Teo010 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Με την 1447 του Vickmall, το κινητό δεν εμφανίζει όνομα στα SMS, αλλά αριθμό. Υπάρχει κάποιο fix για το συγκεκριμένο firmware; -Μέσα στην εφαρμογή "τηλέφωνο"/ επιλογές/ περισσότερα/ More display options/ τοποθεσία/ και κλείνεις τον διακόπτη στο "εμφάνιση θέσης αριθμού". Μετά πας πίσω/ matching digits of number/ και επιλεγεις το "7 digits" .Δηλαδη να παραδωσο τα κινητα στους κατοχους χωρις να με ζαλιζουν το κεφαλι αλλο:lol: Εγω εχω βαλει την 1447 στα κινητα 3 γυναικων (φαντασου τι ζαλαδα θα ειχα αν με ενοχλουσαν και οι 3:p) και ειναι οκ. Αλλα πρεπει στην αρχη να κανεις κανα 2 ρυθμισεις ωστε να ειναι ολα οκ. Σε φιλο μου που δεν ηρθε με ρουτ ακομα και ετσι δουλευει ενταξει το κινητο, αρα η 1447 ειναι οκ δεν θελει παρα πολλα μονο κατι αρχικες ρυθμισεις. Edited September 9, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) -Μέσα στην εφαρμογή "τηλέφωνο"/ επιλογές/ περισσότερα/ More display options/ τοποθεσία/ και κλείνεις τον διακόπτη στο "εμφάνιση θέσης αριθμού". Μετά πας πίσω/ matching digits of number/ και επιλεγεις το "7 digits" Εγω εχω βαλει την 1447 στα κινητα 3 γυναικων (φαντασου τι ζαλαδα θα ειχα αν με ενοχλουσαν και οι 3:p) και ειναι οκ. Αλλα πρεπει στην αρχη να κανεις κανα 2 ρυθμισεις ωστε να ειναι ολα οκ. Σε φιλο μου που δεν ηρθε με ρουτ ακομα και ετσι δουλευει ενταξει το κινητο, αρα η 1447 ειναι οκ δεν θελει παρα πολλα μονο κατι αρχικες ρυθμισεις. Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου. Οταν λες καποιες αρχικες ρυθμισεις :rolleyes: ? Ακομα να ρωτησω γιατι τοσοι διαφορα χρηματων το ασπρο με μαυρο χρωμα και τελος αν υπαρχει καποια δοκιμασμενοι θηκη τυπου βιβλιου. Edited September 9, 2015 by gkarabid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Α806 εδώ και 10 μήνες περίπου. Το είχα αγοράσει από Minideal, και μου είχε έρθει root με αριθμό έκδοσης vibeui_V2.0_9432_ST_A806. Επειδή πρόκειται να το δώσω σε κάποιον φίλο μου, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εκτός από φωτο και βίντεο χάνεται και το root; Με ποιον τρόπο δηλαδή, και τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει το κινητό στην κατάσταση που το είχα πάρει από την Κίνα; Ευχαριστώ πολύ. Edited September 9, 2015 by spyrusb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα! Έχω ένα Lenovo A806 από το τέλος του 14 και τώρα τρελάθηκε... :lol: Τι σημαίνει αυτό? Πατιούνται διάφορες λειτουργίες από μόνες τους και το χειρότερο από όλα εξαφάνισε τον φάκελο με τις φωτό και τα video από τη μνήμη του (όχι την SD) όπου είχα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες και video τα οποία δεν είχα αποθηκεύσει αλλού. Δεν θέλω να πω άλλα παρα μόνο ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για δες και συ μηπως στο κανει εν ωρα φορτισης.. Μπες recovery, παλι κανει τρελά; Αν οχι, κανε wipe cache/ dalvik cache. Κοιταξε αν γινεται με αλλη μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Έχω το Α806 εδώ και 10 μήνες περίπου. Το είχα αγοράσει από Minideal, και μου είχε έρθει root με αριθμό έκδοσης vibeui_V2.0_9432_ST_A806. Επειδή πρόκειται να το δώσω σε κάποιον φίλο μου, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εκτός από φωτο και βίντεο χάνεται και το root; Με ποιον τρόπο δηλαδή, και τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει το κινητό στην κατάσταση που το είχα πάρει από την Κίνα; Ευχαριστώ πολύ. Δλδ εσυ θες να εχει root ή οχι; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Δεν θα ήθελα να χαθεί το root. Edited September 9, 2015 by spyrusb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δε θα χαθει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δε θα χαθει.. Άρα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είμαι Ο.Κ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ναι και ο Θεός βοηθός.. :D Δεν ξερω, αλλα και γω φοβαμαι καθε φορα να το κανω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για δες και συ μηπως στο κανει εν ωρα φορτισης.. Μπες recovery, παλι κανει τρελά; Αν οχι, κανε wipe cache/ dalvik cache. Κοιταξε αν γινεται με αλλη μπαταρια. Δεν έχω άλλη μπαταρία. Δεν το έχω προσέξει όταν είναι σε φόρτιση αλλά το κάνει σίγουρα εκτός φόρτισης και όχι πάντα. Μετά από reboot στρώνει για λίγο. Όσο για τα υπόλοιπα πες μου πως να τα δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει χαθεί ή να μπορεί να ανακτηθεί ο φάκελος με τις φωτογραφίες? Και πάλι ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω άλλη μπαταρία. Δεν το έχω προσέξει όταν είναι σε φόρτιση αλλά το κάνει σίγουρα εκτός φόρτισης και όχι πάντα. Μετά από reboot στρώνει για λίγο. Όσο για τα υπόλοιπα πες μου πως να τα δοκιμάσω. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει χαθεί ή να μπορεί να ανακτηθεί ο φάκελος με τις φωτογραφίες? Και πάλι ευχαριστώ Ψάχνοντας στο forum κατάλαβα πως πρέπει να κάνω αυτά που μου είπες. Οπότε να προχωρήσω σε wipe cache ανεξαρτήτως αν κάνει τα ίδια σε recovery mode ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Κοιταξε δεν ξερω, γιατι και περίεργο προβλημα ειναι και δεν εχω μπροστά μου το κινητο.. Ειναι root? Καλο θα ηταν να μην αποθηκευσεις προς το παρον καθολου νεα αρχεια, φωτογραφίες/βιντεο/εφαρμογες. Ναι κανε καθαρισμα cache σε καθε περιπτωση αμα γινεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Όταν επιλέγω wipe user data με πάει σε άλλο μενού να διαλέξω μεταξύ των: fuse wipe data και fuse format data. Τι διαλέγω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το έχω πειράξει από τότε που το πήρα και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το root. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πρέπει να έχεις το κινητό στείλε μου ΠΜ ή email πως να στο στείλω. Πραγματικά δεν θα ήθελα να χάσω αυτό το υλικό γιατί είναι κυρίως από τα πιτσιρίκια! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα το wipe data όπως το είδα σε άλλο post και τώρα δεν βλέπω ούτε τα contacts..... Δεν ρώτησα αλλά χάνονται με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Προσπαθησε να μελετησεις λιγο το θεμα, υπαρχουν εδω αυτα που μπορεις να κανεις - Για να εγκαταστήσετε το TWRP σε τηλέφωνο που είναι root , κάνετε τα βήματα 1,2,6 από το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 . Αν το τηλέφωνο που έχετε δεν είναι root , δοκιμάστε να το κάνετε με την μέθοδο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6238978#post6238978 - Για να μπείτε σε TWRP recovery όταν το τηλέφωνο είναι κλείστο , πατάτε μαζί τα κουμπιά Vol UP+ Vol Down και κρατόντας τα πατημένα, πατάτε ταυτόχρονα και το Power. Τα κρατάτε και τα τρία πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο "dual sim" Επειδη δε θυμαμαι τι stock recovery εχει και τι κανει, κανε αυτο που λεει για το πώς μπαινεις σε recovery και καπου θα εχει επιλογη για wipe cache/dalvik Αν δε γινει τπτ, κανε το ρουτ συμφωνα με τις οδηγίες, μετα εγκατεστησε το disk digger και εκει θα βρεις τα σβησμενα αρχεια. Ομως επειδη το προβλημα ακουγεται κουφο και δεν ξερω αν εχουν διαγραφει στα αληθεια, περιμενε και τη γνωμη του kandilak. Υγ. Δεν επρεπε να κανες wipe data.. Τωρα οτι και αν ειχε στην αρχη, μονο με ρουταρισμα και disk digger αν καταφέρεις τπτ... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Προσπαθησε να μελετησεις λιγο το θεμα, υπαρχουν εδω αυτα που μπορεις να κανεις Επειδη δε θυμαμαι τι stock recovery εχει και τι κανει, κανε αυτο που λεει για το πώς μπαινεις σε recovery και καπου θα εχει επιλογη για wipe cache/dalvik Αν δε γινει τπτ, κανε το ρουτ συμφωνα με τις οδηγίες, μετα εγκατεστησε το disk digger και εκει θα βρεις τα σβησμενα αρχεια. Ομως επειδη το προβλημα ακουγεται κουφο και δεν ξερω αν εχουν διαγραφει στα αληθεια, περιμενε και τη γνωμη του kandilak. Υγ. Δεν επρεπε να κανες wipe data.. Τωρα οτι και αν ειχε στην αρχη, μονο με ρουταρισμα και disk digger αν καταφέρεις τπτ... Ας περιμένω και τον kandilak γιατί τώρα χάθηκαν όλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ας περιμένω και τον kandilak γιατί τώρα χάθηκαν όλα!! Οσο πειράζεις την μνήμη τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που δεν θα μπορείς να ανακτήσεις. Εγκατέστησε λοιπόν το disk digger undelete , όπως πρότεινε ο Roid_rage και δες τι μπορείς να πάρεις. Προσεξε!! Θα πρέπει πριν ξεκινήσεις να βάλεις μια εξωτερική sdcard την οποία θα επιλέξεις σαν τοποθεσία αποθηκεύσεις των ανακτημενων αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Οσο πειράζεις την μνήμη τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που δεν θα μπορείς να ανακτήσεις. Εγκατέστησε λοιπόν το disk digger undelete , όπως πρότεινε ο Roid_rage και δες τι μπορείς να πάρεις. Προσεξε!! Θα πρέπει πριν ξεκινήσεις να βάλεις μια εξωτερική sdcard την οποία θα επιλέξεις σαν τοποθεσία αποθηκεύσεις των ανακτημενων αρχείων. Πρέπει να κάνω πρώτα τη διαδικασία με το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πρέπει να κάνω πρώτα τη διαδικασία με το root? Αν δεν είσαι root , ναι θα πρέπει να την κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αν δεν είσαι root , ναι θα πρέπει να την κάνεις. Πως μπορώ να το δω αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πως μπορώ να το δω αυτό?? Όταν μια εφαρμογή ζητάει πρόσβαση root και δεν μπορεί να την πάρει τότε ή εφαρμογή δεν θα δουλέψει όπως πρέπει. Αν λοιπόν ανοίγοντας το disk digger εμφανιστεί μήνυμα πρόσβασης root τότε απάντησε θετικά "Grant" η "Χορήγησε. Αν δεν εμφανίσει τέτοιο μήνυμα τότε μάλλον δεν είσαι root και το disk digger μάλλον θα βγάλει κάποιο μήνυμα αποτυχίας. Το ίδιο μήνυμα αποτυχίας θα βγάλει αν απορρίψεις το αίτημα του για πρόσβαση root, παρότι θα είσαι root. Φίλε μου , έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στο forum , και ένα μεγάλο ποσοστό αυτού είναι απαντώντας στις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Παρακαλώ λοιπόν όσο μπορείτε να σεβαστείτε το χρόνο μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου. Οταν λες καποιες αρχικες ρυθμισεις :rolleyes: ? Ακομα να ρωτησω γιατι τοσοι διαφορα χρηματων το ασπρο με μαυρο χρωμα και τελος αν υπαρχει καποια δοκιμασμενοι θηκη τυπου βιβλιου. Μια ρυθμιση για να εχει αναγνωριση κλησεων, αλλη μια για την γραμματοσειρα και διαγραφη 6 - 7 κινεζικων εφαρμογων. Η διαφορα στην τιμη ειναι καθαρα λογω στοκ, στην αρχη ειχαν ακριβο το λευκο. Για θηκες εχει πολλες το aliexpress, αλλα και για aliexpress αλλα και για το κινητο (που αν το παρεις απο vickmall θα σου δωσουν δωρο δευτερη θηκη τυπου βιβλιου αν τους κανεις παζαριας) υπαρχουν περιορισμοι απο τα cc. Αν λοιπον βρεις τροπο να κανει παραγγελια και αν θεωρεις οτι μπορεεις να κανεις τις ρυθμισεις τοτε παρτο, αλλιως πηγαινε σε αλλη επιλογη. Πως μπορώ να το δω αυτό?? Με το Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γειά σας. Kandilak ξανά φλασαρα την τον για να διορθώσω αυτό unfortunately the process android.process.media όπως μου είπες και όντως δούλεψε αλλά μετά την εγκατάσταση του xposed και μετά από το soft reboot ξαναβγηκε αυτό το μήνυμα. Εσβησα τι xposed και δεν ξανά βγήκε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η έφταιγε το xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis27 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Όταν μια εφαρμογή ζητάει πρόσβαση root και δεν μπορεί να την πάρει τότε ή εφαρμογή δεν θα δουλέψει όπως πρέπει. Αν λοιπόν ανοίγοντας το disk digger εμφανιστεί μήνυμα πρόσβασης root τότε απάντησε θετικά "Grant" η "Χορήγησε. Αν δεν εμφανίσει τέτοιο μήνυμα τότε μάλλον δεν είσαι root και το disk digger μάλλον θα βγάλει κάποιο μήνυμα αποτυχίας. Το ίδιο μήνυμα αποτυχίας θα βγάλει αν απορρίψεις το αίτημα του για πρόσβαση root, παρότι θα είσαι root. Φίλε μου , έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στο forum , και ένα μεγάλο ποσοστό αυτού είναι απαντώντας στις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Παρακαλώ λοιπόν όσο μπορείτε να σεβαστείτε το χρόνο μου . Ok, ευχαριστώ για τον χρόνο σου, πραγματικά δεν είχα σκοπό να τον καταχραστώ. Προσπάθησα να βρω την απάντηση πριν ρωτήσω όπως βρήκα και τις προηγούμενες σε παλιότερα posts αλλά αυτή δεν την βρήκα. Ίσως λόγω λάθος keywords. Μετά το wipe data δεν πιστεύω ότι θα ανακτήσω κάτι αλλά θα προσπαθήσω. Χαιρετώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos7 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα, ακολουθώ τον "Οδηγός για φλασαρισμα του TWRP σε συσκευές που δεν είναι ROOT" αλλά μου βγάζει το σφάλμα όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω. Καμιά ιδέα; Έχω την 3447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλησπέρα! Έχω ένα Lenovo A806 από το τέλος του 14 και τώρα τρελάθηκε... :lol: Τι σημαίνει αυτό? Πατιούνται διάφορες λειτουργίες από μόνες τους και το χειρότερο από όλα εξαφάνισε τον φάκελο με τις φωτό και τα video από τη μνήμη του (όχι την SD) όπου είχα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες και video τα οποία δεν είχα αποθηκεύσει αλλού. Δεν θέλω να πω άλλα παρα μόνο ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΕυχαριστώΠριν λίγους μήνες είχα παρόμοιο πρόβλημα κι εγώ και το κατάλαβα πως το πρόβλημα του να πατιούνται διάφορες λειτουργίες από μόνες τους ήταν όταν το τηλέφωνο το είχα ξάπλα ενώ όταν το είχα κάθετα ή τουλάχιστον πάνω από 45 μοίρες δεν είχα πρόβλημα. Για καιρό λοιπόν το δούλευα πάντα όρθιο ώστε να μην έχω αυτό το πρόβλημα. Μετά από καιρό (δεν ξέρω πως και γιατί) μέχρι και σήμερα ακόμα και ξάπλα δεν έχει κάνα πρόβλημα στην λειτουργία του. Έντιτ: : Όλα αυτά με την 1501. Είχα δοκιμάσει τότε και έκανα recovery την 1447 που είχα πιο πριν και το πρόβλημα συνεχιζόταν και με αυτήν. Στο δικό μου πρόβλημα εντέλει νομίζω πως ήταν θέμα hardware ή μπαταρίας και όχι software αλλά κατά περίεργο τρόπο επανήλθε στη "φυσιολογικότητα". Edited September 10, 2015 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woaman Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γεια σας, Μόλις αγόρασα καινούριο ένα Α806 και έχω μερικά προβληματάκια. (Αρχικά να σας πω οτι δεν είμαι πολύ σχετικός). Βάζω να παίξουν βιντεάκια στο Youtube και κολλάει η εφαρμογή. Βάζω να ψάξει για Update και μου λέει οτι η εφαρμογή ρυθμίσεις σταμάτησε να λειτουργεί. Το κινητό είναι στα ελληνικά ωστόσο υπάρχουν εφαρμογές στα Κινέζικα τις οποίες και δεν μπορώ να απεγκαταστήσω. Τα χαρακτηριστικά ειναι: VIBEUI_V2.0_1432_ST_A806 ANDROID 4.4.2 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts