mastrahar Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα σε όλους! Επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας γιατί δεν πήρα κάποια απάντηση ! Βλέπω στον power manager την εφαρμογή "Google backup transport" να καταναλώνει πολύ μπαταρία. Δείτε τα σχετικά screenshots ! Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά ? Η Rom που χρησιμοποιώ είναι η 1516 από @kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα σε όλους! Επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας γιατί δεν πήρα κάποια απάντηση ! Βλέπω στον power manager την εφαρμογή "Google backup transport" να καταναλώνει πολύ μπαταρία. Δείτε τα σχετικά screenshots ! Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά ? Η Rom που χρησιμοποιώ είναι η 1516 από @kandilak πήγαινε στο Λογαριασμοί--> Google, επέλεξε τον λογαριασμό σου και ξετσέκαρε το "Δεδομένα εφαρμογών" και γενικά ότι δεδομένα δεν σε ενδιαφέρει να συγχρονίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 πήγαινε στο Λογαριασμοί--> Google, επέλεξε τον λογαριασμό σου και ξετσέκαρε το "Δεδομένα εφαρμογών" και γενικά ότι δεδομένα δεν σε ενδιαφέρει να συγχρονίζονται. Σε ευχαριστώ @kandilak ! 1. Γνωρίζεις τί αφορά το "Δεδομένα εφαρμογών" ? 2. Το περίεργο είναι ότι το "Google Backup Transport" καταναλώνει την μπαταρία ενώ ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γεια σας. Παρατηρησα στο Power Manager οτι το Messenger ρουφαει μπαταρια 96,3%.Ξερει κανεισ τι μπορω να κανω για να μην ρουφαει τοσο μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Σε ευχαριστώ @kandilak ! 1. Γνωρίζεις τί αφορά το "Δεδομένα εφαρμογών" ? 2. Το περίεργο είναι ότι το "Google Backup Transport" καταναλώνει την μπαταρία ενώ ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος !!! Διαβασε εδω και θα καταλαβεις τι ειναι http://www.doctorandroid.gr/2013/05/android-app-data-sync.html Υγ. και στο δικο μου τηλεφωνο ενεργοποιημενη ηταν αυτη η επιλογη Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γεια σας. Παρατηρησα στο Power Manager οτι το Messenger ρουφαει μπαταρια 96,3%.Ξερει κανεισ τι μπορω να κανω για να μην ρουφαει τοσο μπαταρια; Θα αφήσεις την μπαταρία να πέσει κάτω από το 20% και μετά μπες να δεις τι ποσοστό καταναλώνει το messenger και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γεια σας. Παρατηρησα στο Power Manager οτι το Messenger ρουφαει μπαταρια 96,3%.Ξερει κανεισ τι μπορω να κανω για να μην ρουφαει τοσο μπαταρια; Μετά από την αλλαγή ροκ (σε μένα από 1447 σε 1516) 3-4 εφαρμογές έδειχναν και είχαν τρελή κατανάλωση, τις ξύλινα και τις έβαλα πάλι και έτσι διορθώθηκε το θέμα και πλέον έχω άλλο ένα 30% επιπλέον, το power manager είναι εφαρμογή του σύστηματος και καλύτερα να μην την πειράξεις Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Θα αφήσεις την μπαταρία να πέσει κάτω από το 20% και μετά μπες να δεις τι ποσοστό καταναλώνει το messenger και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. οκ ευχαριστω θα αφησω να πεσει η μπαταρια και θα σου πω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ισως ακουστει χαζη η ερωτηση, δεν ξερω αν εκανα κατι εγω , πρεπει να πατησα να κανει update Πριν 2 μερες αλλα δεν εκανε γιατι προφανως ειχα τη ρομ που εχουμε βαλει(1447 739,1) απλα ξαφνικα σημερα με αφορμη μια εφαρμογη που καταλαβα τι διαφορα στη γραμματοσειρα, ειδα οτι οταν εγραφα ελληνικα με το swiftkey ειχε παλι αυτο το "χαζο " κενο σε καθε γραμμα οπως ειναι μερικες φορες οι ειδοποιησεις πριν αλλαξεις fonts. Σαν αποτελεσμα μου εχουν αλλαξει ενα-δυο εικονιδια σε στοκ εφαρμογες,(γενικα εκανα update 30-40 εφαρμογων), αλλα μου φαινεται οτι αλλαξε η γραμματοσειρα. Εκανα unfrozen στο theme center για να δω αν ειχε αλλαξει η γραμματοσειρα, δεν ειχε. εκανα αλλαγη 2-3 φορες για να δω μηπως γινει κατι, τιποτα δεν αλλαξε, εκανα restart επισης. Τη ρομ εχω την ιδια ακομη.-εννοω δεν ειδα καποια διαφορα , εκτος αν εκανα εγω καποια βλακεια, εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιζει να παρω 3.αφου παιρνουν παζαρι λες να κανουν και τιποτα στη τιμη? Δεν το ξερω αυτο. Προσπαθησε το και δες τι μπορεις να καταφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το BringGO και να το συνδέσει στο αμάξι; Εγώ το κατέβασα και πήγα να το συνδέσω στο νεο Corsa αλλά δεν δούλευε... Λίγο Offtopic, αλλά έκανες κάτι με αυτό ; Αν ενοχλούμε το topic να σου στείλω PM. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Βρηκα την ιδια μπαταρια στο ιντερνετ με 7 δολλαρια. Ρωτησα στο to2c και μου ειπαν ειναι μουφα. μια αυθεντικη για το Α8 κοστιζει κοντα στα 30 δολλαρια... Οπως και να χει αγορασα 3 να υπαρχουν. Μεγαλη μακακια στα καλα καθουμενα να τελειωνει η μπαταρια σε λιγοτεροη απο μιση μερα και το τηλεφωνο να ειναι σχεδον αδειο απο εφαρμογεσ και υλικο... Θα παμε κανενα ταξιδι και το GPS θα μας αφησει στον τοπο... Οι μπαταρίες γενικά μπορεί να θέλουν ζέστη, μα η θέση μπροστά στο παρμπρίζ είναι υπερβολική. Τις καίει. Μην αγοράζεις μπαταρίες άσκοπα. Η λύση είναι η εξής. Χρειάζεσαι 2 μπαταρίες. Μία για το αυτοκίνητο και μία για όλες τις άλλες χρήσεις Στο αυτοκίνητο, το τηλέφωνο θα το συνδέσεις με μετασχηματιστή. Edited May 6, 2015 by atsimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα Ερωτηση: σε καθε restart επαναφερονται οι ηχοι κλησεις σμς ειδοποιησης. Πια επιλογη στο startup του συστηματος πρεπει να ειναι ενεργη? Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα Ερωτηση: σε καθε restart επαναφερονται οι ηχοι κλησεις σμς ειδοποιησης. Πια επιλογη στο startup του συστηματος πρεπει να ειναι ενεργη? Έχεις προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης ? Τα αρχεία ήχων που θες σε ποιο φάκελο βρίσκονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ρε παιδια αλλες 2 φορες εχω ρωτηση αλλα κανεις δε μου απαντησε σχετικα με το gps. Δε μου βρισκει την τοποθεσια μου,δε συγχροωιζει δε ξερω τι γινεται.Ειμαι στη ρομ 1447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τα αρχεια ηχου ειναι στην sd Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τα αρχεια ηχου ειναι στην sdμετάφερε τα στην εσωτερική μνήμη ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια αλλες 2 φορες εχω ρωτηση αλλα κανεις δε μου απαντησε σχετικα με το gps. Δε μου βρισκει την τοποθεσια μου,δε συγχροωιζει δε ξερω τι γινεται.Ειμαι στη ρομ 1447 άν ανοίξεις τους χάρτες δεν σου βγάζει την τοποθεσία που βρίσκεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 θα το δοκιμασω αλλα πριν αλλαξω ρομ απο την sd διαβαζε τους ηχους και δν ειχα ποτε προβλημα Το προφιλ ηχου στο σταρταπ του συστηματος πρεπει να ειναι ενεργο φανταζομαι Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
occam Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έχω ακούσει ότι ακόμα και αν μια συσκευή δεν έχει επίσημα otg, μπορεί κάποιος να το ενεργοποιήσει αν το υποστηρίζει ο kernel του λειτουργικού του. Ξέρουμε τίποτα για το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 θα το δοκιμασω αλλα πριν αλλαξω ρομ απο την sd διαβαζε τους ηχους και δν ειχα ποτε προβλημα Το προφιλ ηχου στο σταρταπ του συστηματος πρεπει να ειναι ενεργο φανταζομαι Όταν λες sd, εννοείς στην εξωτερική microSD ή στο κομμάτι της εσωτερική μνήμης που ονομάζεται sdcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Στην εξωτερικη παντα microSD. Τωρα φαινεται να δουλευει μετα απο restart. Πειραξα λιγο το σταρταπ Edited May 6, 2015 by TonimanakHTC Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Και κατι τελευταιο... Φριζ τις εφαρμογες τις κανω μεσα απο το audio manager. Μακραν το καλυτερο. Περα απο αυτο σε καθε restart το system volume ειναι τερμα. Πως μπορω να το ρυθμισω αυτο. Εβαλα και τον κινητο θειο αλλα δεν ξερω τι να πειραξω. Στον ηχο δεν βρηκα καποια τιμη στο φουλ για να την πειραξω. Edited May 6, 2015 by TonimanakHTC Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και κατι τελευταιο... Φριζ τις εφαρμογες τις κανω μεσα απο το audio manager. Μακραν το καλυτερο. Περα απο αυτο σε καθε restart το system volume ειναι τερμα. Πως μπορω να το ρυθμισω αυτο. Εβαλα και τον κινητο θειο αλλα δεν ξερω τι να πειραξω. Στον ηχο δεν βρηκα καποια τιμη στο φουλ για να την πειραξω. Ποιος είναι ο ήχος που θεωρείς ότι διαχειρίζεται το System volume και θες να του αλλάξεις ένταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Κατα κυριο λογο ειναι ο ηχος της αφης και του πληκτρολογιου. Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Κατα κυριο λογο ειναι ο ηχος της αφης και του πληκτρολογιου. Το ψαξα και απ'οτι φαίνεται ο το system volume είναι συνδεδεμένο με το ringtone volume. Δηλαδή για ν' ακούς πιο χαμηλά τον ήχο του πληκτρολογίου θα πρέπει να έχεις πιο χαμηλά τον ήχο κλήσεις και ανάποδα. Ίσως με κάποιο module του xposed να μπορεί να χωριστούν αυτά τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts