Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτείνω να κάνεις root το τηλέφωνο με το kingo root από το PC και μετά να κάνεις τον οδηγό για rooted συσκευές. Χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging

Ενω εχω ενεργοποιησει το "Εντοπισμος σφαλματων usb" δεν συνδεεται με τιποτα με το Kingo root. Τι κανω λαθος?

Γεια σας παιδια! Μολις παρελαβα το κινητο και προσπαθω να βγαλω και να βαλω πραγματα...

Ακολουθησα τους οδηγους που εχουν δωσει κατα καιρους τα μελη στο θεμα αυτο αλλα εχω κολλησει καπου. Οταν με παιρνουν τηλεφωνο και εχει το +30 βγαζει μονο τον αριθμο τηλεφωνου αλλα οχι το ονομα που καλει. Ειδα το παρακατω

"Προβλήματα με το +30 στα μηνύματα και τις επαφές:

Πάς στην εφαρμογή κλήσεων , θα πατήσεις menu, μετά "Περισσοτερα", μετά "More display options", μετά "Matching digits of number" και επέλεξε "7 digits"

Αλλα οταν παω στην εφαρμογή κλήσεων , παταω menu, more features and settings, μετά "More display features", δεν εχω το "Matching digits of number" αλλα μονο τα call log,text avatar και location. Τι φταιει; Ευχαριστω πολυ!

Γεια σας παιδια! Μολις παρελαβα το κινητο και προσπαθω να βγαλω και να βαλω πραγματα...

Ακολουθησα τους οδηγους που εχουν δωσει κατα καιρους τα μελη στο θεμα αυτο αλλα εχω κολλησει καπου. Οταν με παιρνουν τηλεφωνο και εχει το +30 βγαζει μονο τον αριθμο τηλεφωνου αλλα οχι το ονομα που καλει. Ειδα το παρακατω

"Προβλήματα με το +30 στα μηνύματα και τις επαφές:

Πάς στην εφαρμογή κλήσεων , θα πατήσεις menu, μετά "Περισσοτερα", μετά "More display options", μετά "Matching digits of number" και επέλεξε "7 digits"

Αλλα οταν παω στην εφαρμογή κλήσεων , παταω menu, more features and settings, μετά "More display features", δεν εχω το "Matching digits of number" αλλα μονο τα call log,text avatar και location. Τι φταιει; Ευχαριστω πολυ!

Κουράστηκα λίγο αλλάτο βρήκα --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5824359#post5824359

Βεβαία αυτό που θα πρότεινα είναι να αλλάξεις εντελώς την rom.

Κουράστηκα λίγο αλλάτο βρήκα --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5824359#post5824359

Βεβαία αυτό που θα πρότεινα είναι να αλλάξεις εντελώς την rom.

Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ φιλε kandilak! Για τον κοπο και τον χρονο σου! :D Να εισαι καλα!

Ενω εχω ενεργοποιησει το "Εντοπισμος σφαλματων usb" δεν συνδεεται με τιποτα με το Kingo root. Τι κανω λαθος?

Καμία λύση?

Να ξέρετε ότι στο vickmall δεν το κάνουν root.

Αυτό το πίσω καπάκι "Embossed Leather" το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

http://www.aliexpress.com/item/New-Original-for-Lenovo-a8-A808T-a806-Back-Cover-Lenovo-A808T-a806-Protective-Battery-Back-Cover/32274111290.html

Καμία λύση?

Να ξέρετε ότι στο vickmall δεν το κάνουν root.

Κάτι κάνεις λάθος. Δεν είναι μόνο να ενεργοποιήσεις το USB debugging. Κατά την σύνδεση με το PC το τηλέφωνο βγάζει δυο- τρεις ακόμα αιτήσεις τις οποίες πρέπει να αποδεκτείς.

Καλησπερα στην παρεα,

Δεν με ενδιαφέρει το 3g και ενω θελω να βαλω αποκλειστικά την συσκευη σε 2g, αυτόματα γυρνάει ξανα σε 3g.

Αυτο που κανω ειναι settings, mobile networks, operator selection στο αυτόματο (Vodafone 2g). Λειτουργεί για λίγα δευτερόλεπτα σε 2g και μετα τα ίδια. Δεν μπορω να βρω πως σταματαω το 3g αλλα το έκανα με το 4g.

Καμία ιδέα; ευχαριστώ πολύ

edit, : το βρηκα μετα απο ψαξιμο. Ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα :)

Edited by BASILISP

Καλησπέρα,

Ετοιμάζομαι να το παραγγείλω εντός ωρών και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Είναι άνετο στη χρήση με ένα χέρι;

2) Ποιο e-shop προτείνετε σαν το πιο αξιόπιστο;

3) Τι πρέπει να γράψω σαν σχόλιο για να έρθει κομπλέ, με ελληνική γλώσσα/πληκτρογόλιο, κτλ. έτοιμο για χρήση;

Κατά την σύνδεση με το PC το τηλέφωνο βγάζει δυο- τρεις ακόμα αιτήσεις τις οποίες πρέπει να αποδεκτείς.

Δεν μου βγαζει καμια αιτηση να αποδεκτω οταν κανω συνδεση με το PC, μηπως δεν υποστηριζει το Α806? Σε σενα δουλεψε κανονικα?

Καλησπερα στην παρεα,

Δεν με ενδιαφέρει το 3g και ενω θελω να βαλω αποκλειστικά την συσκευη σε 2g, αυτόματα γυρνάει ξανα σε 3g.

Αυτο που κανω ειναι settings, mobile networks, operator selection στο αυτόματο (Vodafone 2g). Λειτουργεί για λίγα δευτερόλεπτα σε 2g και μετα τα ίδια. Δεν μπορω να βρω πως σταματαω το 3g αλλα το έκανα με το 4g.

Καμία ιδέα; ευχαριστώ πολύ

edit, : το βρηκα μετα απο ψαξιμο. Ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα :)

καλημερα https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.switchnetworktype και εισαι ετοιμος!!!!

Αυτό το πίσω καπάκι "Embossed Leather" το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

http://www.aliexpress.com/item/New-Original-for-Lenovo-a8-A808T-a806-Back-Cover-Lenovo-A808T-a806-Protective-Battery-Back-Cover/32274111290.html

Φαινεται ωραιο και απαλλασσεσαι απο τη γυαλιστερη βλακεια, αλλα 15$? ..Το 10% της αξιας του κινητου, ακριβο.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν μου βγαζει καμια αιτηση να αποδεκτω οταν κανω συνδεση με το PC, μηπως δεν υποστηριζει το Α806? Σε σενα δουλεψε κανονικα?

Ναι δούλεψε κανονικά!!

Edit: USB debugging και Συνδεση MTP τσεκαρισμένα!!

Edited by kandilak

Εβαλα το textra και σταματησα τις ειδοποιησεις της default εφαρμογης.αλλα τωρα συμβαινουν 2 πραγματα.δεν εμφανιζονται οι ειδοποιησεις του textra και αν κατα λαθος ανοιξω την default εφαρμογη γινεται μονη της default παλι.καμια ιδεα;

Καλησπέρα..!

Διαβάζοντας τους οδηγούς της πρώτης σελίδας, θα ήθελα την βοήθειά σας στα παρακάτω :

1) από τους 2 τρόπους φλασαρισματος μιας ROM, αυτός που προβλέπεται για συσκευή που δεν είναι rooted, είναι μέσω flash tool. Σωστά..;

2) αφού θα ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο φλασαρισματος, μπορώ να κρατήσω backup της μαμισιας ROM, με το TWRP.. ;

3) θα χαθούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου..;

Ευχαριστώ και πάλι..!

Καλησπέρα..!

Διαβάζοντας τους οδηγούς της πρώτης σελίδας, θα ήθελα την βοήθειά σας στα παρακάτω :

1) από τους 2 τρόπους φλασαρισματος μιας ROM, αυτός που προβλέπεται για συσκευή που δεν είναι rooted, είναι μέσω flash tool. Σωστά..;

2) αφού θα ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο φλασαρισματος, μπορώ να κρατήσω backup της μαμισιας ROM, με το TWRP.. ;

3) θα χαθούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου..;

Ευχαριστώ και πάλι..!

1)Και ναι και όχι. Αν δεν είσαι root μπορείς να γίνεις χρησιμοποιώντας το kingo root μέσω του PC. Όποτε γίνεσαι root και δεν χρειάζεσαι sp flash tool. Επίσης για να φλασάρεις rom από το sp flash tool , θα πρέπει και η rom να είναι φτιαγμένη γι' αυτό. Οι τελευταίες rom (official) δεν είναι φτιαγμένες γι' αυτό. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις για να φλασάρεις μόνο το TWRP recovery και μετά να προχωρήσεις το φλασάρισμα rom μέσω αυτού σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει στο 1ο post.

2)Αυτό μπορείς να το κάνεις αν φλασάρεις μόνο το TWRP από το sp flash tool. Αλλά αν έχεις φλασάρεις TWRP μετά δεν χρειάζεσαι άλλο το sp flash tool. Τα κάνεις όλα απο εκέι.

3)Ναι θα χαθούν .

Καλά ξεμπερδέματα.............:p

Μηπως στον υπολογιστη θελει καποια ρυθμιση? Το κινητο πρεπει να το εχω ανοιχτο? Που ειναι το λαθος? :(

Μηπως στον υπολογιστη θελει καποια ρυθμιση? Το κινητο πρεπει να το εχω ανοιχτο? Που ειναι το λαθος? :(

Γιατί το κινητό το έχεις κλειστό? Ανοιχτό πρέπει να είναι.

Γιατί το κινητό το έχεις κλειστό? Ανοιχτό πρέπει να είναι.

Ανοιχτο το χω αλλα λεω μηπως αυτο ηταν λαθος. :p

Λοιπον δοκιμασα και το RootGenius και οταν κανει αναζητηση για drivers μου γραφει There is on available drivers. Μηπως θελει καποια ρυθμιση απο τον υπολογιστη, πρεπει να κατεβασω καποιους drivers? Θα βοηθησει ο οδηγος με τα Lenovo PreLoader USB drivers ή ειναι ασχετο?

Edited by Teo010

Ανοιχτο το χω αλλα λεω μηπως αυτο ηταν λαθος. :p

Λοιπον δοκιμασα και το RootGenius και οταν κανει αναζητηση για drivers μου γραφει There is on available drivers. Μηπως θελει καποια ρυθμιση απο τον υπολογιστη, πρεπει να κατεβασω καποιους drivers? Θα βοηθησει ο οδηγος με τα Lenovo PreLoader USB drivers ή ειναι ασχετο?

Ναι, εγκατέστησε τους lenovo drivers από το link που έχει ο οδηγός.

Αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα με τον Spero σχετικα μονο με το κομματι που λεει οτι αν ανοιξει κατα λαθος την stock εφαρμογη, γινεται default αυτοματα απο μονη της. Γνωριζει κανεις πως μπορουμε ειτε να ξεφορτωθουμε εντελως την stock εφαρμογη ή πως μπορουμε να καταφερουμε το κουμπι του μηνυματος που εμφανιζεται δεξια στην καθε επαφη ή ακομα και το swipe απο δεξια προς τα αριστερα στην καθε επαφη, να ανοιγει το Textra αντι για την stock;

Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα, μεχρι στιγμης χωρις επιτυχια.

Ναι και γω. Δεν υπάρχει τρόπος γιατί οι επαφές/τηλέφωνο/μηνύματα είναι μία εφαρμογή.

Μόνο αν βάλεις άλλο dialer, πχ rocket dialer, που είναι τρελά παραμετροποιησιμος...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.