kandilak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ωραία θα μπορούσες να μου στείλεις έναν οδηγό πως να περάσω την καινούρια rom αναλυτικα γιατί την προηγούμενη μου την πέρασε φίλος μου ο οποίος έχει φύγει πλέον και εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά. Αν δεν σου ειναι κοπος θα με βοηθούσες πολύ. Στον έχω δώσει πριν 2 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημέρα σε όλους! Είμαι εδώ και καιρό με την 1536 του Kandilak και τελευταία δεν λαμβάνω όλες τις ειδοποιήσεις.... :wacko: Το έχει πάθει και κανένας άλλος ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spakon Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Kαλησπερα παιδες, εχω την 1536 πολυ καιρο, αλλα εδω και λιγο καιρο εμφανιζει συνεχεια σφαλματα "Unfortunately, Google Play services has stopped." , KAΘΕ φορα που παω να χρησιμοποιησω το gps η μεσω οποιασδηποτε εφαρμογης που θελει την εξακριβωση της τοποθεσιας μου. το προβλημα λυνεται μονο παροδικα με τους διαφορους τροπους που εχουν αναφερθει στο ιντερνετ για το σφαλμα αυτο (unistall updates και clear cache του google play κλπ) , αλλα επανεμφανιζομαι καθε φορα που ξαναπροσπαθω. μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordi_7 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μπορεί κάποιος να μου στείλει / ανεβάσει την γραμματοσειρά απο την custom ROM του Kadilak; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Kαλησπερα παιδες, εχω την 1536 πολυ καιρο, αλλα εδω και λιγο καιρο εμφανιζει συνεχεια σφαλματα "Unfortunately, Google Play services has stopped." http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6398982#post6398982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μπορεί κάποιος να μου στείλει / ανεβάσει την γραμματοσειρά απο την custom ROM του Kadilak;https://www.dropbox.com/s/amvdbywcte7o18k/OpenSans-Regular.ttf?dl=0 Αυτή είναι για να την εφαρμόσεις από το theme manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordi_7 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πέρασα μια MIUI ROM και ήθελα να φλασαρω τη δική σου μέσω twrp, γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πέρασα μια MIUI ROM και ήθελα να φλασαρω τη δική σου μέσω twrp, γίνεται; Δεν νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uvris Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Χαιρετώ, Έβαλα πρόσφατα τη ρομ του kandilak. Ενώ τρέχει κομπλέ και δεν έχω αντιμετοπίσει κάποιο πρόβλημα, δεν έχω ενεργό το gyroscope. Έπεσε στα χέρια μου ένα VR kit και σκέφτηκα θα είχε πλάκα να το δοκιμάσω. Μπορώ να κάνω κάτι; Στα specs του τηλεφώνου βλέπω πως υπάρχει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 gyroscope δεν έχει φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uvris Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 gyroscope δεν έχει φιλε μου Χμμμ Παράξενο γιατί το έχω δει να το βάζουν στα specs. Όπως εδώ που είδα στα γρήγορα http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Lenovo-A806-A8-Octa-Core-4G-Mobile-Phone-MTK6592-Android-4-4-2G-RAM-16G/311331_2003607954.html μούφα η ιστορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος , νομίζω ότι για να δουλέψει το VR χρειάζεται compass και τέτοια δεν έχει το Α806. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uvris Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος , νομίζω ότι για να δουλέψει το VR χρειάζεται compass και τέτοια δεν έχει το Α806. Εξαρτάται, πχ ένα app που έτρεξα μου έγραφε no gyroscope detected. Δε γνωρίζεις κάτι να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisxr Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι επειδη μου επεσε το κινητο κατω και απο την αριστερη πλευρα εχε σταματησει να λειτουργει το touch οπως και το κουμπι της επιλογης. πηγα να το φτιαξω και με ενημερωσαν πως δεν υπαρχει ανταλακτικο. ξερει κανενας καμια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το ανταλακτικό μπορείς να το βρεις εδώ. Αν μπορείς να το περάσεις μόνος σου έχει καλός, αλλιώς θα πρέπει να το πας σε μάστορα να σου το περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση... Ξερει κανεις γιατι μου κολλαει (παγωνει) η οθονη του κινητου οταν ειμαι στο internet? Για να ξεκολησει πρεπει να πατησω το power να βγω απο το internet και μετα να μπω παλι. Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση... Ξερει κανεις γιατι μου κολλαει (παγωνει) η οθονη του κινητου οταν ειμαι στο internet? Για να ξεκολησει πρεπει να πατησω το power να βγω απο το internet και μετα να μπω παλι. Ευχαριστω πολυ... Στο ιντερντετ γενικά? αν μπαίνεις με κάποιο συγκεκριμένο browser δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής πάλι? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ναι , γενικα στο internet, ακομα και οταν διαβαζω τα mail μου..και εκει το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Physiker Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλημέρα στο forum. Είχα πάει πρόσφατα στο εξωτερικό και παρατήρησα ότι πρώτον δεν άλλαξε αυτόματα η ώρα (όπως έκανε στο παλιό μου galaxy S plus) και είχε στην αρχική οθόνη κλειδώματος ώρα ελλάδας και πεκίνου. Έψαξα να βρω μήπως τα αλλάξω αλλά εις μάτην. Γνωρίζει κανείς τιποτε αντίστοιχο; Δεν εννοώ φυσικά πως απλά να αλλάξω την ώρα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Ετσι ξαφνικα μετα απο ενα χρονο το κινητο της γυναικας μου ξεκινησε περιεργη συμπεριφορα. 1. Σε chrome κανει που και που redirect σε site με διαφημισεις ενω εχω καιρο εγκατεστημενο το adaway. Βεβαια δεν εμφανιζονται οι διαφημισεις αφου τις μπλοκαρει η εφαρμογη 2. Απο 2 ως και 10 φορες την ημερα εμφανιζεται ενα γκρι κουτι στην οθονη πανω ψηλα με διαφορες διαφημισεις τυπου... Mail client etc... Τι σκαναρισματα εκανα, τι antiviruw antitrojan etc κανενα δεν βρισκει κατι Απεγκατεστησα τον chrome και μαλιστα εσβησα με το es και τον φακελλο Τιποτα..... Τωρα σκεφτομαι να τα σβησω ολα. Τοταλ φορματ και να βαλω την νεα του φιλου kandilak. Καμια αλλη ιδεα για να τα αποφυγω ολα αυτα? Ευχαριστω Edited March 16, 2016 by in2dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Θα έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος να τα αποφύγεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Τωρα σκεφτομαι να τα σβησω ολα. Τοταλ φορματ και να βαλω την νεα του φιλου kandilak. Καμια αλλη ιδεα για να τα αποφυγω ολα αυτα? Ευχαριστω Ποια έκδοση έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Τωρα σκεφτομαι να τα σβησω ολα. Τοταλ φορματ και να βαλω την νεα του φιλου kandilak. Καμια αλλη ιδεα για να τα αποφυγω ολα αυτα? Ευχαριστω Βγαλε τον es, ειχε ανακοινωθει στο twitter οτι κρυβει worm που παρακολουθει τα data του χρηστη και δημιουργει διαφορα κουφα στη συσκευη. Για πετα τον και παρακολουθησε τη συσκευη πως παει μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ποια έκδοση έχεις τώρα; Την 1447 εχω απο την αρχη περασμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Βγαλε τον es, ειχε ανακοινωθει στο twitter οτι κρυβει worm που παρακολουθει τα data του χρηστη και δημιουργει διαφορα κουφα στη συσκευη. Για πετα τον και παρακολουθησε τη συσκευη πως παει μετα. Καλα αυτο δεν περιμενα να το ακουσω... Νομιζα πως ο es ειναι αυτος που ολη η κοινοτητα χρησιμοποιει. Τον εχω και στο δικο μου λενοβο χωρις θεματα... Ποιον να βαλω με root δυνατοτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts