sorento1 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Θέλω να πάρω έναν φορτιστή αυτοκινήτου πόσα αμπέρ θα πρέπει να είναι ; επίσης θέλω να τον χρησιμοποιώ και για tablet lenovo. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Θέλω να πάρω έναν φορτιστή αυτοκινήτου πόσα αμπέρ θα πρέπει να είναι ; επίσης θέλω να τον χρησιμοποιώ και για tablet lenovo. Ευχαριστώ Το a806 έχει φορτιστή 1 Ampere από τον κατασκευαστή. Γνώμη μου είναι να τηρείς τις προδιαγραφές. Εγώ με τον ίδιο φορτιστή φορτίζω μια χαρά και το tablet μου lenovo A5500 που κανονικά φορτίζει με 2A. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Το a806 έχει φορτιστή 1 Ampere από τον κατασκευαστή. Γνώμη μου είναι να τηρείς τις προδιαγραφές. Δηλαδη κοιταμε να εχει 1Α? Οπως αυτος δηλαδη http://www.e-shop.gr/gembird-mp3a-uc-ac1-b-universal-usb-charger-1a-black-p-TEL.019728 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Λιγη βοήθεια με το notification center που σταματαει οταν η μπαταρία ειναι κάτω απο 15% ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δηλαδη κοιταμε να εχει 1Α? Οπως αυτος δηλαδη http://www.e-shop.gr/gembird-mp3a-uc-ac1-b-universal-usb-charger-1a-black-p-TEL.019728 ? Ναι, 1Α ή 1000ma, στο περίπου. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι 1000 ή 1100ma πχ. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 καλησπερα. προσπαθω να ανοιξω το flash tool σε xp και δεν ανοιγει. τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά!! Προσπάθησα να κάνω εγκατασταση σε root lenovo την rom 1447 και εγιναν ολα κανονικα...ομως μετα εκανα recovery reboot (καπως ετσι το ελεγε) και η οθονη εγινε μαυρη και δεν ξανα ανοιξε....εβγαλα την μπαταρια και παλι τα ιδια....εκανα λαθος;;; Τωρα το κινητο δεν εχει rom για αυτο και δεν ανοιγει;;; Επίσης στον υπολογιστή δεν συνδέεται καν...και οταν το ανοιγω απλα παραμενει στην μαυρη οθονη δεν κανει τιποτα αλλο.... Edited February 29, 2016 by Newbie_Sophie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 σε recovery με τον συνδιασμό πλήκτρων δεν μπαίνει? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα. προσπαθω να ανοιξω το flash tool σε xp και δεν ανοιγει. τι γινεται? Ανοίγει κανονικά! τώρα για το αν φλασάρει κανονικά χωρίς πρόβλημα με τους drivers και λοιπά δεν το δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Όχι δεν ανοίγει ούτε με αυτό τον τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Όχι δεν ανοίγει ούτε με αυτό τον τροπο... Βγάλε την μπαταρία για να σιγουρευτούμε ότι το τηλέφωνο είναι εντελώς κλειστό και μετά ξανάκανε το συνδυασμό πλήκτρων για recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Βγάλε την μπαταρία για να σιγουρευτούμε ότι το τηλέφωνο είναι εντελώς κλειστό και μετά ξανάκανε το συνδυασμό πλήκτρων για recovery. Το κανω και παλι ανοιγει μια μπλε οθονη αλλα δεν συνεχιζει παρακατω...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Με ποιο συνδιασμό πλήκτρων το άνοιξες? Εχουμε (χίλιο)γράψει ότι πατάμε Vol+ και Vol- και κρατόντας τα πατημένα πατάμε και το power. Τα κρατάμε και τα τρία πατημένα μέχρι να μπει στο recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ναι παταω και τα τρια κουμπια ταυτοχρονα κανει δονηση οτι ανοιγει και παραμενει σε μια μπλε οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ναι παταω και τα τρια κουμπια ταυτοχρονα κανει δονηση οτι ανοιγει και παραμενει σε μια μπλε οθονη... Δεν πρέπει να πατήσεις και τα τρία ταυτόχρονα:mad:. Ξανακάνε το όπως έγραψα πρίν. Πρώτα τα κουμπιά έντασης και μετά το power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newbie_Sophie Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το ξανα εκανα οπως μου ειπες πρωτα τα κουμπια της εντασης και μετα το power...παραμενει στην μπλε οθονη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το ξανα εκανα οπως μου ειπες πρωτα τα κουμπια της εντασης και μετα το power...παραμενει στην μπλε οθονη :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6426021#post6426021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα! Είμαι από αυτούς που αφήσανε το κινητό όπως το πήρανε! Βασικά έχω την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806. Αν μπορείτε να μου διευκρινίσετε 2 πράγματα πριν πάω στην 1536 της υπογραφής του kandilak: 1) Θα το κάνω με την Β - κανονική μέθοδο, είναι ότι πιο καθαρό, σωστά? 2) Από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275, θέλω να κάνω τα βήματα 1,2,6 (είμαι ρουτ) για να περάσω το TWRP που δεν έχω τώρα αλλά κολλάω στο 1 καθώς δεν μπορώ να βρω τον θείο. Τι μπορώ να κάνω? Νομίζω πως αν έχω TWRP μετά η ρομ να μπει είναι εύκολο, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι λόγω διαφορετικής έκδοσης. Αν και δεν νομίζω γιατί αν καταλαβαίνω από το Β, είναι για όλες τις ρομ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Πιάσε τον "θείο" --> https://www.dropbox.com/s/5s9inphfihlx7ku/com.mobileuncle.toolbox.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Πιάσε τον "θείο" --> https://www.dropbox.com/s/5s9inphfihlx7ku/com.mobileuncle.toolbox.apk?dl=0 Τι ακριβώς ειναι αυτο? Επίσης δε ξερω αν εχεο θεμα αλλα το κατέβασα και στην εγκατάσταση μ λεει fail. Μηπως τυχαινει να ξερεις καμία λυση με το notification center που σταματαει κατω απο 15%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τι ακριβώς ειναι αυτο? Επίσης δε ξερω αν εχεο θεμα αλλα το κατέβασα και στην εγκατάσταση μ λεει fail. Μηπως τυχαινει να ξερεις καμία λυση με το notification center που σταματαει κατω απο 15%? Κάνε ξανά εγκατάσταση την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλημερα, Για καποιο λογο δεν μπορω να δημιουργησω νεες επαφες ... Απλα δεν μου βγαζει μενου αποθηκευσης. Ουτε πατωντας το + αριστερα του αριθμου ουτε με παρατεταμενο πατημα πανω στον αριθμο,με το που παταω νεα επαφη με πεταει εξω .. Δεν μπορεσα ακομα να βγαλω ακρη .. Απ οτι ειδα δεν υπαρχει η "μαμα" εφαρμογη κλησεων,μηπως γι αυτο δεν μπορω να αποθηκευσω ;; Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Πιάσε τον "θείο" --> https://www.dropbox.com/s/5s9inphfihlx7ku/com.mobileuncle.toolbox.apk?dl=0 Ευχαριστώ πολύ! Τελικά έγινε πολύ εύκολα η μετάβαση στη 1536! Για την ώρα no problems :cool: Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δεν μπορεσα ακομα να βγαλω ακρη .. Απ οτι ειδα δεν υπαρχει η "μαμα" εφαρμογη κλησεων,μηπως γι αυτο δεν μπορω να αποθηκευσω ;; Σίγουρα αυτός είναι ο λόγος. Το ερώτημα είναι γιατί δεν υπάρχει το πρόγραμμα διαχείρισης επαφών μέσα? Μήπως την έχεις παγώσει και γι' αυτό δεν φαίνεται? Πιο είναι το "ιστορικό" του τηλεφώνου σου? Καλά ούτως η άλλως το μαμά πρόγραμμα διαχείρισης επαφών δεν είναι βολικό. Εγκατέστησε από το playstore το true phone dialer που είναι πολύ καλύτερο. Επίσης αν λείπει το μαμά πρόγραμμα επαφών θα λείπει κα το μαμά πρόγραμμα μηνυμάτων. Οπότε θα πρέπει να βάλεις και κάποιο από τα textra, chompSMS κλπ για να στέλνεις μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeteGreece Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Lenovo a806 (Golden Warrior) --> Πως γίνεται να αναβαθμίσω το android του κινητού μου στη νεότερη έκδοση; Καλησπέρα σας, Πως γίνεται να αναβαθμίσω το android του κινητού μου στη νεότερη έκδοση; Έχω android 4.4.2 Δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση του κινητού (Ενημέρωση συστήματος), διότι θέλω να συνεχίσω να έχω την VIBEUI_V2.0_1447_7.39.1_DEV_A806 (Eκτός και αν υπάρχει τίποτα καινούργιο που να χει ελληνικά κτλπ και να είναι αψογη). :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros1369 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σίγουρα αυτός είναι ο λόγος. Το ερώτημα είναι γιατί δεν υπάρχει το πρόγραμμα διαχείρισης επαφών μέσα? Μήπως την έχεις παγώσει και γι' αυτό δεν φαίνεται? Πιο είναι το "ιστορικό" του τηλεφώνου σου? Καλά ούτως η άλλως το μαμά πρόγραμμα διαχείρισης επαφών δεν είναι βολικό. Εγκατέστησε από το playstore το true phone dialer που είναι πολύ καλύτερο. Επίσης αν λείπει το μαμά πρόγραμμα επαφών θα λείπει κα το μαμά πρόγραμμα μηνυμάτων. Οπότε θα πρέπει να βάλεις και κάποιο από τα textra, chompSMS κλπ για να στέλνεις μηνύματα. Χρησιμοποιω ηδη το true και το chomp. Ηταν παγωμενο το contact manager,δευτερη φορα την παταω ετσι,αν κ δεν θυμαμαι να τα παγωσα εγω μετα την αναβαθμιση σε 1536. Οπως κ να χει ευχαριστω Κandilak ! Παράθεση Lenovo A806 Lenovo P2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts