Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 οτιδήποτε υπαρχει στην εξωτερική SD card δεν επηρεάζετε εκτός και αν κάνεις wipe την SD card. Αλλά αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις εφαρμογές που έχεις στην rom που έχεις τώρα. οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 λοιπον προκοψα και εκανα το update απο το κινητο χωρις να κοιταξω εδω στο forum λοιπον δεν μου δουλευουν τα gapps και παω να του κανω εγκατασταση αυτη που εφτιαξε ο καντιλακ και μου εχει αλλαξει το bootloader απο εχω καταλαβει με το νεο update μου εκανε unroot το κινητο φταει αυτο μηπως?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 λοιπον προκοψα και εκανα το update απο το κινητο χωρις να κοιταξω εδω στο forum λοιπον δεν μου δουλευουν τα gapps και παω να του κανω εγκατασταση αυτη που εφτιαξε ο καντιλακ και μου εχει αλλαξει το bootloader απο εχω καταλαβει με το νεο update μου εκανε unroot το κινητο φταει αυτο μηπως?????? αυτο φταίει. πρέπει να το κανείς root , να βάλεις TWRP και να περάσεις την rom που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) να ρωτησω κατι το lenovo enhanced experience program τι ειναι παταμε agree τελικα εκανα agree Edited September 8, 2015 by Sdouze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το ερωτήμά μου είναι: Όσες ROM δούλεψα, παρατήρησα ότι οι εφαρμογές (π.χ. Lenovo Weather, Viber, Messenger,οι Browsers κ.α.) δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την τοποθεσία μου, με ενεργοποιημένα τα ΠΑΝΤΑ (Location ON - Wifi - GPS με υψηλή ακρίβεια). ............... Αυτό που λες ισχύει και έχω αφιερώσει παλιότερα χρόνο ψάχνοντας να βρω λύση όμως δεν βρήκα. Τώρα πάλι το ξαναψάχνω. Τα παιδιά που έχουν AOSP ή MIUI rom έχουν παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αυτό που λες ισχύει και έχω αφιερώσει παλιότερα χρόνο ψάχνοντας να βρω λύση όμως δεν βρήκα. Τώρα πάλι το ξαναψάχνω. Τα παιδιά που έχουν AOSP ή MIUI rom έχουν παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα?Πάντως με τη ρομ του baralajbi που στηρίζεται σε στοκ vibeUI 2.0 άλλου μοντέλου νομίζω, δεν μου χει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, κι έχουμε δώσει πάνω από 80 τηλέφωνα μ αυτή στο μαγαζί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πάντως με τη ρομ του baralajbi που στηρίζεται σε στοκ vibeUI 2.0 άλλου μοντέλου νομίζω, δεν μου χει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, κι έχουμε δώσει πάνω από 80 τηλέφωνα μ αυτή στο μαγαζί Σταύρο η multi που βαζει το vickmall γνωρίζεις αν είναι σταθερή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σταύρο η multi που βαζει το vickmall γνωρίζεις αν είναι σταθερή ? Δεν έχω δουλέψει καμία άλλη στο Α806 πέρα του baralajbi που δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και παράπονο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πάντως με τη ρομ του baralajbi που στηρίζεται σε στοκ vibeUI 2.0 άλλου μοντέλου νομίζω, δεν μου χει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, κι έχουμε δώσει πάνω από 80 τηλέφωνα μ αυτή στο μαγαζί έχει καλή αυτονομία?μπορώ να την περάσω με cwm? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkeid Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Kandilak για άλλη μια φορά ευχαριστώ , μπήκε η 1536 αστραπιαία και απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 γεια σας .εχει χρησιμοποιησει κανεις το ViPER4Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σταύρο η multi που βαζει το vickmall γνωρίζεις αν είναι σταθερή ? Σταθερη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 έχει καλή αυτονομία?μπορώ να την περάσω με cwm? Κανονική, δεν έχει κάτι που να καταναλώνει περιττή ενέργεια. μονο με flash tool Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τελικά, τα κατάφερα και βρήκα τη λύση για το πρόβλημα αναγνώρισης τοποθεσίας σε κάποιες εφαρμογές μέσω των Wi-Fi και mobile δικτύων. Κατεβάστε το https://www.dropbox.com/s/no4ofvcnjl66veh/Network.location.fix.zip?dl=0 και μετά μπείτε TWRP recovery και κάντε το install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Τελικά, τα κατάφερα και βρήκα τη λύση για το πρόβλημα αναγνώρισης τοποθεσίας σε κάποιες εφαρμογές μέσω των Wi-Fi και mobile δικτύων. Κατεβάστε το https://www.dropbox.com/s/no4ofvcnjl66veh/Network.location.fix.zip?dl=0 και μετά μπείτε TWRP recovery και κάντε το install. Είναι για όλες τις εκδόσεις ? 1447, 1516_ST και 1536_ST ? :thanks::thanks: Edited September 9, 2015 by dante_100 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα.Απο χθεσ το βραδυ δεν μπορω να συνδεθω στο wifi μου (δεν εχω δοκιμασε αλλου)γραφεi obtaiting ip adress επισης πριν δεν δουλευε και το xposed τωρα το ξανα εκανα activate (δεν ξερω αν εχει καποια σχεση) επισης οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μηνυμα unfortunately the process android.process.media has stopped εχει κανεισ να προτινει καμια λυση ειμαι στην rom 1936 του kandilak . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κάνε ένα restart του router για αρχή, φτιάχνει στο 99% των περιπτώσεων Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κάνε ένα restart του router για αρχή, φτιάχνει στο 99% των περιπτώσεων το εκανα τιποτα. εκανα αυτο και δουλεψε Go to Settings and tap on Wi-Fi. Turn on the Wi-Fi and connect to a network. Long press on the connected network and select Modify Network. Check Show Advance Options. On IP Settings drop down menu, select Static. Assign IP of your choice but leave other variable untouched. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Είναι για όλες τις εκδόσεις ? 1447, 1516_ST και 1536_ST ? :thanks::thanks:πιστεύω πως θα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μηνυμα unfortunately the process android.process.media has stopped εχει κανεισ να προτινει καμια λυση ειμαι στην rom 1936 του kandilak . κανεισ καποια λυσει για αυτο μου εχει σπασει τα νευρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 κανεισ καποια λυσει για αυτο μου εχει σπασει τα νευρα? Ξαναφλασαρε τη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Με την 1447 του Vickmall, το κινητό δεν εμφανίζει όνομα στα SMS, αλλά αριθμό. Υπάρχει κάποιο fix για το συγκεκριμένο firmware; Αν όχι, με το Handcent λ.χ. λύνεται το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ξαναφλασαρε τη rom τελικα βρηκα λυση αν ξανα γινει να ξαναφλασαρω την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantskom Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πάντως με τη ρομ του baralajbi που στηρίζεται σε στοκ vibeUI 2.0 άλλου μοντέλου νομίζω, δεν μου χει αναφέρει κανείς κάτι τέτοιο, κι έχουμε δώσει πάνω από 80 τηλέφωνα μ αυτή στο μαγαζί Αυτη τη ρομ που μπορω να τη βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Με την 1447 του Vickmall, το κινητό δεν εμφανίζει όνομα στα SMS, αλλά αριθμό. Υπάρχει κάποιο fix για το συγκεκριμένο firmware; Αν όχι, με το Handcent λ.χ. λύνεται το θέμα; Λογου οτι θα παραγγειλω αμεσα 2 κινητα για τον μικρο μου και για φιλο,θελω να ρωτησω αν η rom του vickmall (1447 οπως αναφερει ο φιλος) ειναι καλη για εναν απλο χρηστη (games-facebook-internet) χωρις πολλες-καθολου κινεζικες (η lenovo) εφαργογες.Δηλαδη να παραδωσο τα κινητα στους κατοχους χωρις να με ζαλιζουν το κεφαλι αλλο:lol: Φυσικα θα ζητησω να ειναι root ... Ευχαριστω Αλλιως αν ειναι με την παραλαβη να παω αμεσα στην ( Download ROM --> VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806_rgxk.zip ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts