Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

1ον Όταν το κινητό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής , όταν έρχεται μήνυμα η ειδοποίησή του είναι μόνον ηχητική , και δεν ανάβει η οθόνη. Δηλαδή σε περίπτωση που το έχω αθόρυβο δεν καταλαβαίνω αν έχω μήνυμα παρά μόνον αν το ελέγξω.

2ον Τα μηνύματα μου μετρούν ως 70 χαρακτήρες όταν γράφω στα ελληνικά και όχι ως 160. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό από τις ρυθμίσεις?

3ον Το μισό μενού είναι στα ελληνικά , το άλλο μισό στα αγγλικά.

και κάτι τελευταίο

4ον Επειδή ως κοπέλα δεν τα γνωρίζω πολύ αυτά , χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμιση ??

παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

1ον Όταν το κινητό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής , όταν έρχεται μήνυμα η ειδοποίησή του είναι μόνον ηχητική , και δεν ανάβει η οθόνη. Δηλαδή σε περίπτωση που το έχω αθόρυβο δεν καταλαβαίνω αν έχω μήνυμα παρά μόνον αν το ελέγξω.

2ον Τα μηνύματα μου μετρούν ως 70 χαρακτήρες όταν γράφω στα ελληνικά και όχι ως 160. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό από τις ρυθμίσεις?

3ον Το μισό μενού είναι στα ελληνικά , το άλλο μισό στα αγγλικά.

και κάτι τελευταίο

4ον Επειδή ως κοπέλα δεν τα γνωρίζω πολύ αυτά , χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμιση ??

1oν Στίς ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει η επιλογή και για ένδειξη στην οθόνη.

2ον Κατέβασε και εγκατέστησε το textra απο το playstore, και στις ρυθμίσεις του θα βρείς τα πάντα και θα κάνεις τα πάντα! Η απόλυτη εφαρμογή για τα μηνύματα!

3ον Ποια rom έχεις?

4ον Έχει να κάνει με το 3ον.

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

1oν Στίς ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει η επιλογή και για ένδειξη στην οθόνη.

2ον Κατέβασε και εγκατέστησε το textra απο το playstore, και στις ρυθμίσεις του θα βρείς τα πάντα και θα κάνεις τα πάντα! Η απόλυτη εφαρμογή για τα μηνύματα!

3ον Ποια rom έχεις?

4ον Έχει να κάνει με το 3ον.

έχω τη rom που μου ηρθε απο το minideal vibeui_v2.0._9432_st_a806

Καλησπερα σε ολους. Eχω την εξης απορια: παρ'ολο που εχω βαλει στις ρυθμισεις αποθηκευτικου χωρου, σαν προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης την sd card, εχω παρατηρησει οτι οι εφαρμογες που κατεβαζω εξακολουθουν να εγκαθιστανται στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου. Γιατι συμβαινει αυτο? οταν παω στη συνεχεια να μεταφερω τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες στην καρτα sd , παρατηρησα οτι δεν λειτουργουν και χρειαζεται να τις διαγραψω και να τις ξαναεγκαταστησω απο την αρχη. Ξερει κανενας αν υπαρχει τροπος να αποθηκευονται οι εφαργμογες εξαρχης στην καρτα sd?

Καλησπερα σε ολους. Eχω την εξης απορια: παρ'ολο που εχω βαλει στις ρυθμισεις αποθηκευτικου χωρου, σαν προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης την sd card, εχω παρατηρησει οτι οι εφαρμογες που κατεβαζω εξακολουθουν να εγκαθιστανται στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου. Γιατι συμβαινει αυτο? οταν παω στη συνεχεια να μεταφερω τις ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες στην καρτα sd , παρατηρησα οτι δεν λειτουργουν και χρειαζεται να τις διαγραψω και να τις ξαναεγκαταστησω απο την αρχη. Ξερει κανενας αν υπαρχει τροπος να αποθηκευονται οι εφαργμογες εξαρχης στην καρτα sd?

Η διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου για εφαρμογές και data είναι 12gb περίπου. Δεν σε φτάνουν?

φτανουν και περισσευουν, απλα εχω-ειχα την εσφαλμένη ισως εντυπωση οτι οσο λιγοτερο φορτωνω τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης, τοσο καλυτερα ειναι. Γι'αυτο και θα προτιμουσα να εγκαθιστω τις εφαρμογες στην καρτα sd.

φτανουν και περισσευουν, απλα εχω-ειχα την εσφαλμένη ισως εντυπωση οτι οσο λιγοτερο φορτωνω τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης, τοσο καλυτερα ειναι. Γι'αυτο και θα προτιμουσα να εγκαθιστω τις εφαρμογες στην καρτα sd.

Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ. Στα settings έχω σαν προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης την εσωτερική μνήμη και στην εφαρμογή της κάμερας έχω επιλέξει την εξωτερική μνήμη σαν χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες βίντεο.

έχω τη rom που μου ηρθε απο το minideal vibeui_v2.0._9432_st_a806

Τότε θα πρέπει να περάσεις την 1447 DEV multi.

To πώς θα το κάνεις : θΑ ανατρέξεις στην 1η σελίδα του νήματος και θα ακολουθήσεις τα βήματα των οδηγών.

Πρώτα θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το Mobileuncle MTK Tools απο το playstore, θα δείς με αυτο αν είσαι root και θα ακολουθήσεις τον ανάλογο οδηγό.

Μην διστάσεις να ρωτήσεις για όποια απορία έχεις.

Ότι χρειάζεσαι είναι στην 1η σελίδα!

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

απο που ακριβως το ρυθμιζεις αυτο για την καμερα?

άνοιξε την εφαρμογή της κάμερας, πάτα το menu και μετά το τετράγωνο με τις τρεις τελίτσες

Παιδιά απο μπαταρία πως πάμε; Με ανοιχτά τα δεδομένα και το 3G και μέτρια χρήση φτάνει το 24ωρο;

Γειας σας παιδια . Πριν ενα μηνα πηρα το a808t απο το enerbuying και ενω αρχικα δεν ειχα προβλημα με το κηνιτο (εκτος οτι δεν ανοιγε το theme center και το power manager ), μετα απο καμια βδομαδα αρχισε να μην φορτιζει απο τον φορτιστη και να χρειαζεται να το βαλω στο pc στο οποιο πρεπει να το αφησω 8 ωρες για να γεμισει . Η μπαταρια μετα πεφτει πολυ γρηγορα. Επισης δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το pc για να μεταφερω αρχια . Αμα γνωριζει κανεις τιποτα ,παρακαλω να με βοηθησει.

Τότε θα πρέπει να περάσεις την 1447 DEV multi.

To πώς θα το κάνεις : θΑ ανατρέξεις στην 1η σελίδα του νήματος και θα ακολουθήσεις τα βήματα των οδηγών.

Πρώτα θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το Mobileuncle MTK Tools απο το playstore, θα δείς με αυτο αν είσαι root και θα ακολουθήσεις τον ανάλογο οδηγό.

Μην διστάσεις να ρωτήσεις για όποια απορία έχεις.

Ότι χρειάζεσαι είναι στην 1η σελίδα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Θα το κάνω αύριο ελίζω να τα καταφέρω!! Αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα-διότι αυτές είναι αντρικές δουλειές- θα ζητήσω πάλι την βοήθειά σας!!! :thanks::kitty::kitty::rolleyes:

Γειας σας παιδια . Πριν ενα μηνα πηρα το a808t απο το enerbuying και ενω αρχικα δεν ειχα προβλημα με το κηνιτο (εκτος οτι δεν ανοιγε το theme center και το power manager ), μετα απο καμια βδομαδα αρχισε να μην φορτιζει απο τον φορτιστη και να χρειαζεται να το βαλω στο pc στο οποιο πρεπει να το αφησω 8 ωρες για να γεμισει . Η μπαταρια μετα πεφτει πολυ γρηγορα. Επισης δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το pc για να μεταφερω αρχια . Αμα γνωριζει κανεις τιποτα ,παρακαλω να με βοηθησει.

θα μπεις στο needrom και θα βρεις μια rom για το a808t και θα την περάσεις σύμφωνα με τους οδηγούς που υπάρχουν στην 1η σελίδα ή τις οδηγίες που θα βρεις από εκεί που θα την κατεβάσεις.

Γιατί πήρες το A808t και όχι το A806? Το ξέρεις ότι αυτό μ' αυτό το τηλέφωνο δεν έχεις 3G/4G παρα μόνο στα δίκτυα της Κίνας!!!!

Καλησπέρα σας, αφου κατεβασα 2 εφαρμογες για μετρηση χρησης 3g (3g watchdog,my data manager) δεν δουλευει καμία απο τις 2...

οπότε πήγα στις ρυθμισεις-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας-->data usage and app control αλλα μολις το παταω μου λεει οτι η εφαρμογη network settings εχει σταματησει... εχω την 1447 του vickmall...

Θα το βρεις μεσα στο security > data usage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

παιδια η θηκη σιλικονης απο το vickmall καλη ειναι η μαπα;

Για τζαμπαντέν μια χαρά είναι.Το πίσω μέρος είναι ματ.

Γράψε τι χρώμα θες για να μη στείλουν ότι να'ναι.

Ποιότητα ομιλίας: Μου έλεγαν ότι δεν ακούγομαι καλά αλλά πίστευα ότι έφταιγε το bluetooth. Δοκίμασα και χωρίς αυτό αλλά τα ίδια. Συνεπώς δε φταίει ούτε το μικρόφωνο ούτε το bluetooth. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Καμιά ιδέα; Έχω την 1443 rom.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Textra, ολα κεφαλαία

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη βοήθεια του θεου; :D

Χαχαχα!!!!!

Άρα Αφού η απάντηση το root cecker είναι όχι... τέλος. Γιατί είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει και άλλος τρόπος για να είμαι σίγουρος αλλά άντε να το βρεις μεσα σε τόσες σελίδες.

Buck up με το twrp?

Το hot knot τι είναι?

Το "σύνδεση εντοπισμού wlan "?

To data roaming?!

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Βοήθεια κανείς?

παιδια η θηκη σιλικονης απο το vickmall καλη ειναι η μαπα;

Ειναι αρκετα καλη, εχει αριστη εφαρμογη. Απλα ειναι διαφανη σκουρα και εγω την ηθελα μαυρη..

Γι`αυτο κοιταζω της Νillkin, αλλα αν την εχει καποιος να μου πει καλυπτει ολοκληρες τις γωνιες ή σταματει στα πλαγια?

Άρα Αφού η απάντηση το root cecker είναι όχι... τέλος. Άρα Αφού η απάντηση το root cecker είναι όχι... τέλος.

Buck up με το twrp? Ναι, backup με το TWRP

Το hot knot τι είναι? Αμεση αποστολη αρχειων με επαφη μεταξυ κινητων που το υποστηριζουν

Το "σύνδεση εντοπισμού wlan "? Περιγραφει τι ειναι

To data roaming?! Συνδεση περιαγωγης

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Ειναι αρκετα καλη, εχει αριστη εφαρμογη. Απλα ειναι διαφανη σκουρα και εγω την ηθελα μαυρη..

Γι`αυτο κοιταζω της Νillkin, αλλα αν την εχει καποιος να μου πει καλυπτει ολοκληρες τις γωνιες ή σταματει στα πλαγια?

Η θήκη της Nillkin για ανοιχτή θήκη είναι ότι καλύτερο, καλύπτει τις γωνίες κανονικά και ταιριάζει απόλυτα στο κινητό, είναι σκληρή, και με πολύ καλή αφή στο χέρι, και επειδή αυτό το κινητό σπάνια θα χρειαστεί να του βγάλεις το πίσω καπάκι την βάζεις και ξενοιαζεις, η θήκη αναδεικνύει ακόμη πιο πολύ το κινητό

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Η θήκη της Nillkin για ανοιχτή θήκη είναι ότι καλύτερο, καλύπτει τις γωνίες κανονικά και ταιριάζει απόλυτα στο κινητό, είναι σκληρή, και με πολύ καλή αφή στο χέρι, και επειδή αυτό το κινητό σπάνια θα χρειαστεί να του βγάλεις το πίσω καπάκι την βάζεις και ξενοιαζεις, η θήκη αναδεικνύει ακόμη πιο πολύ το κινητό

Εγω του πηρα αυτη σε μπλε και ειναι απιστευτη, φαινεται πραγματικα πολυ πιο ωραιο το κινητο, εχει μια τρομερη αισθηση στο χερι και καταπληκτικη εφαρμογη, την εβαλα και δε μπορω σχεδον να τη βγαλω. Αλλα εχει ενα μειονεκτημα οτι καλυπτει τις γωνιες μονο εν μερει. Γι`αυτο λεω να χτυπησω και μια nillkin

Μια πλήρης φόρτιση.