Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικα εκει κανει, στο 20ημερο, αλλα τωρα τελευταια παρατηρούνται καλυτεροι χρονοι, κατω απο δυο βδομάδες, μαλλον λογω μειωμενων παραγγελιων απο cc. Μην ανησυχεις καθόλου, θα ερθει.

Τα ζητηματα που μπαινουν ειναι στανταρ, ειναι ολα καταγεγραμμένα στον οδηγό, θα ακολουθησεις βηματα, σα συνταγη.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το έχω παραγγείλει εδώ και καμια 20αρια μέρες για την ακρίβεια 19 και δεν έχει έρθει ακόμα.

Σου εχουν στειλει 1 tracking number, θα το κανεις αντιγραφη εδω: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx . Τι σου γραφει?

Γενικα εκει κανει, στο 20ημερο, αλλα τωρα τελευταια παρατηρούνται καλυτεροι χρονοι, κατω απο δυο βδομάδες, μαλλον λογω μειωμενων παραγγελιων απο cc. Μην ανησυχεις καθόλου, θα ερθει.

Τα ζητηματα που μπαινουν ειναι στανταρ, ειναι ολα καταγεγραμμένα στον οδηγό, θα ακολουθησεις βηματα, σα συνταγη.

Aχά! το ελπίζω γιατί γενικά δεν το έχω καθόλου πέραν των παρα πολύ βασικών και πραγματικά έχω σκεφτεί μήπως δεν ήταν καλή επιλογή αν θέλει αλλάγες μετά την αγορά!

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου εχουν στειλει 1 tracking number, θα το κανεις αντιγραφη εδω: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx . Τι σου γραφει?

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-09-2015 15:10 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Άρα (λογικά) σήμερα, έφτασε Αθήνα! Άντε να δούμε. Ευχαριστώ

καλησπερα,

εχω αγορασει το lenovo a806 τον μαρτιο και αυτες τις μερες ξαφνικα απο το πουθενα αρχιζει και μου κολλαει δεν το εκανε ομως.... επισης κολλαει πχ εφαρμογη google map... συγνωμη που δεν διαβαζω ολες τις σελιδες ειναι πολλα... ελπιζω καποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω

Μία χαζή απορία. Στην πρώτη σελίδα του μενου μου τα εικονιδια μπορω να τα βαλω σε οποιο σημειο θελω, στις υπολοιπες σελιδες μπαινουν μονο στην σειρα το ενα μετα το αλλο. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω?

Μπορείτε να με βοηθήσετε στην εξής ερώτηση? Ο κινέζος μου είπε να κάνω flash firmware για να λύσω διάφορα προβλήματα που έχω στο κινητό.

Διαβάζοντας στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5919581#post5919581 καταλαβαίνω ότι αν κάνω πρώτα το: ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TWRP RECOVERY ΜΕΣΩ PC και μετά το: Rom 1447- Τρόποι φλασαρίσματος είμαι εντάξει. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου το επιβεβαιώσει γιατί δεν είμαι σχετικός.

Ευχαριστώ πολύ

Γνωριζει κανεις πως μπορω να δω ποια εφαρμογη μπορει να κανει συνδεση στο ιντερνετ ή ποια εφαρμογη εκανε την τελευταια συνδεση;;; Στο security ειναι ολες μπλοκαρισμενες και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο συνδεεται το κινητο στο ιντερνετ. :wacko:

Γνωριζει κανεις πως μπορω να δω ποια εφαρμογη μπορει να κανει συνδεση στο ιντερνετ ή ποια εφαρμογη εκανε την τελευταια συνδεση;;; Στο security ειναι ολες μπλοκαρισμενες και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο συνδεεται το κινητο στο ιντερνετ. :wacko:

Δοκιμασε φιλε μου (Ρυθμισεις-κρατα το δαχτυλο στο WLAN-μετα πατα το κατω αριστερα κουμπι -επελεξε εκει που λεει Συνθετα- δες εκει που λεει Να παραμενει ενεργοποιημενο το WLAN να το εχεις στο Smart και πες μου μετα αν συνδεεται απο μονο του

