Jump to content

alexpack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexpack

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

alexpack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Υπαρχει καποιος δοκιμασμενος; Γιατι και εγω με αγορα travel adapter απο το eshop την πατησα.
  2. Το θεμα ειναι πως αγορασα φορτιστη, αλλα δεν μου φορτιζει το ιδιο γρηγορα. Πιθανοτατα (με λιγο ψαξιμο που εκανα) ειναι παλιου τυπου, και δεν ειναι κλειστο το κυκλωμα στα μεσαια σιδερακια. Οποτε το αναγνωριζει σαν θυρα pc και τραβαει max 0.5Α. Τσαμπα αγορα δηλαδη!
  3. Μου χαλασε ο μετατροπεας (πολυ κακη κατασκευη) απο το κινεζικο στο ευρωπαικου τυπου φις. Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω εδω στην Ελλαδα;
  4. Και γω νουμπας ειμαι, μην αγχωνεσαι! Στην πρωτη σελιδα εχει εναν all in one οδηγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581. Απ οτι λενε τα παιδια, η καλυτερη rom πιο φιλικη στα Ελληνικα ειναι η 1447, αυτη εβαλα και εγω. Λεει στον οδηγο αυτο ακριβως τα βηματα φλασαρισματος της. Τσεκαρε ομως πρωτα ποια εχεις περασμενη, γιατι λογικα απο vickmall θα εχεις ηδη αυτη.
  5. Ξερει κανεις καποιος εμπιστο πωλητη (εντος η εκτος ebay) με οριτζιναλ εφεδρικες μπαταριες;
  6. Ψαξε λιγο τον οδηγο, θα βρεις απαντηση σε πολλες αποριες σου. Για το ερωτημα σου: Κατεβασε πρωτα το ES File Explorer
  7. Ναι, αλλα να ξερεις οτι το 100% φορτισμα με ενα τετοιο φορτιστη δεν ειναι ιδιο με το 100% φορτισμα του φορτιστη με τα μαμισια χαρακτηριστικα.
  8. Για ποιο λογο να χρησιμοποιησεις κατι διαφορετικο απο το ενδεδειγμενο των 1000mA; Απ οτι ξερω η χρηση φορτιστη με περισσοτερα A μπορει να φορτιζει πιο γρηγορα τη μπαταρια, αλλα μειωνει την αποδοση της και το χρονο ζωης της.
  9. Απλα το ξεχασα τελειως εκεινη τη στιγμη. Αρα προτεινεται να το κανω εστω και τωρα; (Περισσοτερο με ενδιαφερουν οι ρυθμισεις, παρα τα δεδομενα!)
  10. Τελικα ξερει κανεις να απαντησει κατι για αυτα;
  11. Καλησπερα παιδια Μολις σημερα συνειδητοποιησα πως το gps της συσκευης δεν δουλευει. Η θεση μου εντοπιζεται μονο μεσω google maps που δουλευει με wifi. Για του λογου το αληθες κατεβασα την εφαρμογη gps test και στο status εχει την ενδειξη no fix (το gps στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενο). Εχει κανεις παρομοια εμπειρια/κατι να προτεινει; Τρεχω την 1447 multi. Edit Ακυρο το ερωτημα, ελλειψη εμπειριας! Κανενα θεμα!
×
×
  • Create New...