miaoxi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Υπάρχουν 2 προβλήματα με καινούριο a806 2 εβδομάδων. android 4.4.2 1447 1 Δεν στέλνει sms... 2 Ενώ έχει πραγματοποιηθεί εξερχόμενη κλήση και ακούγεται να χτυπάει, κάποιες φορές το άλλο κινητό δεν χτυπάει. Το ίδιο συμβαίνει και σε εισερχόμενη κλησή.Ένω με παίρνουν δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? Edited March 15, 2015 by miaoxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Υπάρχουν 2 προβλήματα με καινούριο a806 2 εβδομάδων. android 4.4.2 1447 1 Δεν στέλνει sms... 2 Ενώ έχει πραγματοποιηθεί εξερχόμενη κλήση και ακούγεται να χτυπάει, κάποιες φορές το άλλο κινητό δεν χτυπάει. Το ίδιο συμβαίνει και σε εισερχόμενη κλησή.Ένω με παίρνουν δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? έχεις πειράξει καμιά από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaoxi Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Όχι εσκεμμένα... Να έγινε κάτι καταλάθος δεν νομίζω.Η αλήθεια είναι οτι το κινητό δεν είναι δικό μου αλλα της αδερφής μου.Αλλα δεν νομίζω να πείραξε κάτι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Όχι εσκεμμένα... Να έγινε κάτι καταλάθος δεν νομίζω.Η αλήθεια είναι οτι το κινητό δεν είναι δικό μου αλλα της αδερφής μου.Αλλα δεν νομίζω να πείραξε κάτι αυτή. δοκίμασες την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο? Αν είναι ΟΚ η κάρτα τότε πιθανόν να χρειαστεί φλασαρισμα ξανά την 1447. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 [/color] Κάνε το τηλέφωνο root με το kingo root και μετά φλασαρε το TWRP με το mobileuncle tool. Το έχω ήδη προσπαθήσει άλλα δεν δούλεψε..! Το συζητήσαμε μερικά ποστ πιο πίσω..! Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή με παλαιότερα windows.. Έχω την εντύπωση ότι η 1447 που βάζουν από το vickmall δεν είναι η ίδια με αυτή του 1ου ποστ. Ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap81 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα παιδια εχω τρεις μερες που το πηρα απο το minideal με rom: 9432 και εχω δυο προβληματακια 1. δεν ενεργοποιηται το emergency power saving mode 2. μου ζηταει να κανω recovery install το SU αλλα αποτυγχανει. Γνωριζει κανενας καμια λυση ευχαριστω εκ το πρωτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τι recovery install να κανεις; Μετα απο binary update? Αν λεει "κανονικη" και "TWRP/CWM" πατας "κανονικη" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πόσο θες να την πας? μεχρι εκει π δεν κανω ζημια...(θεωρητικα)..γιατι βλεπω οτι δουλευει μεχρι 2,5. σε αλλα μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Γεια χαρά σε όλους. Παρακολουθώ εδώ και πάνω από ένα μήνα το συγκεκριμένο νήμα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε με τις απόψεις σας-γνώμες σας. Αφού διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του forum, αγόρασα το Α806 από to2c.com μιας και είχε την καλύτερη τιμή σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά. Μετά από ένα μήνα αναμονής, το παρέλαβα την περασμένη τετάρτη κι άρχισα να το περιεργάζομαι, μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με smartphone. Ήρθε με την 9432 rom και ρουταρισμένο. Να μην μακρυγορώ, αφού πέρασα τις εφαρμογές που ήθελα απο playstore, του έκανα το Antutu να δούμε τι κάνει. Τα σκορ ήταν από 34150 έως 34500. Το τηλ. πραγματικά "πετάει" και για τα λεφτά του απλώς είναι άπαιχτο. Η συγκεκριμένη ρομ, αν και διαβάζω διάφορες απόψεις, στο δικό μου τηλ. δουλεύει τέλεια. Εδώ να πω πως από επεξεργαστή, Ram και μνήμη ROM, το κινητό τα σπάει. Βάζει κάτω πολύ ακριβότερα. Τα αδύνατα σημεία του κατά τη γνώμη μου είναι η μπαταρία που θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη και η οθόνη, που είναι μέτρια. Αλλά με 136€ που έδωσα το τηλ. είναι πύραυλος. Διαβάζοντας για την 1447, αποφάσισα σήμερα να την εγκαταστήσω να δω τις διαφορές... Εδώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έγραψαν τους οδηγούς και ιδιαίτερα τον kandilak. Η διαδικασία ήταν απλούστατη και μπράβο στα παιδιά για τη βοήθεια. Πήρα backup την 9432 και πέρασα την 1447. Αφού το σετάρισα και ξαναπέρασα τις εφαρμογές μου, έκανα και το Antutu. Σκορ: 33400!!!! Πάλι και πάλι αλλά δεν ανέβαινε. Συν το γεγονός πως το τηλ. δεν έδειχνε να είναι σταθερό με ψιλοκολήματα. Τελικά πάλι με το TWRP επανέφερα την 9432 κι είμαι μια χαρά. Συγγνώμη για το μακροσκελές, αλλά έγραψα τις εντυπώσεις μου μιας και κάποιοι (όπως κι εγώ) θα ήθελαν να ξέρουν κάποια πράγματα πριν αγοράσουν το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap81 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 su binary update μου ζηταει και δινει μονο επιλογη TWRP/CWM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το έχω ήδη προσπαθήσει άλλα δεν δούλεψε..! Το συζητήσαμε μερικά ποστ πιο πίσω..! Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή με παλαιότερα windows.. Έχω την εντύπωση ότι η 1447 που βάζουν από το vickmall δεν είναι η ίδια με αυτή του 1ου ποστ. Ευχαριστώ πάντως.. Αυτό που λέει ο Musicmaniac στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5999856#post5999856 το έλαβες υπόψιν σου? Η rom που βάζουν στο vickmall ειναι ίδια με την version που έχουμε δώσει για φλασάρισμα μέσω sp flash tool. Αυτήν μετέτρεψα εγώ σε zip αρχείο για φλασάρισμα μέσω TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap81 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 su binary update μου ζηταει και δινει μονο επιλογη TWRP/CWM" ολα οκ εγινε εγκατασταση του su και λυθηκαν ολα μεχρι στιγμησ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 μεχρι εκει π δεν κανω ζημια...(θεωρητικα)..γιατι βλεπω οτι δουλευει μεχρι 2,5. σε αλλα μοντελα Μήπως βλέπεις μοντέλα με MTK6592T επεξεργαστή. Δεν γίνεται να κάνεις overclock , χρειάζεσαι kernel που να το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μήπως βλέπεις μοντέλα με MTK6592T επεξεργαστή. Δεν γίνεται να κάνεις overclock , χρειάζεσαι kernel που να το υποστηρίζει. ναι παιζει...-δεν προσεξα αν λεει τ--- αρα δεν εχουμε κερνελ..?ευχαριστω πολυ για τον χρονο σ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εχω ενα θεμα παιδια μετα που φλασαρα την vibe 1447.. ειναι πολυ αργο το κινητο στην συνδεση οταν ανοιγω τα δεδομενα του..!! εχω δικτυο κοσμοτε και πριν με την εργοστασιακια ρομ πηγαινε σφαιρα το τηλεφωνο...!! τωρα τα δεδομενα σερνοντε.. για να ανοιξει μια σελιδα κανει ποσες ωρες..!! εχει αλλος παρομοιο θεμα..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εχω ενα θεμα παιδια μετα που φλασαρα την vibe 1447.. ειναι πολυ αργο το κινητο στην συνδεση οταν ανοιγω τα δεδομενα του..!! εχω δικτυο κοσμοτε και πριν με την εργοστασιακια ρομ πηγαινε σφαιρα το τηλεφωνο...!! τωρα τα δεδομενα σερνοντε.. για να ανοιξει μια σελιδα κανει ποσες ωρες..!! εχει αλλος παρομοιο θεμα..?? Κανένα πρόβλημα δεν έχει η 1447 με τα δεδομένα κινητής. Κάνε μια επαννεκίνηση το τηλέφωνο και ξαναδές το. Παίζει να είναι και προσωρινό θέμα δικτύου κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaoxi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 δοκίμασες την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο? Αν είναι ΟΚ η κάρτα τότε πιθανόν να χρειαστεί φλασαρισμα ξανά την 1447. Έβαλα την sim στο δικό μου τηλέφωνο (xiaomi hongmi) και ούτε με το δικό μου έστελνε οπότε είναι θέμα sim... Θα πάει στην εβδομάδα να ρωτήσει στο κατάστημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κύριοι καλησπέρα, Ξέρει κανείς πως μπορώ να ανεβάσω την ένταση της ομιλίας μου μέσω bluetooth? Audio Settings στο Engineer Mode: Default values: headset mode : 120 loudSpeaker mode : 116 Headset_Loudspeaker Mode headset: 120 speaker : 148 κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω settings ψάχνω αλλά για το bluetooth handsfree.. είναι ΣΟΣ γιατί η "παντόφλα" μου με έχει σκίσει στην παντόφλα...:( Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μήπως ειναι χαμηλο το ιδιο το bluetooth? Το εχεις χρησιμοποιήσει σε αλλη συσκευή? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μήπως ειναι χαμηλο το ιδιο το bluetooth? Το εχεις χρησιμοποιήσει σε αλλη συσκευή? ναι όλες οι συσκευές bluetooth έχουν λίγο θέμα στην ένταση αν ο άλλος δεν χρησιμοποιεί καλώδιο ή bluetooth handsfree..;) Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvirus Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Γεια χαρά παιδιά! Παρακολουθώ το νήμα τώρα πολύ καιρό, και αύριο έρχεται το καινούριο μου Α806. Το πήρα από To2c, και θα έρθει με την 1447. Επειδή δεν το είδα κάπου να απαντιέται, εμένα δεν με νοιάζει να έχει ελληνικό μενού. Στα αγγλικά με βολεύει καλύτερα. Ποιά Rom είναι καλύτερη και πιο stable να βάλω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Η 1447 ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Κύριοι καλησπέρα, Ξέρει κανείς πως μπορώ να ανεβάσω την ένταση της ομιλίας μου μέσω bluetooth? κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω settings ψάχνω αλλά για το bluetooth handsfree.. είναι ΣΟΣ γιατί η "παντόφλα" μου με έχει σκίσει στην παντόφλα...:( καμιά ιδέα? κανείς? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γεια χαρά παιδιά! Παρακολουθώ το νήμα τώρα πολύ καιρό, και αύριο έρχεται το καινούριο μου Α806. Το πήρα από To2c, και θα έρθει με την 1447. Επειδή δεν το είδα κάπου να απαντιέται, εμένα δεν με νοιάζει να έχει ελληνικό μενού. Στα αγγλικά με βολεύει καλύτερα. Ποιά Rom είναι καλύτερη και πιο stable να βάλω; Ευχαριστώ! Καλορίζικο και να το χαρείς. Θα σου έρθει με την 9432 κι όχι με την 1447. Το δικό μου έτσι ήρθε από to2c. Η 9432 είναι μια χαρά και έχει αγγλικά, Ελληνικά (όχι πλήρως εξελληνισμένο). Σε προηγούμενο post αναφέρω τη δοκιμή της 1447 που με απογοήτευσε. Όμως δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά και την έβγαλα. Διαβάζοντας όλα όσα αναφέρουν τα παιδιά, ξαναπέρασα την 1447, και ώ του θαύματος δουλεύει τέλεια. Και ποιο γρήγορα από την 9432. Τώρα τι να πω δεν ξέρω. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή την 1447 (έχει Αγγλικά, Ελληνικά) μιας κι αν ακολουθήσεις τους οδηγούς του kandilak η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Επειδη ενας φιλος μου θελει να αλλαξει rom στο συγκεκριμενο κινητο ταιριαζoυν και αυτες απο Α806 η μονο Α808Τ απο needrom και φυσικα να εχει ελληνιοκα; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts