Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lenovo A806 - OctaCore con 4G a buen precio

Σιγουρέψου ότι είναι σωστό το APN στα Ονόματα σημείου πρόσβασης (βρίσκεται στις Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας).

ανοιξε το data roaming και ξαναδοκιμασε

Επικοινώνησε με την εταιρεία

Τελικα πρεπει να επικοινωνησω με την κοσμοτε (αν απαντησουν βεβαια γιατι χθες εφαγα ακυρο), εγω εκανα οτι ηταν να κανω.

Το χω καναδυο μερες στα χερια μου,επειδη δυστυχως δεν διαβαζονται τοσες σελιδες,τα update απ το mobomarket τα περναμε ? Μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις κ ενω στην αρχη δεν εδωσα σημασια βλεπω οτι εχει εκει ολες τις γνωστες εφαρμογες ... Να το αγνοησω ?

Eγω εχω κρατησει και το mobomarket και το play store. Aναβαθμισεις κανω απο το play store αλλα το modomarket εχει ακομα και εφαρμογες που τις εχει διαγραψει το play store.

Αν σε ενοχλουν οι ειδοποιησεις απο το modomarket μπορεις να τις σταματησεις απο τις ρυθμισεις του.

Edited by Teo010

Δεν είμαι σίγουρος τι έκανες και βελτίωσες την διάρκεια της μπαταρίας σου. Είμαι όμως σίγουρος πως ούτε κα συ ξέρεις. Αυτό που λες δεν ισχύει με το Du battery. Fast charge-Full charge-Trickle charge είναι οι τρεις φάσεις φορτίσης και συμβαίνουν με την σειρά που τις γράφω. Δεν γίνεται να επιλέξεις να κάνεις trickle charge μόνο.

Έχεις δίκιο. Το διόρθωσα και στο προηγούμενο μήνυμα.

Σίγουρος δεν είμαι για τίποτα πλέον με τα κινητά. Απλά σε εκείνη τη φάση δεν είχα πειράξει τίποτα άλλο πριν και μετά την φόρτιση οπότε υποθέτω ότι κατά 99% αυτό ήταν. Δεν ανέφερα παραπάνω, ότι το κινητό ήταν απενεργοποιημένο όταν έκανα την φόρτιση και μάλιστα είχα βγάλει την sim και την είχα σε άλλη συσκευή. Δεν ξέρω αν κι αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο.

Επίσης φίλε kandilak να σε ευχαριστήσω για ότι έχεις γράψει γιατί με βοήθησαν και μου λύσανε τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις...:thanks:

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Καλημερα σε ολους...

Μετα απο 2.5 μηνες το lenovo αποφασισε ετσι ξαφνικα να κλεισει και δεν ξανανοιξε ποτε.Ουτε δειχνει να φορτιζει ουτε τιποτα.Αρχισε να υπερθερμανεται,εκλεισε και αυτο ηταν...

Το αγορασα απο το minideal και τωρα περιμενω να βγαλω ακρη με την επικοινωνια με τους Κινεζους.

Να πουμε βεβαια και την αληθεια,για οσο δουλεψε το τηλεφωνο ηταν γαματο.

Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ή ειμαι ο πρωτος και ο τυχερος;

Αμα θελει καποιος να ξανακανει απο την αρχη εγκατασταση της ROM ενω εχει βαλει ηδη την 1447 ειναι σχετικα ευκολο?Χρειαζεται να σβησω με το ''χερι'' οτι περασα στην sd card ή δε χρειαζεται και να περάσω στην sd card κατευθειαν την νεα ROM?

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια ρομ εβαλεσ?καλο ειναι να μην σβησεισ τισ κινεζιεσ..κατεβασε το προγραμμα π λεει κατω κατω στον οδηγο αναβαθμισησ και δεσ τι παιζει...εγω εβαλα την 1501...τωρα την βλεπω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια ρομ εβαλεσ?καλο ειναι να μην τισ σβησεισ...κατεβασε το προγραμμα π λεει στον οδηγο εγκαταστασησ...localemore....εγω εβαλα την 1501 και την βλεπω τωρα

Tην 1447 εβαλα, ολα καλα αλλα εσβησα κατι κινεζιες γιατι μου σπαγανε τα νευρα :P ... εχει μεινει μια (ενα κοκκινο εικονιδιο) που μου βγαζει ενα νουμερο επανω της συνεχεια, μαλλον ειδοποιησεις αναβαθμισης!

Λοιπον εκανα και εγω την αναβαθμιση...Το μενου δε γινεται να γινει ελληνικο?ελληνικα εγιναν μερικες μονο εφαρμογες στην οθονη του υπολογιστη...Κατι ακομα, κατι εφαρμογες που ειναι στα κινεζικα να τις σβησω?Και καποιο φακελοι με κινεζικα γραμματα και μεσα εχει εφαρμογες κανονικες τι παιζει?αλλαζει?Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που σας πριζω!!!

εγώ θα σου έλεγα να περάσεις την 1447 multilanguage. Στην κατάσταση που έχεις το τηλέφωνο θα έλεγα να το κάνεις έτσι --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033

στο τέλος που λέει γαι το sp flash tool, εσύ μην το λάβεις υπόψιν σου.

Αμα θελει καποιος να ξανακανει απο την αρχη εγκατασταση της ROM ενω εχει βαλει ηδη την 1447 ειναι σχετικα ευκολο?Χρειαζεται να σβησω με το ''χερι'' οτι περασα στην sd card ή δε χρειαζεται και να περάσω στην sd card κατευθειαν την νεα ROM?

Ποια Ρομ θελεις να βαλεις; την ιδια;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εγώ θα σου έλεγα να περάσεις την 1447 multilanguage. Στην κατάσταση που έχεις το τηλέφωνο θα έλεγα να το κάνεις έτσι --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033

στο τέλος που λέει γαι το sp flash tool, εσύ μην το λάβεις υπόψιν σου.

Αυτο ηθελα να κανω, να βαλω αυτη που μου προτεινες και πριν αλλα μαλλον εκ παραδρομης εβαλα αλλη μεσα...Να βαλω και αυτη που μου λες και να αφησω και την αλλη και οταν ξανακανω απο την αρχη τα βηματα να επιλεξω για install την καινουργια? Με ta gapps που εβαλα και αυτο μεσα τι γινεται? ΜΕ συγχωρεις για τις συνεχομενες ερωτησεις !!!!

Αυτο ηθελα να κανω, να βαλω αυτη που μου προτεινες και πριν αλλα μαλλον εκ παραδρομης εβαλα αλλη μεσα...Να βαλω και αυτη που μου λες και να αφησω και την αλλη και οταν ξανακανω απο την αρχη τα βηματα να επιλεξω για install την καινουργια? Με ta gapps που εβαλα και αυτο μεσα τι γινεται? ΜΕ συγχωρεις για τις συνεχομενες ερωτησεις !!!!

το link που σου δίνω το διάβασες? δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο απ'αυτό. Αντί το zip της rom που έβαλες πριν θα χρησιμοποιήσεις το link της multilanguage rom και θα κάνεις το οδηγό παραλείποντας τα βήματα που αναφέρω

Edited by kandilak

Lenovo A806 - OctaCore con 4G a buen precio

Eγω εχω κρατησει και το mobomarket και το play store. Aναβαθμισεις κανω απο το play store αλλα το modomarket εχει ακομα και εφαρμογες που τις εχει διαγραψει το play store.

Αν σε ενοχλουν οι ειδοποιησεις απο το modomarket μπορεις να τις σταματησεις απο τις ρυθμισεις του.

Ευχαριστω !

μηπως μπορουμε να κανουμε κατι για το οτι δεν υπαρχει οπτικη ειδοποιηση απο καποιο λεντακι ??

ειναι ενοχλητικο ... σαν να μην υπαρχει ιντερνετ στην συσκευη ...

Lenovo A806

Lenovo P2

Γεια σας κι από μένα, το έχω μια βδομάδα, έβαλα την 1447 multilanguage (ευχαριστώ για τον οδηγό kandilak) το κινητό φυσάει αλλά με ενοχλούν μόνο δύο minor θεματάκια:

α) Το ότι δεν έχει notification led (υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το υποκαθιστά με επαναλαμβανόμενους ήχους πχ;)

β) Το ότι όταν έχω το headset συνδεδεμένο χαμηλώνει πάρα πολύ η ένταση του ήχου κλήσης. (Αλλάζει αυτό με κάποιο τρόπο;)

β) Το ότι όταν έχω το headset συνδεδεμένο χαμηλώνει πάρα πολύ η ένταση του ήχου κλήσης. (Αλλάζει αυτό με κάποιο τρόπο;)

Aυτο το παρατηρησα και εγω και νομιζα οτι εγινε προσωρινο σφαλμα. Το πειραξα απο Mobileuncletools και φαινεται να ειναι οκ. Μαλλον αυτη ειναι η λυση.

α) Το ότι δεν έχει notification led (υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το υποκαθιστά με επαναλαμβανόμενους ήχους πχ;)

Και εγω αναρωτηθηκα για τετοια εφαρμογη αλλα δεν το εψαξα, ισως να αναβει το φλας αντι για notification led. Ετσι που θα ειναι γυρισμενο προς τα κατω δε θα ενοχλει

Μια πλήρης φόρτιση.

Aυτο το παρατηρησα και εγω και νομιζα οτι εγινε προσωρινο σφαλμα. Το πειραξα απο Mobileuncletools και φαινεται να ειναι οκ. Μαλλον αυτη ειναι η λυση.

Και εγω αναρωτηθηκα για τετοια εφαρμογη αλλα δεν το εψαξα, ισως να αναβει το φλας αντι για notification led. Ετσι που θα ειναι γυρισμενο προς τα κατω δε θα ενοχλει

θα το ψάξω από mobileuncletools αν και ήλπιζα να υπάρχει πιο απλός τρόπος.

Το flash θα αδειάζει τη μπαταρία ρε 'συ, εδώ κάνουμε αμάν και πως να τη διατηρούμε γεμάτη.

Έχει δουλέψει κανείς το 4G στο κινητό και να το τσεκάρει στο SpeedTest;

Σε μένα η σύνδεση είναι 3G παίζει μεταξύ UMTS και HSPA+ και βγάζει τρελές ταχύτητες.

Επειδή η sim που έχω είναι 12ετίας και θα πρέπει να την αλλάξω...

Αξίζει τον κόπο; Με το 4G θα γίνει ακόμα πιο γρήγορο;

Καλησπέρα παιδιά, κανένας δεν χρησιμοποιεί 4G σύνδεση;

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

Καλημερα σε ολους...

Μετα απο 2.5 μηνες το lenovo αποφασισε ετσι ξαφνικα να κλεισει και δεν ξανανοιξε ποτε.Ουτε δειχνει να φορτιζει ουτε τιποτα.Αρχισε να υπερθερμανεται,εκλεισε και αυτο ηταν...

Το αγορασα απο το minideal και τωρα περιμενω να βγαλω ακρη με την επικοινωνια με τους Κινεζους.

Να πουμε βεβαια και την αληθεια,για οσο δουλεψε το τηλεφωνο ηταν γαματο.

Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο ή ειμαι ο πρωτος και ο τυχερος;

Έσβησε και το δικό μου και δεν έκανε τίποτα,έβγαλα την μπαταρία άνοιξε αμέσως αλλά δεν μου δούλευε το wifi.To έκανα 2-3 επανεκινησεις και έστρωσε.Πριν καμιά δεκαριά μέρες νομίζω,με την 1447 multi

το θεμα ειναι να το βλεπουμε,αν αναβει το φλας δεν θα φαινεται κατι .....:O

Lenovo A806

Lenovo P2

Άμα ανάβει ολόκληρο φλας σίγουρα θα φαίνεται!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4)πως οριζω συντομεύσεις στις μπουρμπουλήθρες της lockscreen;

Τελικά αυτό ειναι, βγάζει μόνο του τις πιο χρησιμοποιουμενες!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έσβησε και το δικό μου και δεν έκανε τίποτα,έβγαλα την μπαταρία άνοιξε αμέσως αλλά δεν μου δούλευε το wifi.To έκανα 2-3 επανεκινησεις και έστρωσε.Πριν καμιά δεκαριά μέρες νομίζω,με την 1447 multi

Και την εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα και εβαλα και την μπαταρια απο το ιδιο που εχει καποιος γνωστος μου αλλα τιποτα!Πρεπει να κανει το ταξιδι της επιστροφης για την Κινα και αντε βγαλε ακρη...Καλο Πασχα

Να ξαναρωτησω αν ξερει κανεις; Τις συντομευσεις στις μπουρμπουληθρες της lockscreen μπορουμε να τις αλλαξουμε;

Εγώ κατέβασα απο το theme center κάποια αλλη ταπετσαρία και ΠΟΤΕ ξανά μπουρμπουλήθρες!!!

*Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) .

Καλα, δεν ηταν πρόβλημα, επρεπε πρωτα να πατησεις τη μεγαλη για να βγουνε.. Απλα να ειναι και customized..

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπερα παιδια εχω στα χερια μου ενα Α806 και εχω μερικα θεματακια.Δν παιζει το Power manager και το Θεμα κεντρο και εχω παρατηρησει πως αν του βαλεις μεμβρανη προστατευτικη μετα απο λιγο καιρο επηρεαζει την αφη πανω δεξια(ειναι σαν να το πατας εσυ με το δαχτυλο ενω μπορει εκεινη την ωρα να κανεις κτ αλλο)Παρακαλω καποιος ας με βοηθησει αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Καλύτερα να περάσεις τη 1447 και αν η μεμβράνη είναι αυτή που είχε από την αρχή, να τη βγάλεις.

Μια πλήρης φόρτιση.

Άμα ανάβει ολόκληρο φλας σίγουρα θα φαίνεται!

μιλαω για τα μικρα λαμπακια που εχουν ολα τα smartphone κ αναβει καποιο αλλο χρωμα αναλογα την ειδοποιηση

fb,messenger,email κλπ ... αν αναβει ολοκληρο φλας τι να το κανεις ..?

Lenovo A806

Lenovo P2

Γειά και χαρά και Καλή Χρονιά.

Είπα να μου κάνω ενα δώρο το Α806 το οποίο το παρέλαβα σημερα απο 2lenovo.com

Ωραιο, με τις θηκούλες του και τα σχετικα, αλλά theme center, power manager και πολλα αλλα, βγάζουν ενα μηνυμα οτι unfortunately η ταδε εφαρμογή has stopped.

Είπα στους κινέζους να το rootαρουν, και βλεπω μεσα οτι εχει εφαρμογές που μάλλον δε θα έπρεπε να έχει, κατι security και κατι μπούρδες που δεν αφαιρουνται κιολας.

Ερώτηση:

- Αν κανω device restore θα στρώσει;

- Παίζει να κουμπώσω κανένα firmware απο την αρχή και να δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο και να βαλω εφαρμογές απο το google play store?

Υπάρχει καποιο original firmware απο τη lenovo για το συγκεκριμένο κινητό;

Ακούω προτάσεις.

Αν εχει ηδη αναφερθεί κατι αντίστοιχο στις 192 σελίδες του thread ζητώ συγνώμη που δεν τις είδα μια μια :worry:

μιλαω για τα μικρα λαμπακια που εχουν ολα τα smartphone κ αναβει καποιο αλλο χρωμα αναλογα την ειδοποιηση

fb,messenger,email κλπ ... αν αναβει ολοκληρο φλας τι να το κανεις ..?

Θα βλέπεις απο μακριά ότι υπάρχει ειδοποίηση.

Γειά και χαρά και Καλή Χρονιά.

Αν εχει ηδη αναφερθεί κατι αντίστοιχο στις 192 σελίδες του thread ζητώ συγνώμη που δεν τις είδα μια μια :worry:

Δες τουλάχιστον την πρωτη..

Μια πλήρης φόρτιση.