Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν σε φτάνουν τα 16gb της εσωτερικής μνήμης?

φτάνουν .έλεγα επηδει θελω sd για μουσική και φωτος κλπ να βάζω και τις εφαρμογές .

φτάνουν .έλεγα επηδει θελω sd για μουσική και φωτος κλπ να βάζω και τις εφαρμογές .

Της εφαρμογές άφησέ τις στην εσωτερική μνήμη. Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική στην microSD.

Πως το έκανες την 1η φορά?

Την προηγούμενη φορά άνοιγε το κινητό και τα είχα βάλει μέσα τα αρχεία με σύνδεση απο τον υπολογιστή.

Τωρα πως θα γινει?

Γιατί δεν ανοίγει κανονικά παρά μονο με Vol up+down και το on/off

Της εφαρμογές άφησέ τις στην εσωτερική μνήμη. Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική στην microSD.

οκ.Ευχαριστώ

Την προηγούμενη φορά άνοιγε το κινητό και τα είχα βάλει μέσα τα αρχεία με σύνδεση απο τον υπολογιστή.

Τωρα πως θα γινει?

Γιατί δεν ανοίγει κανονικά παρά μονο με Vol up+down και το on/off

χρησιμοποίησε μια microSD

Ποιες οδηγίες ακολούθησες πριν?

Το έκανα....αλλά το ίδιο

Πες μου σε παρακαλώ από που μπορώ να αγοράσω μπαταρία?

Το έκανα....αλλά το ίδιο

Πες μου σε παρακαλώ από που μπορώ να αγοράσω μπαταρία?

http://www.vickmall.com/2500mah-original-battery-for-lenovo-a8-a806-a808t-smartphone.html

καλημέρα

Μετά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης ROM δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω κανονικά.

Ποια rom έχει το τηλέφωνο. Είναι όπως το πήρες. Έχεις TWRP?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις 64gb κάρτα αλλά μπορεί να μην στην αναγνωρίζει όπως είναι και να χρειάζεται repartition και format σε fat32.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποια ρύθμιση σε εξοικονόμηση ενέργειας ίσως. Έχεις παγώσει ή απεγκταστήσει καμιά εφαρμογή συστήματος?

Οχι το κινητο δε μπαινει σε εξοικονομηση ενεργειας.οσο για το.παγωμα εκανα μονο τις εφαρμογες που ειχα δει στον οδηγο.δε μου το εκανε εξαρχης αυτο εκει ειναι το παραξενο.

καλημέρα

Μετά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης ROM δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω κανονικά.

Κανε επανεκκίνηση και ξαναπροσπαθησε. Αν δεν φτιάχνει επικοινώνησε με την εταιρία κινητης που έχεις. Αν δεν είναι από αυτούς ξαναπερασε την rom με την 3η μέθοδο.

και προσπάθησε όταν ρωτάς κάτι να δίνεις περισσότερες πληροφορίες. Ποια είναι η συγκεκριμένη rom?

Γεια σας! Εχω lenovo A806 αλλα αντιμετωπιζω προβλημα. Ξφνικα ξεκινησε να κανει επανεκκινησεις μονο του κ εμενε ανοικτο μονο οταν τ ειχα στο φορτιστη. Μετα ομως ουτε στ φορτιστη εμενε ανοιχτο και εκανε συνεχως επανεκκινησεις. Ειδα σ προηγουμενα posts κατι για root κ κατι τετοια αλλα ειμαι καπως ασχετη κ αν δεν παραμενει τ κινητο ανοιχτο πως θα τ κανω? Να τ περασω απο τον υπολογιστη κατευθειαν στ κινητο? Ευχαριστω!

Γεια σας! Εχω lenovo A806 αλλα αντιμετωπιζω προβλημα. Ξφνικα ξεκινησε να κανει επανεκκινησεις μονο του κ εμενε ανοικτο μονο οταν τ ειχα στο φορτιστη. Μετα ομως ουτε στ φορτιστη εμενε ανοιχτο και εκανε συνεχως επανεκκινησεις. Ειδα σ προηγουμενα posts κατι για root κ κατι τετοια αλλα ειμαι καπως ασχετη κ αν δεν παραμενει τ κινητο ανοιχτο πως θα τ κανω? Να τ περασω απο τον υπολογιστη κατευθειαν στ κινητο? Ευχαριστω!

Έχει. "πεθάνει" η μπαταρία σου.

Κανω απεγκατασταση το titanium backup απο τη VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806_rgxk για να βαλω μια cracked pro version. Κατα το install μου βγαζει οτι error λεγοντας οτι υπαρχει καταχωρημενη η συγκεκριμενη εφαρμογη... Κατι κραταει στη "registry". Καμια ιδεα?

καλημέρα παιδιά

έχω το κινητό 1,5 χρόνο απο vickmall με την vibeui_v2.0_1447_7.39.1_dev_a806 χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την χρήση που του κάνω!!!!

εδώ και κανα μήνα μου έχει καρφωθεί να αλλάξω Rom......(δουλειά δεν είχε ο διάολος γ@μούσε τα παιδιά του)

υπάρχει κάποια καλύτερη????

κάποια πρόταση??? Ή να μείνω όπως είμαι (απροβλημάτιστος)????

Καλησπέρα , μετα απ τρεις μηνες εγινε μπρικι .Δεν ειναι δικο μου το κινητο ,ειναι ενος γνωστου μου ασχετου εντελως με τετοιεα πραγματα .Ξαφνικα του μπρικαρε . Εστείλα μηνυνμα στο to2c και μου εστειλαν full recovery image , το φλασαρα (μου εβγαλε μηνυμα οτι ολα οκ) και τωρα γινεται αυτο που βλέπετε στο video παρακατω. Δοκιμασα να του φλασαρω twrp ,περασε αλλα δεν μπορω να εκινησω σε recovery mode παλι βγαζει αυτα που βλεπετε στο βιντεο . Τι να κανω ? τελευυταια λυση back to china.

Καλησπέρα , μετα απ τρεις μηνες εγινε μπρικι .Δεν ειναι δικο μου το κινητο ,ειναι ενος γνωστου μου ασχετου εντελως με τετοιεα πραγματα .Ξαφνικα του μπρικαρε . Εστείλα μηνυνμα στο to2c και μου εστειλαν full recovery image , το φλασαρα (μου εβγαλε μηνυμα οτι ολα οκ) και τωρα γινεται αυτο που βλέπετε στο video παρακατω. Δοκιμασα να του φλασαρω twrp ,περασε αλλα δεν μπορω να εκινησω σε recovery mode παλι βγαζει αυτα που βλεπετε στο βιντεο . Τι να κανω ? τελευυταια λυση back to china.

Δεν μπορείς να μπεις σε recovery mode γιατί ο συνδυασμός πλήκτρων που χρησιμοποιείς δεν είναι για να μπεις σε recovery.

Πατάς Vol+ και Vol- και κρατόντας και τα δύο πατημένα μετά πατάς και το power και τα κρατάς και τα τρία πατημένα μέχρι να μπει στο recovery

κάποια πρόταση??? Ή να μείνω όπως είμαι (απροβλημάτιστος)????

Η μονη που μπορεις να βαλεις ειναι η 1536 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 απο την στιγμη ομως που δεν εχει προβληματα με διαφημισεις δεν θα δεις τρελες διαφορες.

Δεν μπορείς να μπεις σε recovery mode γιατί ο συνδυασμός πλήκτρων που χρησιμοποιείς δεν είναι για να μπεις σε recovery.

Πατάς Vol+ και Vol- και κρατόντας και τα δύο πατημένα μετά πατάς και το power και τα κρατάς και τα τρία πατημένα μέχρι να μπει στο recovery

Δυστυχώς το είχα δοκιμάσει και αυτό , δεν έγινε τίποτα !

Ναι με sp flash το έκανα την τελευταία έκδοση . Φόρτωσα το scatter και με μαρκαρισμένα όλα έκανα download .ή μπάρα έφτασε στο 100℅ και μου έβγαλε στο τέλος και το οκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά.

Ναι με sp flash το έκανα την τελευταία έκδοση . Φόρτωσα το scatter και με μαρκαρισμένα όλα έκανα download .ή μπάρα έφτασε στο 100℅ και μου έβγαλε στο τέλος και το οκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά.

Κατσέ, όταν φορτώνεις το scatter αυτό τσεκάρει αυτά που πρέπει. Αν σου έστειλαν img μόνο για recovery θα έπρεπε να έχεις τσεκαρισμενο μόνο το recovery. Το img που σου έστειλαν είναι full rom image ή μόνο το recovery?

Το αρχείο που μου έστειλαν είναι συμπιεσμένο 700 mb ,στο ξεζιπαρισμα βγάζει όλα τα αρχεία από full recovery (έχω κάνει παρόμοια διαδικασία σε ένα redmi που έχω ). Δε ξέρω μήπως κατά την αποσυμπίεση κάποιο αρχείο το μπλοκάρει το αντιβιοτικό ?,