Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα θες να την παγωσεις, τι σε νοιαζει αν ειναι κινεζικα? Αμα γυρισεις τη γλωσσα συσκευης στα αγγλικα, λογικα θα γυρισει σε αγγλικα. Παγωνεται με Link2Sd ή titanium backup ή με το appmanager του Security

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημέρα σε όλους !

Για όποιον ξέρει και κυρίως για τον δημιουργό (kandilak) !

Επειτα από update στην κινέζικη εφαρμογή lenovostore, η γλώσσα της εφαρμογής γύρισε σε κινέζικα !

Πρέπει να αλλάξουμε τίποτα στο xml αρχείο στο appsettings ?

Και κάτι ακόμη. Υπάρχει τρόπος κάποιες κινέζικες εφαρμογές, όπως αυτή, να τις παγώνουμε και να μην γίνονται ούτε τα updates ?

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα στο appsettings. Αυτό έγινε επειδή το update του lenovo store που έκανες είναι μόνο στα κινέζικα. Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών βρες το Lenovo store και κάνε "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων"

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπειδη θελω λιγο ακομα για να τρελαθω, ξερει κανεις πως βγαινει η μονιμη ειδοποιηση του security που λεει ποσα MB κατεβασες/ποσα MB remaining απο τη Notification bar, γιατι δεν το βρισκω;

Επισης τα Modules CPUFreq in statusbar και CpuTemp in status bar δε μου δουλευουν.. γιατι αραγε;

Δεν δουλεύουν όλα τα modules σε όλες τις rom. Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα και γω και δεν δουλεύουν. Κάντε προτάσεις στον developer του vibexpert για να προσθέσει τέτοια mods στο vibexpert.:p

Για το security φταίει η έκδοση του notification center της 1516 . Κατεβάσε το https://dl.dropboxusercontent.com/u/3724021/LENOVO%20A806/NotificationCenter1512.zip και φλάσαρέ το από το TWRP recovery (κάνε και ένα Wipe cache/dalvik). H έκδοση από την 1512 έχει την επιλογή αφαίρεσης της ειδοποίησης του security και επίσης είναι με μπλε εικονίδια.

Για το security φταίει η έκδοση του notification center της 1516 . Κατεβάσε το https://dl.dropboxusercontent.com/u/3724021/LENOVO%20A806/NotificationCenter1512.zip και φλάσαρέ το από το TWRP recovery (κάνε και ένα Wipe cache/dalvik). H έκδοση από την 1512 έχει την επιλογή αφαίρεσης της ειδοποίησης του security και επίσης είναι με μπλε εικονίδια.

:dance: :dance:

Μια προχειρη λυση που βρηκα ηταν να κανω priority minimum και ετσι να μπορω να το διωχνω απο τις ειδοποιησεις, αλλα το ξαναβγαζει.

Μεγαλη ηττα ηταν το Multi window που ηλπζα να τη μπω σε ολους τους δινω-μια-περιουσια-για-Samsung γνωστους, αλλα δυστυχως δε δουλευει, δε βγαζει 2 παραθυρα πανω-κατω, αλλα μονο το ενα.

Μια πλήρης φόρτιση.

:dance: :dance:

Μια προχειρη λυση που βρηκα ηταν να κανω priority minimum και ετσι να μπορω να το διωχνω απο τις ειδοποιησεις, αλλα το ξαναβγαζει.

Μεγαλη ηττα ηταν το Multi window που ηλπζα να τη μπω σε ολους τους δινω-μια-περιουσια-για-Samsung γνωστους, αλλα δυστυχως δε δουλευει, δε βγαζει 2 παραθυρα πανω-κατω, αλλα μονο το ενα.

