Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειλικρινά, ότι και να κάνω όσες φορές και να έχω βάλει και βγάλει τους drivers δεν μου τον δειχνει ως φορητη συσκευη...

φαινεται μόνο το: cd drive e: LENOVO SUITE

εχω δοκιμασει και αλλες usb θύρες. Θα προσπαθήσω σε άλλο laptop μήπως

τι windows 'εχεις?

Εβαλα το supersu pro και πληρωσα το greenify. Kantilak να βαλω το framework και πως να τα χρησιμοποιησω σωστα...;

Thanks

Καμιά ιδέα για το πώς θα εγκαταστήσω το xposed framework? Κολλάει στην αρχικη οθόνη μετα το restart ενώ ακολουθώ τις σχετικές οδηγίες οπότε και πρέπει να το κανω disable απο το fix. Διαβάζω οτι δεν ειναι εφικτη η εγκατασταση στο A806. Εχει βρεθει καποια λυση? Υπαρχουν οδηγιες? Ευχαριστω

Το xposed δεν δουλεύει στην ρομ μας (τουλάχιστον στην δικιά μου 9432) και στην επανεκκίνηση θα σου κολλήσει το κιν. Βρήκα το vibe xpose αλλά δεν είδα να συνεργάζεται με το greenify.

Edited by sakisbm
Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool:

Αυτες οι μπουρμπουλήθρες με τις συντομεύσεις στη lockscreen πως οριζονται; Βγαζει αυτόματα τις πιο χρησιμοποιουμενες; Γιατι βγαζει καποιες που χρησιμοποιησα στην αρχη και μετα δεν αλλάζει.

Επισης υπάρχει καμια ρύθμιση που κανει την οθονη να σκοτεινιάζει λιγο μολις πας απο μια εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας (χωρις αυτοματη φωτεινότητα) ; Γιατι το παρατήρησα καποιες φορες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

πως μπορω να βαλω 2 screenshots που δειχνουν πως δεν εγκαθησταται ο MTP driver ???

επισης δοκιμασα σε linux και μια απο τα ιδια.

το βλεπει ως "cd lenovo" και οχι ως αποθηκευτικο χωρο. αλλα οταν το γυρναω σε PTP (photo) τις ανοιγει κανονικα....

εχω μπερδευτει πολυ!!!

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το lenovo a806 apo vickmall. Πρέπει να προσέξω κάτι και πως θα αποφύγω σιγουρα τους δασμους; Εχετε να προτείνετε καποιο αλλο eshop με καλυτερη τιμη ή πιο αξιόπιστο; Τέλος, μήπως να προτιμησω to coolpad f1?

Ευχαριστώ.

Αυτες οι ερωτήσεις δεν αρμόζουν στο θεμα. Το vickmall ειναι το καλυτερο και δε χρειάζεται να προσεξεις τιποτα, απλα να ειναι Singapore post. Και προτιμησε το a806

Μια πλήρης φόρτιση.

Καμιά ιδέα για το πώς θα εγκαταστήσω το xposed framework? Κολλάει στην αρχικη οθόνη μετα το restart ενώ ακολουθώ τις σχετικές οδηγίες οπότε και πρέπει να το κανω disable απο το fix. Διαβάζω οτι δεν ειναι εφικτη η εγκατασταση στο A806. Εχει βρεθει καποια λυση? Υπαρχουν οδηγιες? Ευχαριστω

Καλησπερα! Προσπαθω να κανω ροοτ το κινητο μου, εχω φλασαρει το recovery, μετα μπαινω σε recovery mode και δεν ξερω τι να κανω απο κει κ περα... Το ξερω οτι ειμαι τελειως ασχετος αλλα αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα !

Η πρωτη φοτο ειναι με τη stock εφαρμογη, στα 10ΜΡ νυχτα χωρις φλας. Η δευτερη ειναι με a better camera.

Θα πρεπει να βγαλω και κατι καλυτερο τη μερα, αλλα δε βλεπω σημαντικη διαφορα..

καλησπέρα και πάλι θα μπορούσες να βγάλεις και άλλες photo?

γιατί από μαγαζί μου είπανε ότι το lenovo έχει καλύτερη κάμερα από το κινητό που θέλω να αγοράσω αλλά εγώ βλέπω το αντίθετο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα! Προσπαθω να κανω ροοτ το κινητο μου, εχω φλασαρει το recovery, μετα μπαινω σε recovery mode και δεν ξερω τι να κανω απο κει κ περα... Το ξερω οτι ειμαι τελειως ασχετος αλλα αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα !

Από τον οδηγό του kandilak: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 , κάνεις το 4 και το 10.

Καλημέρα, έχω ένα θέμα με το κινητό μου. Μερικές μέρες τώρα έχει αρχίσει να παγώνει και να ακούγεται μόνο ο ήχος της δόνησης κατά κύριο λόγο όταν χτυπάει το ξυπνητήρι αλλά και λίγες φορές ενώ το χρησιμοποιώ. Το έχω περισσότερο από μήνα και δεν είχα κανένα θέμα. Έχω τη rom που μου το έστειλαν (9432). Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Πριν λίγα posts γράφτηκε Ότι το xposed δεν δουλεύει στo lenovo γιατί κάνετε του κεφαλιού σας? Ψάξε σε παλιότερο post πως μπαίνεις σε safe mode και σβήστο το xposed και όλα καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Administrators

Πατώντας πολλές φορές το volume down (δοκίμασε και με το volume up) κατά την εκκίνηση κανονικά θα πρέπει να σου κάνει απεγκατάσταση το xposed. Δεν σου δουλεύει;

Modpic.gif

Πριν λίγα posts γράφτηκε Ότι το xposed δεν δουλεύει στo lenovo γιατί κάνετε του κεφαλιού σας? Ψάξε σε παλιότερο post πως μπαίνεις σε safe mode και σβήστο το xposed και όλα καλά.

Και όμως, πριν αρκετά post έχω γράψει αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5811083#post5811083

Γεια χαρά! New version found (1447). Εχω την 1443 από οδηγό κάντιλακ με root κ όλα τα καλά. Ξέρουμε αν μπορούμε να κάνουμε την ΟΤΑ αναβάθμιση ή θα σβήσει root κλπ κ θα επαναφέρει ότι κινεζιά έχω βγάλει?

Εχω κανει απεγκατασταση και το κινητο δουλευει χωρις προβλημα. Ψαχνω καποια λυση για το Xposed. Διαβαζω για 2 λυσεις στο internet, μια custom rom και μια διαδικασια με καποια παραμετροποιηση, διαγραφοντας αρχεια κλπ. Εχετε δοκιμασει κατι ωστε να παιζει σωστα το κινητο με play store και ελληνικα?

Γεια χαρά! New version found (1447). Εχω την 1443 από οδηγό κάντιλακ με root κ όλα τα καλά. Ξέρουμε αν μπορούμε να κάνουμε την ΟΤΑ αναβάθμιση ή θα σβήσει root κλπ κ θα επαναφέρει ότι κινεζιά έχω βγάλει?
θα σβήσει root και TWRP recovery. Αυτό βέβαια αν το φλασάρει, γιατί αν έχεις απεγκαταστήσει αρχεία συστήματος το πιθανότερο είναι ότι θ' αποτύχει.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω κανει απεγκατασταση και το κινητο δουλευει χωρις προβλημα. Ψαχνω καποια λυση για το Xposed. Διαβαζω για 2 λυσεις στο internet, μια custom rom και μια διαδικασια με καποια παραμετροποιηση, διαγραφοντας αρχεια κλπ. Εχετε δοκιμασει κατι ωστε να παιζει σωστα το κινητο με play store και ελληνικα?

ακρίβως 2 post πάνω από το δικό σου απάντησα

καλησπέρα και πάλι θα μπορούσες να βγάλεις και άλλες photo?

γιατί από μαγαζί μου είπανε ότι το lenovo έχει καλύτερη κάμερα από το κινητό που θέλω να αγοράσω αλλά εγώ βλέπω το αντίθετο

Δε μ 'αφήνει να τις ανεβάσω, ίσως είναι μεγάλες. Τις έχω εδώ https://www.dropbox.com/sh/bqy1dd0ivduc5g5/AADWgh_qx-vvc6ngCu6R49Rma?dl=0

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπερα παιδια εχω στα χερια μου ενα Α806 και εχω μερικα θεματακια.Δν παιζει το Power manager και το Θεμα κεντρο και εχω παρατηρησει πως αν του βαλεις μεμβρανη προστατευτικη μετα απο λιγο καιρο επηρεαζει την αφη πανω δεξια(ειναι σαν να το πατας εσυ με το δαχτυλο ενω μπορει εκεινη την ωρα να κανεις κτ αλλο)

Kandilak τι νομιζεις για την παρακατω λυση? http://bit.ly/1xyNutk

Ποια η γνώμη σου για αυτή την ROM? http://www.needrom.com/download/a806-aosp-v1-0/

Ελληνικά, play store κλπ?

Καλησπέρα,

Μόλις απήρα στα χέρια μου το Α806 και μου εβγαλε να κάνω update στην εκδοση 1447. Το προχώρησα γιατί δεν ήξερα και δυστυχώς με γέμισε κινέζικα apps. Υπάρχει κάποια αγγλικη έκδοση που μπορώ να βάλω? Τι πρέπει να κάνω;