Δοκιμασε φιλε μου (Ρυθμισεις-κρατα το δαχτυλο στο WLAN-μετα πατα το κατω αριστερα κουμπι -επελεξε εκει που λεει Συνθετα- δες εκει που λεει Να παραμενει ενεργοποιημενο το WLAN να το εχεις στο Smart και πες μου μετα αν συνδεεται απο μονο του

Δεν μιλαμε για wifi αλλα για data κινητης τηλεφωνιας. Και το κανει αυτο ενω δεν εχω καν εγκαταστησει καποια νεα εφαρμογη. Πιθανως καποιο update εφαρμογης μπορει να αλλαξε κατι, ξεμπλοκαρα ολα τα apps που μπορει να ανοιγουν τα δεδομενα κρυφα και τα ξαναμπλοκαρα παντως και περιμενω να δω αυριο το βραδυ παλι αν θα κανει αποπειρα συνδεσης με τα δεδομενα κινητης.

Μπορείτε να με βοηθήσετε στην εξής ερώτηση? Ο κινέζος μου είπε να κάνω flash firmware για να λύσω διάφορα προβλήματα που έχω στο κινητό.

Βαλε κατευθειαν την 1447 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 , ελπιζω να εισαι ρουτ.

[*]-η οθόνη πρόσφατων εφαρμογών συμπερίφερεται όπως στις AOSP rom (δεν γίνονται kill οι εφαρμογές και δεν επιρεάζονται τα push notifications)

Δηλαδη στην 1536 δεν γινεται να κλεισουν οι εφαρμογες, ουτε με κλειδωμα να μενουν ανοιχτες?

Edited by Teo010

Δηλαδη στην 1536 δεν γινεται να κλεισουν οι εφαρμογες, ουτε με κλειδωμα να μενουν ανοιχτες?

Σημαίνει ότι το σύρσιμο της εφαρμογής απο την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών δεν την κάνει kill είτε έχει είτε δεν έχει λουκέτο. Το κλείδωμα σημαίνει ότι δεν θα επηρεαστούν από την speed up λειτουργία του security. Αν έχεις το widget του security και πατήσεις το clean all τότε οι εφαρμογές που δεν έχουν λουκέτο στην οθόνη πρόσφατων εφαρμογών θα γίνουν kill.

Κριμα και με βολευε ο τροπος της lenovo, ποτε δεν εχω χασει μηνυμα απο το viber. Θα το δοκιμασω οταν ανεβασεις την νεα 1536 και αν δεν τα καταφερω γυριζω στην 1447.

Βαλε κατευθειαν την 1447 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 , ελπιζω να εισαι ρουτ.

Όταν δοκίμασα diskdigger για να ανακτήσω κάποια δεδομένα μου είπε ότι δεν είμαι root οπότε δεν είμαι..... Αυτό που πρότεινα παραπάνω φαίνεται να μην χρειάζεται να είμαι root. Κάνω λάθος?

Ευχαριστώ

Έλα έφτασε! Με γεια σου! :p Περιμένουμε τις απορίες σου.

Ήρθε! Είπες περιμένεις τις απορίες μου ε? χα.χα! Λοιπόν:

Αρχικά το κινητό χρειάζεται να το φορτισω καθόλου πριν το ανοίξω; (ναι, τόσο άσχετη!)

Από κει και πέρα.. τιιιιιι κάνω; Eννοώ, χρειάζεται να το πειράξω ή απλά το ανοίγω?!

------

Eν τέλει το έβαλα στη φόρτιση και κατάλαβα ότι χρειάζεται!!!

Edited by Vasiliki_Vas

Ανοιξε το , εχει λιγη μπαταρια. Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις/ σχετικα με το τηλεφωνο/ πληροφοριες συσκευης/ και γραψε μας τι γραφει στο "αριθμος εκδοσης" .

Ανοιξε το , εχει λιγη μπαταρια. Μετα πηγαινε στις ρυθμισεις/ σχετικα με το τηλεφωνο/ πληροφοριες συσκευης/ και γραψε μας τι γραφει στο "αριθμος εκδοσης" .

https://www.dropbox.com/s/kev5zr7jb2f8953/P9221642.JPG?dl=0

Ό,τι χρειάζεσαι νομίζω είναι εδώ

Οκ εχεις την καλη ρομ. Για να δεις αν εισαι root κατεβαζεις την εφαρμογη Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el

Οκ εχεις την καλη ρομ. Για να δεις αν εισαι root κατεβαζεις την εφαρμογη Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el

Είμαι ρουτ...

Οκ θα σου στειλω 1 οδηγο σε πμ γιατι ειναι σε greeklish, θα κανεις αυτα τα βηματα και δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Σύμφωνα με τη συνταγή ακολουθούμε το εξής:

"Στο κινητό πηγαίνεις στην εφαρμογή "κεντρο θεμάτων/ πατας το ανθρωπακι πανω δεξια/ επιλεγεις την γραμματοσειρα "roboto-regular" "

αλλά εγω όταν πάω να το κάνω μου λέει "0 στοιχεία εφαρμόστηκαν" .. Τιιιι θέλει να πει ο ποιητής?

Δεύτερον, οι εφαρμογές:

-DU Battery saver

-DU Speed Booster

δεν υπάρχουν για να τις παγώσω κάπως, άρα φαντάζομαι όλα καλά! ε?

Επίσης, μου λέει οτι η εφαρμογή SuperSU απαιτεί αναβάθμιση.. Αυτό αν έχω καταλάβει με κάνει root? Και αν όχι τι είναι? Το αναβαθμίζω..

Τέλος ... και 1000 συγγνώμη για τις τοσες ερωτησεις και την ασχετοσύνη μου, το Security το αφήνω όπως είναι ε?

Ξανα το ιδιο προβλημα το τηλεφωνο ανοιγει τα data μονο του χωρις να εχω αλλαξει κατι ή να εχω επιτρεψει σε καποια εφαρμογη να το κανει αυτο. Το προβλημα αρχισε ξαφνικα. Γνωριζει καποιος πως μπορω να δω ποια ειναι η τελευταια εφαρμογη που ζητησε δεδομενα;

Σύμφωνα με τη συνταγή ακολουθούμε το εξής:

"Στο κινητό πηγαίνεις στην εφαρμογή "κεντρο θεμάτων/ πατας το ανθρωπακι πανω δεξια/ επιλεγεις την γραμματοσειρα "roboto-regular" "

αλλά εγω όταν πάω να το κάνω μου λέει "0 στοιχεία εφαρμόστηκαν" .. Τιιιι θέλει να πει ο ποιητής?

Δεύτερον, οι εφαρμογές:

-DU Battery saver

-DU Speed Booster

δεν υπάρχουν για να τις παγώσω κάπως, άρα φαντάζομαι όλα καλά! ε?

Επίσης, μου λέει οτι η εφαρμογή SuperSU απαιτεί αναβάθμιση.. Αυτό αν έχω καταλάβει με κάνει root? Και αν όχι τι είναι? Το αναβαθμίζω..

Τέλος ... και 1000 συγγνώμη για τις τοσες ερωτησεις και την ασχετοσύνη μου, το Security το αφήνω όπως είναι ε?

Το supersu το κάνεις αναβάθμιση, το security άστο όπως είναι, αφού δεν έχεις τις 2 εφαρμογές δεν κάνεις κάτι, τον φάκελο με την γραμματοσειρά τον κατέβασες και τον πέρασες στο κινητό;

τον φάκελο με την γραμματοσειρά τον κατέβασες και τον πέρασες στο κινητό;

Nαι... δε νομιζω να εκανα κατι λαθος.. :/

παντως δεν εχω καποιο προβλημα με γραμματα κ τετοια..

Επίσης οταν παω να αναβαθμίσω το superSU μου λέει "αν εχετε προσαρμοσμένη ανάκτηση (costum recovery) όπως το twrp ή το cwm, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε το SU binery. Θα θέλατε να εγκαταστήσετε το SU binery?

Και μου δίνει τις επολογες ΚΑΝΟΝΙΚΗ και TWRP/CWM.. να πάω κανονική?

Edited by Vasiliki_Vas