεινα να την ξανακάνεις με την 3η μέθοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 βρήκα αυτό το linκ στο κινέζικο site της lenovo, to 4o αρχείο που έχει στα downloads του A806 έχει ημερομηνία 08/03/16 και λέγεται lenovo A806 opensource, αυτό πάει να πει πως η lenovo διέθεσε τον κώδικα για το κινητό για να μπορεί να γίνει development? ή υπήρχε και παλιότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 γεια σας παιδια καλησπερα.προσπαθω να αλλαξω lockscreen μεσω του theme center αλλα δεν μπορω να τα καταφερω.οταν μπαινω στο theme center της εταιρειας ειναι τα παντα στα κινεζικα οποτε δεν ρισκαρω να κατεβασω κατι.ακομα και οι επιλογες που μου εμφανιζει στα κινεζικα ειναι.theme center στο google play δεν μπορω να βρω.δοκιμασα ενα δυο αλλα τα οποια ομως δεν δουλευουν σωστα.ειναι θεμα rom?καμια ιδεα παρακαλω?η συσκευη εχει android 442,vibeui v.2.0,1447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Όχι απο εφαρμογές δεν έχω πειράξει τπτ όπως ηταν τα άφησα όλα. Αυτόματο συγχρονισμό ποτε το βάζω ποτε όχι αλλά το παρατήρησα και δεν παίζω ρολο και με ανοιχτό τα ίδια κανει.την εβαλα με τον 1ο τροπο .θα δοκιμασω και με τον 3ο όταν βρω χρονο . πάντως παρατήρησα και κάτι ακόμα.όλο το πρωι ήμουν συνδεδεμένος με το wifi στην δουλειά (αδύναμο σχετικά σήμα ,χαμηλη ταχύτητα ,αλλά ήμουν συνδεδεμένος κανονικά είχα ίντερνετ ) με το που γύρισα σπιτι μου και μπήκα στο δικο μ δίκτυο ΧΩΡΙΣ να αλλάξω κάτι , αρχισαν να σκάνε οι ειδοποιήσεις κανονικά.το τονίζω το χωρίς να αλλάξω κάτι γτ άφησα το κινητό στην άκρη κατευθείαν και ξαφνικα όταν ήρθε μνμ στο skype , ήρθε η ειδοποιηση αμέσως.δε ξέρω τι χαζα είναι αυτά πραγματικά, απλα είναι σπαστικο να δουλευει οποτε θέλει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εμένα ένα "χαζό" που κάνει είναι οτι ανοίγω τα δεδομένα, μου έρχονται οι ειδοποιήσεις και όταν συνδέομαι στο WiFi μου έρχονται πάλι οι ίδιες ειδοποιήσεις. Δεν το κάνει συνέχεια, αλλά στο 90% των περιπτώσεων.... Είμαι με την 1536 του Kandilak... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Όχι απο εφαρμογές δεν έχω πειράξει τπτ όπως ηταν τα άφησα όλα. Αυτόματο συγχρονισμό ποτε το βάζω ποτε όχι αλλά το παρατήρησα και δεν παίζω ρολο και με ανοιχτό τα ίδια κανει.την εβαλα με τον 1ο τροπο .θα δοκιμασω και με τον 3ο όταν βρω χρονο . πάντως παρατήρησα και κάτι ακόμα.όλο το πρωι ήμουν συνδεδεμένος με το wifi στην δουλειά (αδύναμο σχετικά σήμα ,χαμηλη ταχύτητα ,αλλά ήμουν συνδεδεμένος κανονικά είχα ίντερνετ ) με το που γύρισα σπιτι μου και μπήκα στο δικο μ δίκτυο ΧΩΡΙΣ να αλλάξω κάτι , αρχισαν να σκάνε οι ειδοποιήσεις κανονικά.το τονίζω το χωρίς να αλλάξω κάτι γτ άφησα το κινητό στην άκρη κατευθείαν και ξαφνικα όταν ήρθε μνμ στο skype , ήρθε η ειδοποιηση αμέσως.δε ξέρω τι χαζα είναι αυτά πραγματικά, απλα είναι σπαστικο να δουλευει οποτε θέλει αυτό. Δεν ξέρω πόσο χαζό μπορεί να σου φανεί αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός. Διαφορετικά ξεχνά το. Κατά τ'αλλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν είναι θέμα του συγκεκριμένου wifi της δουλειάς σου αφού λες ότι στο σπίτι δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μα κατα 80% τιν αυτόματο συγχρονισμό τον έχω απενεργοποιημένο και τα messenger ,fb instagram δουλεύουν κανονικά και πολλές φορες και τα υπόλοιπα. Δεν ήξερα οτι οι εφαρμογές που αφορούν instant messaging επηρεάζονται απο αυτό ,θεωρουσα οτι μονο με e mail είχε να κανει ο συγχρονισμός.αυτή την στιγμή πχ τον έχω κλειστό και δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά..παρακολουθώ καιρό εδώ τη συζήτηση γιατί με ενδιαφέρει τηλ. Εδώ και λίγο καιρό και σε ανύποπτο χρόνο το ίδιο συμβαίνει και σε μένα και να τονίσω ότι έχω διαφορετική συσκευή χωρίς root (samsung) και ξαφνικά συμβαίνουν τα ίδια! Και μιλάω για Tweeter, FB, Skype, Tapatalk μέχρι και Google Talk τα οποία επίσης όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις κάποιες είναι διπλές...όποτε με βάση αυτά μη σκαλιζεται τΗ συσκευή γιατί τα νεύρα σας θα σπάσετε! Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ σε μεγάλη κλίμακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μα κατα 80% τιν αυτόματο συγχρονισμό τον έχω απενεργοποιημένο και τα messenger ,fb instagram δουλεύουν κανονικά και πολλές φορες και τα υπόλοιπα. Δεν ήξερα οτι οι εφαρμογές που αφορούν instant messaging επηρεάζονται απο αυτό ,θεωρουσα οτι μονο με e mail είχε να κανει ο συγχρονισμός.αυτή την στιγμή πχ τον έχω κλειστό και δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Με ποιο τρόπο ενεργοποιείς-απενεργοποιείς τον αυτόματο συγχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Με το widget αν το λέω καλά που έχω βάλει στην αρχική οθόνη.αυτό που έχει wifi gps bluetooth . παταω τα δυο αντίστροφα βελάκια και εννεργοποιειτε ο συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Με το widget αν το λέω καλά που έχω βάλει στην αρχική οθόνη.αυτό που έχει wifi gps bluetooth . παταω τα δυο αντίστροφα βελάκια και εννεργοποιειτε ο συγχρονισμός. Δοκίμασε να αφήσεις μόνιμα ενεργό τον συγχρονισμό και μετά δες τι γίνεται εκεί που σου έβγαζε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 καλημερα σε ολους.παρέλαβα χτες το δεύτερο Α8 μου.είχε την 3447 η οποία ειναι ίδια με την 1447 με πιο πολλά ελληνικά όμως.αυτο που είδα ειναι οτι το imei του ειναι κάπως περίεργο.δηλαδή καμμια δεκάρια άσσοι(1111111111). γνωρίζει κανεις για πιο λογο κ αν θα εχω κάποιο πρόβλημα;επίσης δεν ειναι root κ θελω να αφαίρεση καποιες εφαρμογές,υπαρχει τροπος;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts