Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστός!

Χτύπα και ένα Locale More Pro και είσαι έτοιμος.

Από την 9432 θα έχεις περισσότερα Ελληνικά!!!!

ρε παιδιά το wifi δεν πιάνει τοσο καλά όσο τα προηγουμενα κινητά. Υπάρχει λυση? Το αντιμετωπιζετε και εσείς?

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πως βγαίνει το όριο των χαρακτήρων στα sms? 1 μηνυμα στέλνω και με χρεώνει για 3...

Η τελευταία επίσημη ROM: VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version )

http://i.imgur.com/qZZYAhf.png

Διαθέσιμη εδώ:

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Είναι όμως multi ?

Edited by mannolia

Και πώς τη ρουταρουμε..;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και πώς τη ρουταρουμε..;

Όταν το παραγγείλω απο vickmall, θα τους πώ να μου την περάσουν, χα, χα, χα.

Άσε να τελειώσουν οι διακοπές τους πρώτα, γιατί τώρα δε δουλεύει τίποτε. Μετά τις 24 Φεβ !!!

Ρε παιδια, ειχε κανένας προβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Το βαζω να φορτίσει και μου κάνει κολπα. Ενω δελιχνει ότι φορτίζει παραμένει στο 20%.

Ρε παιδια, ειχε κανένας προβλημα με τη φόρτιση του κινητού; Το βαζω να φορτίσει και μου κάνει κολπα. Ενω δελιχνει ότι φορτίζει παραμένει στο 20%.

Με το φορτιστή του; Για φόρτισε το σβηστό να δούμε τι γινεται..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει κάνεις αυτή την θήκη; Γιατί Θέλω να ξέρω αν είναι πιο λεπτή από την silicon case που στέλνουν τα κινεζομαγα.

Πλαστική διάφανη θηκη; γιατί να το κάνεις αυτό; Παντως αυτη που βαζουν απο τη μαμά ειναι καλη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5932649#post5932649

Μια πλήρης φόρτιση.

[/color]Πλαστική διάφανη θηκη; γιατί να το κάνεις αυτό; Παντως αυτη που βαζουν απο τη μαμά ειναι καλη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5932649#post5932649

Ωπ, πολυ καλη αυτη! Αλλα μου φαινεται οτι δεν καλυπτει το πανω κ κατω μερος?? Απλα, το κινητο ειναι πολυ ομορφο χωρις θηκη κ σκεφτηκα πως η διαφανη θα το αναδεικνυει περισσοτερο.

Ναι δεν το καλυπτει. Και η Nillkin επισης αρεσει, αλλα και αυτή δεν το καλυπτει πανω κατω, αλλα καλύπτει καλύτερα τις γωνίες

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτο το τηλεφωνο παντως εχει πολλα περιεργα...

Καταρχην γιατι δεν υπαρχει στο επισημο site της lenovo? ακομα και στο κινεζικο...

Δευτερον που ειναι αυτη η περιβοητη επισημη ανακοινωση που διαβαζω να αναπαραγουν τα διαφορα sites? δεν αναφερεται πουθενα η πηγη...

Τριτον Αφου το A806 χαρακτηριζεται σαν EMEA γιατι να υπαρχει μονο με κινεζικα και να θελει ενα σωρο αλλαγες για να λειτουργησει σωστα και ελληνικα?

και πολλα προβληματα διαβαζω... ειτε software ειτε hardware... χμμμ...

Βασικα δεν ισχυει.

Μια πλήρης φόρτιση.

Με το φορτιστή του; Για φόρτισε το σβηστό να δούμε τι γινεται..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά παίζει να ειχε προβλημα η πριζα γιατι μου το εκανε και με αλλο κινητο. τωρα που το φορτιζω από το PC ολα οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω την 1439 ρομ και θέλω να περασω την 1447 συμφωνα με τον οδηγό εγκατάστασης του kandilak (με την 1441 ρομ). Στον οδηγό στα πρωτα βήματα λεει οτι καποια αρχεια (οπως το TWRP recovery) πρεπει να τα βάλεις χυμα στην sd καρτα. Το θεμα είναι οτι ενω μπορω να δω και να αποθηκευσω στην sd, οταν π.χ παω να μεταφέρω καποια εφαρμογη απο το κινητο στην sd, δεν με αφηνει και μου γραφει κατι για primary memory. Να ακολουθήσω τον οδηγό ή θα εχω προβλήματα?

Ακολουθα τον

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπερα. Εχω και εγω ενα Α806 και εχω την εξης ερωτηση. Συγχωρηστε με για τυχον ασχετοσυνη, ο καθενας απο εμας ειδικευεται σε διαφορετικα θεματα. :)

Το τηλεφωνο μου ειναι στα Αγγλικα, δεν με ενδιαφερουν τα Ελληνικα. Στις επαφες για παραδειγμα (αλλα και καμια φορα στιγμιαια στο swipe) εμφανιζονται κινεζικοι χαρακτηρες. Η εγκατασταση της ROM VibeUI_1447_Dev_Multilanguage+Root+Gapps, εξαλειφει πληρως την εμφανιση των κινεζικων χαρακτηρων περα απο την αφαιρεση των κινεζικων εφαρμογων; Επισης, λυνει τα περισσοτερα προβληματα που αναφερονται γενικοτερα, οπως για παραδειγμα τη μη εμφανιση των ονοματων των καλουντων;Η Official Rom εμφανιζει τους κινεζικους χαρακτηρες και περιεχει τις κινεζικες εφαρμογες;

Τι προτεινει η κοινοτητα να γινει σε νεο τηλεφωνο που εμφανιζει κινεζικους χαρακτηρες και εχει κινεζικες εφαρμογες; Φλασαρισμα με αλλη ROM ή απλα απενεργοποιηση των εφαρμογων που δεν χρειαζονται;

Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον διαθεσει 2-3 λεπτα απο το χρονο του για να μου απαντησει.

Δυστυχως δεν προβλεπεται αναβαθμιση σε Android 5.0 Lollipop για το δικο μας, τουλαχιστον για το επομενο τριμηνο. :mad::mad:

http://www.digitallife.gr/lenovo-smartphones-android-5-0-lollipop-68950

τι ακριβως δεν ισχυει?

Σαν γενικό συμπέρασμα οτι εχει προβλήματα λογισμικού και υλικου. Εχει 5-6 συγκεκριμένα ζητηματα, πολλα από τα οποια υπαρχουν σε ολα τα κινητα (πχ 160 χαρακτήρες σε μηνυματα), που λύνονται με απλές και εξαντλητικά επισημασμενες ενέργειες. Το hardware δε, δεν έχει τπτ το προβληματικο. Ακομα και κινητα-συνωνυμα αξιοπιστιας (πχ Xiaomi hongmi) έχουν τρελά θεματα (πχ τρεμοπαιγμα touch οθονης οταν ειναι στην πριζα) και οφείλονται αποκλειστικά στον τροπο χρησης.

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πως βγαίνει το όριο των χαρακτήρων στα sms? 1 μηνυμα στέλνω και με χρεώνει για 3...

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ?

Σαν γενικό συμπέρασμα οτι εχει προβλήματα λογισμικού και υλικου. Εχει 5-6 συγκεκριμένα ζητηματα, πολλα από τα οποια υπαρχουν σε ολα τα κινητα (πχ 160 χαρακτήρες σε μηνυματα), που λύνονται με απλές και εξαντλητικά επισημασμενες ενέργειες. Το hardware δε, δεν έχει τπτ το προβληματικο. Ακομα και κινητα-συνωνυμα αξιοπιστιας (πχ Xiaomi hongmi) έχουν τρελά θεματα (πχ τρεμοπαιγμα touch οθονης οταν ειναι στην πριζα) και οφείλονται αποκλειστικά στον τροπο χρησης.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Το κινητό δεν το έχω. Σκέφτομαι όμως να το πάρω και για αυτό παρακολουθώ αυτή την ενότητα. Με πρόλαβαν όμως οι διακοπές των κινέζων και κάνω υπομονή. Έχω καταλήξει σόμως ε μερικά συμπεράσματα.

1. Το κινητό απο hardware πετάει. Δεν έχει θέματα.

2. Το software έχει βελτιωθεί με τις απανωτές αναβαθμίσεις rom. Λοιπές λεπτομέρειες λύνονται με τον οδηγό εδώ μέσα.

3. ΟΛΑ τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι απο πειραματισμούς του χειριστή και λόγω άγνοιας. Οι έμπειροι, δεν έχουν θέμα. Απόδειξη για αυτό είναι τα τόσα ερωτήματα εδώ μέσα ζητώντας λύση σε θέματα software. Και όσοι ακολούθησαν τις οδηγίες υο έλυσαν το πρόβλημα.

Απλά μη σκαλίζετε πολύ.

Οπότε

επισημη σελιδα απο την lenovo γιατι δεν υπαρχει?

οπως και αυτη η περιφημη αναγγελια της για το τηλεφωνο τον ιουλιο?

http://www.lenovocare.com.cn/ProductDetail.aspx?id=826

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η τελευταία επίσημη ROM: VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version )

http://i.imgur.com/qZZYAhf.png

Διαθέσιμη εδώ:

http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/

Είναι όμως multi ?

Χωρίς να την έχω φλασάρει σου λέω ότι δεν είναι multi. Όποιος θέλει να την φλασάρει ακολουθεί τον οδηγό αναβάθμισης αντικαθιστώντας το link της 1441 rom με αυτό της 1508.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι οδηγίες ειναι πολύ κατατοπιστικές. Με βοήθησαν να rootάρω το lenovo A 806 golden warior αφού απο λάθος ειχα κάνει αναβάθμιση

Αν η rom που έχεις τώρα έχει περαστεί μέσω system update , το ροοτάρισμα που έχεις κάνει πιθανόν να μην είναι πολύ σταθερό.

και πολλα προβληματα διαβαζω... ειτε software ειτε hardware... χμμμ...

Για ποτε λες? Γιατι απο τοτε που βρηκε η 1447 δεν εχει κανενα προβλημα. Τωρα αν ο καθενας βαριεται να διαβασει τον οδηγο στην πρωτη σελιδα και γραφει τα ιδια και τα ιδια πρωην προβληματα τοτε αυτο ειναι προβλημα δικο τους.

Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον διαθεσει 2-3 λεπτα απο το χρονο του για να μου απαντησει.

Βαλεε την 1447 και εισαι οκ.