Roid_rage Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγώ λέω να τσεκάρεις και τις πραγματικές συνθήκες κλήσης... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 επαναφέρω ένα προηγούμενο ποστ μου που ίσως πέρασε απαρατήρητο... Να πω κι εγώ πως εγκατέστησα την 1501 multi επιτυχώς και ευχαριστώ πολύ τον φίλο kandilak για την βοήθειά του... πράγματι είναι ακόμα πιο βελτιωμένη σχετικά με τα ελληνικά σε σχέση με την προηγούμενη (1447 multi) που είχα και ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα... σχετικά με την παράθεση του φίλου μιας κι εγώ αφού έβαλα την 1501 κλήθηκα να επιλέξω αλλά δεν επέλεξα τίποτα από τα δύο... μέσω του TWRP έκανα install αυτή: Update SuperSU-v2.14.zip από τον αυτόν το οδηγό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036475#post6036475 έκανα βλακεία; και αν όχι είναι η ίδια με κάποια από τις δύο παραπάνω επιλογές; και κάτι τελευταίο μιας και το είχα καιρό απορία και να η ευκαιρία... τι ακριβώς είναι/κάνει το SuperSU για να καταλάβω; Υ.Γ. ευχαριστώ πολύ τον Roid_rage που ανταποκρίθηκε σε άλλο, προηγουμένως, ποστ μου!:) Δεν έκανες βλακεία , αλλά ούτε και εξυπνάδα. Όταν κάνεις update στο SuperSU (από το playstore) θα σου ξαναζητήσει να κάνεις update το SU Binary. Όταν γίνει αυτό επέλεξε "Κανονική". Αυτό που κάνει το SuperSU είναι να διαχειρίζεται ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο root της συσκευής. Πολλοί έχετε απορίες γενικής φύσεως όσον αφορά το android. Στο myphone.gr υπάρχουν αρκετά θέματα στα forum που εξηγούν τα τι και πως του android γενικά. Το νύμα αυτό έχει γίνει υπερβολικά ογκώδεις για να χωρέσει και τέτοιου είδους απαντήσεις-ερωτήσεις ......πάντα με φιλική διάθεση!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, αλλά εμένα για πολύ καιρό μόλις άνοιγα το κινητό μου πετούσε συνέχεια το supersu ότι έδινε άδεια στη διαχείριση ενέργειας οπότε έμπαινα στη διαχείριση ενέργειας, Εγω απλα ειχα μπει παλια στο super su και απενεργοποιησα τις ειδοποιησεις των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huseyin_selves_ Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Ρομ 1501 multi εχω ενα προβλημα υστερα απο 1 μερα μετα.. Οταν καλω καποιον δηλαδη κανω κληση μπαινει αυτοματα σε ανοικτη συνομιλια κ μου βγαζει ανοικτη συνομιλισ ενεργοποιηθηκε, και περιστροφη οθονης ταυτοχρονα.. Ας βοηθησρι κανενας Edited April 20, 2015 by huseyin_selves_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν έκανες βλακεία , αλλά ούτε και εξυπνάδα. Όταν κάνεις update στο SuperSU (από το playstore) θα σου ξαναζητήσει να κάνεις update το SU Binary. Όταν γίνει αυτό επέλεξε "Κανονική". Αυτό που κάνει το SuperSU είναι να διαχειρίζεται ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στο root της συσκευής. Πολλοί έχετε απορίες γενικής φύσεως όσον αφορά το android. Στο myphone.gr υπάρχουν αρκετά θέματα στα forum που εξηγούν τα τι και πως του android γενικά. Το νύμα αυτό έχει γίνει υπερβολικά ογκώδεις για να χωρέσει και τέτοιου είδους απαντήσεις-ερωτήσεις ......πάντα με φιλική διάθεση!!!!:)το θέμα (πρόβλημα) είναι πως δεν υπάρχει πουθενά αυτή η εφαρμογή (SuperSu) με την διαδικασία που ακολούθησα, όπως πριν που την έβλεπα από παντού, δηλαδή και ως εικονίδιο αλλά και στις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις, και αυτό με προβληματίζει... έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη αλλά όπως είπα βρήκα την αφορμή (αφού την είχα πολύ καιρό αυτήν την απορία) επειδή είχε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσοι προσφέρατε βοήθεια, να πω ότι τελικά φαίνεται οτι οι ειδοποιήσεις σταμάτησαν με το "κόλπο" της απενεργοποίησης και εκ νέου ενεργοποίησης του Power Saving Mode !!! Εχει και η τεχνολογία τα τρελά της !!! Εχω 2 θεματάκια ακόμη όμως :O 1. δεν βλέπω εκείνο το ωραίο μπλε χρωματάκι στα εικονίδια στην notification bar. Το μπλε έχει αντικατασταθεί από το λευκό ! 2. Δεν νομίζω να μου δουλεύει το lenovo weather widget. Η θερμοκρασία που βλέπω δεν νομίζω να αντιστοιχεί στην πραγματική θερμοκρασία !!! Στην πόλη έχει "καρφωθεί" το Athens πριν ακόμη ενεργοποιήσω το locale (ελληνικά) και πόλη δεν μπορώ να προσθέσω !!! Θυμίζω ότι έχω την 1516 rom του kandilak. Καμιά βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Stein Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Η 1516 είναι η Κάντιλακ των ρομ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Η 1516 είναι η Κάντιλακ των ρομ! :D Σωραίος !!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσοι προσφέρατε βοήθεια, να πω ότι τελικά φαίνεται οτι οι ειδοποιήσεις σταμάτησαν με το "κόλπο" της απενεργοποίησης και εκ νέου ενεργοποίησης του Power Saving Mode !!! Εχει και η τεχνολογία τα τρελά της !!! Εχω 2 θεματάκια ακόμη όμως :O 1. δεν βλέπω εκείνο το ωραίο μπλε χρωματάκι στα εικονίδια στην notification bar. Το μπλε έχει αντικατασταθεί από το λευκό ! 2. Δεν νομίζω να μου δουλεύει το lenovo weather widget. Η θερμοκρασία που βλέπω δεν νομίζω να αντιστοιχεί στην πραγματική θερμοκρασία !!! Στην πόλη έχει "καρφωθεί" το Athens πριν ακόμη ενεργοποιήσω το locale (ελληνικά) και πόλη δεν μπορώ να προσθέσω !!! Θυμίζω ότι έχω την 1516 rom του kandilak. Καμιά βοήθεια ? 1. Αυτό είναι θέμα γούστου.........για μένα το λεύκο είναι πιο ωραίο.:rolleyes: 2. Αν δηλαδή προσθέσεις "Αθήνα" , δεν σου βγάζει αποτελέσματα? Υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές καιρού στο playstore που μπορείς να δοκιμάσει κάποιος. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει από άποψη ακρίβειας προβλέψεων και αισθητικής γραφικών, και μην κολλάτε στο lenovo weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 1. Αυτό είναι θέμα γούστου.........για μένα το λεύκο είναι πιο ωραίο.:rolleyes: 2. Αν δηλαδή προσθέσεις "Αθήνα" , δεν σου βγάζει αποτελέσματα? Υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές καιρού στο playstore που μπορείς να δοκιμάσει κάποιος. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει από άποψη ακρίβειας προβλέψεων και αισθητικής γραφικών, και μην κολλάτε στο lenovo weather. 1. Nα υποθέσω δηλαδή ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ? Εχω φάει όλο τον κόσμο των ρυθμίσεων ! 2. Τελικά συγχρόνισα τον lenovo καιρό ... κατά τύχη !!! Για όσους έχουν το widget, να αναφέρω ότι πάτησα επάνω του και την αναλυτική σελίδα καιρού την "τράβηξα" προς τα κάτω ! Με τον τρόπο αυτό ανανεώθηκαν τα στοιχεία καιρού !!!! Επίσης βρήκα ότι πατώντας επάνω στην πόλη, παρατεταμένα, έχουμε επιλογή να διαγράψουμε πόλη. Αλλά ακόμη να προσθέσω πόλη δεν μπορώ !!! Που θα μου πάει όμως !!!:mad: ΥΓ. Είσαι άπαικτος με το xposed ! Ολες οι κινέζικες εφαρμογές έχουν πλέον αγγλικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 το θέμα (πρόβλημα) είναι πως δεν υπάρχει πουθενά αυτή η εφαρμογή (SuperSu) με την διαδικασία που ακολούθησα, όπως πριν που την έβλεπα από παντού, δηλαδή και ως εικονίδιο αλλά και στις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις, και αυτό με προβληματίζει... έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη αλλά όπως είπα βρήκα την αφορμή (αφού την είχα πολύ καιρό αυτήν την απορία) επειδή είχε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα... Αυτό όντως δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Κατέβασε το τελευταίο SuperSU από το http://download.chainfire.eu/supersu , μπες στο TWRP recovery και φλασαρε το (το zip αρχείο δεν το κάνεις extract, το φλασάρεις όπως είναι!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 1. Nα υποθέσω δηλαδή ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε ? Εχω φάει όλο τον κόσμο των ρυθμίσεων ! Δε ρυθμιζεται αυτο, τουλαχιστον σε οσες ρομ εχω δει, μονο με Xposed γινεται Και μενα μ`αρεσει πιο πολυ το μπλε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αλλά ακόμη να προσθέσω πόλη δεν μπορώ !!! Που θα μου πάει όμως !!!:mad: Γράφεις την πόλη στα ελληνικά και μετά πατάς το "Αναζήτηση" και όχι το "Πόλη που εντοπίστηκε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γράφεις την πόλη στα ελληνικά και μετά πατάς το "Αναζήτηση" και όχι το "Πόλη που εντοπίστηκε" Το έχω δοκιμάσει χίλιες φορές, κεφαλαία, πεζά, ... τίποτα ! Μάλιστα τώρα έσβησα την πόλη που είχε περαστεί στα αγγλικά (athens) και δεν εντοπίζει πόλη με τίποτα! Το άτιμο το widget !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Stein Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Βάλε το freemeteo που είναι και αρκετά ακριβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis86 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ενώ ανοίγω το λενόβο μου το αθ06 μου γράφει "system is not responding'.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ενώ ανοίγω το λενόβο μου το αθ06 μου γράφει "system is not responding'.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? και μετά τι κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis86 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Mou γραφειi θελειςνα την kleisete.Οτι kai να πατησω είτε αναμονή είτε οκ απλά μένει κολλημενο.Δοκιμαζω - ενταση και ταυτοχρονα ο κουμπι ενεργοποιησης αλλα βγαζει have been in data mode και δεν μπορω να επιλεξω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Mou γραφειi θελειςνα την kleisete.Οτι kai να πατησω είτε αναμονή είτε οκ απλά μένει κολλημενο.Δοκιμαζω - ενταση και ταυτοχρονα ο κουμπι ενεργοποιησης αλλα βγαζει have been in data mode και δεν μπορω να επιλεξω τιποτα +- και power για recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis86 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ευχαριστω.Και μετα reboot ,install update ,wipe user data η power off.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Να σας περιγράψω λίγο τί ισχύει με το widget καιρού. Τουλάχιστον ότι εγώ ανακάλυψα! 1. Προσθήκη πόλης στα ελληνικά δεν μπόρεσα να κάνω. Προσθήκη στα αγγλικά γίνεται για όποια πόλη θες ! Εγώ πέρασα Athens και London. Πως; Αλλάζουμε προσωρινά το locale από "ελληνικά" σε "αγγλικά" και έπειτα προσθέτουμε πόλεις στο widget γράφοντάς τες με λατινικούς χαρακτήρες. Αφού περάσουμε την/ις πόλη/ις που θέλουμε ρυθμίζουμε και πάλι το locale σε "ελληνικά". Σημείωση: πατώντας επάνω στην πόλη, παρατεταμένα, έχουμε επιλογή να διαγράψουμε πόλη. 2. Ανανέωση/συγχρονισμός για τον lenovo καιρό ... κατά τύχη !!! Για όσους έχουν το widget, να αναφέρω ότι πάτησα επάνω του και την αναλυτική σελίδα καιρού την "τράβηξα" προς τα κάτω ! Με τον τρόπο αυτό ανανεώθηκαν τα στοιχεία καιρού !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ευχαριστω.Και μετα reboot ,install update ,wipe user data η power off.? Έτσι όπως είναι το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι wipe user data με το οποίο θα κάνει εκκαθάριση δεδομένων. Αν συνεχίσει το ίδιο τότε πρέπει να φλασάρεις TWRP recovery και μετά νέα rom. Για λεπτομέρειες δες 1ο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis86 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το πaταω και μου βγαζει fuse wipe data kai fyse format data.Ποιο να επιλεξω?Σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος και σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Να σας περιγράψω λίγο τί ισχύει με το widget καιρού. Τουλάχιστον ότι εγώ ανακάλυψα! 1. Προσθήκη πόλης στα ελληνικά δεν μπόρεσα να κάνω. Προσθήκη στα αγγλικά γίνεται για όποια πόλη θες ! Εγώ πέρασα Athens και London. Πως; Αλλάζουμε προσωρινά το locale από "ελληνικά" σε "αγγλικά" και έπειτα προσθέτουμε πόλεις στο widget γράφοντάς τες με λατινικούς χαρακτήρες. Αφού περάσουμε την/ις πόλη/ις που θέλουμε ρυθμίζουμε και πάλι το locale σε "ελληνικά". Σημείωση: πατώντας επάνω στην πόλη, παρατεταμένα, έχουμε επιλογή να διαγράψουμε πόλη. 2. Ανανέωση/συγχρονισμός για τον lenovo καιρό ... κατά τύχη !!! Για όσους έχουν το widget, να αναφέρω ότι πάτησα επάνω του και την αναλυτική σελίδα καιρού την "τράβηξα" προς τα κάτω ! Με τον τρόπο αυτό ανανεώθηκαν τα στοιχεία καιρού !!!! Εμένα αν έχω το locale στα ελληνικά βρίσκει τις πόλεις όταν την γράψω στα ελληνικά. Αν το βάλω στα αγγλικά τις βρίσκει αμα τις γράψω στα αγγλικά. Για να αλλάξεις γλώσσα χρησιμοποιείς το Locale more pro έτσι? ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πaταω και μου βγαζει fuse wipe data kai fyse format data.Ποιο να επιλεξω?Σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος και σε ευχαριστωΠάτα wipe data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εμένα αν έχω το locale στα ελληνικά βρίσκει τις πόλεις όταν την γράψω στα ελληνικά. Αν το βάλω στα αγγλικά τις βρίσκει αμα τις γράψω στα αγγλικά. Για να αλλάξεις γλώσσα χρησιμοποιείς το Locale more pro έτσι? Ναι ρε ****το... το Locale more pro ! Τί μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts