Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δες αν σαν προεπιλεγμένο χώρος αποθήκευσης έχει την εξωτερική sdcard.

Όχι, βασικά δεν έχει κάρτα sdcard.

Ρε παιδιά εμένα ήρθε σήμερα το κινητό και δεν κάνει power on. Το αγόρασα από to2c.com. Καμία ιδέα? Όταν το βάζω να γεμίσει η μπαταρία το κινητό κάνει δόνηση. Μόνο αυτό

Με πια ROM στο στείλανε ? Την έχει αφήσει αυτή ή την άλλαξες? Ρωτάω γιατί το πήρα από το ίδιο και έχω την 9432 και λένε να την άλλαζω γι΄αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ

Eγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εγκατεστησα την http://www.needrom.com/download/lenovo-a808t-2/ και οταν εγκαθιστω το xposed ωστε στα modules να επιλεξω το greenify προκειμενου ενεργοποιηθουν τα πειραματικα χαρακτηριστικα το κινητο πεφτει σε bootloop και δεν ξεκινα. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω για να εγκαταστησω το greenify;

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Eγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εγκατεστησα την http://www.needrom.com/download/lenovo-a808t-2/ και οταν εγκαθιστω το xposed ωστε στα modules να επιλεξω το greenify προκειμενου ενεργοποιηθουν τα πειραματικα χαρακτηριστικα το κινητο πεφτει σε bootloop και δεν ξεκινα. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω για να εγκαταστησω το greenify;

Η λύση έχει δοθεί στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5811083#post5811083

Μιας και είσαι ένας από αυτούς που έχουν το A808T, να σ' ενημερώσω ότι ίσως μέχρι αύριο να έχω έτοιμη μια τροποποιημένη 1447_multilanguage , συμβατή με το A808T, ώστε να δουλεύει ή sim. Πρόσεξε, δεν λέω ότι θα δουλεύει το 3G. Και πάλι 2G θα δουλεύει μόνο.

Edited by kandilak

Μακαρι για να τη δοκιμασω αν και απο αυτα που εχω διαβασει εδω θα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που εχει τωρα. Σε ευχαριστω το απογευμα θα δοκιμασω τη λυση που ανεφερες. Eπισης στο Α808Τ οταν κανω την οθονη απο πανω προς τα κατω εχει μια περιοχη με εικονιδια την οποια θελω να αφαιρεσω γιατι χρησιμοποιω αυτην απο το clean master ξερει κανεις πως γινεται αυτο; Edited by klaipelas

19/March/2020 by C.B.G.)

Η λύση έχει δοθεί στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5811083#post5811083

Μιας και είσαι ένας από αυτούς που έχουν το A808T, να σ' ενημερώσω ότι ίσως μέχρι αύριο να έχω έτοιμη μια τροποποιημένη 1447_multilanguage , συμβατή με το A808T, ώστε να δουλεύει ή sim. Πρόσεξε, δεν λέω ότι θα δουλεύει το 3G. Και πάλι 2G θα δουλεύει μόνο.

Δουλεψε ολα καλα με το greenify σε ευχαριστω πολυ.

19/March/2020 by C.B.G.)

Δίνω την έκδοση της 1447 multilanguage rom συμβατή (ελπίζω) με τα μοντέλα Α808t

Για εγκατάσταση μέσω TWRP ακολουθείτε τον οδηγό αναβάθμισης , παραλείποντας τα βήματα 5, 11, 12, 13 (η εγκατάσταση των gapps γίνεται από το Playstore που είναι ήδη εγκατεστημένο). Επίσης η εγκατάσταση του Update SuperSU είναι προαιρετική αφού η rom είναι ήδη root, αλλά την προτείνω γιατί το SuperSU είναι καλύτερο από το Superuser που έχει μέσα η rom.

Download VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay_A808T.zip

Προσέξτε!!! Η συγκεκριμένη rom δεν αλλάζει κάτι σ' αυτά που ήδη ξέρουμε για το A808t μοντέλο, όσον αφορά την 3G/4G συμβατότητα του με τα ελληνικά δίκτυα.

Edited by kandilak

Ενώ στο κινητό μου παγωνω κανονικά το security, σε κινητό φίλου μου το παγωνω και μετά από restart ξεπαγωνει. Τι μπορεί να φταίει;
Ο θερμοστάτης της κατάψυξης έχει πρόβλημα.

Τράβα σε ηλεκτρολόγο.....

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά εμένα ήρθε σήμερα το κινητό και δεν κάνει power on. Το αγόρασα από to2c.com. Καμία ιδέα? Όταν το βάζω να γεμίσει η μπαταρία το κινητό κάνει δόνηση. Μόνο αυτό

Μπαταρία-Ταινία στις επαφές-Βγάλε τη

100 φορές το είπα να μπει η λύση στην 1η σελίδα αλλά δεν.....

Ο θερμοστάτης της κατάψυξης έχει πρόβλημα.

Τράβα σε ηλεκτρολόγο.....

.

Θες να αρχισουμε τα αστεια τυπου Σεφερλη? Δεν εχω προβλημα απλα θα γινει το θεμα μπ0υρδελ#. :ninja:

Θες να αρχισουμε τα αστεια τυπου Σεφερλη? Δεν εχω προβλημα απλα θα γινει το θεμα μπ0υρδελ#. :ninja:

Ειρήνη υμίν αδέρφια!!!! :D:lol:

Παιδιά έχουμε πεί ΠΟΛΛΕΣ φορές οτι το SECURITY το αφήνουμε στην ησυχία του!!!!!!!

Είναι μια χρησιμότατη εφαρμογή του τηλεφώνου.

Είναι από τις μόνες εφαρμογές που δεν πειράζουμε γιατί κάνει....ΤΖΙΖΖΖΖ!!!!

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Είναι από τις μόνες εφαρμογές που δεν πειράζουμε γιατί κάνει....ΤΖΙΖΖΖΖ!!!!

Εγω ειπα τι την εχω κανει στο δικο μου κινητο και ουτε νιαου δεν μου κανει. :p

Του φίλου σου το τηλέφωνο έχει το TWRP recovery? Επίσης ποια rom είπες ότι έχει?

Χαχαχαχαχα ninja boy! Έλα ρε φίλος,μη παρεξηγείσαι με ένα αστείο.Άσε που έχω και ninja(Kawasaki!)....

Θα συμφωνήσω φυσικά με τον MUSICMANIAC.Χρησιμότατη εφαρμογή το Security και δεν το πειράζουμε γιατί είναι μέρος της συσκευής και επηρεάζει συνολικά τη λειτουργεία της.

Δεν πρέπει να έχεις με το φίλο σου την ίδια ROM γι'αυτό και το θέμα με το freeze.

Θα είναι σπιτοsecurity φαίνεται και όχι κεραμιδοsecurity!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Δίνω την έκδοση της 1447 multilanguage rom συμβατή (ελπίζω) με τα μοντέλα Α808t

Για εγκατάσταση μέσω TWRP ακολουθείτε τον οδηγό αναβάθμισης , παραλείποντας τα βήματα 5, 11, 12, 13 (η εγκατάσταση των gapps γίνεται από το Playstore που είναι ήδη εγκατεστημένο). Επίσης η εγκατάσταση του Update SuperSU είναι προαιρετική αφού η rom είναι ήδη root, αλλά την προτείνω γιατί το SuperSU είναι καλύτερο από το Superuser που έχει μέσα η rom.

Download VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay_A808T.zip

Σημ: Επειδή ξέχασα να τις αφαιρέσω από το zip καλό είναι να απεγκαταστήσετε (με το Titanium Backup) το dr. safety, το clean master που έχει μέσα το οποίο είναι μια modded έκδοση των κινέζων, το twitter, το callerID και τα du battery saver και speed booster. Αν κάποια από αυτά τα θέλετε, βάλτε αυτά που θα βρείτε στο playstore.

Προσέξτε!!! Η συγκεκριμένη rom δεν αλλάζει κάτι σ' αυτά που ήδη ξέρουμε για το A808t μοντέλο, όσον αφορά την 3G/4G συμβατότητα του με τα ελληνικά δίκτυα.

Πηγα να την εγκαταστησω αλλα βγαζει σφαλμα οποτε εμεινα στη δικια του παλι.

19/March/2020 by C.B.G.)

Του φίλου σου το τηλέφωνο έχει το TWRP recovery? Επίσης ποια rom είπες ότι έχει?

Ειχε την 1447 οπως ηρθε απο vickmall. θεωρησα οτιι ισως να φταιει κατι στην ρομ και ξαναπερασα την 1447 που εχεις ανεβασει εδω και την εχω βαλει και γω, κανονικα με TWRP recovery αλλα μου κανει τα ιδια. Του φιλου μου ειναι το ασπρο Α806 (δεν πιστευω να παιζει ρολο).

Λοιπόν έγινε κάτι περίεργο που δεν ξέρω πώς να εξηγήσω.

Ελπίζω κάποιος ποιο γνώστης στον τρόπο λειτουργίας του Android να μας διαφωτίσει.

Από τότε που βγήκε η MiUi v6 rom στο needrom (η δεύτερη που έχει ελληνικά όχι η πρώτη από το ισπανικό forum) χρησιμοποιούσα αυτή γιατί αν και έχει τα προβλήματα της (μέσα στο σαββατοκύριακο θα κάνω ένα post με την εμπειρία μου με την MiUi) λειτουργούν τα push notifications όπως βολεύουν εμένα και όχι όπως στις VibeUi που πρέπει να είναι ανοιχτό το app στον task manager.

Όσο περνούσαν οι μέρες όμως για κάποιο λόγο η MiUi άρχισε να βαραίνει και το κινητό να σέρνεται αν και είχε μνήμη ελεύθερη. Οπότε εχθές αποφάσισα να γυρίσω στην VibeUi και να κάνω υπομονή μέχρι να αποφασίσω τι κινητό θα πάρω ( το δικό μου το A806 το έχω πουλήσει, χρησιμοποιώ δανεικό ενός φίλου.

Επανέφερα το backup της 1508st που είχα με το TWRP και ως δια μαγείας τα push notifications δουλεύουν όπως και στην MiUi. Κλείνεις δηλαδή την εφαρμογή από το task manager και τα push εξακολουθούν να δουλεύουν.

Θα γράψω και την ακριβή διαδικασία μεταξύ την εναλλαγή των δύο ROM μήπως και κάποιος που γνωρίζει να ρίξει φώς και ίσως να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα, αυτοί από μας που το θεωρούμε πρόβλημα.

1. Έκανα backup με το TWRP την 1508st που είχα στημένη στο κινητό. Επέλεξα τα πάντα.

2. Έκανα advanced wipe και επέλεξα να κάνει wipe τα πάντα εκτός από την micro-sd (προσοχή μην την πατήσει κανένας).

3. Πέρασα την MiUi.

4. Πέρασα το supersu 2.46 από TWRP γιατί το root που έχει η MiUi δεν έβγαζε ποτέ μήνυμα ότι κάποια εφαρμογή ζητούσε root access και απ’ ότι κατάλαβα έδινε αυτόματα root access.

5. Πέρασα τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ από το play store και χρησιμοποιούσα το κινητό μέχρι εχθές.

6. Εχθές έκανα wipe αλλά το απλό όχι το advanced και μετά έκανα επαναφορά του backup της 1508st.

Παρακαλώ μην καταλήξουμε πάλι σε κόντρα οι δύο πλευρές όπως και στο παρελθόν. Δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτού του post. Βλέπετε κι εγώ στο post προσπαθώ ξεκαθαρίσω ότι αυτός ο τρόπος λειτουργίας των push notifications είναι ο τρόπος που βολεύει εμένα και όχι ότι αυτός είναι ο σωστός και ο δικός σας ο λάθος.

Edited by chrisarchon

Καλημερα ππαιδια,

Σκεφτομαι να το αγορασω απο minideal

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

Υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν ναι , ολα κυλισαν ομαλα?

Καλημερα σε ολους!

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα τελευταια με τον ηχο κλησης,ενω του εχω ορισει ηχο κλησης ενα μουσικο κομματι απο την καρτα sd οταν αλλαζω προφιλ απο general σε silent κ μετα παλι σε general αυτο γυρναει στον προεπιλεγμενο αρχικο ηχο κλησης (salty).Aυτο συμβαινει οταν απενεργοποιησω την συσκευη για αρκετες ωρες πχ το βραδυ κ το πρωι αλλαξω προφιλ ηχου.Αναγκαστικα να μεταφερω το μουσικο κομματι στην εσωτερικη μνημη μηπως κ δεν το ξανακανει αλλα δεν το θεωρω αμεση λυση διοτι καθε φορα που θελω να αλλαξω ηχο κλησης πρεπει να κανω αυτην την διαδικασια.Εχω κανει φλασαρισμα στην ROM και απο την 1492 εχω βαλει την 1447 κ μεχρι τωρα δεν μου χει δημιουργησει κανενα προβλημα εως τωρα εκτος απο αυτο που συμβαινει με τον ηχο κλησης.

Υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα?

Καλημερα ππαιδια,

Σκεφτομαι να το αγορασω απο minideal

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

Υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν ναι , ολα κυλισαν ομαλα?

Έχω πάρει 6 κομμάτια και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε καμία από τις 6 παραγγελίες.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα σε ολους!

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα τελευταια με τον ηχο κλησης,ενω του εχω ορισει ηχο κλησης ενα μουσικο κομματι απο την καρτα sd οταν αλλαζω προφιλ απο general σε silent κ μετα παλι σε general αυτο γυρναει στον προεπιλεγμενο αρχικο ηχο κλησης (salty).Aυτο συμβαινει οταν απενεργοποιησω την συσκευη για αρκετες ωρες πχ το βραδυ κ το πρωι αλλαξω προφιλ ηχου.Αναγκαστικα να μεταφερω το μουσικο κομματι στην εσωτερικη μνημη μηπως κ δεν το ξανακανει αλλα δεν το θεωρω αμεση λυση διοτι καθε φορα που θελω να αλλαξω ηχο κλησης πρεπει να κανω αυτην την διαδικασια.Εχω κανει φλασαρισμα στην ROM και απο την 1492 εχω βαλει την 1447 κ μεχρι τωρα δεν μου χει δημιουργησει κανενα προβλημα εως τωρα εκτος απο αυτο που συμβαινει με τον ηχο κλησης.

Υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα?

Βάλε το αρχείο στην εσωτερική μνήμη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση.

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αν αφαιρούσα την κάρτα sd και την έβαζα ξανά.

Κάνε απλά έναν φάκελο ringtones ( πρέπει να έχει έναν ήδη) στην εσωτερική μνήμη και βάζε εκεί τα ringtones δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα.

Edited by chrisarchon

Έχω πάρει 6 κομμάτια και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε καμία από τις 6 παραγγελίες.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση , ενα τελευταιο θελω να ρωτησω , για να λειτουργησει η συσκευη κανονικα πρεπει περασω κατι εγω ? Γιατι δεν προοριζετε για μενα και δεν θα ερθει και σε εμενα εφοσον την παραγγειλω

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση , ενα τελευταιο θελω να ρωτησω , για να λειτουργησει η συσκευη κανονικα πρεπει περασω κατι εγω ? Γιατι δεν προοριζετε για μενα και δεν θα ερθει και σε εμενα εφοσον την παραγγειλω

Δες στην πρώτη σελίδα το πρώτο post, έχει ότι χρειάζεσαι.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.

Δεν βρίσκω το widget του ξυπνητηριού και αναγκάστηκα και έβαλα άλλο.

αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην χτυπήσει επειδή το είχα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Υπάρχει τρόπος να βρώ το widget της stock εφαρμογής?

αλλιώς, υπάρχει τρόπος να εξερέσω το καινούριο ξυπνητηρι απο το να παγώνει στην εξοικονόμηση ενέργειας?