Jump to content

tomalas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tomalas

  1. tomalas

    Poco F1

    Να σου πω ένα δίκιο το έχεις....απλα γιατι να μην έχεις το καλύτερο δυνατο του κινητού σου από τη στιγμή που σου το προσφερουν;;;;
  2. tomalas

    Poco F1

    Παιδιά καλημέρα...έχω ένα θεματακι....μπαίνω κάθε μέρα στο φόρουμ και σας διαβάζω για να βλέπω τι γίνεται με το κινητό και όταν πληροφορήθηκα ότι βγήκε η καινούργια βερσιόν είπα οκ.... Μου εμφανίστηκε και εμένα για να τη κατέβω αλλά θα περιμένω να τη δουλέψουν λίγες μερεςτα παιδιά και να πάρω το feedback και μετά τη περνάω και εγώ....Έλα όμως που τη πάτησα!!! Εδώ και 3 μέρες όταν πηγαινω για την αναβάθμιση και πατάω έλεγχος μετά το σκαναρισμα δε μου.βγαζει τη καινούργια βερσιόν για να τη κατεβάσω...μου γράφει το κλασσικό ότι δεν βρήκε τπτ....τι κάνουμε τώρα;;;; Κάθε βοήθεια δεκτή!!!
  3. Για τη χρήση της Γρήγορης Απάντησης θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πλήκτρο «Απάντηση», που βρίσκεται κάτω από κάθε μήνυμα.ν ευγνωμων για μια ακομα φορα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουπς λαθος.......φιλε kandilak προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να βρω επιλογη που να μπορεις να διαγραψεις μαζικα τις επαφες της σιμ πχ....εαν μπορεις να με κατευθυνεις θα σου ημουν ευγνωμων!!! ευχαριστω!!!
  4. φιλε kandilak εχω ένα θεματακι και θελω την αποψη σου.ενω ολα ηταν τελεια και το κινητο πεταγε...ξαφνικα εχω μεγαλο θεμα με τις κλησεις και την εφαρμογη του textra.... και οι δυο εφαρμογες αργουν πολυ να ανοιξουν...ειδικα εαν το κινητο δεν το χρησιμοποιω.....σε σημειο να περιμενω και 1 λεπτο λες και κολλησε....αργει πολυ να φορτωσει τις επαφες γενικοτερα και οταν καποιος με παιρνει τηλ απο τις επαφες μου τις περισσοτερες φορες δεν εμφανιζει ονομα και εαν εμφανισει τις εμφανιζει στο τελος της κλησης στο μητρωο κλησεων......ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το textra...αργει να ανοιξει η εφαρμογη οταν καποιος μου στελνει μηνυμα....και ειναι μονο αυτες οι 2 εφαρμογες.ολα τα υπολοιπα ανοιγουν σφαιρα.......βεβαια πρεπει να ομολογησω οτι εχει παιχτει κατι με τις επαφες μου....τις διπλο-τριπλοεμφανιζει ...πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος στη φορτωση απο back up και το back up απο το λογαριασμο στο gmail......παρολο που εχω επιλεξει να φορτωνει απο το gmail....γινεται ενας πανικος(εαν καποιος γνωριζει ας με ενημερωσει και εμενα...) αυτο που παρατηρησα στην αναζητηση επαφων ειναι οτι μπορει να ψαχνω πχ παναγιωτης και να μου εμφανιζει παναγιωτης, παναγ παναγιωτ και ολα αυτα να ειναι το ιδιο νουμερο.....περιμενω τα φωτα σας!!!
  5. φιλε kandilak δεν διαφωνω σε αυτα που λες και εχεις και δικιο αλλα βλεπεις και εσυ οτι ενω σε προηγουμενες σελιδες δινεις τις λυσεις υπαρχουν καποιοι που συνεχιζουν να ρωτουν τα ιδια και τα ιδια ενω τα εχεις χιλιογραψει και εσυ και καποιοι γνωστες του αντικειμενου......με εχεις βοηθησει και στο παρελθον και σε παρακολουθω απο την αρχη του φορουμ....αλλα ηρθε η ωρα να σου επιρρίψω ευθυνες...το εχεις καταλαβει και εσυ οτι εδω περα οτι δεν υπαρχει καποιος αλλος που να το εχει ψαξει τοσο πολυ το κινητο (μονο κομματια που δεν το εχεις κανει για να δεις τι εχει μεσα...)...οποτε πρεπει να παρεις τη πρωτοβουλια και να πεις ξεκαθαρα..... 'παιδια βαλτε τη ταδε rom και τελος' βαλτο και στην πρωτη σελιδα να φαινεται με μεγαλα γραμματα και οποτε βγαινει καποια καλυτερη να το αλλαζεις....ειμαι σιγουρος οτι θα το αποδεχτουν ολοι εδω μεσα αντι να παλευουν με τις παλιοτερες εκδοσεις και να προσπαθουν να κανουν αλλαγες και τροποποιησεις. ....το βλεπω συνεχεια να γραφουν ' γεια σας μολις παρελαβα το κιν και φοραει την....πες τε μου ποια ρομ να βαλω??????' και το κανουν αυτο γιατι βαριουνται να διαβαζουν τις τοσες σελιδες που γραφουν ολοι τα ιδια και τα ιδια...σε παρακαλω παρε τη πρωτοβουλια και θα δεις οτι κανενας δεν προκειται να σου πει κουβεντα....και οποιος θα ρωταει παλι τα ιδια θα του λεμε ολοι εδω μεσα πηγαινε στην πρωτη σελιδα βαλε αυτη τη ρομ, ακολουθα τα βηματα και εαν σου βγαζει παλι προβληματα τοτε ξαναμιλαμε...δεν ξερω πως σου φαινεται αλλα πιστευω πως δεν ειμαι μονο εγω εδω μεσα που το θελει αυτο....σε ευχαριστω!
  6. παιδια καλημερα.....καθομαι και διαβαζω ολα αυτα που γραφεται και διαπιστωνω οτι το δικο μου το κιν με την 1501dev δεν τα βγαζει αυτα τα προβληματα.... 1ον Εχει ελληνικα (στο μεγαλυτερο μερος) 2ον Η μπαταρια κρατα αρκετα καλα....περιπου 2 μερες με αρκετη χρηση (ανοιχτα δεδομενα, 3g, παιχνιδια για λιγο περιπου στις 2 ωρες και τις 2 μερες) 3ον Οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα απο σκαηπ βαημπερ και whatsup... παρολο που δεν τα εχω κλειδωσει οταν παταω να διαγραφουν....το εχω προγραμματισει να κλεινει τη νυχτα και να ανοιγει παλι μονο του το πρωι και με το που συνδεεται με το ιντερνετ του σπιτιου πεταει αμεσως τα μηνυματα απο τις εφαρμογες...κοιταξα ενα πρωι να δω εαν ειναι καμια εφαρμογη ανοιχτη οταν παταμε παρατεταμενα το κεντρικο κουμπι για να μας πεταξει τις εφαρμογες ποιυ ειναι ανοιχτες και δεν υπηρχε τπτ ανοιχτο...αλλα τα μηνυματα ηρθαν κανονικα... 4ον Το bluetooth, wifi,gps κτλ δουλευουν μια χαρα τα τεσταρα Συμπερασμα....μεχρι στιγμης θεωρω την 1501dev την πιο καλη αλλα...θεωρω οτι εχει να κανει και με το security της lenovo...εγω πηγα στο 'privacy guard' στο 'sort by apps' και επελεξα τα προγραμματα που ηθελα να ειναι 'ανοιχτα'.... δεν ξερω εαν βοηθησα αλλα διαβαζω εδω ολο τα ιδια και τα ιδια προβληματα με τις εκαστοτε ρομ ρε παιδια και εχω κουραστει.....βαλτε την 1501dev και πιστεψτε με θα λυθουν τα περισσοτερα προβληματα που εχετε τωρα και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξανασχοληθειτε με το κινητο σας.....θεωρω οτι ο σκοπος του φορουμ ειναι να 'βγαζουμε' μεσα απο το 'ψαξιμο' το μαξιμουμ των δυνατοτητων του κινητου.....δοξα το θεο τα παιδια εδω εχουν γραψει οσο πιο αναλυτικα γινεται τα παντα....και ειναι ολα στην πρωτη σελιδα....δεν μπορω να βλεπω τον αλλο να ρωταει πχ 'τι υφη δερματος εχει η θηκη της niklin απο την θηκη του minideal....' ελεος χανεται η ουσια...συγνωμη εαν εγινα εριστικος αλλα παιδια απο τις 332 σελιδες αντε να αξιζουν οι 50 για το σωστο μονταρισμα του κινητου....
  7. λοιπόν το μεσημερι περασα την ROM Version: Vibeui 2 1501 7.80.1 DEV που εχει ανεβασει ενα παλικαρι στο needrom...παιδια τη συνιστω ανεπιφυλακτα....το κιν παει πολυ καλα πολυ γρηγορη ανταποκριση χωρις επιπλεον προγραμματα και εχει και μια εφαρμογη πλοηγησης....ειναι ακριβως σαν την VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version ) ...παραθετω λινκ...καλη συνεχεια ...οποιος τη βαλει ας γραψει εντυπωσεις!!! http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-multi-lang-1501_7-80-1_dev/
  8. καλημερα https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.switchnetworktype και εισαι ετοιμος!!!!
  9. οκ το βρηκα σε ευχαριστω πολυ!!!!
  10. στο a8 a806....εγω δεν εχω βρει τετοιο κουμπι...αν μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος....μπορει να φταιει οτι φορω τη 1508 (stable version)
  11. kandilak εαν μπορεις πες μας λιγο εμας τους ασχετους αυτο το widget στο βημα 1 που ειναι;;; στο power manager;;;;
  12. Παιδια καλησπερα και απο εμενα.....ειχα καιρο να γραψω στο φορουμ γιατι απο τον οδηγο του καντιλακ και μετα οταν τον πρωτοεβγαλε εχω περασει ολες τις ρομ και το κιν ανταποκριθηκε πολυ καλα.......εχω ομως ενα αλλο προβλημα με μια εφαρμογη εδω και πολυ καιρο και δεν μπορω να βρω λυση..... ειναι ενα 'αντικλεπτικο' προγραμμα το cerberus το οποιο μου το ειπε ενας φιλος και το κατεβασα, εδωσα και μια μικρη αμοιβη και το εχω μονιμα...θελω να ρωτησω εαν καποιος απο εδω μεσα το χρησιμοποιει και εαν του δουλευει σωστα με το lenovo.....για να μην χαλασω το φορουμ ομως γιατι μερικοι μπορει να θεωρησετε οτι ειμαι εκτος θεματος εαν καποιος εχει το προγραμματακι παρακαλω να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα για να του ρωτησω καποια προβληματα που αντιμετωπιζω....ευχαριστω καλη συνεχεια!!!
  13. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ kandilak τα gapps να τα περασω ή θα ειναι μέσα στη data;;;
  14. μια χαρα kandilak...πες μας ομως εαν θα μπορουμε να κανουμε την ιδια διαδικασια οπως με την 1441....!!!
  15. παιδια μολις βγηκε και 1443 σε stable version.......... http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/ kandilak για να την περασουμε κανουμε τα ιδια βηματα που καναμε στην 1441;;;;
  16. παιδες καλημερα.....ερωτηση προς καντιλακ και σε οσους γνωριζουν (καντιλακ εδωσες τα φωτα σου για την 1441 οποτε...)...λοιπον με την 1441 εαν πατησεις update βγαζει την 1443 και ξεκινα κατεβασμα....μηπως εκανε καμια κινηση κανεις να τη κατεβασειι για να μας πει και εμας;;;;;
  17. KONSOT θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου.....ακολουθησα ακριβως τα βηματα του καντιλακ και τωρα με τη 1441 δεν εχω κανενα προβλημα....και οπως λες και εσυ πλεον απολαμβανω τις δυνατοτητες του κινητου...επειδη το εγραψε και ενας αλλος φιλος....οταν εβαλα την 1441 ετρεξα το antutu και μου εβγαλε και εμενα 22000 αλλα μετα απο τις ρυθμισεις και παραμτροποιησεις ειμαι στα 33366 με φορτομενα προγραματα.....επισης να αναφερω οτι η μπαταρια του κινητου κρατα 3,5 μερες με κανονικη χρηση αλλα.... μονιμα 2g (οταν θελω 3g το γυρναω χειροκινητα, 4g δεν εχω στη περιοχη μου), wlan κλειστο, δεδομενα κλειστα, και στο power manager επιλογη power saving....με την 1441 μεχρι στιγμης κυλανε καλα τα πραγματα να τη βαλετε....τωρα εαν βγει επισημη απο lenovo ....θα το σκεφτω πολυ σοβαρα εαν θα μπω παλι σε διαδικασια αλλαγης της ρομ....1441 αφοβα!!!
  18. γεια σου kandilak..... σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τον οδηγο αλλα θελω μια χαρη απο εσενα!!!!επειδη ειμαι τελειως ασχετος θελω εαν μπορεις καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα(λογικα αυριο το μεσημερι) να σε εχω online(μεσω σκαηπ) κατα τη διαρκεια που θα κανω τα βηματα ενα προς ενα.....η 1441 ειναι οκ;;;; εχεις εντποπισει καθολου bugs.....απλα δεν εχω την πολυτελεια και τη γνωση για να αλλαζω ρομ....γιαυτο σε ρωτω!!!! για αυριο το μεσημερι θα εισαι διαθεσιμος;;;; σε ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  19. γεια σου kandilak..... σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τον οδηγο αλλα θελω μια χαρη απο εσενα!!!!επειδη ειμαι τελειως ασχετος θελω εαν μπορεις καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα(λογικα αυριο το μεσημερι) να σε εχω online κατα τη διαρκεια που θα κανω τα βηματα ενα προς ενα.....η 1441 ειναι οκ;;;; εχεις εντποπισει καθολου bugs.....απλα δεν εχω την πολυτελεια και τη γνωση για να αλλαζω ρομ....γιαυτο σε ρωτω!!!! για αυριο το μεσημερι θα εισαι διαθεσιμος;;;; σε ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  20. μεταφραση απο google translate για την 1443 Αυτό το πακέτο είναι κατάλληλο για τους χρήστες VIBE UI2.0 * Βελτιστοποίηση των επιδόσεων: * Βελτιστοποίηση της εκκίνησης boot οθόνη UI interface * Βελτιστοποίηση της απόδοσης υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η φωτεινότητα LCD μαλακότερο, σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας * Κάντε διπλό κλικ βελτιστοποίησης για τη βελτίωση της ταχύτητας απόκρισης της οθόνης του φωτός * Ασφάλεια Ολοκληρωμένη V6 έκδοση βελτιστοποιημένη μουσική * Διορθώσεις: * Ρυθμίσεις System Repair / εικονίδιο στη γραμμή χαρακτηριστικό που το καθεστώς interface και το χρώμα του φόντου παρόμοια για να δείτε * Επισκευή πολλαπλές επιστρέφει interface της εφαρμογής φαίνεται να επικαλύπτονται * Επισκευή χρήση της κυκλοφορίας και του ελέγχου εφαρμογής διακόπτη ανώμαλη * Κουμπί τροφοδοσίας Επισκευή ανάβει τα οθόνη πιθανολογική αποτυχίες * Λειτουργία Μαύρο επισκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά * Επισκευή χειροκίνητα να ρυθμίσετε την ημερομηνία και την ώρα σφάλματος στην οθόνη, * Νέο Smart σκηνή αλλάζει για να επισκευάσει την πρώτη φορά για να σταματήσει να τρέχει όταν το Intelligent Scene * Επισκευή αιθέρια αφής για να ανοίξετε την οθόνη καλωσορίσματος φωνή στη μουσική από τη διεπαφή πολλαπλών καθηκόντων σε flash back * Πλαίσιο επιλογής WiFi Επισκευή εμφανίζει μια λίστα των ανωμαλιών κατά την εφαρμογή των multi-tasking μικρογραφίες Unicom αφαίρεση προσαρμοσμένο λογισμικό * Προσθέστε το τελευταίο πρόγραμμα ROOT, μπορείτε να διαχειριστείτε από Kai * Υποστήριξη σενάριο init.d, προσθέσετε πολλά σενάρια * Η προεπιλογή open source άγνωστο * Προσθέστε μηχανή απεικόνισης Sony V3 πλήρη έκδοση * V6 σενάριο δύναμη προσθέτει, σενάριο βελτιστοποίηση του ελέγχου της μνήμης για να προσθέσετε * Παγκόσμια ODEX των διατηρηθεί ODEX αρχεία, το λογισμικό τρέχει γρηγορότερα * Να ευθυγραμμιστεί με τη βελτιστοποίηση zipliang * Βελτιστοποίηση της ταχύτητας σύνδεσης Wi-Fi * Βελτιστοποίηση της 3G σήμα και την ταχύτητα σύνδεσης * Μεταβείτε στην αντικατοπτρίζει τη συνολική * Βελτιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας * Touch αναβάθμιση αντανακλά
  21. alehi και εμενα αυτη φοράει την 9432 1.θελει προσοχη το προγραμματακι superuser...οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μεχρι στιγμης δεν εχω καθολου ασχοληθει με φοντο και screensaver αλλα με το superuser ειχα προβλημα χθες......οταν πηγα να πατησω το power manager μου εμφανισε παραθυρο απο το super user να επιτρεψει να 'μπει' το προγραμμα σε superuser ( αν καταλαβα καλα!!!) και οταν πατησα οκ καντο 'για μια φορα' δεν ειχα κανενα προβλημα....οταν ομως ηθελα να ξαναμπω για να δω τη μπαταρια μου πεταγε το παραθυρο συνεχεια και οτι και να πατουσα αυτο εβγαινε συνεχεια οποτε αναγκαστηκα να μπω στα προγραμματα και να παγωσω το power manager... βεβαια τωρα παλι μπαινω για να δω τη μπαταρια και δεν μου βγαζει κανενα μηνυμα δουλευει κανονικα!!! 2. Στις ρυθμισεις--->σχετικα με το τηλεφωνο---> system update δεν κανει τιποτα βγαζει μηνυμα δυστηχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει!!! 3. αυτο το θεμα με τα μηνυματα που δεν σου βλεπει τις επαφες εαν δε εχει +30 το κανει και σε εμενα αλλα βρηκαν τη λυση τα παιδια πιο πανω με ενα προγραμμα....... το πιο εκνευριστικο και θλιβερο ταυτοχρονα ειναι πως πρεπει να βαζουμε και να βαζουμε προγραμματα για να δουλευει οπως πρεπει ενα τυπικο android smartphone.....:(:(:(:(:(mad::mad::mad::mad:: οποτε πρεπει να περιμενουμε μια αξιοπρεπη ρομ....ειναι κριμα γιατι το εχω στα χερια μου και δεν μπορω να το εκμεταλλευτω τις δυνατοτητες του και να το στησω στα μετρα μου γνωριζοντας οτι πρεπει να του περασω καινουργια ρομ καποια στιγμη!!!
  22. Καλησπερα παιδια, Σημερα μου ηρθε το κινητο και το εψαξα αρκετα.....οντως σε καποια πραγματα εχει καποια θεματα...αλλα αυτο που καταλαβα ειναι πως αν 'παγωσεις' (και οχι διαγραψεις) καποια προγραματα το κινητο δουλευει μια χαρα...(screensaver,φοντο κτλ δεν αλλαξα γιατι διαβασα οτι βγαζει προβλημα)....για να μην αγχωνονται αυτοι που περιμενουν το κιν απο αυτα που διαβαζουν (εγω ειχα πανικοβληθει!!!) με λογικη καθημερινη χρηση το κινητο δεν θα εχει προβλημα (κλησεις,βιντεοκλησεις μεσω σκαηπ,βαημπερ, facebook)....απλα θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι να βγει καποια καλη εκδοση ρομ!!!!! οποτε μην εχετε στο μυαλο σας 'Α με το που το παρω να κανω root και να βαλω καινουργια ρομ'.....το κινητο λειτουργει απλα είναι εκνευριστικο που δεν μπορεις να το χειριστεις οπως το θες!!!! υπομονη λοιπον.....
  23. αφου θα κανεις το κοπο να βαλεις ρομ γιατι δεν βαζεις την καινουργια να μας πεις τι γινεται??? ας ειναι και στα αγγλικα!!!να ξερουμε τι να περιμενουμε!!!!
  24. katagia και εγω που τη κατεβασα ετσι θεωρω πως ειναι... εαν δεις ποσταρα και φωτο χθες μεσα απο το αρχειο που εχει τις γλωσσες......εαν εισαι γνωστης ριξε μια ματια και πες μας......και αυτοι που την αγορασαν εαν μπορουν να ριξουν μια ματια στις φωτο που ανεβασα και να τσεκαρουν στο αρχειο τους εαν ειναι τα ιδια!!!
×
×
  • Create New...