kandilak Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Γεια σας παιδια!Δυστηχως ειμαι κατοχος του Α808t.Οταν το αγορασα δε γνωριζα και πολλα πραγματα.Την στιγμη που εγινα μελος στο forum αμεσως εμαθα πολλα πραγματα...Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης:Εαν υπαρχει περιπτωση με καποιο firmware να λειτουργησει το 3g ή 4g.Επισης τωρα δεν μου κατεβαζει apps απο το play store,μερικες φορες κολλαει..Αν εχει την καλοσυνη καποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα.... Απ' όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται να έχεις 3g/4g με το A808T, παρα μόνο στα κινέζικα δίκτυα. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με αλλαγή firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Guys quick question: Πηρα τηλεφωνο την Cosmote να μου ενεργοποιησει το 4G , περασαν μερικες μέρες απο τότε , αλλα στα settings που εχει επιλογη 4G enable/disable δεν βλεπω ουτε 4G oute LTE στην μπαρα ( παραμένει H+) . Στο ίδιο σπίτι το one plus one μου έχει 2 μπαρες σήμα LTE . Χμμμμ θα δοκιμάσω ενα power off τωρα που το σκέφτομαι ... αν καποιος έχει καταφερει να παρει LTE στο Lenovo , please share the knowlegde. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Guys quick question: Πηρα τηλεφωνο την Cosmote να μου ενεργοποιησει το 4G , περασαν μερικες μέρες απο τότε , αλλα στα settings που εχει επιλογη 4G enable/disable δεν βλεπω ουτε 4G oute LTE στην μπαρα ( παραμένει H+) . Στο ίδιο σπίτι το one plus one μου έχει 2 μπαρες σήμα LTE . Χμμμμ θα δοκιμάσω ενα power off τωρα που το σκέφτομαι ... αν καποιος έχει καταφερει να παρει LTE στο Lenovo , please share the knowlegde.εννοείς ότι η ίδια SIM έχει 2 γραμμές 4G στο one plus one και στο Α806 όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos_1988 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα AlexPack...Έχω ακριβώς την ίδια συσκευή από vickmall όμως. Η αγορά έγινε μέσω φίλου και είμαι άσχετος γενικά με κινέζικα. Τελικά ποιά από τις rom να περάσουμε που θα έχει Ελληνικά; Ο οδηγός βοηθάει πολύ για τις εγκαταστάσεις δεν το συζητώ, αλλά μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες χάθηκα... Δεν ξέρω από που να αρχίσω πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i0annis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Απ' όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται να έχεις 3g/4g με το A808T, παρα μόνο στα κινέζικα δίκτυα. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με αλλαγή firmware. Υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω με καποιο software;Για τα apps που με κολλανε ή δεν κατεβαζουν οπως το playstore μπορω να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5973694#post5973694 Μου λέτε δηλαδή να ρουταρω μόνος μου το κινητό. Συγνώμη που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει, όλα αυτά φαίνονται βουνό..! Το κινητό το ζήτησα να έρθει rooted, και έχει εγκατεστημενες τις εφαρμογές superuser και Google Play Store. Άρα κάτι έκαναν οι Κινέζοι..ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν.. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή update για να δουλέψει..; Επίσης από ότι κατάλαβα από συνομιλία και άλλα μέλη του φόρουμ έχουν το ίδιο πρόβλημα..! Ευχαριστώ και πάλι..! Edited February 25, 2015 by panser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μου λέτε δηλαδή να ρουταρω μόνος μου το κινητό. Συγνώμη που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει, όλα αυτά φαίνονται βουνό..! Το κινητό το ζήτησα να έρθει rooted, και έχει εγκατεστημενες τις εφαρμογές superuser και Google Play Store. Άρα κάτι έκαναν οι Κινέζοι..ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν.. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή update για να δουλέψει..; Επίσης από ότι κατάλαβα από συνομιλία και άλλα μέλη του φόρουμ έχουν το ίδιο πρόβλημα..! Ευχαριστώ και πάλι..! Η άλλη επιλογή είναι να το στείλεις πίσω απ' κει που το πήρες. Θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Η άλλη επιλογή είναι να το στείλεις πίσω απ' κει που το πήρες. Θέλεις? Άρα κάτι έκαναν λάθος στην Κίνα και δεν έγινε σωστό ρουταρισμα..! Anyway..! Αφού πέσαμε στα βαθιά θα κολυμπήσουμε..! Ένα τελευταίο άσχετο. Η μεμβράνη που φοράει το τηλ είναι tempered..; Αν θέλω να βάλω άλλη μεμβράνη αυτή που φοράει βγαίνει ή την τοποθετώ από πάνω..; Edited February 25, 2015 by panser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δε νομιζω να ειναι η καλυτερη κινηση να πεις "γειας σας, πηρα ενα κινητο απο εξω..", ειδικα αν η μαρκα εχει παρουσια στην Ελλαδα. Σκοπος ειναι να εχει επισημη παρουσια, δλδ το να πας ενα Xiaomi σε ελληνικο καταστημα λογικα ειναι στη διακριτικη σου ευχερεια να σε εξυπηρετησουν, αλλα ενα Lenovo..? Εληξε η εγγυηση, σου το εκαναν δωρο, χιλιοι δυο λογοι να μην εχεις εγγυση (σα να το επαιρνες απεξω) Εδω τα cubot s200 πανε σε ελληνικα μαγαζια και τους φτιαχνουν το ηχειο, το Lenovo δε θα φτιαξουν? Εγω εχω μαγαζι και μου φερνουν καθημερινα πραγματα για φτιαξιμο που κανενα δεν αγορασαν απο δω (απο μενα), παλι λεφτα θα βγαλω.. Δηλαδή αν πας στη Lenovo εδώ και δεν πεις ότι το πήρες από έξω δεν θα στο φτιάξουν; ένα κινητό που πωλείται και στην Ελλάδα; Τι σημασία έχει αν έχω rootarei και έχω αλλάξει rom; Και LG να έπαιρνα και Samsung πάλι θα έβγαζα την μαμά rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου λέτε δηλαδή να ρουταρω μόνος μου το κινητό. Συγνώμη που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει, όλα αυτά φαίνονται βουνό..! Το κινητό το ζήτησα να έρθει rooted, και έχει εγκατεστημενες τις εφαρμογές superuser και Google Play Store. Άρα κάτι έκαναν οι Κινέζοι..ή τουλάχιστον προσπάθησαν να κάνουν.. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή update για να δουλέψει..; Επίσης από ότι κατάλαβα από συνομιλία και άλλα μέλη του φόρουμ έχουν το ίδιο πρόβλημα..! Ευχαριστώ και πάλι..! Κάποτε κάνεις μας δεν ήξερε. Πάρε τους οδηγούς από εδώ διάβασε τους 10 φορές και με ηρεμία και βήμα βήμα θα δεις πόσο εύκολα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpack Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα AlexPack...Έχω ακριβώς την ίδια συσκευή από vickmall όμως. Η αγορά έγινε μέσω φίλου και είμαι άσχετος γενικά με κινέζικα. Τελικά ποιά από τις rom να περάσουμε που θα έχει Ελληνικά; Ο οδηγός βοηθάει πολύ για τις εγκαταστάσεις δεν το συζητώ, αλλά μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες χάθηκα... Δεν ξέρω από που να αρχίσω πραγματικά. Και γω νουμπας ειμαι, μην αγχωνεσαι! Στην πρωτη σελιδα εχει εναν all in one οδηγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581. Απ οτι λενε τα παιδια, η καλυτερη rom πιο φιλικη στα Ελληνικα ειναι η 1447, αυτη εβαλα και εγω. Λεει στον οδηγο αυτο ακριβως τα βηματα φλασαρισματος της. Τσεκαρε ομως πρωτα ποια εχεις περασμενη, γιατι λογικα απο vickmall θα εχεις ηδη αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δηλαδή αν πας στη Lenovo εδώ και δεν πεις ότι το πήρες από έξω δεν θα στο φτιάξουν; ένα κινητό που πωλείται και στην Ελλάδα; Τι σημασία έχει αν έχω rootarei και έχω αλλάξει rom; Και LG να έπαιρνα και Samsung πάλι θα έβγαζα την μαμά rom Αυτο λεω και γω Κάποτε κάνεις μας δεν ήξερε. Πάρε τους οδηγούς από εδώ διάβασε τους 10 φορές και με ηρεμία και βήμα βήμα θα δεις πόσο εύκολα είναι Ετσι. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μου λέτε δηλαδή να ρουταρω μόνος μου το κινητό. Συγνώμη που επιμένω, αλλά για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθει, όλα αυτά φαίνονται βουνό..! Aπ οτι βλεπω εδω το kingo root ειναι ο πιο απλος τροπος να κανεις root. Κατεβαζεις την εφαρμογη/ συνδεεις το κινητο με το pc/ πατας την επιλογη root και το κανει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1k05R Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Aπ οτι βλεπω εδω το kingo root ειναι ο πιο απλος τροπος να κανεις root. Κατεβαζεις την εφαρμογη/ συνδεεις το κινητο με το pc/ πατας την επιλογη root και το κανει μονο του. καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον panser.. και μάλλον με όσα Lenovo έγιναν παραγγελία τον Ιανουάριο από vickmall.. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον που δεν το πολυέχει (αλλά προσπαθεί !) να καταφέρει να βγάλει άκρη και ειδικά τώρα που η περίπτωση η συγκεκριμένη είναι περίεργη.. Είναι ή δεν είναι rooted? κι αν δεν είναι γιατί έχει τα superuser κλπ? Τέσπα. 1) Αν έχω καταλάβει καλά, το twrp είναι κάτι σαν recovery/backup tool σωστά? 2) Δεδομένου οτι δεν είναι rooted και οτι αυτή τη στιγμή έχει ήδη την πολυπόθητη 1447, χρησιμοποιώντας το kingo root είναι απαραιτητο μετά να βάλουμε το TWRP? 3) Χρησιμοποιώντας το Kingo root, ρυθμίσεις κλπ χάνονται? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον panser.. και μάλλον με όσα Lenovo έγιναν παραγγελία τον Ιανουάριο από vickmall.. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον που δεν το πολυέχει (αλλά προσπαθεί !) να καταφέρει να βγάλει άκρη και ειδικά τώρα που η περίπτωση η συγκεκριμένη είναι περίεργη.. Είναι ή δεν είναι rooted? κι αν δεν είναι γιατί έχει τα superuser κλπ? Τέσπα. 1) Αν έχω καταλάβει καλά, το twrp είναι κάτι σαν recovery/backup tool σωστά? 2) Δεδομένου οτι δεν είναι rooted και οτι αυτή τη στιγμή έχει ήδη την πολυπόθητη 1447, χρησιμοποιώντας το kingo root είναι απαραιτητο μετά να βάλουμε το TWRP? 3) Χρησιμοποιώντας το Kingo root, ρυθμίσεις κλπ χάνονται? Σας ευχαριστώ! 1)Η βασική του λειτουργία είναι αυτή, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. 2)Ναι, γιατί το ροοτάρισμα που κάνει το kingo root δεν είναι σταθερό και πρέπει αλλά το χρησιμοποιούμε μόνο και μόνο για να γίνει το φλασάρισμα του TWRP recovery από το mobileuncle tool. Μετά πρέπει να μπουτάρεις στο TWRP και να φλασάρεις το update του SuperSU ώστε να ροουτάρεις το τηλέφωνο όπως πρέπει. 3)Όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα σε ολους.Πριν αρκετες μερες περασα την 1447 με την βοηθεια του φιλου kandilak συμφωνα με τον οδηγο του.Ολα καλα απλως μολις χθες παρατηρησα οτι τα font εχουν θεμα στο πως φαινονται .Ακολουθησα το βιντεο απο το πρωτο ποστ απλα οταν ανοιγω το themecenter δεν μου εχει πουθενα επιλογη για update .Πατωντας το στρογγυλο εικονιδιο με το προσωπακι και μετα πατωντας παλι πανω δεξια τις ρυθμισεις εχει τις εξης επιλογες μονο:Διαχειριση λογαριασμου-Copyright Statement-Version:2.50.185.141015.d85eea9_full_zip αν μπορει καποιος να βοηθησει ας μου πει τι να κανω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα σε ολους.Πριν αρκετες μερες περασα την 1447 με την βοηθεια του φιλου kandilak συμφωνα με τον οδηγο του.Ολα καλα απλως μολις χθες παρατηρησα οτι τα font εχουν θεμα στο πως φαινονται .Ακολουθησα το βιντεο απο το πρωτο ποστ απλα οταν ανοιγω το themecenter δεν μου εχει πουθενα επιλογη για update .Πατωντας το στρογγυλο εικονιδιο με το προσωπακι και μετα πατωντας παλι πανω δεξια τις ρυθμισεις εχει τις εξης επιλογες μονο:Διαχειριση λογαριασμου-Copyright Statement-Version:2.50.185.141015.d85eea9_full_zip αν μπορει καποιος να βοηθησει ας μου πει τι να κανω. Ευχαριστω Θα πας και θα αποθηκεύσεις το αρχείο του font που επιθυμείς (πρόσεξε μόνο να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες) στον φάκελο Theme Center/font που βρίσκεται στην εσωτερική SD card. Μετά θ' ανοίξεις το theme center , θα το βρεις , θα το επιλέξεις και θα πατήσεις εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο... Αν πιέσεις λίγο το ηχείο από πίσω ψιλοδουλεύει... Πρέπει να το στείλω πίσω μάλλον ε? Καμία βοήθεια? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστω kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πότε επιστρέφουν οι κινέζοι απο τις διακοπές για να ανοίξουν τα μαγαζάκια τους, να δούμε τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Νομίζω σήμερα ήταν η τελευταία τους ημέρα Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Γεια σας παιδια. Παρελλαβα σήμερα το κινητό, ύστερα από σχεδόν ενάμησι μηνα.Φοράει την 1447 multi, ομως δεν είναι ρουτ, παρότι το ζήτησα... Προσπάθησα να περάσω το twrp μεσω flash tool.Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά όταν δοκιμάζω να μπω σε revovery με volume up, volume down και power, δε με βάζει σε recovery mode....βγάζει κάτι κινέζικα...τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Γεια σας παιδια. Παρελλαβα σήμερα το κινητό, ύστερα από σχεδόν ενάμησι μηνα.Φοράει την 1447 multi, ομως δεν είναι ρουτ, παρότι το ζήτησα... Προσπάθησα να περάσω το twrp μεσω flash tool.Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά όταν δοκιμάζω να μπω σε revovery με volume up, volume down και power, δε με βάζει σε recovery mode....βγάζει κάτι κινέζικα...τι κάνω; Με κλειστο κινητο θα κρατησεις πατημενα τα volume up, volume down και power, μεχρι να εμφανιστει η ενδειξη "Dual Sim". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Με κλειστο κινητο θα κρατησεις πατημενα τα volume up, volume down και power, μεχρι να εμφανιστει η ενδειξη "Dual Sim". Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! root πως το κάνω;; έχει ήδη την 1447 Multi...μονο ρουτ θέλω να γίνει.. Edited February 26, 2015 by alani48_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! root πως το κάνω;; έχει ήδη την 1447 Multi...μονο ρουτ θέλω να γίνει.. Κατεβασε στον υπολογιστη σου το Kingo Root, μετα ψαξε στο Google εχει οδηγους κ βιντεο για να το ρουταρεις μεσω Kingo Root ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kantilak ή οποιος αλλος γνωριζει, θελω να κανω μια ερωτηση αλλα ειναι λιγο off topic. Μπορω να ρουταρω ενα Leagoo Lead 5 με το Kingo Root κ επειτα να το σταθεροποιησω φλασαρωντας το SuperSU μεσω TWRP Recovery? Σορυ, αλλα δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω... :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κατεβασα και εφαρμογή textra για τα μηνύματα και είναι κομπλε...το μόνο που δε βρίσκω είναι πως αλλάζει το πληκτρολόγιο από αυτό που έχει ( στυλ υπολογιστη) να γίνει στο παλιο στυλ πληκτρολογίου...όπως στα παλια κινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts