Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι ειδοποιήσεις αυτές που εμφανίζονται? Στο συρτάρι ειδοποιήσεων ή είναι toast μήνυμα στο κέντρο της οθόνης?

Ποια rom έχεις? όπως σου ήρθε από το κινεζομάγαζο? Γιατί δεν έχεις βάλει την 1536 multilanguage?

Είναι toast στο κεντρο της οθονης. Η rom που εχω ειναι αυτη που είχε εξ' αρχης το κινητο. Τωρα βαζω την 1536. Ελπιζω να τα καταφερω!! :)

Είναι toast στο κεντρο της οθονης. Η rom που εχω ειναι αυτη που είχε εξ' αρχης το κινητο. Τωρα βαζω την 1536. Ελπιζω να τα καταφερω!! :)

Ελπίζω όχι από το system update?

Όχι αυτη που εχεις προτείνει εσυ αλλα ο συνδεσμος official 1441 rom δεν με οδηγει σε site για να κατεβασω την rom; Κανω κατι λαθος;;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι αυτη που εχεις προτείνει εσυ αλλα ο συνδεσμος official 1441 rom δεν με οδηγει σε site για να κατεβασω την rom; Κανω κατι λαθος;;

Οοο προφανως! Δεν επρεπε να πατησω εκει αλλα πιο κατω χεχεχε :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οοο προφανως! Δεν επρεπε να πατησω εκει αλλα πιο κατω χεχεχε :lol:

Δε περίπτωση που ψάχνεσαι ακόμα , εδώ είσαι

φιλε kandilak λιγο τα φωτα σου..τι κινητο το εχει φιλος εδω και 3-4 μηνες περασμενη η δικια σου 1536 με τον β τροπο ολα δουλευανε τελεια απο την αρχη αλλα τον τελευταιο μηνα μου λεει οτι τοο κινητο κολλαει πολυ και κυριως οταν σερφαρει...καμια ιδεα?σέυχαριστω

φιλε kandilak λιγο τα φωτα σου..τι κινητο το εχει φιλος εδω και 3-4 μηνες περασμενη η δικια σου 1536 με τον β τροπο ολα δουλευανε τελεια απο την αρχη αλλα τον τελευταιο μηνα μου λεει οτι τοο κινητο κολλαει πολυ και κυριως οταν σερφαρει...καμια ιδεα?σέυχαριστω

Να κάνει επανεκκίνηση που και πού. Επίσης να προσέξει να αφήνει το δυνατόν αρκετό ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη. Καθαρισμός cache εφαρμογών βοηθάει. Να βάλει το sdmaid και να καθαρίσει "σκουπίδια" και άχρηστα από την εσωτερική μνήμη. Βίντεο και φωτογραφίες να τις αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη (να βάλει μιά γρήγορη και αξιόπιστη microSD). Τέλος κάποια στιγμή ξαναφλασάρισμα της rom με format και στην internal (3η μέθοδος) , είναι σημαντικό για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της συσκευής.

Λοιπόν τα κατάφερα με την rom και γενικα ακολούθησα τα βήματα σου, προέκυψε όμως ένα προβληματακι με τo play store οτι εφαρμογη παω να κατεβασω μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η ληψη της εφαρμογης "....ονομα εφαρμογης..." λογω καποιου σφαλματος. (Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. [RPC:S-7:AEC-7 6OY6-CUX7-4C7YS])

Λοιπόν τα κατάφερα με την rom και γενικα ακολούθησα τα βήματα σου, προέκυψε όμως ένα προβληματακι με τo play store οτι εφαρμογη παω να κατεβασω μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η ληψη της εφαρμογης "....ονομα εφαρμογης..." λογω καποιου σφαλματος. (Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. [RPC:S-7:AEC-7 6OY6-CUX7-4C7YS])

Με ποια μέθοδο φλάσαρες?

Ακολουθησα τα βηματα απο: Οδηγός εγκατάστασης official 1441+Root+Gapps+Ελληνικά

Τιποτααα τα καταφερα ξανα εκανα φλασαρισμα με την δευτερη μεθοδο και ολα ειναι μια χαρα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ :) :)

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το lenovo A816 με vibeui_v2.0_1439_ST

-A816_CU εχω προβλημα με την ωρα δεν ρυθμίζεται αυτόματα, δεν εντοπίζει την πόλη βγάζοντας κινέζικα. μήπως να βάλω την 1536 rom . αν βαλω την rom θα σβηστούν οι εφαρμογές που έχω βάλει?

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το lenovo A816 με vibeui_v2.0_1439_ST

-A816_CU εχω προβλημα με την ωρα δεν ρυθμίζεται αυτόματα, δεν εντοπίζει την πόλη βγάζοντας κινέζικα. μήπως να βάλω την 1536 rom . αν βαλω την rom θα σβηστούν οι εφαρμογές που έχω βάλει?

Στο post της 1536 τα λέει αυτά.

Να κάνει επανεκκίνηση που και πού. Επίσης να προσέξει να αφήνει το δυνατόν αρκετό ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη. Καθαρισμός cache εφαρμογών βοηθάει. Να βάλει το sdmaid και να καθαρίσει "σκουπίδια" και άχρηστα από την εσωτερική μνήμη. Βίντεο και φωτογραφίες να τις αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη (να βάλει μιά γρήγορη και αξιόπιστη microSD). Τέλος κάποια στιγμή ξαναφλασάρισμα της rom με format και στην internal (3η μέθοδος) , είναι σημαντικό για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της συσκευής.

ευχαριστω φιλε νασαι καλα...

Ίσως λίγο off topic αυτό που θα πω, αλλά σήμερα έτυχε να δω την οθόνη ενός samsung galaxy s6,από απόσταση 2 μέτρων. Πικράθηκα όταν την συνέκρινα με του τίμιου πλην ταπεινού μου a806, απλά η μέρα με τη νύχτα..Και πιθανώς η κυριότερη αιτία (η οθόνη) , για την οποία θα σκεφτόμουν να αλλάξω αυτη την συσκευή. Edited by jon_robocop
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αν πουλήσεις το s6 εμβολιαζεις τα παιδιά μιας χώρας της Αφρικής...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα! Οταν η μπαταρία πεσει κατω απο 15% μου πεταει συνέχεια το μήνυμα notification center has stopped με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κανω το οτιδήποτε στο κινητό. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιαυτο?

Καλησπέρα! Οταν η μπαταρία πεσει κατω απο 15% μου πεταει συνέχεια το μήνυμα notification center has stopped με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κανω το οτιδήποτε στο κινητό. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιαυτο?

Κάνε install την 1536 multilanguage rom με την 3η μέθοδο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως λίγο off topic αυτό που θα πω, αλλά σήμερα έτυχε να δω την οθόνη ενός samsung galaxy s6,από απόσταση 2 μέτρων. Πικράθηκα όταν την συνέκρινα με του τίμιου πλην ταπεινού μου a806, απλά η μέρα με τη νύχτα..Και πιθανώς η κυριότερη αιτία (η οθόνη) , για την οποία θα σκεφτόμουν να αλλάξω αυτη την συσκευή.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα που πουλάει τη συσκευή που αναφέρεις, παρ' την και πήγαινε στο ταμείο. Μετά έλα να μας γράψεις πόσο πικράθηκες:happy:

Κάνε install την 1536 multilanguage rom με την 3η μέθοδο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγαινε σε ένα κατάστημα που πουλάει τη συσκευή που αναφέρεις, παρ' την και πήγαινε στο ταμείο. Μετά έλα να μας γράψεις πόσο πικράθηκες:happy:

Καλά, επ'ουδενί δε θά 'δινα 4,5 κατοστάρικα για κινητό, λέμε τώρα..

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Παλι προβλημα με τ google play services ειχα βολευτει με την εκδοση 8.1.15 αλλά πλέον οι εφαρμογές απαιτουσαν update για ν δουλεψουν. Εκανα και άρχισαν τα google play services has stopped. Καμια ιδεα; 1536 εχω.

Παλι προβλημα με τ google play services ειχα βολευτει με την εκδοση 8.1.15 αλλά πλέον οι εφαρμογές απαιτουσαν update για ν δουλεψουν. Εκανα και άρχισαν τα google play services has stopped. Καμια ιδεα; 1536 εχω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6398982#post6398982

Μου βγαζει το σφαλμα που φαινεται στην εικονα καθε φορα που παω να κατεβασω,εκανα delete τα δεδομενα της εφαρμογης εκανα και wipe τα dalvik cache και cache αλλα δεν επιασε κατι.Να φλασαρω ξανα τα gapps η υπαρχει κατι αλλο?

Μου βγαζει το σφαλμα που φαινεται στην εικονα καθε φορα που παω να κατεβασω,εκανα delete τα δεδομενα της εφαρμογης εκανα και wipe τα dalvik cache και cache αλλα δεν επιασε κατι.Να φλασαρω ξανα τα gapps η υπαρχει κατι αλλο?

Ακυρο το εκανα τελικα :-P

Καλησπερα,

Εχω αγορασει το κινητο εδω και ενα χρονο απο το minideal και σημερα μεσα στην ατυχια μου επεσε και εσπασε η οθονη (ναι δυστυχως το ειχα χωρις tempered glass). Το κινητο λειτουργει, οποτε λογικα εχει προβλημα μονο η οθονη. Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει εγγυηση, γιατι δεν βρισκω καποιο εντυπο που να το λεει, ουτε στο site του minideal αναφερει κατι.

Ελληνικη αντιπροσωπεια της Lenovo αν δεν κανω λαθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα που ειναι αγορασμενο απο Κινα.

Τι θα μου προτεινατε να κανω;

Ευχαριστω και συγχωρεστε αμα δεν ειναι το καταλληλο θεμα. Ειμαι καινουργιος! :)

για το θέμα που αναφέρεις δεν υπάρχει εγγύηση καθώς πρόκειται για δικο σου λαθος. το θέμα είναι οτι γενικά η ελληνική αντιπροσωπεία δεν σε καλύπτει ουτε για επισκευή καθώς το κινητό υποτίθεται οτι δεν προορίζεται για Ευρώπη. πάντως αν πιάνει το χερι σου, μερικές σελίδες πριν δημοσιεύθηκε βίντεο στο youtube , πως αλλαζεις οθόνη. επίσης κάποια μαγαζιά αναλαμβάνουν την εργασία αλλά δεν ξέρω κοστος