Τα multi window είναι για tablet. Άμα χωρίσεις σε δυο παράθυρα την 5 άρα οθόνη κλάφτα. Οι ηλίθιοι είναι αυτοί που πληρώνουν ενα σκασμό λεφτά για να άχρηστες δυνατότητες και χαρακτηριστικά (πχ 2Κ ανάλυση σε 5 ή 6 ιντσες οθόνη):wacko:

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα στο appsettings. Αυτό έγινε επειδή το update του lenovo store που έκανες είναι μόνο στα κινέζικα. Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών βρες το Lenovo store και κάνε "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων"

Ok φίλε kandilak, κατάργηση ενημερώσεων να κάνω, αλλά η εφαρμογή να ξαναπαίξει στα αγγλικά γίνεται ? Το εικονίδιο τουλάχιστον να εμφανίζεται με αγγλική γραφή "LenovoStore" και όχι με κινέζικη !

Ok φίλε kandilak, κατάργηση ενημερώσεων να κάνω, αλλά η εφαρμογή να ξαναπαίξει στα αγγλικά γίνεται ? Το εικονίδιο τουλάχιστον να εμφανίζεται με αγγλική γραφή "LenovoStore" και όχι με κινέζικη !

έκανες κατάργηση ενημερώσεων?

Ισχυει, δε μπορεις να κανεις ανετα δουλεια, απλα για τη βλακειουλα να εχεις πχ viber και skype ταυτοχρονα..

Μια πλήρης φόρτιση.

Ισχυει, δε μπορεις να κανεις ανετα δουλεια, απλα για τη βλακειουλα να εχεις πχ viber και skype ταυτοχρονα..

Υπερβολικά κοινωνικό σε βρίσκω...........:lol:

Τώρα κατάλαβα... "κατάργηση" και επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση, όχι "απενεργοποίηση " !!! Να απενεργοποιήσω εντελώς τα updates της εφαρμογής γίνεται ? Γενικά πως απενεργοποιώ τα updates ή τα εκ νέου installs που ζητούνται για κάποιες κινέζικες εφαρμογές ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υπερβολικά κοινωνικό σε βρίσκω...........:lol:

Ουτε καν fb και twitter δεν εχω...

Για πες κανενα καλο Module αν εχεις βρει..

Μια πλήρης φόρτιση.

Τώρα κατάλαβα... "κατάργηση" και επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση, όχι "απενεργοποίηση " !!! Να απενεργοποιήσω εντελώς τα updates της εφαρμογής γίνεται ? Γενικά πως απενεργοποιώ τα updates ή τα εκ νέου installs που ζητούνται για κάποιες κινέζικες εφαρμογές ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Άνοιξε το lenovo store , πάτα το Homepage, μετά πάτα τις 3 γραμμούλες πάνω αριστερά, μετά settings και κλείσε τα "App update reminder" και "Recommend app reminder".

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ουτε καν fb και twitter δεν εχω...

Για πες κανενα καλο Module αν εχεις βρει..

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ακόμα αν δουλεύει όπως λέει, βρήκα πολύ καλό το Smart Network.

Άνοιξε το lenovo store , πάτα το Homepage, μετά πάτα τις 3 γραμμούλες πάνω αριστερά, μετά settings και κλείσε τα "App update reminder" και "Recommend app reminder".

Okay το έκανα! Θα χάσω τίποτα καλό από το lenovostore ? Προφανώς κάτι ανάλογο του playstore σε κινεζιά δεν είναι ?

Okay το έκανα! Θα χάσω τίποτα καλό από το lenovostore ? Προφανώς κάτι ανάλογο του playstore σε κινεζιά δεν είναι ?

Ναι δεν χάνεις πολλά πράγματα. Για το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι για καμιά καλή αναβάθμιση του Lenovo Launcher ή του Theme center.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@mastrahar , εσύ δεν είσαι που δεν σου αρέσουν τα άσπρα εικονίδια στην notification bar?

Το παρακάτω είναι και για σένα αν δεν το κατάλαβες!!!

Κατεβάσε το https://dl.dropboxusercontent.com/u/3724021/LENOVO%20A806/NotificationCenter1512.zip και φλάσαρέ το από το TWRP recovery (κάνε και ένα Wipe cache/dalvik). H έκδοση από την 1512 έχει την επιλογή αφαίρεσης της ειδοποίησης του security και επίσης είναι με μπλε εικονίδια.

Χαίρεται...

Απορία: όταν λέμε ότι το το κινητό είναι root αυτό σημαίνει το "μανίσιο" (μαμίσιο το ξέρω εγώ:lol:) ή λάθος έχω καταλάβει;

Υ.Γ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε kandilak με το SuperSu, το έκανα και μια χαρά (μου το εμφανίζει) τώρα αλλά δεν κατάλαβα γιατί ενώ με τον ίδιο τρόπο έκανα την παλιότερη έκδοση (νόμιζα ήταν η τελευταία) από τον οδηγό, δεν μου εμφανιζόταν πουθενά... αλήθεια, και που δεν υπήρχε ποια η διαφορά με τώρα που το έβαλα, ήταν και τόσο ανάγκη;

Υ.Γ. 2 το Lenovo Suite (πρόγραμμα που κάνει autorun όταν συνδέω με το κινητό με usb στο PC) είναι στα κινέζικα και το κλείνω καθώς δεν καταλαβαίνω τίποτα... γνωρίζει κάποιος τι δουλειά κάνει και πως μπορώ (αν γίνεται) να του αλλάξω την γλώσσα;

Ναι δεν χάνεις πολλά πράγματα. Για το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι για καμιά καλή αναβάθμιση του Lenovo Launcher ή του Theme center.

@mastrahar , εσύ δεν είσαι που δεν σου αρέσουν τα άσπρα εικονίδια στην notification bar?

Το παρακάτω είναι και για σένα αν δεν το κατάλαβες!!!

Ρε συ kandilak θα ζαλιστώ! Γιατί τώρα οι εφαρμογές μου όλες φαίνονται updatable μέσω LenovoStore ? Ετσι θα γίνεται ? Αν ναι τότε γιατί να απενεργοποιήσω τα updates από την εφαρμογή ?

Okay θα κοιτάξω και αυτό με τα μπλε εικονίδια !

Χαίρεται...

Απορία: όταν λέμε ότι το το κινητό είναι root αυτό σημαίνει το "μανίσιο" (μαμίσιο το ξέρω εγώ:lol:) ή λάθος έχω καταλάβει;

Λάθος έχεις καταλάβει. Το root σημαίνει ότι μπορείς να έχεις την δυνατότητα τροποποίησης του συστήματος

Υ.Γ. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε kandilak με το SuperSu, το έκανα και μια χαρά (μου το εμφανίζει) τώρα αλλά δεν κατάλαβα γιατί ενώ με τον ίδιο τρόπο έκανα την παλιότερη έκδοση (νόμιζα ήταν η τελευταία) από τον οδηγό, δεν μου εμφανιζόταν πουθενά... αλήθεια, και που δεν υπήρχε ποια η διαφορά με τώρα που το έβαλα, ήταν και τόσο ανάγκη;

Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε σωστά η δουλεία στην παλιότερη έκδοση.

Υ.Γ. 2 το Lenovo Suite (πρόγραμμα που κάνει autorun όταν συνδέω με το κινητό με usb στο PC) είναι στα κινέζικα και το κλείνω καθώς δεν καταλαβαίνω τίποτα... γνωρίζει κάποιος τι δουλειά κάνει και πως μπορώ (αν γίνεται) να του αλλάξω την γλώσσα;

Είναι μόνο στα κινέζικα. Μην σ' απασχολεί. Απλά κλείνε την!!

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε συ kandilak θα ζαλιστώ! Γιατί τώρα οι εφαρμογές μου όλες φαίνονται updatable μέσω LenovoStore ? Ετσι θα γίνεται ? Αν ναι τότε γιατί να απενεργοποιήσω τα updates από την εφαρμογή ?

Okay θα κοιτάξω και αυτό με τα μπλε εικονίδια !

Κάνε τα updates που βρίσκεις στο playstore και άσε τα κινέζικα για τους κινέζους!! Σου είπα για ποιες εφαρμογές αξίζει να το κρατάς.

Κάνε τα updates που βρίσκεις στο playstore και άσε τα κινέζικα για τους κινέζους!! Σου είπα για ποιες εφαρμογές αξίζει να το κρατάς.

Γιατί όμως ενώ το lenovostore μου βρίσκει updates για όλες τις εφαρμογές μου (total 16 !) δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση εκτός lenovostore για να τις κάνω ? Θα πρέπει να μπαίνω στο playstore και να το κάνω manual ?

Συγνώμη προκαταβολικά αν κάποιες από τις απορίες μου είναι παιδικές !!! :O

Γιατί όμως ενώ το lenovostore μου βρίσκει updates για όλες τις εφαρμογές μου (total 16 !) δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση εκτός lenovostore για να τις κάνω ? Θα πρέπει να μπαίνω στο playstore και να το κάνω manual ?

Συγνώμη προκαταβολικά αν κάποιες από τις απορίες μου είναι παιδικές !!! :O

Αγνόησέ το ! Είναι ενεργοποιημένες οι αυτόματες ενημερώσεις μέσω playstore! Και εγώ αγνοώ το lenovostore και το τσεκάρω μόνο για launcher και theme center !

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ακόμα αν δουλεύει όπως λέει, βρήκα πολύ καλό το Smart Network.

Αξίζει :D Μέχρι και το δίκτυο αν θες κόβει

Μια πλήρης φόρτιση.

ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο γιατί δεν μπορω να το βρω μονος μου.

Οταν με παιρνουν τηλεφωνο, βγαινει ενα μπλε κουτακι στη μεση της οθονης με το ονομα αυτού που καλει. Πώς μπορω να το απενεργοποιήσω;

Πρέπει να βοηθησεις και συ για να σε βοηθήσει καποιος. Τι ρομ εχεις, τι lockscreen, τι θεμα...; Βαλε αλλο θεμα lockscreen και μαλλον θα αλλαξει

Μια πλήρης φόρτιση.

Πρέπει να βοηθησεις και συ για να σε βοηθήσει καποιος. Τι ρομ εχεις, τι lockscreen, τι θεμα...; Βαλε αλλο θεμα lockscreen και μαλλον θα αλλαξει

τι να πω! χιλια ευχαριστω. τελικα εφταιγε η lockscreen!!!!!

Το smart standby (Ρυθμίσεις-Character) σας δουλεύει; Υποτίθεται αν είναι ενεργοποιημένο, όταν κοιτάς την οθόνη την κρατά ανοικτή. Σε μένα πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει (1508 rom).

Λάθος έχεις καταλάβει. Το root σημαίνει ότι μπορείς να έχεις την δυνατότητα τροποποίησης του συστήματος

τι εννοείς;

πάντα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να περάσεις μια άλλη ρομ από αυτήν που ήδη διαθέτει το τηλέφωνο ή λέγοντας τροποποίηση του συστήματος εννοείς κάτι άλλο;

και μια άλλη απορία...

ποιες είναι οι official rom και από που διακρίνονται;

η 1501 multi που φοράω εγώ τώρα είναι official;

τι εννοείς;

πάντα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να περάσεις μια άλλη ρομ από αυτήν που ήδη διαθέτει το τηλέφωνο ή λέγοντας τροποποίηση του συστήματος εννοείς κάτι άλλο;

και μια άλλη απορία...

ποιες είναι οι official rom και από που διακρίνονται;

η 1501 multi που φοράω εγώ τώρα είναι official;

http://lmgtfy.com/?q=Android+%CF%84%CE%AF+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+root