mimi85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδιά με το που πέρασα την 1447 η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Τι να κάνω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδιά με το που πέρασα την 1447 η μπαταρία έχει μειωθεί αισθητά. Τι να κάνω?:blink: το smart rotate είναι απενεργοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimi85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 το smart rotate είναι απενεργοποιημένο? ναι απενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ναι απενεργοποιημενο Ωραία φορτισέ το στο 100% και χρησιμοποίησε το μέχρι να φτάσει στο 10% περίπου να δεις πόσες ώρες θα βγάλει με την χρήση που θα του κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimi85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ωραία φορτισέ το στο 100% και χρησιμοποίησε το μέχρι να φτάσει στο 10% περίπου να δεις πόσες ώρες θα βγάλει με την χρήση που θα του κάνεις. το εχω απο το πρωι που ηταν φορτισμενο στο 100% και τώρα που γράφω είναι στο 18% με νορμαλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπερα σε ολους .Οπως εγραψα εκανα μια χαζομαρα παιζοντας με το root explorer app του κινητου μου lenovo a806 (rooted).Διεγραψα μεσω του προγραματος root explorer το αρχειο contact manager που ειχε η συσκευη μου προεγκατεστημενο (οχι το ideafriends αυτο δεν το αγγιξα ευτυχως) με αποτελεσμα να μη βλεπω πλεον επαφες και να μου βγαζει notification μετα απο επανεκκινηση που εκανα οτι το contactmanager σταματησε να λειτουργει.....υπαρχει λυση? εκανα hard reset αλλα τπτ (τζαμπα εχασα ολες τις ρυθμισεις μου) Αν μπορειτε ρε παιδια βοηθηστε γτ ειμαι απελπισμενος.Αν υπαρχει λυση θα ειμουν ευγνωμων αν με βοηθησει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπερα σε ολους .Οπως εγραψα εκανα μια χαζομαρα παιζοντας με το root explorer app του κινητου μου lenovo a806 (rooted).Διεγραψα μεσω του προγραματος root explorer το αρχειο contact manager που ειχε η συσκευη μου προεγκατεστημενο (οχι το ideafriends αυτο δεν το αγγιξα ευτυχως) με αποτελεσμα να μη βλεπω πλεον επαφες και να μου βγαζει notification μετα απο επανεκκινηση που εκανα οτι το contactmanager σταματησε να λειτουργει.....υπαρχει λυση? εκανα hard reset αλλα τπτ (τζαμπα εχασα ολες τις ρυθμισεις μου) Αν μπορειτε ρε παιδια βοηθηστε γτ ειμαι απελπισμενος.Αν υπαρχει λυση θα ειμουν ευγνωμων αν με βοηθησει καποιος. Ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πως το βλεπω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Android version 4.4.2 Baseband version:A806.V30 2014/07/31 14:53 Build number:VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πως το βλεπω? Δεν πειράζει, άσ' το δεν έχει και μεγάλη σημασία. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στο τηλέφωνο το https://dl.dropboxusercontent.com/u/3724021/LENOVO%20A806/LenovoContactsProvider.apk Αν βγάζει πάλι σφάλματα , αφού είσαι root θα κάνεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 Προτείνω να κάνεις το 2ο ασχέτως τι θα γίνει με το 1ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 οκ θα το δοκιμασω να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω 2 θεωρητικές ερώτησεις. Έστω ότι το κινητό μου έρθει, root + 1447 multi + gapp και λειτουργεί οκ. Εάν έρθει ειδοποίηση για update της rom, να την κάνω ή θα χαθούν όλες οι παλιές ρυθμίσεις ? Εάν έρθει ειδοποίηση για update σε Lollipop, να την κάνω ή θα χαθούν όλες οι παλιές ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Κατι χαζο να ρωτησω ακομα....το superSU 2.14 ειναι σε μορφη winrar.zip το κανω unrar στο φακελο του και μετα το αποθηκευω στην sdcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Κατι χαζο να ρωτησω ακομα....το superSU 2.14 ειναι σε μορφη winrar.zip το κανω unrar στο φακελο του και μετα το αποθηκευω στην sdcard? δεν ξεζιπάρεις τίποτα. το αφήνεις όπως είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω 2 θεωρητικές ερώτησεις. Έστω ότι το κινητό μου έρθει, root + 1447 multi + gapp και λειτουργεί οκ. Εάν έρθει ειδοποίηση για update της rom, να την κάνω ή θα χαθούν όλες οι παλιές ρυθμίσεις ?Όχι δεν το κάνεις!!! Εάν έρθει ειδοποίηση για update σε Lollipop, να την κάνω ή θα χαθούν όλες οι παλιές ρυθμίσεις ? 'Αμα έρθει εκείνη η ώρα, θα δούμε τι θα κάνουμε............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μολις ξεκινησα την διαδικασια update σε 1447 αντε καλη τυχη (kadilak σε ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον σου).Θα ενημερωσω μολις τελειωσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδιά, το έχω ξαναρωτησει, προσπάθησε να βοηθήσει kandilak(καλά να είναι το παιδί) αλλά δε προχώρησε το πράμα. Ύστερα από μερικά λεπτά κλήσης εξαφανιζεται το incallUI!(φανταστείτε ότι αναγκάζομαι να κάνω δεύτερη κλήση που θα βάλει τη πρώτη σε αναμονή για να εμφανιστεί πάλι το IncallUI και να μπορέσω να κλείσω και τις δύο! ) Εχω την 1447 και μάλιστα την ξαναπερασα άλλη μια φορά με τον οδηγό μήπως και δε έχει κάτσει κάτι καλά, αλλά μάταια! Δε έχω απεγκαταστησει τίποτα ούτε καν παγώσει. Έχω και το greenify αλλά δε πιστεύω ότι μπορεί να παιζει ρόλο... ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjohn2k1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ολα πηγαν ρολοι να σαι καλα φιλος με εσωσες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδιά, το έχω ξαναρωτησει, προσπάθησε να βοηθήσει kandilak(καλά να είναι το παιδί) αλλά δε προχώρησε το πράμα. Ύστερα από μερικά λεπτά κλήσης εξαφανιζεται το incallUI!(φανταστείτε ότι αναγκάζομαι να κάνω δεύτερη κλήση που θα βάλει τη πρώτη σε αναμονή για να εμφανιστεί πάλι το IncallUI και να μπορέσω να κλείσω και τις δύο! ) Εχω την 1447 και μάλιστα την ξαναπερασα άλλη μια φορά με τον οδηγό μήπως και δε έχει κάτσει κάτι καλά, αλλά μάταια! Δε έχω απεγκαταστησει τίποτα ούτε καν παγώσει. Έχω και το greenify αλλά δε πιστεύω ότι μπορεί να παιζει ρόλο... ε; Αν στο greenify έχεις βάλει να κάνει hibernation κάποια σχετική εφαρμογή συστήματος μπορεί να παίζει ρόλο. Επίσης αν έχεις βάλει και το xposed με κάποιο module ασύμβατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimi85 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει για την μπαταρία που ρώτησα προηγουμένως?:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Αν στο greenify έχεις βάλει να κάνει hibernation κάποια σχετική εφαρμογή συστήματος μπορεί να παίζει ρόλο. Επίσης αν έχεις βάλει και το xposed με κάποιο module ασύμβατο. το xposed το απέφυγα γιατί θυμάμαι να λέτε κάτι για ασυμβατότητα.από το greenify θα κοιτάξω να κάνω απεπιλογή τυχόν εφαρμογών συστήματος. αλλά και πάλι μου κάνει δύσκολο να φταίει αυτό αφού δεν μπορεί να γίνει hybernation σε μία ενεργή εφαρμογή(συμβαίνει κατά την διάρκεια της κλήσης):confused::confused: έχω προσθέσει το security στο greenify καθώς και το contact manager,μήπως το τελευταίο;;;; Edited February 9, 2015 by gerikool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 έχω προσθέσει το security στο greenify καθώς και το contact manager,μήπως το τελευταίο;;;; τώρα να το σχολιάσω ή να μην το σχολιάσω αυτό:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει για την μπαταρία που ρώτησα προηγουμένως?:blink::blink::blink: Χρησιμοποιείς εφαρμογές για ram optimization , task killers κλπ? Μπορείς να μπεις στην Διαχείρηση ενέργειας και στο power consumption να δεις τι καταναλώνει την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τώρα να το σχολιάσω ή να μην το σχολιάσω αυτό:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιείς εφαρμογές για ram optimization , task killers κλπ? Μπορείς να μπεις στην Διαχείρηση ενέργειας και στο power consumption να δεις τι καταναλώνει την μπαταρία? οκ σίγουρα το τελευταίο!! να αφαιρέσω και το sequrity? ή είναι άσχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 οκ σίγουρα το τελευταίο!! να αφαιρέσω και το sequrity? ή είναι άσχετο? δοκίμασε μόνο το contacts και αν συνεχίζει και το security. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilipoutios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα! ξέρει κανεις να μου πει το sar ευ που έχει η συσκευή γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Για κατεβασε και εγκατεστησε το Supersu (chainfire) με την πράσινη δίεση, θα μπει απο πανω αντικαθιστωντας το Superuser. Μετα ανοιξε το και αν χρειάζεται update καντο (πατωντας update su binary > κανονικη) πήγαινε στις ρυθμίσεις του SuperSU και ξετσεκαρε το "Προβολή ειδοποιήσεων" Καλησπέρα και πάλι. Kandilak, όταν ξετσέκαρα τις ειδοποιήσεις δεν έβγαζε μηνύματα, αλλά οι εφαρμογές συνέχισαν να παίρνουν έγκριση συνεχώς και να ξετινάζουν την μπαταρία. Ακολούθησα την πρόταση του Roid_rage και έριξα το Supersu, μου ζήτησε update binary έβαλα κανονική, μου ζήτησε να απεγκαταστήσει το Superuser, του είπα ΝΑΙ και μετά από λίγο κόλλησε. Έκανα επανεκκίνηση και βρήκα το Superuser να ζητά να εγκατασταθεί και το Supersu να μου βγάζει συνεχή μηνύματα για την διαχείριση ενέργειας αυτή τη φορά. Απενεργοποίησα το Supersu και όταν το ενεργοποίησα ξανά με ρώτησε αν ήθελα να πετάξει το Superuser. Το πέταξε, ζήτησε επανεκκίνηση και όταν έγινε πλέον σταμάτησαν τα μηνύματα και οι καταγραφές. Ευχαριστώ παιδιά, ελπίζω να μη το ξανακάνει. Αλλά καλό είναι όποιος βλέπει την μπαταρία να πέφτει γρήγορα να τσεκάρει και τις καταγραφές στο Supersu ή το Superuser γιατί με αυτή τη φάση η μπαταρία έπεσε 15% σε περίπου 1 ώρα που ήταν ενεργοποιημένα και έδιναν έγκριση στις εφαρμογές ανά 5". Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εάν έρθει ειδοποίηση για update σε Lollipop, να την κάνω ή θα χαθούν όλες οι παλιές ρυθμίσεις ? 'Αμα έρθει εκείνη η ώρα, θα δούμε τι θα κάνουμε............... :lol: :lol: Αυτό συνοψίζει περίπου τα παντα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts