Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα και καλη χρονια ευχομαι σε ολους.

ειναι η πρωτη μου ερωτηση και επειδη και εμενα με ενδιαφερει το

συγκεκριμενο τηλεφωνο ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος

παραγγειλει απο εδω http://www.banggood.com/Lenovo-A806-5-inch-4G-FDD-LTE-MTK65926290-Octa-core-Smartphone-p-942094.html

ευχαριστω για την οποια απαντηση

Ως μαγαζί είναι πολύ καλό,έχω παραγγείλει άλλα πράγματα,κινητό όχι.

Έχει και λίγο τσιμπιμένη την τιμή....

Θα σε προτείνω να το πάρεις από εδώ,λόγω της νέας ROM (1447DEV),της τιμής και έχει και κανα 2 δωράκια.Παζαρεύεις και καμμιά θηκούλα-φορτιστή.... ;);)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λαθος το γραψα,δεν εχω καποιο θεμα με συγχρονισμο κ επαφες,αυτα ειναι οκ..

Με τις φωτο του λογαριασμου google εχω θεμα γιατι δεν μπορω να τις βαλω σαν θεμα κλπ ... μολις παω να τις ορισω μου λεει οτι σταματησε να λειτουργει.

Πρέπει να είσαι με την 9432,άρα ή αλλάζεις ROM με τον οδηγό που υπάρχει στην αρχή ή αποθηκεύεις τις φωτο στο κινητό και κάνεις έτσι τη δουλειά σου.

Άλλο τρόπο εγώ δεν ξέρω.

Ωστόσο δε ξέρω για ποιο λόγο δε τα καταφέρνω και τι κάνω λάθος. Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος ή κάποιος πιο αναλυτικός η απλός τρόπος και τι αρχεια πρέπει να διαθέτω για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

HELP ME SOS!!!!:lol::lol::lol:

Για τον εντοπισμο τους gps ουτε εγω εχω βρει λυση.

Τωρα αν εχεις χασει root και play store εχει εδω οδηγιες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5869159#post5869159

αν δεν εχεις χασει ροοτ βαλε την 1447 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033

εχω ενα μικρο προβλημα. αποφασισα να περασω την 1447 (VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay.zip) που ειχε προταθει, για να εχω το multilang.... αφου την κατεβασα απο το λινκ στο mega.co.nz και ακολουθησα τα βηματα, μου βγαζει error και δεν την φορτωνει.... δοκιμαζω να κανω restore απο το back-up που ειχα κανει (πριν ειχα περασει την 1441) και σ'αυτο μου βγαζει παλι μηνυμα restore complete FAILED.... Δεν ξερω πως να προχωρησω....εχω "κολλησει" στο TWRP και δε θελω να κανω reboot (αλλωστε μου βγαζει και μηνυμα "no OS installed").... τι κανω τωρα? Edited by pelorth

Ξανακατεβασε τη ρομ και ξαναφλασαρε. Μηπως οταν την κατεβασε ο υπολογιστης τη μετονομασε; Ισως κατεβηκε corrupted

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Εννοεις να την ξανακατεβασω απο που? το κινητο δεν ξερω αν μπορω και πως να το χρησιμοποιησω.... εχω μεινει στην αρχικη οθονη του TWRP και δεν κανει ουτε restore.... πως να προχωρησω απο δω? να κανω reboot παρολο που μου βγαζει μηνυμα no os installed?

Κατεβασε την απο τον υπολογιστη και περνα τη στην καρτα. Και να το κλεισεις μπαινεις σε recovery με volume up+ volume down+ Power πατημενα μαζι.

Μια πλήρης φόρτιση.

Γεια χαρά σε όλους.

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τη μπαταρία με κάποια μεγαλύτερη;

Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε διαστάσεις αλλά σε mAh.

Έχει εκνευριστικά μικρή διάρκεια η μπαταρία του.

Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανένας το ίδιο πρόβλημα ή αν έχει συζητηθεί πάλι.

Ρώτησα σε Πλαίσιο, Γερμανό κλπ. και μου είπαν πως δεν έχουν μπαταρίες κινητών

:blink: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να υποθέσω ότι έχεις την 9432 rom η οποία έχει θέμα με την μπαταρία.

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

εχω ενα μικρο προβλημα. αποφασισα να περασω την 1447 (VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay.zip) που ειχε προταθει, για να εχω το multilang.... αφου την κατεβασα απο το λινκ στο mega.co.nz και ακολουθησα τα βηματα, μου βγαζει error και δεν την φορτωνει.... δοκιμαζω να κανω restore απο το back-up που ειχα κανει (πριν ειχα περασει την 1441) και σ'αυτο μου βγαζει παλι μηνυμα restore complete FAILED.... Δεν ξερω πως να προχωρησω....εχω "κολλησει" στο TWRP και δε θελω να κανω reboot (αλλωστε μου βγαζει και μηνυμα "no OS installed").... τι κανω τωρα?

μήπως την κατέβασες από το link που αναφέρεται για φλασάρισμα με το Sp flash tool?

Για το TWRP το link είναι το https://mega.co.nz/#!WM4yWaQL!IuWVkjZtbu7mxQ0tr-w1IdNoXprCgqDhPFPXaJfZEyY

Έχουν απαντηθεί ξανά και ξανά........και ξανά κα ξανά.......και πριν 5 post....και ξανά πριν 5 σελίδες .......και ξανά πριν 10 σελίδες.....και ξανά πριν 50 σελίδες.......και ξανά ....και ξανά .......και ξανά.

Δεκτή η συγνώμη σου..............αν μπορεί κάποιος να ξανά-δώσει απάντηση, στον φίλο να μην κάθετε να διαβάζει τόσες σελίδες, ας το κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://mega.co.nz/#!WM4yWaQL!IuWVkjZtbu7mxQ0tr-w1IdNoXprCgqDhPFPXaJfZEyY

απο αυτο το λινκ την κατεβασα και παλι μου βγαζει failed.... τωρα την κατεβαζω απο το link που γραφεις πιο πανω. Ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση ανταποκριση.

απο αυτο το λινκ την κατεβασα και παλι μου βγαζει failed.... τωρα την κατεβαζω απο το link που γραφεις πιο πανω. Ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση ανταποκριση.

είναι το ίδιο link όπότε το link είναι σωστό. Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις μήπως κατέβηκε corrupted.

παιδια μια ερωτηση, αυτη η Multi rom 1447 απο το vickmall που αναφερεται εδω, εχει φουλ Ελληνικα η μισα ?

παιδια μια ερωτηση, αυτη η Multi rom 1447 απο το vickmall που αναφερεται εδω, εχει φουλ Ελληνικα η μισα ?

έχει κάποια υπομενού στις ρυθμίσεις τα οποία δεν είναι μεταφρασμένα αλλά είναι πολύ καλύτερα από την 9432

έχει κάποια υπομενού στις ρυθμίσεις τα οποία δεν είναι μεταφρασμένα αλλά είναι πολύ καλύτερα από την 9432

ευχαριστω φιλε, και κατι αλλο, επειδη το τηλεφωνο θα παει σε ανθρωπο που δεν ξερει πολλα πολλα, βαζοντας αυτην την ρομ, χρειαζεται να κανω κατι αλλο για να ειναι το τηλεφωνο λειτουργικο και να μην παρουσιαστει προβλημα ;

Εξτρα μπαταρία περιμενω εγω απο vifocal

Τελικά ειναι οκ, συμπεριφερεται οπως η original, εγκρινω.

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρειαζεται να κανω κατι αλλο για να ειναι το τηλεφωνο λειτουργικο και να μην παρουσιαστει προβλημα ;

Τα fonts να φτιάξεις και θα ειναι εντάξει.

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με ένα μήνυμα που μου βγάζει όταν πάω να καλέσω κάποιον "ROAMING WARNING: THE SIM CARD THAT ABOUT TO USE IS NOW ROAMING. WOULD LIKE TO CONTINUE?" . Έχω μεγάλο πρόβλημα κάθε φορά που πάω να καλέσω κάποιον και στο συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχει η παράμετρος του SIM MANAGEMENT που έχουν τα περισσότερα κινητά για να απενεργοποιήσω το roaming reminder.. Κάθε φορά που θέλω να κάνω κλήση, μου εμφανίζεται αυτό..

Υπάρχει κάποιος που να το έχει αντιμετωπίσει;; Ή, τέλος πάντων, αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα με βοηθούσε να απενεργοποιήσω το roaming reminder :help:

φίλτατοι συν-κάτοχοι της συσκευής(εγώ προς το παρόν είμαι κάτοχος to be) θα ήθελα να προτείνω κάτι ζητώντας παράλληλα συγνώμη αν ήδη υπάρχει και μου έχει ξεφύγει.

Επειδή καταλαβαίνω απόλυτα τη "δυσαρέσκεια" των φίλων που βοηθούν απαντώντας στις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις, λύνοντας επαναλαμβανόμενες απορίες(αν και βρίσκομαι στην απέναντι όχθη- σε αυτούς ΜΕ τις απορίες:lol::lol::p!!!)θα ήθελα να μάθω αν είναι εφικτό να δημιουργηθεί (ιδανικά στην αρχή του θέματος) ένα post με καταχωρημένα τα links των posts που λύνουν βασικές απορίες όπως : οδηγός root, το ζήτημα +30, καλιμπράρισμα μπαταρίας,apps γιfreezαρισμα και γενικά ότι "hot" ερώτηση παίζει.

αρχικά η πολύ δουλειά θα γίνει από τους εμπειρότερους και στη συνέχεια θα μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας ότι καινούργιο έχει διαπιστώσει-μάθει.

έτσι νομίζω θα γλυτώσουμε πολύ χρόνο και οι μεν και οι δε(και πολύ "ηλεκτρονικό" μελάνι:shifty::shifty::shifty:)

Αν εξαιρέσουμε το καλιμπράρισμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένη rom που μπορεί κάποιος να μην έχει όλα τα άλλα υπάρχουν στο πρώτο post.

Εγω τα ειχα κρατήσει σε σελιδοδείκτες πριν τα χρειαστώ και ετσι ειχα εναν "οδηγο". Χρειάζεται mod για να κανει τις τροποποιήσεις.

Μια πλήρης φόρτιση.

βιάστηκα....βέβαια πήγαινα συνήθως κατευθείαν στις καινούργιες σελίδες για να διαβάσω, παρόλα αυτά τελευταία φορά που το είδα δεν θυμάμαι το 1ο post τόσο ενημερωμένο. sorry:cry::cry::cry:

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !

Εδώ και 2 μέρες παρέλαβα το A8 806 από minideal.net.

Εχει την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806.

Ως τώρα δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα (οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά, τα ελληνικά είναι παντού ΟΚ κτλ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά. Εχω αυτές τις απορίες :

1) Στην επιφάνεια υπάρχουν μεταξύ άλλων 3 εφαρμογές (Players tutorial, Superuser, call log) οι οποίες δεν φεύγουν. Το superuser (αν είναι το πρόγραμμα για rooting το καταλαβαίνω). Το players tutorial είναι κενό.

2) Οταν πάω στο system update, μου βγάζει "Δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει" και με πετάει στο προηγούμενο μενού. Τι κάνουμε από αυτή την επιλογή ;

3) Το android 5 υποστηρίζεται ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

παιδες πως μπορω να κανω root? γινεται με framaroot?

ενω εχει superuser πανω, με το rootchecker λεει οτι δεν ειναι root. τι στο καλο? σε εφαρμογες που θελουν su, μου λεει 'αρνηθηκε δικαιωματα superuser'...

στην μεθοδο που προτεινει ο kandilak εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 πρεπει να ειναι ηδη root η συσκευη?

λεω να βαλω την 1441 γιατι εχει την 9432.

ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

Edited by sundance

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !

Εδώ και 2 μέρες παρέλαβα το A8 806 από minideal.net.

Εχει την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806.

Ως τώρα δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα (οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά, τα ελληνικά είναι παντού ΟΚ κτλ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά. Εχω αυτές τις απορίες :

1) Στην επιφάνεια υπάρχουν μεταξύ άλλων 3 εφαρμογές (Players tutorial, Superuser, call log) οι οποίες δεν φεύγουν. Το superuser (αν είναι το πρόγραμμα για rooting το καταλαβαίνω). Το players tutorial είναι κενό.

2) Οταν πάω στο system update, μου βγάζει "Δυστυχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει" και με πετάει στο προηγούμενο μενού. Τι κάνουμε από αυτή την επιλογή ;

3) Το android 5 υποστηρίζεται ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. Το SuperSu ή SuperUser δεν το ακουμπάς. Το players tutorial δουλεύει μόνο στα Αγγλικά. To call log είναι το μητρώο κλήσεων, τι σε ενοχλεί;

2. Το system update δεν δουλεύει γιατί η 9432 δεν είναι επίσημη Rom της Lenovo (όπως καμία multilanguge rom γιατί το κινητό έχει βγει μόνο για την κινέζικη αγορά στα Κινέζικα και τα Αγγλικά και δεν υποστηρίζεται από την Lenovo στις υπόλοιπες χώρες και γλώσσες . Αν το φλασάρεις με την 1447 θα μπορεί να κάνει Update, αλλά δεν θα είναι root και θα μιλάει μόνο αγγλικά και κινέζικα.

3. Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω (κι ελπίζω) επειδή το κινητό πετάει, πως όλο και κάποιοι θα ασχοληθούν να φτιάξουν Rom.

Όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα στο forum και στα λέω όπως τα κατάλαβα εγώ. Ρίξε κι ένα διάβασμα στο forum δεν χάνεις τίποτα.

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Παιδιά μήπως δοκίμασε κανένας την νέα ρομ 1503??Αν ναι έχει και ελληνικά μέσα? Να αξίζει άραγε από την 1447?

Παιδιά μήπως δοκίμασε κανένας την νέα ρομ 1503??Αν ναι έχει και ελληνικά μέσα? Να αξίζει άραγε από την 1447?

1503 απ'οτι βλέπω έχει μόνο για το A808T, όποτε τι να δοκιμάσει κανείς?