zeremefico Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τελικά παράτησα τη 1439 των 2$ και έβαλα την επισημη 1441. Το προβλημα με την αναγνώριση των αριθμών λυνεται καπως η πρέπει να αφαιρεσω όλα τα +30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τελικά παράτησα τη 1439 των 2$ και έβαλα την επισημη 1441. Το προβλημα με την αναγνώριση των αριθμών λυνεται καπως η πρέπει να αφαιρεσω όλα τα +30; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5693034#post5693034 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1977 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τελικά η κάμερα είναι 13mpx η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5693034#post5693034 Ωραίος!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδες εχει παρει κανεις την δερματινη θηκη με το καπακι του minideal, να μας πει εαν αξιζει τα 9$. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislemon Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κατέβασα τον Google launcher μαζί με τα προγράμματα που απαιτεί και λύθηκε το πρόβλημα με το agps χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση!!Είμαι στην αρχική Rom v2.0_9432, αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τυχαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakoo Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ( GUZGUN KAI SupraDin ) ... Άλλη μια ερώτηση παρατήρησα ότι στο to2c.com και στο minideal.net πολύς κόσμος κυρίως έλληνες γράφουνσχόλια του τύπου : 1. Install Greek language, Greek menu- keyboard T-9. 2. Root the phone. 3. Install Google Playstore, Google apps. 4. Remove all Chinese apps. 5. Send an EU adapter for the charger. 6. Mark as gift value of 20-30$ to avoid customs tax. 7. Check the phone that works properly after root and check the camera before you send it. 8. Please, send all my gifts: (Free Tempered Glass Screen Protector and High Quality Silicon Case( clear color)). 9. Please don't forget my extra: Lenovo A806 NILLKIN Frosted Shield Proterctor Case Τα θεωρήται απαραίτητα (τα εχουν να τα επιλεξεις με κλικ)? Έχει καεί κόσμος χωρίς αυτά ? GUZGUN δυστυχώς δν είχε το Α806 σε κανένα EU Warehouse απο τα δύο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Τα θεωρήται απαραίτητα (τα εχουν να τα επιλεξεις με κλικ)? Έχει καεί κόσμος χωρίς αυτά ? Εγω δεν τους γραψα τιποτα. Μονο οτι θελω ελληνικα. Αυτο το Remove all Chinese apps νομιζω οτι κανει την ζημια και δεεν λεειτουργουν καποιες εφαρμογες μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ( GUZGUN KAI SupraDin ) ... Άλλη μια ερώτηση παρατήρησα ότι στο to2c.com και στο minideal.net πολύς κόσμος κυρίως έλληνες γράφουνσχόλια του τύπου : 1. Install Greek language, Greek menu- keyboard T-9. 2. Root the phone. 3. Install Google Playstore, Google apps. 4. Remove all Chinese apps. 5. Send an EU adapter for the charger. 6. Mark as gift value of 20-30$ to avoid customs tax. 7. Check the phone that works properly after root and check the camera before you send it. 8. Please, send all my gifts: (Free Tempered Glass Screen Protector and High Quality Silicon Case( clear color)). 9. Please don't forget my extra: Lenovo A806 NILLKIN Frosted Shield Proterctor Case Τα θεωρήται απαραίτητα (τα εχουν να τα επιλεξεις με κλικ)? Έχει καεί κόσμος χωρίς αυτά ? GUZGUN δυστυχώς δν είχε το Α806 σε κανένα EU Warehouse απο τα δύο site. Εγώ τους είχα γράψει από το 1 ως το 7 και ήρθε τζετ το κινητό από minideal. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μια ερώτηση στους χρήστες που το αγόρασαν πρόσφατα Αν τους ζητήσεις root το κάνουν; Οι εφαρμογές google υπάρχουν ή πρέπει να τις εγκαταστήσεις; Το google maps δουλεύει; Υπάρχουν εφαρμογές που δεν δουλεύουν; Όπως το evernote; Ή πρέπει να γίνει rom upgrade υποχρεωτικά για να δουλέψει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paterbill Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλημερα, ψηνομαι ασχημα να το παρω το κινητο 3 ερωτησεις ποσο διαρκει η μπαταρια με νορμαλ χρηση και χρειαζεται να παρω αυτο Nillkin Tempered Glass ή κατι αντιστοιχο? ειναι αυτοκολλητο? Απο ποιο καταστημα, Minideal ή Vickmall? Ευχαριστω Edited October 21, 2014 by Paterbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakoo Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημερα, ψηνομαι ασχημα να το παρω το κινητο 3 ερωτησεις ποσο διαρκει η μπαταρια με νορμαλ χρηση και χρειαζεται να παρω αυτο Nillkin Tempered Glass ή κατι αντιστοιχο? ειναι αυτοκολλητο? Απο ποιο καταστημα, Minideal ή Vickmall? Ευχαριστω Φίλε και εγω στην ίδια φαση μ εσένα είμαι. Το Tempered Glass είναι αυτοκόλητη μεμβράνη μεγαλύτερης ανθεκτικότητας στο λινκ παρακάτω την δίνουν δωρο . Δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικη απλα κανεις την δουλεια σου λιγο καλυτερα. http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html Σέ αυτο το λινκ εχει σχόλια και ποσοστά ικανοποίησης απο τους χρήστες του forum ανα κινεζομάγαζο http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το κινητό από vickmall, παραγγελία στις 29/9. Τώρα το περιεργάζομαι ακόμα αλλά έχω μια απορία. Το πακέτο δεν είχε μέσα το film strip και το silicon case. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Υπάρχει περίπτωση να το ζητήσω τώρα και να μου το στείλουν; Κατά τα άλλα όλα φαίνονται οκ. Σε λίγο θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα, για την ώρα φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν νομίζω να στα στείλουν ξεχωριστά,μίλα τους εδώ στο site έχει ποστ η vickmall, αλλά δεν νομίζω να βγάλεις άκρη,για αυτό και τα free gift, δηλαδή τα αυτονόητα πρέπει να τους τα "τονίζουμε" σε κάθε παραγγελιά που κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Τους το είχα γράψει και όπως ξέρεις έχει τετραγωνάκι να τσεκάρουμε όταν κάνουμε την παραγγελία από το vickmall για τα free gifts. Τι να πω... Edited October 21, 2014 by tazrho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εδω ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εδω ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453 ευχαριστώ πολύ μίλησα με την Selina στο chat και μου είπε ότι το έστειλαν μεταγενέστερα γιατί δεν είχαν ετοιμοπαράδοτες θήκες εκείνες τις ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) to2c.com, vickmall.com ή minideal.net? To to2c.com δίνει δώρο Tempered glass που είναι απαραίτητο για οθόνες χωρίς gorilla glass. Με γαργαλάει πάλι το χέρι μου να ψωνίσω από Κίνα παρόλο που δεν μου έχει βγει καμία συσκευή καλή από εκεί. Και την τελευταία φορά είχε ένα "κόλλημα" στο τελωνείο λόγω μπαταρίας. Edited October 21, 2014 by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spu8as Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπέρα, αν πάρω και θήκη πόσες μέρες θα κάνει περίπου να έρθει? Αν πληρώσω με euro αντί για $ θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Επίσης, στο τελωνείο πόσα πληρώσατε περίπου και όσοι επιλέξατε να σας το κάνουν root για το play store, αυτό λειτουργούσε κανονικά? Ξέρετε κάποιο έμπιστο site που να το δίνει με αντικαταβολή? Edited October 21, 2014 by spu8as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ξαφνικά εκεί που δοκίμαζα κάτι με τα desktop μου "πέταξε" ένα εικονίδιο στην μέση της οθόνης που γράφει ""Δυστυχώς, η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει." απο κάτω έχει την επιλογή να πατήσω ΟΚ. το πατάω αλλά αμέσως ξαναεμφανίζεται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να φύγει. Γνωρίζει κάποιος να με κατευθύνει πως να το επαναφέρω; Το τηλ το παρέλαβα σήμερα από το vickmall. Δεν έχω "πειράξει" τίποτα (ούτε έχω φορτώσει κάτι, είναι όπως το παρέλαβα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Ξαφνικά εκεί που δοκίμαζα κάτι με τα desktop μου "πέταξε" ένα εικονίδιο στην μέση της οθόνης που γράφει ""Δυστυχώς, η εφαρμογή Notification Center έχει σταματήσει. προφανως δεν ενδιαφερθηκες να διαβασειις λεξη απο το τοπικ γιατι ειναι το θεμα που εχει αναφερθει περισσοτερο απο καθε αλλο εδω μεσα !! δες σχετικα ποστς μεσα απο το αναζητηση στο τοπικ: http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=9072427 Edited October 21, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κατέβασα τον Google launcher μαζί με τα προγράμματα που απαιτεί και λύθηκε το πρόβλημα με το agps χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση!!Είμαι στην αρχική Rom v2.0_9432, αν θέλει κάποιος να το δοκιμάσει να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τυχαίο! Αδερφέ, για να μην κάθομαι να φλασάρω τσάμπα, μπορείς να δοκιμάσεις στο facebook (σε browser είτε στην ίδια την εφαρμογή του facebook) να πατήσεις το "Κοινοποίηση παρουσίας" , αλλά να μην είσαι σε εξωτερικό χώρο όπου μπορεί να πιάσει δορυφόρο το GPS και να μου πεις αν σου δίνει αποτέλεσματα ή θα σου βγάλει το μύνημα "Δεν προσδιορίστηκε η τοποθεσία σας"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislemon Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αδερφέ, για να μην κάθομαι να φλασάρω τσάμπα, μπορείς να δοκιμάσεις στο facebook (σε browser είτε στην ίδια την εφαρμογή του facebook) να πατήσεις το "Κοινοποίηση παρουσίας" , αλλά να μην είσαι σε εξωτερικό χώρο όπου μπορεί να πιάσει δορυφόρο το GPS και να μου πεις αν σου δίνει αποτέλεσματα ή θα σου βγάλει το μύνημα "Δεν προσδιορίστηκε η τοποθεσία σας"? Κάτι δεν λειτουργεί σωστά εδώ...στο facebook όντως αν δεν είμαι σε εξωτερικό χώρο για το gps μου λέει "Δεν προσδιορίστηκε η τοποθεσία σας". Εγώ έβγαλα το συμπέρασμα ότι το agps δουλεύει γιατί στους χάρτες της Google μου βγάζει τοποθεσία χωρίς να είμαι σε εξωτερικό χώρο για να πιάσει GPS. Το ίδιο στα "Ειδήσεις και καιρός" και Google now μου έβγαλε τοποθεσία...κάτι δεν καταλαβαίνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κάτι δεν λειτουργεί σωστά εδώ...στο facebook όντως αν δεν είμαι σε εξωτερικό χώρο για το gps μου λέει "Δεν προσδιορίστηκε η τοποθεσία σας". Εγώ έβγαλα το συμπέρασμα ότι το agps δουλεύει γιατί στους χάρτες της Google μου βγάζει τοποθεσία χωρίς να είμαι σε εξωτερικό χώρο για να πιάσει GPS. Το ίδιο στα "Ειδήσεις και καιρός" και Google now μου έβγαλε τοποθεσία...κάτι δεν καταλαβαίνω.... ΟΚ μια απ'τα ίδια είμαστε. Ελπίζω να το διορθώσουν όσοι αναπτύσσουν το VibeUI στο A806. Μέχρι τότε αναγκαστικά μόνο σε εξωτερικό χώρο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wc77 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 μολις παρελαβα το κινητο απο minideal αλλα εκανα μια βλακεια δεν ζητησα να μου εγκαταστησουν τα ελληνικα και το play store.τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts